Силата на ума - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Силата на ума
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2302 пъти
Забелязвали ли сте, че когато човек общува с някого дълго време, той придобива неговите навици, тикове. Например имаше един човек, който живее с вълци... и той прилича на същински вълк, можете да потърсите в гугъл. Също имам приятел, който развъжда питбули, и той самия прилича на тях.
Аз например, през пубертета, когато съм сред високи хора, тогава раста, а когато съм сред такива, който имат моя ръст - ръста ми остава почти същия. ( говоря за няколко месеца ).
С една дума... ума е нещо зверско и ако знаехме как да го използваме правилно всички щяхме да сме красиви, атлетични, етц.
Още нещо свързано с ума и законите на вселената... никога не си правете планове или не ги казвайте на глас или пред някого, защото ВИНАГИ нещо ще се обърка и няма да стане както сте го желали.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: be0f1ba567
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Историята ти е много кратка.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c848b7f36b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Историята може да е кратка, но е това е самата истина. Умът наистина е зверска сила. Трабва просто да го задействаме в правилната посока. защото и в негативен аспект умът направо е разрушителен. Умът лекува, той разболява.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: be0f1ba567
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   2, ти ли си автора?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 30f71d0f77
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Интересно е написаното от теб, което за пореден път ме кара да се замисля, е не толкова но... Така е за теб е УМА, а за мен е мисълта. Нашите мисли... на всеки един от нас! Филмът Тайната ряпа да яде. Защото самата аз направих това разкритие, когато затъвах в онзи мой момент от живота когато бях напълно сама... Започнах да тренирам, и да си казвам, ще мога, ще успея. И магията се задействаше! Някак на шега, повярвай ми... И когато наоколо всичко изглеждаше безнадежно, по един изкуствен начин, нещата се понареждаха, на част от пъзела в душата ми липсваше. Явно силата се намира в нас а ние я търсем някъде навън. Това за мен е Тайната! Като цяло когато изпитвам радост искам да я споделя за да заразя всички с нея и да отворя както собственото си сърце за по доброто, така и на заобикалящите. Според мен е погрешно да не споделяш, мечтайки за нещото и в същото време да вярваш, че тогава то няма да се сбъдне. Всичко е в нашите ръце и в нашата вяраа...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e829bdbb07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   АВТОРА : Не съм номер 2. Не е история, просто исках да споделя. За мен мисълта = ума.

Човек постепенно се научава да живее със законите и да ги използва в своя полза, стига да знае че съществуват де. Хората казват, че трябва да си винаги уверен, но за мен не е така. Когато съм сигурен, че нещо ще се случи, всичко се проваля. За това не подценявам възможностите за провал и никога не съм 100 % сигурен в нещо.

Забелязвали ли сте, че когато сте тъжни, ви се случват по-хубави работи, когато не ги очаквате, не ги искате? Мислех, че така ми се струва, защото когато съм тъжен, по-малки и прости работи ме радват, но явно не е само това причината.

Може да са закони само за мен(в Тайната казват точно обратното на казаното от мен).. но едва ли :D

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 30f71d0f77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей Авторче аз съм №4, ума е вещество, което ние управляваме чрез мислите ни. Следователно е въпрос на самоучение, смахнато е, но и това е част от Тайната. За законите те важат до толкова, че да бъдат благоприятни за теб самия и за всеки един. Дори не зная на колко години си, за да определя до колко управляваш живота си. Заинтригуваме темата написана от теб, тъй като за мен това е нещо свръх естествено понятно и непонятно за мен обяснение. Как така, наистина мислите ни са толкова реални, а ние си мислим, че просто ей така минават през главите ни, а се оказва нещо наистина толкова същественно. Ако искаш ми вярвай но, за мен е много необичаяно това явление! Прочетох внимателно написаното отнасно това, че когато сте тъжни, ви се случват по-хубави работи и обратното. Това според мен е естествения ход на събитията. Все пак, като част от закона, всички ние се учим, учим и продължаваме да го правим през целия си живот. И може би там се сбъдват нашите т. н. р желания.... Така си мисля и споделям... И пак стигаме до естествения ход, зиг заг, доброто и нетолкова се преплитат и редуват. Интересно ще ми е да пишеш, какво тогава мислиш за случайностите и отредената ни съдба, което за мен също е загадка!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1816047543
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не мога да говоря много по тази тема, тъй като и за мен са загадка ( предполагам и за всички други, учени или обикновени хора) и ще си остане такава.

Според мен съдбата ни е строго определена и не може да бъде променена, което води до (предизвиква ) споменатите от теб случайности
Това са само мой разсъждения де.

"Дори не зная на колко години си, за да определя до колко управляваш живота си. " от 15 до 18.

Грийтингс

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 999fcbdc0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Така е, но малцина имат волята или силата да го контролират.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1b9c37396e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   8, а може би най-вече умението? Никой не е създаден научен. Дерзайте!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker