Живота е отвратителен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Живота е отвратителен
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2854 пъти
Живота ми е отвратителен. На 22 години съм и до сега нищо хубаво не ми се е случило. Все си повтарям всяко нещо с времето си... но кога? До кога ще чакам? ! Факта, че до сега не съм имала истинска връзка и не съм изпитвала истинското значение на думата любов- не само да въздишаш по някой, а да обичаш и да бъдеш обичан. Сама съм- без любов, без приятели и без бъдеще.

Не знам какво да правя, чувствам се сякаш съм обречена, сякаш, че от мен няма да стане нищо - цял живот ще гния в тая скапана държава и няма да мога да си намеря дори работа, защото даже за скапана сервитьорка ти искат умения и опит, които няма как да натрупаш, освен ако някой не те вземе на работа... Омагьосания кръг на простотията. Събуждам се с нежелание всеки ден, нямам сили и да се надигна от леглото. Всяка вечер като се прибера, нямам търпение да се затворя някъде за да скрия сълзите от които няма спасение. Чувствам се празна, апатична и уморена. И продължавам да чакам да дойде и моят ред, да се случи нещо, дори и малко, което да ме накара да се усмихна и да си кажа- може би все пак има смисъл да се живее...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: a8a064b208
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сякаш съм го писала аз дума по дума без изключение.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 209c9af1b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ще ти се стори странно, но това щастие не зависи само от любовта, преди се чувствах така и много съм се молила да си намеря човек, за когото сърцето ми да тупти.... намерих го, но голямото щастие беше 2 години, сега нещата се промениха и отново се чувствам сама и безсилна... смятам че трябва да търсим малките неща в живота, в тях е скрито голямото щастие:))))

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2cc0e380ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аз съм момче на 22г Искам да ти кажа че всяка твоя дума описва точно мене. Разбирам те много добре как се чувстваш :((( и аз се питам постоянно ще видя ли един бял ден във този несправедлив и гаден свят...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0c5a4f8c0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Лигави, разглезени хора. Отворете ютюб и гледайте лигавите американчето, които не си харесват подаръците. Вие сте същите, имате толкова неща, а само се оплаквате. А колко африканчета мечтаят да са като вас.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4b95815305
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Животът е такъв, какъвто си го направиш. С мисли като "скапана държава" и "скапана сервитьорка" няма да стане! Имай впредвид, че в същата тази "скапана държава" има десетки хиляди хора безумно щастливи и безумно реализирани. Също така има "скапани сервитьорки", които всяка сутрин се събуждат усмихнати и с песен на уста, а след като отхвърлят набързо, но във все така добро настроение, необходимата за препитанието им работа, се заемат с учене, с кроене на планове за бъдещето и разбира се - с любимите си и вдъхновяващи занимания.
Така че погледни вътре в себе си и промени мисленето и светоусещането си. Светът и животът ще ти се усмихнат, когато престанеш да ги мразиш.
Не си мисли и че някой друг или нещо друго ще дойде и ще изкове собствената ти съдба. Няма такова нещо като "късмет" - сами си създаваме възможностите и предпоствките, след което избираме измежду най-добрите от тях.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a2cf31e48f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Вие всички сте хора без работа и амбиция, стоите тука да се самосъжалявате. НЕ е то до любов и връзки. Не си пропилявайте времето в нета, казвам го и аз от личен опит. В крайна сметка, здрави сте, млади сте, и щом имате възможност да стоите и да пишете на компютъра в уютните си стаички, значи вашите близки също са здрави и ви гледат, хранят, плащат сметки и тн. Това е най-важното, останалото зависи от вас самите.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8d6c941821
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   :))) "Все си повтарям всяко нещо с времето си... но кога?
До кога ще чакам? "
Ами - престани да чакаш... действай...
Животът не е отвратителен; не е и прекрасен :))))
животът е такъв, какъвто сам си го направиш...
всички неща, които ти се случват или не, са следствие на взети или невзети от теб решения; действия; взаимоотношения с останалите...
Така че - всичко е в твоите ръце - ДЕЙСТВАЙ!!!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0ad6c48f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Когато искате нещо много силно, то се случва. Не спирайте да се надявате и съвсем скоро, нещата ще са така както сте ги искали (поне при мен винаги е така.. и аз не знам как се случва, но когато съм искала нещо с цялото си сърце и душа, винаги е ставало). Има една приказка обаче "внимавай какво си пожелаваш", така и вие мислете хубаво. Момиче, само на 22 си, има време за всичко, не се ядосвай! :)
Успех

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3f0ddb387f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   „До кога ще чакам? ! Факта, че до сега не съм имала истинска връзка“

“сякаш, че от мен няма да стане нищо - цял живот ще гния в тая скапана държава и няма да мога да си намеря дори работа, защото даже за скапана сервитьорка ти искат умения и опит“

Нямам думи - сега пък държавата е виновна за личния живот на гражданите си и, че нямат умения и опит дори за ниско квалифицирана работа.

Българинът е тотално повреден от 50 г. комунизъм, когато това може би е било вярно, но ние сме млади хора - как успяха да ни повредат така лелки и бабки?

Държавата, държавата - ами билетчето за рейс-а посока „запад“ е 200 лв. - държави 26 стоят на претенциозния избор на образованите, способните и работливите хора като авторката, там я чакат с отворени обятия, Меркел ще ? отпусне жених, Саркози ще ? направи сватбата, Берлутскони детето.

Успех

Подкрепям изцяло 5.

Дори не съжалявам мрънкала като авторката.
Такива с лопата да ги ринеш - все едно и също повтарят и все тъпчат на едно и също място.

Има хора- инвалиди, болни, които постигат повече, но нашата здрава и права млада жена чака държавата да я оправи! Не е за чудене, защо няма и мъж до себе си - кой ще я търпи такава?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: a8a064b208
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   от 1
Много си умен откъде знаеш какво имам аз или авторката?
Африканчета, азиатчета не знам какви още.
Ако не знаеш сме в една категория по-бедност с тях.
Прочети последните новини и разбереш за какво говоря.
4. Ти всъщност ти звучиш като разглезено хлапе.
Нямаш идея какво е да чукаш 13948658 врати и отвсякъде да ти ги затръшват, нямаш идея какво да не им пука на роднините за теб, сигурно ако умра и на погребението ми няма да дойдат. Нямам истински дом, а роднините ми предпочитат да остана на улицата само и само да нямам колко тях, винаги да бъда по-зле от тях-да нося стари дрехи и да нямам един лев в джоба случайно да не блесна пред тях с някоя хубава прическа или маркова дреха. Ще кажете, че си въобразявам, ама не е така и да думи, и на действия са ми показвали, че точно това желаят.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7ed14e77f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Животът е прекрасен, ако погледнеш отвъд това, което виждаш, както се казваше в Цар Лъв :)) Прекалено си се задълбочила в това, че ДРУГИТЕ имат връзки. Е, и? Да не мислиш, че животът им е перфектен? Не е, повярвай ми. Колкото до работата... Ако си от малък град - бягай в някой от големите. Няма да е особено трудно да си намериш работа. Ако пък тооооолкова не ти върви в 'скапаната' държава, заминавай за чужбина. Хиляди хора го правят всяка година.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: dd9bec4cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Хей, ... я стига, живота е такъв какъвто го виждаш ;) Ако искаш да е прекрасен, така и ще го виждаш! ... Ако всеки ден ти е кофти, ще е отвратителен! Какво да направиш? ... Започни сама да градиш щастието си? Как иначе? ;) Грешката е, че чакаш, че се надяваш, нещо да се промени само! Повярвай ще е цяло чудо, да се случи! ... Като теб има още много, и всички се надяват на същото. Искаш ли чудо, помогни да се случи? ! :) Първо се събуди, живееш в един кошмарен сън! Излез, затвори тежката врата и се огледай, какво виждаш? Един широк свят, една свобода, или един затвор? Защо ли? Защото каквото виждаш, така и ще прoцедираш към всичко!!! Живота не е малко място, има много възможности, стига да искаш да направиш нещо! И да не ти пука, какво е било вчера, а да направи както можеш днес, за да може утрото да бъде по-светло. Разбира ли? Прехода е низ от падения и възходи! Е имала си своето душвено падение, защото си нямала много радост, не си усетила съпричастност, нито подкрепа от други му. Не си намерила свойта утеха. И се самосъжаляваш, и сама се буташ към бездната на отчаянието! Защо? Защо си причиняваш болка? Вероятно не вярваш в себе си, но аз ти казва, че можеш да промениш много от себе си :)

Ти, тя, той, те, ... колко хора мислиш, са минали през същото което и ти? Прегледай историйте, не си сама, има много точно като теб. Също борещи се с живота, също самотни и тнк. Ама от мен да знаеш, самосъжалението пречи!!! Ти занижаваш потенцяла си! Познавам хора с подобни на твойте проблеми, и познай, те даже имат високо самочувствие! ... Просто те не са се предали, и имат желание се гмурнат в приключението наречено живот :) Та, ... нима ти нямаш желание? С тръшкане, денят не се подобрява. В момента си, в кола, заседнала в калта, натискаш до край газта, и буксуваш ли бусуваш. Ще те посъветвам, да излезеш от тая кола, в нея си защитена, ама в нея няма как да имаш бъдеще! ... Продължи пеша! ...

Започни от някъде :) Бъди отворена към нови познанства, и не бъди придирчива, допускай хората до себе си. А да се усмихваш ли, ха, че за усмивка, не е нужно да имаш всичко :) Дишаш, жива си, слънцето всеки ден изгрява, е какво друго? Всеки ден имаш толкова време, живота е дар, кой ти го дава? Важното е да го оползотвориш :)




~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 54857a338c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Всичко е защото си безработна.. Дано намериш работа и ще видиш, че тогава животът ще ти се стори прекрасен макар и в България. Била съм в твоето положение, знам какво изживяваш и ти пожелавам да успееш да се хванеш на работа дори за минималната заплата. Нататък всичко ще се нареди.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a40998dc78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   еми аз съм на 17 години от София, не съм има до сега приятели истински, не излзиам от нас с приятели навънка, заеквам, не съм тъп и грозен, нито красив. Може двамата да се видим-момче съм и да си помогнем един на друг.

 
  ...
преди: 12 години, 16 дни
hash: 88be476e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   До авторката, за да няма неразбирателства: пишеш тук, за да ти олекне на душата или очакваш в този сайт да намериш спасението си? Защото от опит знам, че 65-70% от пишешите по тази тема вече си мислят как да те поканят на среща, а останалите (най-вече жените) ти съчувстват. Ако е първото, то ти вече си успяла. Ако е второто обаче, модераторите ни са известни с нежеланието да публикуват лични данни в 90% от случаите, но поне ще ти кажем, че няма да получиш това, което искаш от темата, за да не си губиш напразно времето. Залагам на първото, като се има предвид колко отдавна не сме чували нищо за авторката. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker