Защо не се получава? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо не се получава?
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 3085 пъти
Здравейте, преди изобщо да започна с историята искам да кажа, че това което ще напиша не е опит да се правя на интересен, тъй като нито вие имате представа кой съм аз, нито пък аз ви познавам. Така че просто ще кажа това, което ме измъчва последите няколко години.

И така... работата е там, че съм събрал крайно много злоба към себе си, ненавиждам се от дъното на душата си и с цялото си сърце искам да се разболея от нещо нелечимо и да си отида. Ако е от рак най-добре, тъй като всички знаем, че лечение за него няма, а само удължаващо с няколко години живота лечение. Или ако ме блъсне кола е още по-добре и да умра на място. Толкова много искам да умра, че нямам представа защо не се получава. Как винаги най-усмихнатите и добри хора се разболяват и умират, а такива нещастници като мен, които не заслужават да дишат дори са живи и нищо им няма. Животът е несправедлив дори и в това отношение - защо не умра аз, а някой който има желание за живот му се случва нещо и умира??? Искам да попитм ако някой е запознат да ми обясни дали всеки може да стане притежател на оръжие, по-точно пистолет и от къде мога да си купя? Мисля, че това ще е най-удачния начин да приключа със себе си и то бързо. Ако изобщо някой дори прочете жалката ми история и напише нещо му благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3b41ab94fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защото не искаш да умреш. Никой не иска, дори тези които се самоубиват. Животът ти е гаден, мачка те и искаш това да спре. Смъртта не е изход, тя е просто символ на победата на онова, което ти съсипва живота.

Горе главата, не се давай. Има щастие за всеки на този свят. Само че трябва да го търсиш. Всеки ден.

Успех.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: cb94c371e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Иии... ти какво сега, искаш да слагаш край на живота си ли? :) Я не се излагай! ... Край, за какво? Какво си направил, или какво другите са ти направили? Че да се намразваш? Човече това са пълни глупости! ... Знам го тоя път! ... И е безсмислен! ... Я кажи, кой ти дава жиовта! Ти ли сам ли си дал живота си, че да си го отнемаш? Помисли внимателно? Както и какво имаш? Може да живееш най-скапания живот, но пак да има поне един-двама които да ги е грижа за теб. Какво ще стане с тях? Моля те да не ги забравяш? Не разбирали, че твойта липса, би наранила някой! Иксаш ли някой да се чувства виновен, че ти сам си се наранил, искаш ли? Защото и това става, и никак не е приятено! ... После този някой, все ще си мисли, че е можел/а да направи нещо за да ти помогне, и ще се обвинява, и ще се депресира!!! Е хайде да те видим, как ти се струва? ... :)) Ти си сигурно си 100000 човек решен да приключва, то така е най-лесно, да си "теглиш ножа", и айде, другите да му берат проблемите, а ти да си се спасил! ... От какво те е страх? От да живееш ли? Боже, че живота е затова, лесен труден, какво ти пука. Живей, пък с живенето, ще намериш и начин как да го подобриш. Иначе ще си жалка картинка, да пропилееш цялото си земно време, заради страха си да живееш! ...

Хммм... личното ми мнение е, че си в депресия, и сам не разбираш какви ги приказваш! ... Такива като тебе, не им се живее и секунда, ама като им дойде късмета и щастието се чудят и маят на своята глупост и черни мисли :D Ами че да, негативен си... Някога имаш подобен проблем, като твоя, е не чак така краен де! ... Ама, ... се справиш като продължих напред, и намериш начин да се харесвам какъвто съм :) И ти трябва да направиш същото, намери което те прави теб си. Намери което те прави щастлив, може да е занимание, интерес, човек, и какво ли не, и се бори за него, за да го реализираш!!! ;) Ха, докато сърцето ти бие, а кръвта ти тече в тялото ти, нищо не си изгубил. Живота продължава ;)

Тема над която ми се иска да помислиш! :)
Самоуби се!
http://spodeli.net/7/story-25099.html


~winterfire~

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9eec73022d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ей приятел, готов съм да те взема на посещение при мен! Ама съм сигурен, че няма да издържиш и един ден.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1b899897ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Напълно ми е познато приятел.. и аз съм така защото има един израз - " Loving someone who doesn't love you is like a waiting a ship in the airport" на 13 съм и сички ми казват че се вкарвам в филми.. е наистина съм загубил всякакво желание за живот след като загубих момичето си.. понякога точно това което те мотивира и подържа жив те напуска.. :(

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker