Антисоцилен човек - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122778)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14526)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Антисоцилен човек
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2165 пъти
Запознах се с едно момиче. Тя е на 26г. Няма с кого да излиза, освен майка си, гаджето си или баща си. Няма брат, нито сестра, само дете е. Няма кой да и се обади на празник, няма с кого да излезе на разходка, абсолютно сама е откъм приятели, както и аз. Аз всъщност имам няколко познати момичета и момчета, но само толкова - затова и реших да и дам шанс - да се сприятелим, да бъдем приятелки, да излизаме и т. н.

Всяко момиче иска да има приятелки или поне едничка, с която да си споделя някои неща и да прави женски работи. Отпускащо е, също както мъжете разпускат в мъжки компании. От време на време човек има нужда.
Но тя постоянно отказва, когато я каня да излезем. Все се оправдава и си намира причина да откаже. Когато я каня ми отказва по индиректен начин. Не говори с никого, освен ако не я заговорят и доста често се сърди, че никой не и обръща внимание, а не се усеща, че за да получи трябва и да даде. Хората и да я поздравят тя си мълчи, тогава те се оттеглят като видят каква е. Но въпреки това аз все още и давам шанс и се опитвам да общувам с нея. Прекалено свита е. Никога не ходи никъде сама, срам я е дори до магазина да отиде сама.
Постоянно стои без да помръдне дори и мисли нещо. Изобщо не взима нещата, котио живота и предоставя. Напомня ми на една съученичка, която цели 12 години учи с мен и накрая на бала беше сама, на всички снимки е снимана сама и никой не общуваше с нея, сякаш е аутист.

Не знам как да намеря път към нея. Да бяхме 5-ти клас да прави така ок, ама не сме.. Големи жени сме вече... държи се като дете...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5f76b22a0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Остави я. Да прави каквото си ще. Може след време тя да те потърси. Но за в момента леко се дистанцирай. Ти така или иначе няма да я промениш. А твоите добри намерения може тя да ги възприема по точно противоположен начин.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e889885ff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Номер 1, много правилен съвет! Подкрепям мнението ти! А такива хора може би никога не се осъзнават... може никога да не осъзнае какво е загубила и как се е държала... просто общуването с такива хора е вредно... пази си нервичките :)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c7dbb4ff8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Авторке, опитай се да поговориш с това момиче, опитай се да разбереш как са се отнасяли с нея през ученическите й години. Защото това поведение едва ли е случайно. И аз съм почти като нея. През ученическите ми години бях тормозен, отделно че и не можех да общувам с хората. Именно второто ме спира от това да се запознавам с момичета-просто не знам как да ги предразположа. Предполагам също, че и не е свикнала много да й обръщат внимание, че си мисли че ако каже тещо ще й се присмеят....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 23109b1209
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2, защо общуването с такива хора е вредно? Как може да кажеш нещо за човек, който не познаваш. Сигурно е по добре да общуваш с наркомани и пияндета? Може би авторке трябва да поговориш с нея, какво я мъче, защо е така.
И аз имам подобен и ми е много гадно, че няма с кого да изляза, няма с кого да споделям и добри и лоши моменти, на моменти съм в безизходица. Почти нямам приятели, а приятелки пък въобще- дори съм пълно дърво с момичетата, такива обстановки с компании и момичета пък са ми почти непознати. Много ми се иска вече да не съм сам, почти на 23 станах. Дори на моменти съм и нервен и това ме безпокои. Да кажа някоя дума и за училище- там не можах да създам трайни приятелства, имаше едно нещо, което ме отблъсна от хората, което ме смазваше. Хората не спряха да говорят за мен разни глупости, да бях по затворен, но какво мога да направя. Това което правеха ме отблъскваше още повече, а и не можах през тези години да се впиша никъде. Освен това в семейството, да споменя, че нямам братя и сестри, но откъм финанси не разполагахме както другите деца, живеехме в стара къща, което още също ме подтискаше. Сега откъм тази част положението е малко по добро, не сме цъфнали, но сме в по добро положение от преди, и имам шанса да съм студент. Но самотата винаги ме е мачкала, не знам какво да правя. В университета има малко момчета с които си говорим, но когато се прибирам града, от където съм го правя без никакво настроение. Ако и сега не си намеря приятели и приятелки, мисля, че няма да може в бъдеще. Направо съм много объркан. Притеснителен съм, затворен съм и не знам какво да направя.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8c66d2455f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И аз съм антисоциален, но виждам, че ми е по-добре без хора около мен и не копнея за чужда компания. Иначе не ми е проблем запознаването и общувнето с хора, както на повечето самотници.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 81a78eddc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 5, трябва все пак да се прави разлика между тези неща. Има хора, които са избрали самотата, но какво да правят тези, които са самотни, но не искат да е така? Те са в трудно положение, някои ще кажат, че те са си виновни, че те искат да е така- но не е точно така.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 60ace044ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм такъв, но донякъде. Като се замисля, няма такива като мен, а искам да намеря човек с моите вкусове, в смисъл да има некви допирни точки, еднакви вкусове, ако ще да е само 1 ама да има. Какво да направя че нема такива, не намирам такива. Всички са некви чалгари и следващи модата олигофрени, комплексари, като следват модата какви да бъдат?? Мен не ме интересува как се обличам не следвам тъпата мода в нищо. А другите? Излезнал е некакъв филм и сички за него говорят, излезне некоя песен и сички за нея говорят. Ебаси тъпото. Сички са еднакви (тия мейнстриймчетата) И скучни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker