Подценяване на жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Подценяване на жените
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 3178 пъти
Не ви ли се струва, че жените в много случаи са подценявани само, защото са се родили жени- например, за да те назначан на някоя работа по-хубавка се налага да си дадеш оная рабона, което е гадно и сексистко. Мъжете все още продължават да се чувстват господари на света, а ние жените едва ли не сме по-долна категория и ставаме само за домакини и майки. Все още се очаква от жената по приумица тя да се грижи за чистене, готвене, пране и т. н. После се чудим защо жените се сбръчват по-бързо и защо са по-изнервени от мъжете - ами, защото освен, че живота на нас жените е 3 пъти по-сложен, дори и затова, че нас по-често ни боли глава, всеки месец хабим нерви и болки, заради женски проблеми, страдаме от остеопороза и какво ли още не, което на мъжете е спестено, в другите аспекти на живота пак ни е по-трудно, защото по-трудно се доказваме.

Хормоните ни постоянно играят и ние няма как да не сме подвластни на тях, защото "милата" майка природа така ни е постлала и за разлика от мъжете, имаме много по-малко тестостерон, който хормон по последни проучвания повишава желание за секс, оправя настроението и е отговорен за здравината на костите- тоест отново мъжете имат всичко, от което се нуждаят и то дадено им отгоре, за разлика от нас. А освен това ние жените сме много по-рискови, особено в последно време от рак на матката, на гърдата и т. н, което прави живота ни още по-тежък

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: cbf75902da
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кефи ме обаче с каква цикличност и постоянство ги пускаш тия темички. Какво да ти кажем?
Вариант 1: спестявай парички със същата упоритост, с която периодично пишеш едни и същи неща тук. Като събереш достатъчно, подложи се на операция за смяна на пола.
Вариант 2: стани председателка на феминистична организация.
Вариант 3: иди в манастир, стани монахиня.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7eede86ca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Да, ... подценяват ви, живота ви не е лесен! Света продължава да е мъжки, но днес, не защото така се харесва, а защото мъжете първи са отстояли правото си в
света! А хората - жените и мъжете, са свикнали с този
начин на живот! ... Разбира се, за някой неща, от вас се иска повече!!! Но пък вие, ... ако си го кажем направо, макар ние мъжете да сме по-силните, вие сте по-издръжливите! :) Майката природата, ви е нагърбила с доста задължения, и си права че са множко. Но... така е защото вие, отговаряте за бъдещето! Ние мъжете само даваме част от генетичния си материал! ... Според мен е редно и мъжа да поема, някакви задължения, за да облекчи малко живота на жената :) По-отношение на това, много мъже действат егоистично! ... Ха, ... от друга страна, природата ви е дарила с красота, която стига да сте амбициони, ще можете да покорите върхове, без големи усилия. Не, не чрез секса :)) А че се харесвате, и по-лесно ви се доверяват! ... Че има мъже дето са пълни з*дници, има! Но не забравяй, не са всички такива :)

Не е чак за оплакване :) Виж, ... 21 век сме, и вие жените вземате и високи постове. Днешната жена, е най-често е с голямо самочувствие, уверена, силна и вярваща в себе си (може би малък проблем е че понякога води до горделивост), защото вие се борите с половите деления, и искатe да отстоите свойте позиций, и според мен се справяте добре :) А къде ли не сте? :) Всичко, всичко което се продава-купува, което се прави, е с ваше участие! Телевизия, филми, книги, музика, плакати, навсякъде няма сложен мъж, а жена! Е, какъв е света в действителност? Питам се, патриархат ли е, или матриархат? :)) Вие буквално сте лицето на света ;) А и сърцето? ! Защото не съм чул да има жена която да е за война, грубост, или насилие, всички вие, сте нежни същества, и сте винаги за мирните решения, за дипломацията, за мирът. Ако света беше изцяло ваш, съм уверен че никъде, никога нямаше да има война или насилие!!! Звучи хубаво! ... Аз макар да съм мъж, също, съм на мнението, че мирът е по-правилното решение.

Хормоните ти играят, ама това е което те прави жена! ... Харесвай се каквато си! :) Повярвай ми, един мъж може
емоцийте му да не са като приливите и отливите, но също
не му е лесно! ... Да си жена, има свойте плюсове, както и да си мъж! :) И тъй като си жена, развивай което ти е даденост :) А другото се научи как да го направиш на свой плюс ;)


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 301196aae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хормоните ми може да ме правят жена, но точно това е, което не ми харесва, защото иска или не жената е подвластна на хормоните си и това я изнервя и я прави даже на моменти неработоспособна. Защото само една жена знае какво е да се превива от болка, заради месечни неразположения и да трабво спешно да свърши някаква работа или да и се налага да пътува, а да тече като река. Неща, които по никакъв начин няма как да се превърнат в плюсове. Болката при раждане и наднормените килограми след това също никак не са приятни-все неща, които природата е отредила на нас жените без да ни пита, че по този начин половината ни живот преминава в неприятни усещания и че сме 2 пъти по-нервни не, защото така искаме, а защото живота ни е такъв. Едва ли не цял живот трябва да се съобразяваме с половия си орган - ами не е честно. Или пък да се чувстваме по-нисшия пол, само, защото нямаме нищо между краката

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7eede86ca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Към авторката... :) В никакъв случай не сте по-ниши! ... :) Това с дискринацията според мен е отвратително. Хора да се делят на пол, раса, националност и др. Хора сме, на една планета сме! Делим едно пространсво. Дишаме един въздух. Но... мъничко поне е нужно да се харесваш, нали? Има и други като теб, не харесващи вида си, пола си, личността си, или някоя част от тялото си. Не знам на колко години си, ама звучиш доста млада, и от рано се самонавиваш за болката. Никой не болката, за това две мнения няма! ...

Ами наречи го съдба, живот, е определила, да си жена, и ще трябва да свикнеш с каквото си. По-трудно е да отхвърляш себе си, и да се гледаш в огледало с нежелание. Описа, само болката, че това е неприятно, че онова също е. Е, раждането определно няма да е много "приятно" като усещане, но пък положителното, че това е началото на един нов живот. А и така ставаш майка. Хммм... а че цял живот трябва да се съобразявате с пола си... ами това е цената, на да си това което си :) Не е лесно, но кое пък е лесно? Не лесно да живем, но го правим! Не е лесно, да продължим напред, но и това се случва. Моля те, поработи над самочувствието си, задълбочила си се много в себе си :)


(Отклонение от темата, към едно същество, което ми е писало относно тази тема :)) (не питайте) Скъпа еди коя си, не смяташ ли, че е грозно, да се изказваш за нещо, когато дори не си допрочела мнението ми, защото както сама казваш, те мързи да четеш дългите ми мнения!!! :D Ха, не стига само да го прочетеш, а и да го осъзнаеш, да вникнеш в смисъла, заложен чрез думите! ;) На место да дадеш положителност, ти препочиташ да ръсиш негативност, чрез безцелна критика на какво? Така и не се разбра :) Къде е простотията за която говориш? Защо ти не напишеш нещо и да видим :) Обиди които влагаш, са само признак за ниската ти култура, можеш благоприятно да си ги спестиш :) Защото ми е все тая! ;) Нито ме познаваш, нито нищо, ясно! А е така странно, че си от женски пол, а изглежа не си за еманципацията, a за дискриминацията на собствения си пол! За разлика от теб, аз съм за равенството :) Авторката с право е написала темата, и не виждам причина да я упрекваш. А което написах не е шега, с "Всичко, всичко което се продава-купува, което се прави, е с ваше участие! Телевизия, филми, книги, музика, плакати, навсякъде няма сложен мъж, а жена! Искам да кажа, че вие жените, имате много причини, за самочувствие, както и такива да се гордете с пола си :) Преди да знаеш много, обмисли, и се опитвай да разбираш, а не прибързано да злословиш :) Бъди полезна с нещо, и успокой страстите! :))


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 778eb9279d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Авторке, откъде ги събра тези комплекси? То толкова комплекси на едно място чак си е плашещо. На мен много си ми е добре да съм си жена, дори и само заради това, че мога да раждам, а мъжете не могат. И зад всеки успял мъж стои по една силна жена. В някои племена на Африка жените могат да имат няколко мъже. В провинция в Хонг Конг жена може да иска смъртна присъда за изневерилия съпруг. Можеш да съдиш и президента за сексуален тормоз. Ама аз и още 100 да изредя ти пак ще хленчиш колко си прецакан и подценена.
Маги

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a95b22a645
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ох тия теми станаха постоянни.... никой не ни дискриминира, така си мислиш ТИ? Защо аз си имам хубава работа която обожавам и си взимам добри пари без да съм си дала оная работа... защо се чувствам добре сред хората, да подвластна съм на хормони кой не е... нима мъжете нямат и те такива периоди - не нали само ние пфффф!!! А за домакинството извини ме ама тук всеки си го прави сам.... на мен например ми помагат, имам колежка която пък не пипва нищо вкъщи, да имам и познати които държат жените им да чистят и да готвят и да перат, но не им се чупят ръцете да помогнат нали - и когато се налага помагат. Хайде спри с тези феминистки темички, на които времето отдавна мина, жените сме наравно с мъжете.... много малко са хората, които не смятат така... да не кажа мюсюлманите останаха май, навсякъде жената е ценена и уважавана. Че аз познавам повече жени на ръководни постове отколкото мъже и знаеш ли защо, защото сме упорити, инати, педантични и издръжливи, е и по ред други причини разбира се НО една от тях не е защото са спали с шефа да речем! Ако ти се чувстваш дискриминирана сменяш средата, явно нещо не ти е наред тя.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 301196aae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Към №5- много е лесно отстрани да си мислиш, че не е толкова лошо да си жена, но това е само, защото не знаеш какво е. Със сигурност мисля, че всеки един мъж съжалява жените дори и само затова, че имат цикъл и кървят всеки мисиц, което всеки мъж дори и отстрани знае, че е меко казано гадно. Всеки мъж донякъде се радва, че няма да преживее болката на раждането и всеки мъж се радва, че той такова, а не го таковат. И всички тези неща ви карат да се радвате, че сте се родили мъже, а ние за какво да се радваме? И вие ставате родители, но не с цената на болка и износване 9 месеца-кое е честното в случая. Просто, каквото и да си говорим жените дори няма за какво да се радват, че са се родили жени. А относно това за билбордовете и рекламите, то и в порното показват голи жени в какви ли не извращения, но това не го броиш нали. Това, че един мъж дори и в секса много по-бързо може да бъде задоволен в сравнение с една жена, която може да изпита болка, да не свърши или пък да искат от нея нещо, което не и е приятно- това малко ли е?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a4684d80ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Отново до авторката... :) Хммм... а на мен май ми се струва, че e по-лесно да се мразиш, на место да харесваш което си! ... Защото не виждам, защо си така отрицателна към себе си? Надявам се не си античовек :)) Виж... аз не деля света на жени и мъже, за мен има хора! Не ми харесват тези деления и са ми неприятни! ... От къде знаеш, че на мен ми е лесно да гледам от страни? Ти знаеш ли какво е да си мъж, и дали е много лесно? Нека ти кажа, че и да се бях родил
жена, никога нямаше да се оплаквам от което съм!!! Щях да се харесвам пак, но съм мъж, и затова ще се харесвам какъвто съм ;) По-същия начин, ти си жена, е... какво? Сърдита си на съдбата, че те е направила жена!!! Според мен, е излишни притеснения, каквo променят като не се харесваш? Пак ще си жена, няма като кажеш, че не ти е приятно от което си, утре да се събудиш, и да се окаже, че си друго, нали? ! ...

Слушай, ... аз не съжалявам жените, защо да го правя? Защото имате цикъл и защото раждате, да ви съжалявам, че това е глупаво! Вие правите нещо много важно за света, и което давате - нов живот, е само за възхищение! :) А не за съжаление!!! Пишеш тема, че жените са подценявани, но ти сама с думите си, подценяваш себе си и пола си!!! Защо го правиш? На мен ми струва, че твърде много мислиш, a как можеш да бъдеш сигурна какво си мислят всички мъже? Когато не си в главата дори само на един!!! :) Подценяваш се!!! Може би преди си преживяла нещо травмиращо, била си нaранена/наранвана много пъти и си спряла да харесваш което си. Защото си мислиш, че причината за проблемите ти, е че си жена. А причината за проблемите при всеки какво мисли е? Всеки води различен живот :)) И грешките които правим, са заради характера ни, а не заради пола ни ;) По твойте разсъждения, ако някой ден станеш майка, ти няма да се радваш, че си майка, и може би няма и да харесваш и детето си! Защото има и такива майки! ... Щом от сега те е страх! Да... страх е твойто, страх че си жена. Не знам, дали има фобия, с изразен страх от пола, но твойте прилича на фобия!!!

Ето каква е работата, щом си жена, и не харесваш което си, а сега ти пише мъж, тоест аз, и ти непременно си мислиш, че аз имам мислите като всички други мъже :)) Още ли не знаеш, че има и различни мъже!!! Все се дъвче темата, че хората не са еднакви! Един път поне в живота си го разберете!!! А аз не съм вкючил порното и разголените жени, според теб защо? Защото всеки го знае! И не виждам смисъл да казвам очевидните неща :) Обаче, като има порно индустрия, и разголвания, кой кара жените да го правят, не е ли по-тяхно желание. Защото има жени, който са личности, никога не са си давали оная си работа, и са постигнали в живота всичко сами! Нито пък са се оплаквали! Замислете се! ... А и какво? Какво като имало разголетия!!! Да не би това да е всичко където вие жените ви има! ... Защо като едно нещо е негативно и гледате само него? ... В света има и доста положителност където вие участвате :) И не говоря за глупости, a за сериозни неща :)

Е, ... което си написала не е малко, но е само отрицание, нима само за това се сещаш? ! :) Показваш ни тук, че в твоя ум, има много нехаресване. Е и, забременяваш, 9 месеца чакаш до момента на раждане, но нима това че носиш едно живо същество, няма да те радва? И покъсно, когато родиш (а никъде не е казано, че задължително раждането ще протече с усложнения, някои жени раждат безпроблемно) няма ли да се радваш на всичко станало, само защото е довело до появата на дете ти? С такива мисли, никога няма да си позволиш да бъдеш майка!!! Нима искаш да останеш сама? Да не създадеш нещо?

А за представителите на моя пол, какво да кажа, аз не съм всички!!! :)) Има мъже, дето са гадняри, и такива които само използват. Но има и други, които като мен, са за равенството и нямат нищо против жените и тяхното развитие в света! ... Не изпитваш ли малко гордост, че твоя пол е отстоял права си! :) Да не говорим, че средната продължителност на живота при вас по-голяма! ... Мъжете, вечно се третират като стълбове, канари, камъни :)) дето нямат чувства, напрежението, и какво ли не, е длъжно да им се стовари на раменете. Говорим за обществени отговорности и тнк. Мислиш ли, че и на мъжете им е лесно? Също така, вашия пол, по-често си намира с кой да е. Докато при мъжете, най-честото е самотата. Защото вие като пол, най-често имате критерии и подбирате. Вие обикновенно споделяте, докато мъжете търпят и всичко таят в себе си.



(Пак отклонение от темата, към съществото което ми е писало пак някъде за тази тема) Кажи къде и какви са глупостите дето си ги прочела? :) Аз не съм за разлика от теб, не съм те обидил с нищо! Защо се нахвърляш? :))

"Този коментар ти го прочетох и мога да ти кажа, че нещата, по които пишеш съм ги мислела много, много повече от теб. "

Уаал... :)) Не думай, и от къде знаеш че си гo мислела повече от мен? Случайно да ми знаеш мислите? Да не би главата ми да е от стъкло и мислите ми да политат телеграфически към теб? :D Най-смешно е, ... някой да си прави заключения за друг, без да го познава!!! В тоя свят е пълно с предразсъдни хора, дали пък това не се опитваш да ми докажеш?

"В медиите повече място се отделя на мъжете. Посочи ми
какво е отношението на филмите, в които има повече жени сравнени с тези, в които има повече мъже. Дори хората са направили тест по въпроса, който се състои от 3 точки. 1. Има ли повече от една жена във филма. 2. Ако има, говорят ли тези жени помежду си. 3. Ако говорят, говорят ли за нещо друго освен мъже. Познай колко малко филми отговарят на тези критерии. В рекламите има достатъчно мъже, но сексуализираните образи са най-вече жени и те са за кефа на мъжете. Кое от това не разбра? "

Аз имам представа от кино, защото съм гледал много продукции ;) И кой са тия хора, направили били тест, коя година, общи приказки! Най-обичам някой да ми говори общи приказки, защото му е на кеф да се заяжда :)) Та... 1. Да, има филми с повече от една жена :) 2. Да, говорят помежду си и 3. Не винаги за мъже. Не знам какво си гледала? ! Ясно гледаш само клиширани филми! :) Защото има много стойностни филми и там жената взема нормално и достойно място, а не като мъжки каприз. Гледай и сериалите, ама не скапаните сапунки по ТV-то. А хубави сериали :) Още от сега, се сещам за филми в които жената е била в главна роля (напоследък това е най-честото, жена да е главната роля) "Жана д'Арк", "Заразно зло" - което е от няколко части, "Алиса в страната на чудесата", "Подземен свят" - от четри части за сега :) Дори "Карибски пирати" и "Аватар", да не би в тези продъкций, жената да е говорила само за мъже? ... :D Ако си гледала, подбни на "Секса и града" е разбираемо и защо ми ги пишеш такива!!! филми има, не са "ужасно" малко :)

Какво да признавам, очевидното, че рекламите били сексуализирани? Всеки го знае :)) Хах, затова и не гледам телевизия, за да не гледам глупави реклами :) Сексуализираните образи са жени, да, ама жени които сами са избрали този път защото им е било по-лесно на место да се амбицират и да се борят с живота :) Какво ще кажеш за това а? Кой те тика в глупостата, другите, или ти? Никой не може да те накaра да направиш нещо ако не е по-твое желание! :) Разбираш ли? ...

"Жените правят бизнес или служат само за украшение? Много са ми смешни хората, които говорят, че жените командвали. Кога ще признаеш, че мъжете го правят? "

Оууул... Хммм... Жената сама избира какво да прави! :) Има глава на раменете, или ти подценяваш интелекта на собствения си пол? Права си, че на някой места, жената е само за в позцията "само за визия", ама пропускаш, че жени вземат и много ръководни постове и са постигнали това със собствени усилия! :) Още с първото си мнение, казах, че света е мъжки, защото мъжете първи са отстояли правото си, а днес е такъв, защото всички сме свкнали. Но ако забелязваш, нещата бавно се изменят! ... :) Пример, че вие също оказвате влиание на мъжете. Ами... тенденцията мъжа да се грижи повече за външния си вид, е пряко свързана с вас, с това да ви се хареса! ... Е какво искаш? Показвало ти сe за пореден път? Спести си негативните критики, да беше осъзнала написаното, а ти се оставяш на емоцийте, чудно какви? Да те водят с гнев, и с необмисленост :)


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0dcc1bfe92
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   На мен си ми харесва да съм жена. По силна съм от мъжете и определено съм по умна, особено когато мъжете говорят с мен и се размекват. Определено в този момент не мислят с горната глава. Що се отнася до професията, никой не може да ми каже нищо, защото имам една специалност и съм професионалистка в областта.
Хормоните не ми играят игрички, винаги са си били послушни. В отлично здраве съм и имам отлична физическа форма. Искат ми лична карта по заведенията и определено природата ми е дала най-доброто.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 301196aae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Дори в bg. mama има тева- моментите, в които е гадно да си жена и всички жени са отговорили в един глас, че да си мъж си е привилегийка и че всички не понасят, когато са в цикъл, ПМС и че, когато са раждали им е хрумвало - защо не се бях родила мъж. Това какво ти говори?

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b32ce4e9fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Хората ти обясняват до безкрайност как не е толкова лошо да си жена, но ти си непреклонна. Аз ти бях казала и в еда друга тема - има два варианта - или се самоубиваш, или приемаш себе си и живееш спокойно, защото това твоето, не е живот. Искам да ти кажа, радвай се, че си здрава жена. Какво да кажат хората, които са с недъзи - не виждат, не могат да ходят, не е честно нали? Защо ти ги можеш тези неща, а те не? Обаче дори тези хора не се самоубиват, не изпадат в самосъжаление, а се наслаждават на живота долкото могат. Така че, не бъди неблагодарна, защото най-много да си докараш някое по-голямо нещастие от това да си жена.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8fb2bb0ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   За сега е мъжки и то конкретно в България. На запад тенденцията сериозно се обръща в полза на жените.... ужас!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6532174653
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Кви са тия глупости? Никой неочаква от една жена секс, за да я наеме на работа, поне нкой нормален работодател. Има и мъже, които готвят и чистят и перат покупките носят, кой както МАМА го е научила. Остеропорозата в днешния свяр с толкова развта медицина ти е най-малкия проблем. Мъзките бебенца при определен случаи (като несъвместимост на мама тате) дори не оцеляват. За месечните болки има лекарства, начн на хранене и дети.
Хормоните също могат да се контролират ( Нува Рнг, Протвозачатъчн, подкожни лепенки). Интересно е, че все за болест говориш. Ходи редовно на прегледи, ако има такава опасност и хванат рака на време, ще се излекуваш. Мъжете не ходят (по общото правло достатъчно често на лекар), така че при тях вероятността да се развие този вид болест и да доведе до смърт е много по-голяма. Така че сестро, коя как си го направи, но не обвинявай природата за неща,които в днешно време са напълно подвласни на човека.
Лола
П.П. И като не ти харесва да с жена, има лекари и операции (дори и за това има решение).

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: add8e8f0d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   1. Като те назначаваха на работа ти даде ли си оная работа?
2. Хормоните ти играят защото в храната ти липсват някои вещества и най вече вода. Остеопорозата се лекува с вода и сол. На кг. тегло 30 мл. вода и за тебе като жена 4-5 гр. сол. Но главното е водата. Не пиеш ли вода, независимо дали си мъж или жена все ще си недоволна, нервна и болна и няма да ти се прави оная работа, за която всички жадуват, но никой не си признава.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: aaae9c0435
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не не съм съгласна, има много влиятелни жени в света. И ако имаш хормонален дисбаланс, отиди на лекар, не е нормално да ти играят хормоните, освен ако не си в пубертета.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: aade221321
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Стара тема, но днес най-актуална! Авторке, нямам време да чета всички коментари, защото не дават отговор на въпросите ти, и конкретно--->защо и днес в 21 век, жените пак са подценени въпреки еманципацията, а мъжете продължават да се чувстват господари на света? Отговорът е елементарно лесен! Защото са мъже, а не жени! Жените тръгнахте срещу природата си, и надценихте възможностите си, състезавайки се с мъжете. Равенството за което толкова се борите освен облагите ви донесе и отговорности, които не желаете да приемете, и да признаете безсилието си. Няма как жените да подчините мъжкия пол, защото не сте му равни. Винаги ще е обратното, дори и в 31 век. Права си за тестостерона. Нямате го! Войната между половете, която феминизмът разпали никога няма да спечелите. Естроген и прогестерон срещу тестостерон никога няма да имат шанс. Въпрос на време е, на мъжете да им писне от този глупав експеримент, да се консолидират и да ви сложат където ви е мястото. Тук има доста жени, които в коментарите си посочват властни жени, на които мъжете са им подчинени. Няма спор, че ги има и такива, но е хубаво че не са много. В крайна сметка и те все някога си намират "майстора" и си получават заслуженото. Никога не са щастливи, колкото и да демонстрират това щастие. Бездетната кариеристка, е като кобила без история, не оставила нищо след себе си. Мъжът си е мъж! Не е подвластен на жената, а винаги ще е обратното. Избира си жена, прави си кефа, хвърля си семето, оставя гените си, и "шапка на тояга"! При тази война между половете, губещи ще са винаги жените. Днес е обидно и забранено от закона да се говори открито за висш и нисш пол. Нямало такъв? !? Жената не била второ качество човек, щото било дискриминационно, и тя трябвало да бъде като мъжа глава на семейство!? ! Да, ама не! Природата е определила кой пол да властва, и гражданските закони не могат да го променят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker