Грозно е, мили дами, да правите това! Изключително грозно! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Грозно е, мили дами, да правите това! Изключително грозно!
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 7856 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 17 почти 18 години. Реших да споделя нещо, на което съм присъствала много пъти. А именно жалката гледка на "модерното" младо поколение.

И така... започвам


Петък вечер. Слънцето тъкмо залязва – красота. Лека-полека и последните слънчеви лъчи се скриват зад величествено издигащата се Витоша. Парк с идеалния изглед към планината. И сбогуване с поредния изминал ден от април. Човек да има очи за прелестите на природата!

В далечината се чуват викове и крясъци. Поредната приятно почерпена компания от младежи се задава по алеята в парка и с мощните шумове и цветущи псувни изпълва тишината. Заглушава дори музиката, която звучи през слушалките в ушите ми. Много неприятно!

Но какво да видиш? Компанията била само от „дами”! Едни такива – натокани, намазани, направени, маскирани – да не ги познае човек. Вървят си, придържайки се една за друга, пеят си и си псуват. Свалям слушалките и с поглед, изпълнен с отвращение, се обръщам към жалката картинка пред очите ми. Едната запя някаква песен, от която успях да разбера само „Режи го на две... сърце”, при което друга „дама” от компанията с ясен и силен тон изкрещя: „Е*аниеееее”, а трета вдигна бутилката с бира, която носеше в ръка, и отпи няколко сериозни глътки. Само не знам как не последва и едно мощно оригване!?

Пейките започнаха да се опразват. Скоро пуснаха парковото осветление, а пейките опустяха съвсем. Събрах си такъмите и понечих да си тръгна. Девойките минаха покрай мен, а физиономията ми излъчваше неодобрение. Едната сопнато ми зададе въпроса: „К’во гледаш, ма? Друга работа немаш ли си? ”. Безгласна останах. Прибрах всичко в раницата и тръгнах. Вървейки, се обърнах назад и неволно забелязах как едната „дама” се е проснала на земята, а другите се опитват да я вдигнат. Жалка гледка!

Вероятно това щеше да е поредната изключително забавна история от репертоара на милите млади дами, която никога няма да разкажат на децата си. И не защото биха се срамували от това, а заради факта, че може би няма да си я спомнят!

Градът тихо угасна под лунната светлина и небето се осея със звезди. Носеше се аромат на Пролет от нацъфтелите дръвчета. Задуха свеж ветрец и понесе пролетния дъх.


Грозно е, мили дами, да правите това! Изключително грозно!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 58

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8d0b891a29
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми има ли са повод дамите (или не) - почерпили са се. Да, наистина е грозно да видиш много пияна жена .., но пък това да им е кусура! :)
Хайде със здраве!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e15b2ec4a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много съм съгласен, жалкото е, че го виждам всяка вечер и как да кажа, някак съм му свикнал вече. За мен най-гадното и отвратително нещо е... да видиш мацка, супер готина и красива да си бърка в носа и после ... е, сещате се.

NoBody

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0aabd8a53a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поздравления! А онези ги остави, никой не може да им помогне. Някой ден сами ще разберат, но ще е твърде късно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0130b0fed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Aко бяха мъже нямаше ли да е грозно... колкот умно говориш съм сигурна че искаш да си наравно с мъжете... емм явно че няма да стане .... пффффффффффффффффф!!!!!!!!!!!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 96fbee8a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Напълно си права! Наистина е много грозно това което правят днескашното поколение. Особенно грозна е такава проява от страната на момичета. То нито му прилича да се държи и прави такива неща, като някой тъпи селяндури! В днешно време малко са хората за пример пред подрастващото поколение - много съм разочарован просто!
Момче на 17г.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1fe8727758
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пияна жена е грозно. А пиян мъж да не би да е красота?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 388c204eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ужас! Докъде са стигнали някои представителки на нежния пол!
Номера 5 и 7, в женска компания "Мъжете винаги са виновни" е повод за бурни аплодисменти, но тук ще ви се накарам, че сменяте темата. Никой не е казал, че пияните мъже са красива гледка, но от жените се очаква да са нежни създания, а не да псуват, пият и... дори не искам да продължавам с описанието.
Номер 1 - нека да се почерпят, но тези май са паднали направо в бъчвата. А никой не обича пияните свине - без значение от пола.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6264141983
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Грозно, грозно... Колко пък да е грозно? Всеки е имал такива моменти. Били те в парка или на маса с приятели... Едва ли си видяла нещо ново под слънцето. Пък и разни хора - разни начини на забавление. Не бих си позволила да укорявам някого.. :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: cd5c70a06b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Автор:

Първо... никъде не става дума, че пиян мъж е за подражание.. напротив, но някак си е по-приемливо ми се струва. Жената е създадена да бъде мила, нежна, желана.. обичана.

Как мога да приема такъв вид забавление.. да се почерпиш, да се позабавляваш.. разбирам. Нужно ли е обаче да превръщаш всичко на "бардак" около себе си и на сутринта да бъдеш горд от това, че се напи като свиня и си изповръща червата на паважа пред диското след като се напуши яко? !? Браво, вече сте звезди... :Х

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 17034867f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тук не става въпрос за момчетата. А за момичетата. За момчетата е нормално, също да плюват е нормално, а представете си момиче да ходи и да плюва през 20-30 метра. Но като цяло, днешното поколение е доста затъпяло. Тва да се напиеш така, не е празнуване. Тва е надпиване. И после със сигурност тия момичета са се похвалили на другите. Дословно, каквото помнят, са споделили на приятели и приятелки. Явно в днешно време така стоят нещата.

Напиването е като водене на дневник. И всеки събира материал за дневника си. И после седат всички некъде на кафе и каква тема следва? Пиене и напиване. И ако няма с какво да се "похвалиш" си аутсайдер, ако не пиеш или не носиш на пиене си аутсайдер. Ако не си се напивал до падане на земята, си аутсайдер. Ако откажеш да пиеш с некой от тях, си аутсайдер, не си им приятел, не си мъж и т. н. Стигаме до извода, че смисъла на живота е алкохола, пиенето. Приятелството се гради чрез алкохола и се крепи чрез него.
Това са разбиранията за живота на днешното поколение.
А аз за тях съм аутсайдер, за което се радвам. Не пия, спрех цигарите и съм си много добре. Имам си мечти и цели в живота, докато днешното поколение, нема такива неща. Как може да мечтаеш за собствен апартамент, като единственото нещо което правиш е да харчиш парите на мама и тати за алкохол, за кафенца и купончета, дискотеки и като ти кажат "нема ли да си търсиш работа бе? " и ти почваш тама да си говориш нещо под носа и ясно да показваш че те мързи да работиш и сам да си изкарваш парите. За съжаление, днешното поколение е такова. И нещата стават все по-зле.

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f46cf60600
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не само за жените е грозно, попринцип пияния до козирка е грозна гледка, независимо от пола и годините.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4addb16834
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Адски си прав.
Аз съм жена, но няма по-противна гледка от вулгарна жена. Отврат!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 99d3e61619
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Добре де мила девойко.. можеш ли да ми обясниш ти под каква форма се забавляваш.... кога да се пие алкохол когато имат деца на по 5, 6 ли... според мен нещата трябва да се изживяват до край, не да стане да им се иска да са неразумни на по 40 нали така... според мен не е красиво, но пък щом момите са преценили да им е сладко по-добре така от колкото да си развалят и брак и семейство примерно, защото са се сетили, че за живота (който така или иначе си минава) който са живели не са покуфяли достатъчно... според мен има над какво да помислиш, времената се менят ;)
Габи, 18 год.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: cd5c70a06b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Автор:

Към номер 15... Мила девойко.. "кога да се пие алкохол когато имат деца на по 5, 6 ли. ".. по твоята логика човек, който не пие значи не трябва да съществува.. що за странно мислене имаш.. ето за такива като теб говоря.. останах без думи :Х.. какъв би бил смисъла да се удавиш буквално в чашката само, заради забавлението естествено хах :Х и разбира се другите да се гордеят с теб, че и ти си като тях. Това ли Ви радва? !? .. да се сливате с тълпата.. нима не искате да бъдете различни и с достойнство, което не е потънало в поредната доза спиртна течност... Ако този начин на живот Ви прави щастливи.. ЖИВЕЙТЕ!! .. съжалявам обаче, че никога няма да разберете какъв е смисъла на истинското щастие..!!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 286fdd7b13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Обаче ТЕ не те четат!
С твоето или с нашето неодобрение колко е грозно за една жена, те пак ще се напиват като пропаднал селски алкохолик и пак ще псуват като каруцари.
Единствено съжалявам мъжете, които ще ги вземат за жени, защото ще им провалят живота освен ако не са като тях, де.

Ajna

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 27264ca8c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Авторке, прекалено много си се вживила на тая тема... К'во ти пука кой пие, кой не? Ти като не искаш - не пий. Животът си е техен. На теб някой дава ли ти акъл как да живееш?
Най-обичам някой ей така отстрани да стои и да коментира. Едва ли не... "къде съм аз, къде сте вие.. "... Я се успокой малко и вместо да седиш и да плюеш, започни да правиш нещо по-смислено.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: cd5c70a06b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Автор:

Номер 18.. а ти вместо да даваш "умни" съвети.. погледни себе си.. Споделям моите наблюдения и нито натрапвам на някого мнението си нито мисля да го правя. Тук, всеки споделя това, което има и иска да каже. А ти най малко имаш правото да ми казваш какво да правя - да се успокоя или не, като дори името ми не знаеш. Аман от заблудени хора.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 99d3e61619
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   от номер 15: Евала 18 за това говоря... взела се е на сериозно... 1000 % ще пропиеш след време тва е фаза през която човек минава... не съм каала, че трябва да има запой всяка вечер, а просто малко да се отърсиш от сивото и да се вгледаш в тълпата пируваща отсреща... живота е радост, нека всеки да я разбира и изживява както намери за добре... но наистина все пак, слез на земята ще се чувстваш по-добре ;)
Габи, 18 г.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7dff0818a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Автор:

Скъпи "дами".. умирах от желание да отида на земята, но не знайно как докато слизах не намерих никой по пътя си.. всички летяха нависоко. Та реших и аз да поостана при Вас, за да си разнообразявам деня. Единственото, което знам е, че не съм като Вас и никога няма да бъда! Поздрави (15, 18).. :))

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 047a862d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Като искаш да се напиеш ок, пий си на воля, ама вземи се скрий някъде, седнете в заведение, на домашно или някъде другаде, никой не е длъжен да ти гледа сеира. Да не говорим за хилядите опасности, които те дебнат в това състояние и в тази обстановка. Обшо взето - забавлявай се както знаеш, ама си крий кирливите ризи от хората, на такива като теб, на простите и селянчетата няма да направиш впечатление, но интелигентните хора това ги дразни! :)
Подкрепям тезата на авторката, но не и стремежа й на всяка цена да я защити. Няма как да стане... :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f46cf60600
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   №15 Ако искаш ме мисли за задръстена, но за мен е много жалко, ако алкохолът е начинът да си направиш весело. На мен не ми трябва да пия, за да ми стане весело и да се забавлявам. Просто не виждам смисъл в пиенето и то на тинейджърска възраст. Според теб това ли е животът да пиеш докато си забравиш името и да започнеш да правиш глупости и после всичко да ти е замътено. Аз пък не мисля, че видиш ли щом не пия и не куфея в нетрезво състояние, съм си пропуснала младостта. Всеки си има свое мнение по въпроса и това е моето. А по темата, наистина ми е грозно да видя момичета, пияни и псуващи.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 84c9f18e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Авторке, номер 15 го отнесе, след като й поднесе тоя коментар (номер 16) Остави я да си изживява младините в алкохол, а като й се родят деца и като се приберат (16 годишни) лазейки по земята и й кажат "леко пийнахме" да видиме тя как ще реагира. Дали ще ги поздрави? Според нейните виждания за живота ДА, ТРЕБВА да ги поздрави, за това, че са се нарадвали и днес на живота.
Да не казвам до какво може да се стигне след такова "радване на живота" на млади години. Зависимост и загуба на семейство и на професия (ако ще да си бил държал 3-4 хотела по морето, ФАКТ) алкохола затрива сичко! Удар даже и най-гадното е да оживееш след удар. И кво? Наполовина си са парализирал и кво? Имаш ли желание за нещо? За пиене може би, понеже от толкова пиене си се пристрастил и си зависим от алкохола, ама като си с удар, не требва да лизваш. ШАХМАТ
Заради "наслаждаване на живота"
Много грешно наслаждаване на живота.
И грешна представа за наслаждаване на живота. Не знаете как, това не е начина. Само си губите и унищожавате живота!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ae1ce63350
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Грешна представа за наслаждаване на живота? Номер 24, ти ме разсмя! Че всеки се "наслаждава на живота" както му харесва. Едни пушат пури, други пият уиски, трети се хвърлят от мостове с бънджи... Повярвай ми, ако съм с приятели и си изкарвам СТРАХОТНО, хич няма да ми пука, че някой стои отстрани и се вайка :"Ау, колко грозно! "... Това ме подразни в позицията на авторката. Че е наблюдател, който, виждате ли, е адски възмутен. Всички сме правили съответните лудории (а ако не сте -жалко за вас) и не виждам нищо чак толкова срамно в това.

Номер 18

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 648bb14f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   В живота има 2 типа хора, едни които знаят как и кога да си направят кефа и други(като нашата авторка) които седят отстрани и завиждат.
Ок момичетата са се напили, на теб с нещо попречиха ли ти? Стой и си гледай романтичния залез и т. н. но след време, когато се омъжиш и имаш вече 2 деца ( казвам го от опит! ) ще ти се иска да излезеш и да изпуснеш края. Ще ти се иска когато ти е било времето да си си поживяла.
Мнението ми съвпада с това на 18...
А пък коментари от рода на "кой мъж ще ги вземе" е на тях не им е нужен мъж да ги вземе, когато им дойде времето и те ще се влюбят, не се тревожете. Само, че за съжаление на дамите, мъжете които се наслаждават на залеза са на изчезване.
~Рамона~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 77b66d78e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Първо, не ми изглеждаш на 17.
Второ, знаеш ли колко е глупаво да плюеш "младото поколение"???

ВИНАГИ е имало мърша и винаги ще има, а всъщност това, че сега са такива, не значи, че винаги ще са така!
Не разбирам какво те дразни един пиян и псуващ човек, при все цялата глупост, простотия и насилие, което се излива всекидневно по улиците.. Нека си пият, нали на никой не вредят!

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 77b66d78e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   И само да добавя - струва ви се приемлива гледката пиян мъж, щото на нея сте свикнали, което също не е похвално, но понеже е масово явление, всеки го приема за нещо абсолютно нормално и в рамките на такова!

Е, смятайте и вие колко сте деградирали, щом вече да не правите елементарни разлики! ..
Не зная как за толкова години се промени всичко, но не и претенциите на простите хора
- това било нормално, онова не било нормално..

Пък после ще си говорим за израстване! :D Боооже.. Тъй де, дано ме прости, че го споменавам в такива изречения!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 80328c925e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Авторке, ще бъда кратък.

Тук повечето коментират алкохола като проблем. Да поясня 1- алкохолът не те прави простак. Простак те прави възпитанието. 2-алкохолът не ти променя начина на мислене, а начинът на изразяване.
Иначе мацките не ги мисли. На другия ден ще ги боли главата и ще правят пищови. Като завършат ще се оплакват, че България е ши*ана страна и няма работа за висшистите. Но така или инче ще се возят в хубава кола.
И да се ядосваме - няма управия... Трябва си меч.

момче на 20

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 286fdd7b13
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Да ви имам забавленията. Да се напиеш като последния алкохолик и след това да скиташ по парковете и да псуваш непознати само тук се приема за нещо нормално и готино, велико и не знам какво още.
И на запад също пият, но в клубове с някаква мярка и не алкохолоът прави забавлението, а компанията.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1f4d333176
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Автор:

Защо си мислите, че докато Ви гледам сеира искам да съм като Вас? ! Да бъда страничен наблюдател в този случай ме радва.. да ВИ наблюдавам и да се гордея, че моите ценности не се давят в алкохол. :)) Още по - малко бихте могли да промените мнението ми, както и аз на Вас. :))

И както каза номер 22 "на простите и селянчетата няма да направиш впечатление, но интелигентните хора това ги дразни! :)" Подкрепям го напълно.. :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a839fd217b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Ох, голяма скука коментатори! Авторке - ами то е ясно. Част от младите / в случая т. нар. дами са от т. нар. кифли, чалгарки /идва от чалга/. Простотия, липса на възпитание и толкова. Има обаче и други, свестни млади хора. Те се забавляват без алкохол и без цигари. Такива слава Богу са моите 16 и 18 годишни деца и повечето им приятели. Веселят се заедно и това, че не пушат и дори бира не пият не сме го налагали ние родителите. Просто твърдят, че не им харесва и толкова. Аз лично нямам против да опитват по малко бира или вино, но те са против. За разхождащите се с бира в ръка, за просташките чалготеки - направо се отвращават. Така, че всеки да си живее както ще. Все още в тази държава са останали възпитани и интелигентни хора.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0ba261d2ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Подкрепям 9.

Освен това в днешно време жените имаме същите права, щом ни товарите с вашите задължения (да храним семейството). Пиянстовото е еднакво грозно при мъже и жени.

И действително - всеки е имал поводи, настроение. Случва се. Не ми се мисли, какви съм ги вършила на 16, а ето ме сега - майка и съпруга. И днес си прекарваме добре в компании, пийваме си (рядко), е и?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2328213f4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Не си спомням кой беше казал, че възмущението е приятно, защото те кара да се чувстваш по-добър от останалите.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 99d3e61619
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   ХАХА симпатяги на всичкото отгоре и интелигентни били авторке сигурна съм, че яко ти се иска поне веднъж и ти да приличаш на тия "кифли" хах и за интелектуалка ли се вземаш.... номер 24 нищо не съм отнесла не ми пука грам за мнението на кухи същества със замъглено подсъзнание.... подкрепям номер 18 моята дружка още от началто.... трябва да се съберем на по бира някой път, да оставим комплексарите да си злобеят колкото искат защото авторката е такъв случай.... от номер 15

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 92f27f26b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Съгласна съм с 28. Голям "морал" имаш авторке. За мъжете не било грозно, за жените- да. И защо? Ние жените не сме хора, не пърдим(не казвам, че трябва да се прави явно от мъже и жени), не ходим до тоалетна, ние сме просто украшения.... Това, че си свикнала да гледаш пияни мъже, говори достатъчно за теб и не мога да разбера как крясъците на жените повече ти пречат от тези на мъжете.
Не близвам алкохол и не пуша просто защото не ми харесва. И аз също няма да одобря пияни ХОРА, но не одобрявам и това размахване на пръст и фалщивия ти морал.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1f4d333176
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Автор:

Много сте интелигенти всички бе.. раздавате само "умни" съвети. Спрете за малко, че знае ли се.. някой може да Ви послуша още повече да Ви повярва. ;д

Не случайно казах, че в това да се почерпиш и позабавляваш няма нищо лошо, но да се наливаш без повод и с повод само, защото е "модерно" звучи отвратително.

Простотията е по хората!

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 99d3e61619
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Няма ли да се откажеш :Д видяхме всички колко си умна и номер 36 ти го доказа... хаха сега изведнъж да се почерпиш не ти е проблем нали... според мен когато тръгваш да съдиш др хора трябва първо да провериш дали тезата ти е стабилна и тогава да я защитаваш... водиш "битка" (образно казано) която си загубила още в началото... по-добре сложи край на темата и спри да злобееш с/у хората които умеят да си направят веселото без значение с как. номер 35

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1f4d333176
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Автор:

А ти няма ли да престанеш да ми казваш какво да правя.. голяма интелектуалка излезе.. ако ти е любопитно още в началото казах (номер 11), че да се почерпиш няма лошо. Криворазбран народ беее, криворазбран!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 85ba2e30be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Как си мечтая да обявят сух режим.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 17b9ba156e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Не знам какво обиждате момичето. Некви фалшиви морали и такива глупости. Тва ако е във Америка напримерно, момичетата, пияните ще си го отнесат със глоба, даже и временен арест, поради каква причина? Скитане! Да, има такова, а ако поискат на некой случаен огънче или цигара, ОП, глоба и за просене. Така че млъквайте с тъпите си коментари.
Всеки пие, но аз напримерно, обичам да пия с роднини и за здраве, а че съм се напивал със приятели, напивал съм се, но това вече го не правя, видях че не ми харесва и че е тъпо, всеки път да има по некой оповръщал се, маани тва а ми и наркотици има на събиранията им вече. И кво? Да продължавам ли да се сбирам с тех? Никога.
Авторката говори за ония пропадналите, които се напиват до край и вършат после глупости. Даже и да са биеш у близкия контейнер, преди да се качиш в таксито. ФАКТ
А за тия които пият с мярка и нямат за цел да се докажат кой колко може да изпие, и колко държи на пиене, добре, съгласен съм. Ама за тия посочените от авторката, тъпа работа. Много грозна гледка.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 286fdd7b13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Грозно е да видиш пияна жена.
Грозно е да чуеш жена да псува като каруцар.
Грозно е да видиш надрусана жена.
Грозно е да видиш лигава жена.
... има и още, ама не ми се занимава просто, когато представата за ЗАБАВЛЕНИЕ е с ШИШЕТО ВОДКА седнал на някой път в парка се смята за мноуу куул за бг ''граждани''.

Ajna

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 27b65edcd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Заклевам се, че ако видя такава момичешка компания и едно момиче такова като теб тихо, което предпочита уединението бих отишъл да ти стисна ръката, да поразменим някой дума и естествено да те поздравя. Хората като теб са рядкост. Трябва да го знаеш.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 648bb14f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Номер 36, преди няколко години, си вървяхме с баща ми по една улица в Милано и докато той ми обясняваше, колко културни били италианците, как не се напивали и не се излагали, ама точно в този момент мина една кола с младежи а единият от тях си събу гащите и си показа з*****а през стъклото крещейки... никой нищо не им направи да ти кажа. Във всяка държава има такива и такива хора. Моето мнение е че трябва да се живее на време, не след 2 деца мацето да реши че не е излизало и не се е напивало когато трябва и и се иска и зарязва и деца и мъж и тръгва с някой 25-годишен!!!
~Рамона~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: cc8a040cad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   42, то за българина всичко е грозно, така че не бих се учудила ако си в състояние да изброяваш до следващата година по същото време :))) Но това какво значение има? Аз съм от хората, на които не им пука какво мислят хората за тях. Мисля, че и вие трябва да се причислите, защото прекалено много ви личи комплексарщината (простете за грубостта).
Колкото до това дали се пие с повод или без - мамка му, к'во ви пука? Пила съм и с повод, и без. Е, и? По вашата логика сигурно съм много пропаднала. Е, хубаво е човек да живее в своята собствена илюзия.. :))
И последно - не намесвайте интелигентността в този въпрос. Нещата нямат нищо общо.
Разбира се, съгласна съм, че във всяко нещо трябва да има мярка. Но, извинете, докато съм млада искам да взема всичко от живота. Защото тези от вас, които се правят на много праведни и морални сега, после съжаляват за пропуснатите луди мигове. Въпрос на философия. :)

Хайде със здраве :)

18, 25

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 63b969fee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Хайде не ми извъртай думите, ако обичаш.
Селянията не ми понася както явно на теб културата.

Гледай си Халтурата и гази в лайната на чалгарщината. Не ми отговаряй повече като не може да разбере малкия ти мозък какво искам да кажа както и какво иска да каже авторката. Обвиненията в комплексарщина само доказват колко комплексиран е този, който ги отправя към опонентите си.

Тук никой не е против пиенето, а против това да се напиеш като първия алкохолик на село, после да псуваш и крещиш по парковете или да седнеш на някой пън в някой парк да си доизпиеш евтината водка а след това да оповръщаш парковете, където децата си играят. Това е грозното и жалкото. После тези мадами ще лекуват и ще ми раздават правосъдие. Бог да пази България от такива субекти.

Ajna

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 047a862d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Всичко опира до потребност. Всеки се забавлява така, както иска, явно за повечето коментиращи тук забавление=наливане с алкохол и ако това го няма, егати, за к`во си живял на тоя свят. "Жалям ви акъла! ", дето вика баба ми.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6264141983
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Номер 46, грубият ти тон не е в състояние да ме предизвика, така че напразно се хабиш. Не видях къде точно съм ти извъртяла думите? Ако може да цитираш?
Хубаво е, че не си против пиенето. Опасявах се, че си твърде ограничена. Само не разбрах къде си видяла аз да подкрепям това да се "напиеш като алкохолик"? Подкрепям свободата да правиш това, което ти харесва, без да се притесняваш от хорското мнение. В крайна сметка кой какво прави си е негова лична работа. Вие с авторката като какви се явявате - безгрешни съдници? И откъде сте сигурни, че тези момичета са "кифли", които правят това едва ли не всеки ден? Извинявайте, ама такива генерални изводи не мисля, че имате основание да правите.
И за да имат синхрон постовете ни, ще завърша със следното - Бог да пази България от тези, които критикуват другите, преди да критикуват себе си! :)

45

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d52c7b88b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Автор:

Ajna, съгласна съм за всичко! Поне един човек да разбере за какво говоря. Всичко е до нагласа, до психика и до ум, който липсва у повечето.

Жалкото е, че консумацията на алкохол е станала атрактивен елемент от новия лайфстал на младежите. Купон се прави, за да си изкарат весело хората, не за да се натряскат до токсикология, противно на убежденията на голяма част от младото поколение..

Добре бе мамка му, НЕ БЪДЕТЕ ЕЛЕМЕНТАРНИ!

Какво поколение ще изградим?

Докога ще се смята за куул да се "усмъртяваш" с евтина водка и да припяваш докато си мислиш, че си велик.

Жалка картинка!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 63b969fee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Имах една приятелка, която на 13 години висеше по пейките и пиеше водка. Родителите й няма нищо против да пие даже й купуваха алкохол за рождените дни. Аз не помня нейн РД без да се напила.
Ако беше в друга държава нямаше да мине много време, за да търка скамейката в полицията, но все пак тук Б-я и всеки си затваря очите, щото нали това не е моето дете, но това пияно дете утре ще се качи на колата ще убие или рани вашето дете. Преди една година един пиян пикльо затри за 3 секунди 6 човешки живота. Гледаш едно дете от 2 кг и накрая някакъв пиян комплексар да го затрие, е това е несправедливото и абсурдното в наша д-ва, всеки се възмущава, а никой не се поправя.

пс: 48 къде видя, че съм против алкохола както й авторката? Съвсем ясно написах, което е грозното, а ти ме обвини в комплексарщина, какво да си помисля аз тогава?

Ajna

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1bdc193a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   До някъде защитавам тезата на авторката, но до някъде не. Аз съм на 19 години и да, мога да кажа, че съм купонджийка, обичам дискотеките, купоните и пия. Опитвам се да не достигам до състоянието, което си описала и не го правя, защото знам границата. Мога да се забавлявам максимално, без да съм употребила алкохол, мога да пийна и повече. Въпросът е, че всеки сам избира как да живее и как да се забавлява. Днешното поколение предпочита алкохола - факт, предпочита и чалгата - факт, но всеки с вкуса си. Според мен е много крайно да правиш подобен род изказвания и едва ли не да отричаш алкохола. Ти живееш в среда, в която това забавление го няма, ако опиташ обаче съм почти сигурна, че ще ти хареса. Така, че моят съвет е да си живееш живота без да се интересуваш толкова много от чуждите и ще ти е по - добре. Всеки сам избира как да живее и ти не можеш да го промениш. Опитай все пак да се позабавляваш по този начин, може и да ти хареса, от това, което си написала ми се струва, че тези забавления са ти доста далечни, а е готино и когато не се прекалява остават невероятни спомени, повярвай ми ;)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d52c7b88b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Автор:

Номер 51, напротив - опитвала съм и не ми хареса! Един път за 17 години и приключих. Това не значи, че съм против алкохола, но с мярка. Всеки с вкуса си, разбира се. И когато написах темата, не го направих с цел да се бъркам в живота на другите! Това, аз го наричам лично мнение. Не осъждам никого. Един човек не би могъл да промени ценностите на цял народ! :)

 
  ...

1-50 от 58
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker