Обичам да си говоря с момичета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Обичам да си говоря с момичета
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 3938 пъти
Здравейте. Студент съм, първа година в Бургас.
Не пия и не пуша (отказах ги цигарите) вече една година не пуша.
Не обичам да ходя на купони или да кисна по кафета. Обичам разходките.
Срамежлив съм.
И като се гледам, не съм като другите момчета.
Те постоянно, а и насекъде ги гледам- все едни и същи, за момичетата имат некво тъпо мнение (не говоря за всички момчета) но повечето са е такива, все такива срещам и имам чувството че тоя тип момчета са навсякъде.
Търсят къде и с кой и кога да се напият, като мине некое момиче наблизо и викат "глей ква п***а минава", постоянно некви идиотщини правят, лигавят се, вече е изключително трудно да срещнеш момче, което не ползва наркотици и не пие бира за закуска.

Кажете ми сега, кви контакти да имам, кви приятели, като е пълно с е такива момчета, псуват, плюват, оригат се и имат некво тъпо виждане за живота.

Аз не съм такъв, и виждам, че не мога да си намеря приятели истински, не че искам да се движа с некои от тия момчета, които посочих, но това е-те са навсякъде. Не мога да ги търпя, егати недораслите.
И да ми вика там един "бегай нанекъде" вместо да ми каже "може ли да мина" и аз ок, ще се поместя, ще му направя път да мине, ама кво е тва? "бегай нанекъде" Прави се на тарикат, ама ако не са мама и тати да му пращат пари и той следователно да ги харчи за цигари и дискотеки... незнам, колега ми бил. пфф.

Другото което е, че обичам и обожавам просто да си говоря с момичета, но свестни момичета, които естествено има, но сега не намирам такива, а и е малко странно аз да се набутам в женска компания, а и с тоя срам не мога.
Просто искам да си имам едно момиче, приятелка с която да си говоря и така. Да говоря с човек. Но естествено, че не мога просто да си избера едно момиче и така само приятели да си бъдем. Тя може да се влюби, аз също, не че е лошо, но просто съм изпаднал в депресия, точно заради това, че няма с кой да си говоря, но не разговори от типа "глей кви п***и минават" а да си говоря нещо свестно, нормално, за живота и т. н.

Знам какво ще кажете сега, че имам нужда от приятелка (връзка) и си е така, просто ми омръзна тоя свободен живот. Все пак съм на 20 години, трябва вече да гледам напред, време ми е- приятелка, професия и т. н.
Омръзна ми от празни приказки и бездействие.

Какво мислите? И особено момичетата :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 834fae082f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, така е. Мъжете вече нямат уважение към самите себе си, та какво остава за другите. Жалко е, но и момичетата не са перфектни. Всяко ново поколение се променя и добива все повече недостатъци. Добре е, че има и момчета като теб. Всичко, което си написал е вярно. Дано скоро си намериш приятелка, с която да си бъдете опора един на друг. Също така е много важно да имаш добра професия, която да ти доставя удовлетворение, а също така и прехрана.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7b73321fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Да разбираме, че предпочиташ да кантактуваш само с момичета, така ли? Няма лошо, но знай, че не всички момчета сме като описаните от теб, също така не всички момичета са ангелчета. Има свестни и боклуци и от двата пола, както и да е, дано успееш да намериш желаната от теб женска компания.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b2dac12815
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Ей.. хубаво е че имаш желание за общуване! ... :) Така се почва :D Ама айде де, .. само желание не стига, какво смяташ да направиш? Ако е да стойш и да се надяваш, от сега ти казвам, ще е едно и също! Манна небесна не пада всеки ден! Освен ако не си най-големия "късметлия" :)) Мммм... историята ти май и преди е присъствала в сайта, или е имало нейно подобие! Може би! ... Спрял си цигарите - браво, ето това е хубаво :) Като описваш, .. средата в която си ще да е супер кофти! ... Тия хора около теб, май нямат капка възпитание! :)) Манталитета им ще да е като на идиоти! ... Е пита се въпроса, какво търсиш при тях? Кой търсиш? И защо си губиш времето да ги гледаш какви са? :) Добре студент си, първа година, опитваш да се сдружиш с хората, ама тези са далеко от "човешкия вид"! :)) Остави ги, да бъдат каквито си щат! Не си оня с фенерчето че да им светиш, нито касов апарат за да таксуваш тяхната простотия! ... Живота си е техен, да се давят с глупостта и ограничението си! ...

Казваш, че се чувстваш различен! :) Еми, запиши нещо, или ходи някъде, където ще има и по-нормални, от типа аз съм землянин, защото другите като че са от марси :)) Виж, ... ти си ти, те са те, не си късай нервите да обръщаш внимание на глупости. Чудя се как не си срещнал и хора с които да се разбираш? ! ... Нали не очакваш, другите да те опознават, и да те откриват, без дори да си отвориш устата и едно здравей да кажеш! :) Та... ако не общуваш с твоя пол, а точно сега няма и момиче с което да общуваш, с кой общуваш? :)) Самозатварянето не помага с нищо! ... Ха, имаш нужда, ама първо не от приятелка =) A от разчупване на представите си! ... Ето какво ще ти кажа, пред теб има две врати ;) Първата е с името, "ще си бъде така както ми е сега, пък каквото стане" и втората "ще се променя малко, и ще си дам повече възможности и избори". Първата врата, те отвежда в свят в който си живееш както и сега, и си чакаш, чакаш, и си постоянно умислен! Като може би някой ден, се повява тя, която ще те обикне какъвто си! Но не е ясно кога ще е! ... :D Втората врата, променяш се, изкарваш най-доброто от себе си, обиграваш се, и излизаш от рамката в която живееш! Не, не да правиш което и другите :)) А да разгърнеш своето аз, да им се покажеш, да те видят, да разберат че съществуваш :) И тя все от някъде ще се появи, а ти няма само да стоиш и да гледаш! ...

И... кое те спира, че не си можел просто ей така да станеш приятел с момиче :) Какво момичета при теб, не обичат да разговарят ли? ! :)) Еми в групата ти, все има и момичета, какво не можеш да ги заговориш ли? От какво се притесняваш? Че ще те отрежат от раз ли? ;D Няма, защото имате причина да общувате, в една среда сте :) Те пък обичат да създават нови познанства, особено на местата в които извършват някаква дейност! :) Отпусни се, изгради самочувствието си и просто се забавлявай :)


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2c57cb221a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Естествено, преди да дойда тук, имаше с кой да си приказвам, в смисъл проблема е че тука са съвсем нови хора. Нема ги истинските ми приятели, момичетата и те са лигави, много рядко се срещат свестни а за момчета още по-рядко. Действам си сам, е има 2-ма поне но тва е.
А и моите вкусове сега да гисподелям с ОНИЯ у кафетата, нема да ме разберат. Ще си говоря, ама те ще ме гледат некво странно, ама то и без тва ми е кеф да ги гледам как ме гледат странно, всеедно идвам от много далечна планета.
Какво да направя че са чалгари, обличат се според модата и честно казано, с една дума-живеят според модата, пущили са се по течението на река "Мода" и те тва е.
Аз, вкусовете ми, изключително много се отличават от вкусовете на другите и заради тва, като почна да си говоря моите неща и те ме гледат с некъф странен поглед.
Явно не им харесва, щото го не разбират, а и аз така не им харесвам техните приказки и за това много често страня от тях. Просто щото не ми харесват техните разговори, няма за какво да се захвана да приказвам с тях.
Много редко се обаждам или взимам участие в разговора (ако случайно съм у кафето)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8de7fc3702
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ами смени си средата :) Никой не те кара да се събираш с гореспоменатите от теб, има и свестни хора, такива с които да можеш да водиш разговори каквито искаш и да, и такива момчета има...
Аз пък например съм момиче и излизам само с момчета в изжяло мъжки компании, всичките ми приятели са мъже, и дори не го намирам за странно, някак си свикнах... защото тяхната компания ми е по приятна, близка има какво да си говорим а не да излизам с някви надути кифли изкуствени както са повечето момичевта които виждам... И сега виждаш ли какво се получава... ти искаш да говориш с момичета защото мъжете ти се струват простаци, а аз обратното искам с момчета защото мисля момичетата за кифли... В крайна сметка и двамата не сме прави тъй като не е редно да поставяш хората под общ знаменател ;) Прави това което ти харесва и страни от тези които са ти неприятни. И свестни хора има просто се оглеждай повече и давай повече шансове на хората за да откриеш тези които си струва да са ти приятели :)

Butterfly 21г.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6d2191fd8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не разбрах каква е мотивацията на нашата 21-годишна пеперуда? Авторът трябва да се престраши и да се вклини в женска компания - нищо не губи. Най-свестният индивид от мъжки пол в живота ми беше колега в университета, който ме използваше за парцал срещу лошо настроение. И аз стигнах до извода, че мъжката компания не ми е наистина нужна. Пък нека някой да твърди, че се чувства неловко в женска компания. Тъкмо жените са по-добрия вариант - кротки, сдържани, уравновесени и ако срещнеш някоя умна, то какво повече да искаш? Жените могат да бъдат нещо повече от "любовта на живота ти" или поредната бройка - защо да ги слагаме в такива тесни рамки? :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker