Нямам приятели... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Нямам приятели...
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2703 пъти
Мисля си, че проблемът ми започна от детството - имах три приятелки - много близки, с които бяхме постоянно заедно. Събирахме се и с други деца, но впоследствие приятелството ни с тях трите си остана най-близко; след седми клас се разрпъснахме - и четирите отидохме да учим извън града. Продължавахме да се виждаме, но все по-рядко. Това не беше проблем, защото се запознавах с нови хори, бях заета, учех много, едва ми стигаше времето... Само че завършихме и гимназия - от гимназията, и аз не знам защо, ми останаха само познанства, впоследствие в университета стана същото - всички се държат добре с мен, както и аз с тях, смеем се, помагаме си, но някакси с никого не можах да завържа близко приятелство. Забравих да спомена - имам си приятел - той има приятели (мъжка компания), с които играят футбол, пият бира и гледат клипчета в интернет :) но някакси аз не се вписвам в цялата тази картина - та те са само мъже!

Аз продължавам да бъда заета, спортувам, пазарувам, ходя на масаж, солариум, маникюр и фризьор, домакинствам - чистя, готвя, уча, работя (по стечение на обстоятелствата без колеги, просто такава ми е работата)... само че, като се замисля, имам само 3 приятелки, които си хванаха живота и с тях се виждаме само по Коледа и Великден (последният го пропуснахме...)
Мисля си, че проблемът идва от мен по някаква причина, и аз не знам каква. В общи линии не съм нито скучна (даже на моменти си мисля, че имам прекалено голямо чувство за хумор), не съм темерут, къпя се редовно, мила съм, наистина не разбирам защо ми се случва така и само аз ли имам проблема????

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 0d9c5bdec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми аз съм същия вариант на тебе само, че в мъжки род. И аз си имам приятелка, която има само приятелки, които правят женски неща и аз не се вписвам в обстановката. На такива хора, като нас им трябват хора от същия пол, защото аз ако ти говоря за футбол, а ти ми говориш за гримове следователно няма как да се разберем, освен ако аз не съм гей или ти не си мъжкарана. В никакъв случай не си мисли, че си темрут или нещо подобно. Просто не сме срещнали правилните хора засега. Според мен жените по-лесно се сприятеляват с други жени от колкото с мъжете. Ще се запишеш на някой курс или някакви тренировки, отиваш при някоя жена, която ти се струва добра, подмяташ изречението, че има много хубава прическа или нещо такова. От там тръгва разговор за фризура и така. Докато аз ако отида във фитнеса и кажа на някой пич "Ейй браво, бе имаш добро тяло, как го постигна" веднага, ще ме сметнат за обратен. Така, че запиши се на аеробика или нещо подобно и се заговори с някое момиче за прическа или тема отслабване или стягане и няма начин да не се получи. А и там ходят доста такива хора като тебе с цел запознанство ;) Успех ти желая и дано си намериш приятелки, колкото се може по-бързо, защото наистина знам как се чувстваш. Само с гадже не става. Колкото и да се разбирате няма как с него да си говорите за цикъл, гримове, дрехи, серияли. Мъжете и жените са различни.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4388e67716
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не само ти имаш проблем. Много хора са така. Явно си от хората, които държат на приятелството и могат да го завържат само след като са се уверили, че ще бъде трайно и истинско. Недей да търсиш вината в себе си. Ти сама казваш, че спортуваш, учиш, домакинстваш и т. н. Дори приятел си имаш - какво по-хубаво. Не се тормози заради това, че за момента нямаш много приятели. Дълготрайни приятелства не се създават лесно и не всеки ден, така че според мен е най-добре просто да се успокоиш и да вървиш смело напред.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 66686a944a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Моята история е досущ сащата :) мисля че ще си допаднем пиши ми ако все още си търсиш приятелки..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker