Мисията невъзможна - подарък за рожден ден - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мисията невъзможна - подарък за рожден ден
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2259 пъти
Здравейте!

Знам, че има хиляди теми в интернет като тази, но се рових ли рових и подобна не открих... така че и аз реших да попитам трети лица за мнение, знам колко е дразнещо повярвайте, но моля за съвет. Така преди няколко дни един познат, по когото си падам бях писала даже тема за него, както и да е.... та покани ме на рожденният си ден който е след 2 дни... да но аз нямам идея какво да му купя. Проблема е че знам какво би харесал, но просто би било прекалено лично на този етап, за да му го подаря.

Друг е проблема и че приятелят му с който излизах преди време ще е на този рожден ден и не искам да се почувства неловко - въпреки че си останахме приятели с него. Така малко инфо за момчето- става на 23, обожава да свири на китара и да чете книги, да пътува - общо взето харесва неща, по които и аз си падам, но пак казвам искам подаръка да не е толкова личен, поне на този етап, но ми се иска и да е специален :Д, ако може повече мъже да споделят на какво биха се зарадвали, бих разпитала приятелите му - но такава опция за момента нямам. Иска ми се нещо забавно, нестандартно и аз не знам какво, .... бих му подарила книга но той няма да може да я прочете понеже все още не разбира добре български - от Германия е... въобще сложна работа е, поне за мен! Съжалявам че ви тормозя с поредната такава тема, но наистина не знам какво да му подаря, а никога не съм имала такъв проблем - винаги мен са ме разпитвали за такива неща.... мислех си и за мп 3 с любимите му песни, понеже мисля че няма, пък обожава да слуша музика - но пък дали това не е прекалено? ! Идея си нямам... ако помогнете ще съм ви благодарна :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: e1bb33800e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Една бутилка хубаво българско вино.
С пожелание животът му да бъде като вкуса на хубаво българско вино или нещо подобно.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8606ee311f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Щом момчето обича да свири на китара, може да му купиш декоративна такава, от следния магазин: Metal Shop Метъл Хевън
София ул. Раковска 187. Ако не си от София, има вариант за доставка по градовете. Погледни сайта на магазина, има много интересни артикули, особено китарките са много сладки! Ако слуша метъл, можеш и друго нещо да харесаш от там... Ако не и китарката според мен би била подходяща, така и спомен ще му остане от теб. Прецени си и успех!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7fe76b1507
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Към номер 1: Може би момчето не пие алкохол. Може би не всички хора на този свят пият алкохол. Замислял ли си се? :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a76fae50c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подари му книжката за 100те национални туристически обекта. Щом обича да пътува ще го заинтригува. Ощ почеве, че е в чужда страна, едва ли не му е интересно да я опознае. Пък току-виж те поканил да го придружаваш ;)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3594aa199b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Благодаря за идеите, момчето пие алкохол , но ми се струва банално но ми остава ден така че в краен случай и това ще взема :Д, само че не ми се иска да му взимам марков алкохол защото няма да го оцени така както би трябвало, млад е и не знам, китара има и то истинска, а фигурки на китари бол - сам си ги е купувал, но пък не е колекционер та да му взема.... въобще страшна работа :Д а това магазинче ще го ползвам аз, тъй като не съм убедена че си пада по метъл, но пък аз го харесах :Д Книгата с туристичесите обекти май ми се вижда добре :) и без това умира да пътува из България, така ще може да гледа и да обикаля което му хареса...

Авторката

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e03310e130
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Всичко зависи от интересите.
Аз всяка година по това време се чудя какво да купувам, защото през май са родени и родителите ми и сестрите ми. Та за баща ми реших да взема шах-мат, много ми харесаха в този сайт - shahtabla. cом има и туристически комплекти, аз лично май ще му поръчам дърворезбата. Ще му остане за спомен си мисля. Иначе баща ми става на 50 :) но това му е хоби още от ученик.
А ако имате идеи какво да купя на 2 16-годишни момичета ще ви бъда много благодарна. Те също свирят на китари но си имат :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker