Се тая - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Се тая
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 2866 пъти
Аз нямам приятели, никога не съм имал, винаги хората
който съм познавал са ме използвали, и истината е че когато човек няма полза от теб вече не ти е приятел и дори го дразниш. Тва хората са ебати злобните животни
забележете колко са жестоки малките деца - хората се раждат лоши и по-лошото е че хората не се променят
никога! Понякога когато се разхождам сам имам чуството че съм като малкия принц имам една планета няколко вулкана и само една роза, за която да се грижа, но за разлика от малкия принц аз не съм открил своята роза.

Вече съм изгубил вяра в хората за един човек понякога е по важно да гледа измислен образ в пластмасова кутия отколкото да е с приятел, както и да е НИКОГА не съм предал приятел, може да съм правил грешки, но аз греша за съжаление също съм човек, понякога съм лъгъл хора - но никога за да навредя на някой и колкото ида съм отчаян вярвам в доброто, вярвам че хората могат да се променят щом човек е бил гол и се е научил да носи дрехи защо да не може да се научи да бъде добър аз искам просто приятели - но всички хора са прекалено заети за да ми бъдат приятели... и на хората който понякога са ми били приятели а сега не са - не им се сърдя ако дойдат бих им дал каквото имам.. не се сърдя на никой че е човек!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: 4faf31fafb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всеки човек се ражда с доброто и лошото в себе си и винаги оставя едното да надделее. Понякога дори му трудно да определи кое какво е, защото всеки действа според живота си. За съжаление хората наистина стават все по - свирепи, все по вглъбени в себе си и се превръщат в ... може би чудовища е най-правилната дума, защото и животните не са такива даже. Но аз също имам вяра, защото на човек му е заложено да се променя, просто трябва да разбере как и да положи усилия. Вярвам, че щом ни е даден живот значи има смисъл и можем сами да си го направим добър като премахнем злобата, завистта, агресията.. но дано успеем някой ден, преди да е твърде късно!

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: ea9f4d6791
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е недей така песимистично, има много добри и свестни хора повярвай, аз също не съм имала много истински приятели, признавам, че има страшно зли, ужасни хора, но има и добри, повярвай:)

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 369578090b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Написано на границата с отчаянието, но ти е останало нещо ценно вярата. Хората не се раждат лоши. Дай да комуникираме, ако искаш. Да не мислиш, че с напредването на възрастта приятелите ще растат, ако имаш дори 5-ма, който смяташ за такива до 30-годишна възраст, ще си щастливец.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 23 дни
hash: aaa43f231f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В осми клас, когато започна първият ми ден от гимназията не познавах никого, бях самотен, но след около 4 дена се сприятелих с един побойник. Той от както дружи с мен се променяше повече и повече.
Стана по зрял, вече не се биеше, не се закачаше и стана по лигав.
Сега съм 10-ти клас. Той винаги ми благодари, че съм направил живота му весел и забавен, че съм го променил от лош в добър човек :)
Преди два дена ми каза, че най-забавните и смешните мигове от живота му са от както ме познава :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: aa74af4c2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   За всеки влак си има пътници!
Вярно е, че хората са злобни и често използвата, нараняват, а уж са ти приятели, но ти не се безспокой!
И аз съм била страшно самотна, преди изобщо нямах никакви приятели като малка, просто защото нямаше деца на моята възраст там, където живеех, а за големите си бях келеш.
Като почнах училище, бях повече аутсайдер, да съм имала няколко приятелки, които са ме предавали и просто съм преснтанала да движа с тях, обаче след това се преместих в др училище, където намерих приятели, адо началото на осми клас се запознах с повече хора, а от прогимназията нататък запознанствата се увеличават и се разбирам с все повече хора, но най-ценни са старите приятели, които познавам от по-рано и те са ми останали верни!
Спокойно, време има за всичко, а и в метежния и преходен свят, в който живеем, не бива да забравяме, че нещата се променят, с тях и хората, а те променят и други неща, които пък променят и други хора и така... Мисълта ми е, че един ден може да се окаже, че най-големият ти враг, същност е най-добър приятел и обратно, но просто идва моментът, в който си наясно с хората, които познаваш и може да прецениш кой ти е приятел и кой не.
Спокойно, всичко ще се оправи!

~sad-baby~

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker