Samsung Wave 525 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Samsung Wave 525
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 4942 пъти
Преди няколко дни ми изтече договора за gsm-а и с подновяването му ми предложиха да си избера телефон на по-ниска цена. Не исках да е нещо кооой знае какво, но и не исках да е най-обикновен. Предложиха ми Samsung Wave 525 La Fleur. Хареса ми най-вече външния му вид беличък, с цветя.... типично дамски.... изобщо не се замислих с какви параметри е, операц. система и изобщо за какво става дума. И сега съжалявам в известна степен. В смисъл - приложенията, които могат да се теглят са малко и супер тъпи, няма едно, което да ти е от някаква полза (и не говоря само за безплатните, а за всички). Мой познат ми подхвърли, че е възможно да се инсталира Андроид на телефони, с друга О. С. но не знае как и т. н. Въпроса ми е, ако има някой по-запознат с тези неща, дали е чувал подобно нещо, как става, къде и изобщо има ли смисъл. Иска ми се да ползвам Viber, навигация и др неща, коитo моя телефон не поддържа :( Даже един прост скайп ми се наложи да тегля от интернет, тъй като го няма в приложенията, и на всичко отгоре е java и е бавен на н-та степен :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 1cd69b6278
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Принципно Samsung телефон.. Никога не бих си взел.. Не защото са главно дамски, ами просто защото не си струват парите. Може да се смени операционната система и не е кой знае колко трудно. Едва ли ще се справиш сама, но той би могъл. Няма да стане много бързо, щом не го е правил до сега, но в Google си пише всичко.

Но това е общо казано. Нямам си на представа конкретно този телефон с каква ОС е и дали може да му се сложи Андроид, но според мен не би било проблем.

Успех! :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0e1795e0a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1, главно женски? Не съм толкова убедена, а и защо не си стрували парите? Може би защото си фен на стъкления iphone? Гледал ли си краштестове на самсунг и айфон? Аз съм с моделче от по-нисък клас, което си има недостатъците, но за парите предлага доста неща. Изпускала съм го три пъти и то сериозно, като в един от тях човекът срещу мен, стъпвайки напред, го ритна, а в друг ми се изхлъзна от ръкавицата, полетя на 2 метра от замята е падна на лед. Нищо му нямаше.
Да не говорим за андроид и безплатните приложения, за разлика от айфона.
Авторке, поне за ос номер 1 май е прав, но самсунг не е лоша марка и недей да му се връзваш.

П. П. Как пък не се спряхте да плюете Самсунг за каквото ви падне.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 29682cb800
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И ние какво да направим сега? Ми да беше помислила малко преди да избързваш да си го купуваш!!

Палав Мечок

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: c39095907b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добре де, че не си в час с тия неща - разбирам, няма проблем, ама Гугъл не ползваш ли? Не беше ли по-лесно да потърсиш там вместо да пишеш тук и ние на търсим вместо теб?

Твоя телефон има т. нар bada OS, което е собствена операционна система на Самсунг. Няма нищо общо с Андроид. Моделът е от 2010 година и е сравнително нисък клас, затова са ти го дали евтино (което е близко до ума... ).

Скайп го няма в приложенията, защото Самсунг забранява всякакви VoIP приложения (такива, с които можеш да говориш по интернет, а не през самия телефон). Не знам и за какво ти е, за моя телефон има Скайп, но не ми е хрумвало да го инсталирам. За хората, които ми трябва, имам безплатни минути.

А дали можеш да преинсталираш ОС и да сложиш Андроид, виж тука:

http://in. answers. yahoo. com/question/index? qid=20110109041827AARXmP3

Дори да има начин да преинсталираш, имай предвид, че това ти прави гаранцията невалидна, което за прясно купен телефон не е препоръчително. Просто приеми, че си си купила телефон, който е предназначен за ТЕЛЕФОНИРАНЕ и е "беличък, с цветя.... типично дамски", а не е заместител на лаптоп - което може би си очаквала ти.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c39095907b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер 2, ами да ти кажа и аз не съм фен на Самсунг. Айфона също не ме кефи, най-вече заради политиката на фирмата, така че недей да делиш хората на Епъл-фенове и Самсунг-фенове и нищо друго. Но Самсунг е марка, която избягвам навсякъде и при всяка възможност, не само за телефони (а те мамицата им правят всичко възможно... ). Не казвам, че са лоши, нито технически, нито като дизайн (макар че някои модели наистина много наподобяват Айфон! ), нито в някакво друго отношение. Просто марката като марка не ме кефи и не я купувам.

Дори в момента на работа раздават на всички служители безплатни служебни телефони. Има 3-4 модела като избор, но единствения с Андроид е Galaxy S II, което е топ модела на Самсунг в момента (заедно с Galaxy Nexus). Еми няма да си взема, нищо че ми го дават без пари - принцип. Ако ми го бяха подарили лично, щях както е опакован и неотворен да го продам и да си взема друг, ама като е служебен няма как, щото е собственост на фирмата.

Та предполагам нещо такова е имал предвид номер 1.

Кубрат

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0e1795e0a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Кубрате, поне можеш ли да дадеш обективни причини за това да не ти харесва марката? И да, деля хората, защото все някой смартфон трябва да избереш, нали? Да не говорим, че основно фенове на стъкления айфон съм чувала да говорят п/в самсунг.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: bc35c13c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката: като написах типично дамски телефон нямах предвид марката, а самия модел!!! Ако ще давате ''съвети'' поне не четете между редовете!!!
Номер 3 - като нямаш какво да направиш, да не беше и коментирал, никой не съм карала на сила, нали за това са тези сайтове? ! Ако човек има някакъв проблем и сам не може да го разреши, да попита други хора. Ама то все ще се намерят и такива като теб!
А Кубрат - ползвам гугъл, не се притеснявай... но щом съм попитала тук, явно информацията там не ми е била достатъчна. Известно ми е, че телефона е от по-нисък клас, както и че е със собствена оп. с-ма, но нали точно за това попитах дали няма вариант да се сложи друга, иначе останалото ми е близко до ума не ме мисли. Освен това ''Не беше ли по-лесно да потърсиш там вместо да пишеш тук и ние на търсим вместо теб? '' да съм ти опряла нож в гърлото и да те карам да търсиш нещо? ! Ако искаш ще го направиш, ако не искаш няма, но тогава по-добре не пиши излишни неща. Разбирам, че си на всяка манджа мерудия, като не пропускаш да се разпишеш в почти всяка история, но понякога като нямаш да кажеш нищо съществено, по-добре си трай. Да, не разбирам кой знае колко от телефони и точно за това реших да потърся съвети и мнения тук, но уви!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b62990eb60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 2/6, нямам обективна причина, просто не ме кефи марката и това е. Както казах, технически и оптически Самсунг правят много качествени и красиви продукти, но просто няма да си купя. Може би единствената обективна причина е, че гледам да купувам европейски продукти, а не азиатски, и ако ще са азиатски поне да са японски. А от всички, корейците са ми най-антипатични. По същата логика не харесвам и корейски автомобили (Kia, Hyundai, Daewoo, Ssang-Yong... ) Като казвам европейски и азиатски, става дума като произход на фирмата, не къде е произведен продукта - то е ясно, че всички произвеждат в Китай, дори корейците и японците.

Що се отнася до феновете на Айфона, те плюят против всички други телефони, не само против Самсунг. Айфон също не бих си купил, но там вече по други причини - както казах дразни ме политиката на фирмата спрямо клиентите си. Откакто ползвам мобилни телефони (2001-ва година насам) съм сменил 5 телефона и всичките са на Ериксон, респ. по-късно Сони-Ериксон. И винаги съм бил страшно доволен от тях. Всичките работят още, дори първия от 2001-ва, който е от тия тухлите със стърчаща антенка.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b62990eb60
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 7, авторке, "Да, не разбирам кой знае колко от телефони и точно за това реших да потърся съвети и мнения тук, но уви! " - Качеството на отговорите зависи от качеството на въпроса. Няма да получиш смислени отговори на въпрос, на който сама може да си отговориш, ако си размърдаш задника малко. Но въпреки това съм ти отговорил на въпроса - не знам дали си си направила труда да отвориш линка, който ти дадох в коментар 4, но там пише всичко, което те интересува.

Като казвам да ползваш Гугъл, имам предвид че аз и другите които сме писали, също не го знаем това наизуст, намерили сме го в нета. При мен писането на коментара отне повече време от търсенето на информацията, така че с повечко желание можеше и сама да се справиш, и дори щеше да е по-бързо отколкото да пишеш история и да чакаш дни наред отговор.

Що се отнася до опирането на нож - и аз не съм ти опрял нищо да ми четеш коментарите, но го правиш, а на всичко отгоре се занимаваш и да ми отговаряш, така че не ми излизай с тия евтини номера. Дори последния ти коментар 2/3 от текста са занимаваш с мене, вместо с въпроса по темата, така че прави си сметка...

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2af9da089a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Кубрате, прави си сметката ти :) Аз съм сА занимавала с теб, ама и ти не ми отстъпваш. Както между другото действаш и по останалите теми, пази Боже някой да не е на едно мнение с теб.. дежуриш по всяка една тема да си кажеш своето. И понеже явно имаш мнооого свободно време, ти позволявам да не пишеш повече тук, а да бъдеш ''полезен'' на друго място.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b62990eb60
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 10, да и двамата се занимаваме един с друг :-) Весело е, нали?

Разликата е, че аз не ти давам акъл къде да пишеш и къде не, нито си водя записки в коя тема колко коментара имаш, нито ти държа сметка на свободното време и къде си го прекарваш. То и ти нямаше да знаеш за мене, ако не се подписвах...

Между другото има и други хора, които пишат под (малко или много) всяка тема, интересно защо не се джафкаш с тях?

Благодаря за позволението да не пиша тук, иначе щях да се чувствам задължен да пиша. Е сега не съм задължен, но пак го правя.


Кубрат

П. П. Извинявам се за "са"-то вместо "се", грешка на клавиатурата.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f366d13983
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Моля за помощ! Как да си предпазя телефона от прихващане на мрежи?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 14bde32e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Напьлно сьгластна сьм с номер 2!!!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1ee20fdc88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   към авторката:аз също съм със самсунг wave 525 la fleur, когато го купувах беше излязъл тъкмо и беше доста скъпичък, но след една година наизлязаха другите модели главно с андроид и едва тогава започнах да съжалявам за този. Откажи се от преинсталация с андроид, самия телефон не го позволява, носила съм го вече два пъти за преинсталация но.... само бада, примири се и след две години го смени с нещо по-модерно.
Мери

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker