Побърквам се - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Побърквам се
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2608 пъти
Какво ви е мнението за турските сериали? Предполагам отрицателно. Мойто беше същото, докато една вечер не се наложи да изгледам една серия от "Пепел от рози". Това ми беше грешката. Не очаквах, че мога да се прехласна толкова по един сериал. Добре, случва се. Но при мен стана много лошо. Филма такива чувства отвори в мен, че просто ме е срам от себе си как е възможно такова нещо. Не е нормално да се чувствам по този начин, но е факт, че е един прост филм ме разчуства толкова много и отвори рани в моето съзнание.

Повлия ми да осъзная неща дълго крити и трупани в мен. Неща, които съм подтискала дълбоко в душата си. Направо се чувствам много тъжна. Тъжна, защото отново си напомних колко съм самотна и нещастна. Наистина това нещо започва да ми тежи. И не знам защо, но благодарение на този филм аз осъзнах отново това си състояние. От няколко дни ходя като болна. Разсеяна съм, постоянно ми се плаче. Направо ще си докарам депресия. Ужас!
Осъзнах, че единственото нещо, което ми липсва е любов. Истинска! Не съм срещала до сега никой, който да ме разтърси. А явно от това се нуждая.
Не смятам да споделям с моите близки за това нещо, по простата причина, че съм напълно на ясно, че това не е нормално и не искам да ми се пили на главата излишно -как може такова нещо.
Просто трябваше някъде да кажа това, да излея тази мъка. Винаги съм се опитвала да се правя на твърда, но сега имам чувството, че ще гръмна. Разбушуваха се толкова емоции в мен, че не знам какво да ги правя. Всъщност знам - искам да ги дам на някой. Имам нужда да го направя. Но уви - няма на кой. Толкова дълго съм сама, че самата мисъл за човек до мен ме обърква. Много ми е сложно емоционалното състояние. Не искам повече да съм сама. Не искам повече да се докарвам до такова състояние. Но просто не знам какво да направя, за да срещна човека.
Мерси, че занимахте с моя "проблем".
PS Което е най-жалкото - на 27 съм. А се чувствам като 14 годишна тийнеджърка, която сега открива, че иска любов! :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6403d5b4c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ето за това не гледам турски сапунки. Не знам дали от начинът им на живот, от вкуса им за филми или просто за по-яко, обаче винаги филмите са някакви драматични, ревливи и те карат да се чувстваш като странно същество от друга планета. Отпусни се, свали си няколко дъъъълги комедии и седнете с приятели да гледате, просто го избий от съзнанието си. Ако искаш излизай по-често, или си намери ново хоби- варианти много. Пепел от рози, прах от китки... не им се връзвай на сюжета.
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 11452ad328
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Айде стига пропаганда >:(

Палав Мечок

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0afba2bf6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И аз преде се чудех на хора, които гледат турски сериали. Живеех с едно момиче на квартира и тя гледаше "Листопад". Е, отначало го зяпах заради нея, но после сама го гледах. Няма такъв филм. Изгледах и "Цената на живота" и "Езел". Нямам думи-много ми харесаха.
Разбира, че си самотна и имаш нужда от човек до себе си. Това е напълно нормална потребност. Излизай повече, запознавай се с нови хора, не изключвай и интернет като възможност за общуване. Понякога любовта е около нас. Сега е пролет-излизай на разходки, ходи в парка, усмихвай се! Успех :))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a555769fb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бях на 24, когато гледах "Отново на 17" (17 again) - този филм създаде абсолютно същия ефект у мен, преобърна ми светогледа за няколко месеца. Филмът е американски, но дори и да беше турски, това няма никакво значение за мен. На мнение съм, че всяко човешко същество е способно на изкуство, което да повлияе на емоциите у друг човек, независимо от пол, раса и произход.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9577c2fc56
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ама този сериал е толква скучен!!!
Иначе аз бях се запалила по ''забранения плод'', е не чак толкова като теб, но беше много добре направен.

Ajna

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c084c6f9f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не разбирам... защо никой нямаше нищо против Латино-Американските сапунени сериали, но изведнъж всички се нервим на Турците? Аз също не следя сапунки, но имаше един полицейски филм от 17:00 (който майка ми гледа) и ми се стори интересен :) Коренно промени мнението ми за тези филми

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f03aae46d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6, защото латино-сериалите показваха една малко по-необичайна и екзотична за нас действителност, която, макар и измислена, съвсем естествено беше интересна... до време. После и те, съвсем заслужено, минаха в категорията "цигании".
Турците си ги знаем много добре от 500-годишните им изстъпления по нашите земи - няма какво да ни се правят сега на много културни и цивилизовани, та да им "ударим едно рамо" за ЕС. Защо турците ходят да живеят и работят в Европа, а не германците и холандците да напинят към Анадола? Какъв е приносът на турската наука и изкуство към европейските? В миналото - отрязани и набити на кол глави, а сега - тъпи сериали.

На тебе като ти се услажда помийката - хапвай и да ти е сладко! Аз предпочитам да подбирам с какво храня тялото и душата си.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 458f4d4f71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   7 малко си грубичка. Пише, че е станало несъзнателно. То едно нещо като ти хареса - хайде противопоставяй се! Не е лесно.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: ead1d641c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Е ти какво искаш да кажеш, че Латино сериалите са измислени? И там както в циганските (турските) се говори за бедност, за морал и прочие и там всичко опира до любов, обаче имаше много яки интриги и игри, каквито турците никога не могат да направят, те могат като пълни гултаци да добавят до болка омразните им цигански цигулки, и сълзи. Освен това Латиното разтоварва, а Турското направо ти отравя кръвта.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker