Басът - Ден 3 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Басът - Ден 3
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2666 пъти
С риск да обидя някого ще кажа, че нямам намерение да взимам всички коментари на сериозно. Смятам се за разумен човек – чета, мисля, пресявам откровените глупости от добрите идеи и си решавам на своя глава. Изобщо не смятам да отслабвам с 40 килограма, да пия цял месец само дестилирана вода, нито пък да си разпервам ушите на балкона, за да акумулирам слънчева енергия. Ще се храня по три пъти на ден, и то здравословно по възможност. А иначе нямам нищо против шегичките, дори и да са неуместни.
Това за гълъбите е добро. Някое пернато може да го отнесе тези дни.
Днес си купих килограм боб и една глава лук. Отидоха два кинта, така че утре няма изобщо да излизам. Бобът стана гъстичък, ама нали няма олио е като изпран. Но се яде. Нахаках сума ти подправки. Имам си и останал хлебец от вчера. Между другото продавачката ме изгледа много злобно, когато си поисках една глава лук.
Между другото със Стилиян сме се разбрали да пазарувам за не повече от половин час, а и нямам право да събирам ядливи коренчета, грудки и охлювчета.
Вкъщи има лимон (с един зелен плод), китайска роза и дърво на живота (с доста месести листа). Някой ден смятам да си направя салатка. Предполагам, че листата на лимона не са отровни. А доколкото знам от цветовете на китайската роза се прави чай.
Докато се редях на касата се чудех дали да не забърша някоя и друга вафличка, защото Стилиян се беше заблеял нещо, ама реших да не рискувам да проваля баса. А и де да знам дали няма камери в супермаркета.
Много ми се е припило биричка, а видях, че има някаква немска бира 2, 5 литра за 1, 69 лв., но не бива да рискувам. Сигурно е кисела. Да, и то много кисела.
Утре може и да не пиша.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 2a934fcc7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Браво на авторът, че пише всеки ден!!!

И купи си бирата - не е кисела. Немската бира (дори най-евтината) се произвежда само по начин, определен в т. н. Reinheitsgebot - нещо като българското БДС, но за бира и вече важащо със столетия...

Човек, хората правилно казаха - олио си трябваше да вземеш. Колкото до лука - аз винаги си взимам по една-две главички, защото като се разваля той мирише много силно - да не ти пука!

Не виждам да си си взел ориз, приятел. С ориз милярди живеят с под 1 долар на ден цял живот. Вземи си, няма да чувстваш никакъв глад!

Картофите са напълно достатачни, за да ти задоволят нуждите от витамин Ц, а и ти си взимаш витамини, нали?

Бобът е добра идея - той е важен източник на белтъчини. Опитай се действително да хванеш гълъб, и без това са прекалено много, ако си във Варна - моля те, осовободи ме от някоя досадна чайка - ще имаш да лапаш цяла седмица тлъсто месце!

Иначе, успех! Аз вярвам, че ще успееш. Голяма работа сте с този Стилян, след баса нека ти намери работа, за да заякнеш с хубава крана.

Не рискувай да ядеш домашните си зелении - може да се натровиш и да провалиш баса!

Иначе - немската биричка можеш да я опънеш като каша (с хляб), но това са почти 2 лв. Ако ги спестиш с набиване на ориз 4 дни, можеш да си го позволиш. Бирата има важни витамини и е много полезна в твоя случай!

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 609aacc12a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хлябът го оставяй в хладилника да се поизсуши, като е сух по не спори и ще караш с 2-3 филийки на ден. намери някакво евтино кисело млеко за към 50 ст. и по едно варено яйце на ден, то е пълноценна храна. Мисля, че е добре да си вземеш и 1 пакет захар и да хапваш с млекото или на филия с мас, да не изперкулясаш за сладко. :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: af1e581518
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Коментара за гълъба от 2 ден и коментара за повече спане и интернет от 1 ден са от мене :)
Надявам се малко или много да помогна :) Вече изброих някои неща които могат да ти помогнат. Предлагам ти да гледаш повече тв, Тегли си постоянно филми и гледай, прави коремни преси и лицеви упори. Все пак не трябва да се обездвижваш. Намери си някакво хоби. Примерно чети книги ( може и от нета ), разглеждай статии, играй игри. Предполагам, че имаш постоянен достъп до интернет. Изтегли ди Кънтър страйк или Лорлд оф Ларкрафт. В такива случаи времето неусетно и бързо заминава.. Няма да се сещаш много много за храна и колко е часа. Другото, което е.. За гълъбите що пък не. Птица е.. Няма лошо. Има хора които си ги ядат. Все пак не са домашни любимци като котка или куче, че да ти е гузна съвестта. Това за корените е простотия. По това време в лозята има вече ягоди, както и се намират тук таме и др. плодче. Сигурно и гъби има ама това е, че си под ключ.
За вафлата : Недей кради, просто не ни е на ниво. И без това се славим, че сме крадлив народ. Само дето повече ще се посрамим :). Не си умрял от глад. За това бъди благодарен :). Късмет и дано да изкараш месеца.

= deiz =

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 96aee24bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много са ми забавни историите ти, честно. На теб едва ли ти е забавно, но както и да е. Често ми се случва да изкарвам седмицата с 5лв., та те разбирам. Тази съм на ориз с тиквички. Обаче тиквичките са ми подарък. Това пък ме навежда на мисълта дали не може да ти изпращаме нещичко по Спийди, а? Стилиян няма да разбере ;)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: cf71c8316c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   има бира в стъкло за по 0. 90 ст -българска ама хубава. Малко ама пак да ти мине мерака става. Друго ще ти кажа купи си 0. 50 л. олио струва не повече от 1. 65-1. 70 лв. Освен да готвиш с него, за разнообразие можеш да си направиш циганска баница, което ти икономисва още един ден на пазара. Манджите, които си готвиш можеш да ги ядеш по два дни. Знаеш ли, че картофите освен пържени и варени стават чудесно ястие нарязани на дребно в тава, с лук, червен пипер, брашно и вода сготвени на фурна? Също така вместо да си купиш една глава лук си купи 1 кг сега е около 0. 60-0. 70 лв/кг можеш да си завъртиш вкусни лучени кръгчета. От опит ти казвам, че си прав. Ако махнем забавленията по заведенията, парите за дрешки и като се лишим от някои боклуци като снаксове, вафли, чипс и т. н. за да се нахрани човек средно му излиза 1. 3-1. 40 на ден. И също да допълня, че мъжете сте много по-тъпи от жените... Да си заложиш апартамента... ха ха-ха. Успех и дано издържиш и спечелиш

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: f038a2771f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Н4, какъв Стилиян бе, човека просто е фантазьор. Чунким не може да се обади на някого да дойде по малките часове и с едно въженце през терасата да му върже една торба с храна. Ще му стигне поне за седмица.
Вижте ме кой съм аз. Това му е идеята.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: fbd0e73c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   номер 6, може, може ама няма да е честно и се губи "духовната наслада". Няма по-сладка награда за душата от това да докажеш на някого правотата си и нали се сещаш там самочувствие, гордост, че си упорит, постоянен и едва ли не някакво задоволство че можеш всичко. Това мизерстване ще се забрави, когато ушите му почервенеят от гордост:)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 15941606a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   №6 - Може пък да не може, ти откъде знаеш? Може да му е взел мобилния телефон, пък компютъра да го взима всяка вечер, или пък да си няма такъв и да ползва този на Стилиян, колкото да сподели какво се е случило през деня и нищо повече. Дори да е измислица, много лесно може човек да й повярва - за разлика от много холивудски бози.

№1 - Пичът прави алюзия към баснята за лисицата и гроздето - "гроздето е кисело". Изненадан съм, че не успя да го схванеш.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 19702826d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Поръчай си пица по телефона. Стилян няма да разбере :)
С лука можеш да си сготвиш яхния, ако хванеш гълъб даже ще е вкусна :) А с брашното да си направиш каша.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: a0832ab7b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Расточителство! Това да летят мухи и да няма кой да ги изяде си е чисто расточителство. Дали пък няма да се намери и някоя друга хлебарка? Метваш ги във фурната поръсени със сол или захар и за пет минути ето ти хрупкав снак за пред телевизора. Инвестирай левчето разумно като си избереш и кауза. ( ха ха)

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b0b930cb4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Някой се опитва да се превърне във форумна "звезда" :/ Направо ми е тъжно за такива хора, че чак пък и му се връзват....

Палав Мечок

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1c5c78bc64
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Идея си нямам, дали историята ти е истинска, но е най-интересната пускана тук досега:)) Ще я следя с интерес и се надявам модераторите да не я спират:)
Успех:)

Next

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7df8309637
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Абе хора, нали Стилиян работи под неговия балкон, няма как да си поръчва храна.. А и с какво ще отключи вратата за да си я вземе. :))))
Иначе, авторе, напиши в гугъл "евтини рецепти". Ще намериш доста интересни идеи. А и като си сготвиш манджичка ще може да си я хапваш поне 2 дни.
Успех!! :))

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5356543a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 6, защо се заяждаш? Какво, според теб, би целил някой, измисляйки си такава история?

Мечо, не очаквах и от теб подобен коментар, ама карай...

Историята няма за какво да е измислена. Много е свежа, а и авторът е пич. Ще следя с интерес развитието и.

Успех на басиралия се :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4595fbe839
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Хахаха, да си поръча храна! Ама как щял да отключи да я вземе... Въпроса трябва да е по-скоро как ще я плати!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0bf420512f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   NO 3 Е ПРАВ изтегли си някоя игра гледаи филм аз примерно неделята уж седнах сутрината към 8 за един час да играя уорълд оф уаркрафт станах 12 и 30вечерта без дори да пия вода, камо ли да ям

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 15941606a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Басът, ден 8 - Днес се наядох като цар! Стилиян така и не забеляза, че кожените ми обувки ми са се "трансформирали" в чехли.

Басът, ден 10 - Съседите от първия етаж си пекат пиле на грил, гадовете мръсни! Помолих Стилиян да си даде въдицата назаем. Той ми се изсмя и каза, че надали ще хвана риба от кенефа, но ми я даде. Горкият! Само ако знаеше за какво ще я използвам...

Басът, ден 13 - Кукичката за малко да се оплете в простира на съседите от първия етаж. Не успях да оплета и една пържола. Ма*ка му! Успях да "хвана" един пръстен, не знам как и защо... но сигурно е провидение от Бог.

Басът, ден 17 - Днес се наядох като цар! Дървените стърготини станаха чудни, след като ги изварих и поръсих с чубрица. Пръстенът пасна чудесно на показалеца ми. Внимателно го измих и излъсках. Как блести само! Не мога да спра да го гледам...

Басът, ден 20 - Поради липсата на социални контакти, все повече откривам, че говоря на пръстена... който съм нарекъл Пресиян. Днес пак се наядох като цар - две чаши слънчева светлина, поръсени с чубрица, ми се отразиха перфектно!

Басът, ден 24 - Пресиян все повече започва да ми харесва. Пробвахме да правим секс, но е много тесен. Нищо! Продължавам да се опитвам.

Басът, ден 27 - Само 3 дни до края на предизвикателството! Пресиян е много мил, не знам въобще как съм живял без него. Стилиян ме гледа стреснато и ми говори някакви глупости... иска да ме раздели с май прешъс!

Басът, ден 30 - Май прешъссссссссс...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d6695783e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   хахахахахахах номер 17 смях се с глас. Благодаря от сърце!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 69805a96a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Номер 17 (Пресияне), шът! Рано е да се надяваш, ден 4-ти е все пак.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 929b5dfef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   ххаха номер 17 ме разби: DDD

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker