Аз пък не обичам България! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Аз пък не обичам България!
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 18921 пъти
Понеже тук е анонимно ще споделя една голяма тайна, която ме измъчва - съжалявам, че се родих в България! Не само мразя държавата, но и страната - не понасям народните ни обичаи, мразя народната ни музика. И изобщо вече ми е писнало от приказки от рода, че сме най-великата нация на света и че сме дали най-много от всички. По това си личи, че македонците са българи - и те все се изхвърлят колко много били дали на света. Тези приказки не само, че не ме карат да чувствам гордост, а все повече ме отблъскват. Природата ни е хубава, да, но нима няма такава в една Франция, в една Италия? От България ми харесва само българската кухня, иначе народът ни е просто ужасен. Всеки избива комплекси и се тупа в гърдите от колко велик народ е. Това да се ожениш за българин/българка означава да се осъдиш на страдание цял живот.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 150

преди: 12 години, 1 месец
hash: 0d11ab6fe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (50 гласа)

1.   Имаш право на мнение, но с думите си просто доказваш, че си точно от тази част на народа, която тайно мразиш - комплексираната, намусената и негостоприемната и неприятената.

Обиколих Европа и част от САЩ - българите са вярно различни, но по своята същност (обичаи, начин на живот, ценности) са си типични европейци - малко изостанали и консервативни, но не по-лоши или по-добри от французи, германци и ко. Българинът е толерантен, търпелив и социален човек, семейството му е най-важното, интересува се от ближния, гостоприемен е.

Съветвъм те да отидеш малко навън, да попътуваш, да емигрираш и да си избереш друга държава и народ, които да са по-достойни за човек като теб. Имаш избор. Никой не те е вързал, но просто не мрънкай и не разваляй деня на хората, които са направили своя.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c1fcb7ffc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (56 гласа)

2.   Ето, границите вече са отворени за всички от 23 години насам, хващай си чукалата и се омитай.

И не знам на тебе от какво ти е писнало, ама не мен ми е писнало от отрепки като теб, които знаят само да хулят, и такива като теб заслужават точно същото отношение, като това което имаш ти.

Aз си обичам държавата и ще я защитавам докрай, а такива жалкари като теб хич не са потребни на никой.

Сам доказваш каква мишка си с първото си изречение - "Понеже тук е анонимно ще споделя една голяма тайна... " - виж се колко си жалък, дори не можеш да кажеш някъде на висок глас това, което мислиш, ами търсиш някакви анонимни сайтове за да си кажеш мислите. Ако наистина толкова мразеше България, и ако беше човек на място, нямаше да говориш, а щеше отдавна да си предприел нещо.

Айде, довиждане, изчезвай и не се връщай никога!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5c1f1f0662
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

3.   Ами махай се тогава.


П. П. Един съвет - постави си за цел да казваш какво обичаш, а не какво НЕ обичаш. Ще се чувстваш по-добре :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 13224afae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (49 гласа)

4.   Евала! Това е истината. Кофти народ сме по всички параграфи - завистливи, злобни, със с*ляндурски манталитет, мързеливи, глупави и т. н.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3e4f16b085
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

5.   Ами замини нанякъде, какво ревеш из сайтовете? ! Лелеее, много сте интересни, бе хора! И ти си българин/ка и типично по нашенски (за твое съжаление) явно знаеш само да се оплакваш без да правиш нищо по въпроса! Предполагам си млад човек, разочарован от това което НЕ прави държавата за теб, но във всеки случай имаш алтернативни варианти, така, че смисъл да драскаш тук няма.
И аз не съм доволна от много неща тук. Предимно от управлението, от мизерния живот, безработицата, но все още напук на всичко правя някакви опити да намеря стимул да остана. Ако ли не - хващам пътя и толкова. Но помисли малко, че където и да отидеш винаги ще си чужд. Имам роднини (3-то поколение българи живеещи в Америка). Децата им са на по 9-10 години и не са стъпвали в България. А учителките им ги наричат ''балканците''.. как ти се струва? !
И върха на глупостта е това, че да се омъжиш или ожениш за бъгарин/ка било страдание за цял живот. Омъжи се ти за някой ревнив италианец да те спуква от бой (ако си жена) да те видя, сигурно целия живот ще ти е песен.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a61af2af89
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

6.   И аз си падам известна степен нихилист - ако стане война например не бих защитил България.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 84e791af78
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И с какво стигна до това заключение, че не сме велики? Друг народ издържал ли е такива неща като нашия? Нима гърците живеят с по 5 евро на ден? Нима има грък, сърбин, албанец, анличанин бил бил се с отрязана ръка само и само да спаси другq си в окопа? Лъжеш се човече, България е също толкова велика колкото и другите държави :) Това че сега положението не е цветно, не означава че трябва да се отказваме от нея. Да зле сме, да страдаме, но това не означава че трябва да си намразваме родната земя. Дедите ни живота са си давали за нея, с кръвта са напоили земята по която ти днес стъпваш.... И все пак никой не те кара да я обичаш :) Взимай си багажа и бягай щом мислиш, че това е най-добрия вариант

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 48f6d544f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До Лаура - ти като си такава родолюбка би ли умряла във война за родината? И не ми минавай с номера, че си жена. Това не е извинение за нищо! Българките все уж сте родолюбки, пък при една война мъжете умират а вие се спасявате коя както може, за предпочитане с чужденец.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a05882da01
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

13.   Писнало ми е да слушам как млади хора само се оплакват, а не правят нищо за благосъстоянието си.
М42

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 16057f9c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

14.   И аз не я обичам най-вече заради това, че хората са мишки и оставят да бъдат мачкани. Народ, недостоен за уважение... Славейков го е казал. Да, изтърпяли сме много, но си е все по вина на българския овчи манталитет. И какво? Като живеем с 5 евро дневно голяма гордост? Хора, които имат поне капка самоуважение, няма да го търпят това. Омръзна ми да ходя по протести, а там да има 200-300 души. Омръзна ми цялата грозотия и свинщина на българина - погледнете в каква кочина живеем. Аз изчистя площадката, а след мен фасове и опаковки. Е, бива ли? ! Бориш се, бориш се, ама отчаянието взема връх. Във всички страни има проблеми, но тук си е баш циганията. Чакам да завърша, вдигам си парцалите и толкоз... по-лошо не знам дали може да е.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a5fdb32e40
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

15.   Донякъде е прав автора, просто не е роден за българин. Иначе, че сме калпава нация е вярно. Още римляните са го разбрали и от нашите земи не са взимали войници, няма никъде поговорка от типа "преклонена глава сабя не е сече"-това е позор.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 08b76bf9e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

16.   Не авторе в Франция няма море чиято вода през лятото да е 26-27градуса. Нямат много плажове. Нямат толкова много разновидности растения и животни. Дини например внасят и в повечето случай са вече изкофяли. Не ми хвали природа, чийто хора се радват на мухлясало сирене, кой знае какъв глад ги е гонил. Ние сме третата поред държава в Европа с най-много исторически паметници като имаш предвид, че не сме ги изкарали всички на показ, за туризъм. Ако ги обработят всички ще сме държавата с най-много в света. Хората на един камък се радват а ние, в Америка казват "знаеш ли колко е старо това на 180 години"- може да ти е смешно но е така.
Знаеш ли, че също сме една от най-богатите на води държава, втори в света след Исландия по минерални води, имаме уникални калонаходища, които лекуват какво ли не, имаме климатични зони като Сандански, Велинград, Хисар и Вършец.
"Опознай родината за да я обикнеш" е казал Алеко Константинов
Та авторе единствения ти проблем е ниската образованост.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 48f6d544f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

17.   До 16 - дини не ям, плажове имат, градусите на морската вода не ме интересуват а и тази мътилка по Черноморието вода ли я наричаш? Средиземноморието е много по-богато на животински видове от Черно море. И колкото повече опознавам родината, толкова повече я намразвам, точно заради такива като теб!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7f2245b913
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

18.   Оо, номер 16 ме уби - колко били изгладнели да ядат мухлясало сирене, ха-ха-ха. Май ти имаш нужда от образоване. Това не е като да оставиш кашкавала един месец в хладилника и да го нахапеш после с мухъла. А Франция със сигурност имат по-чисти плажове от нашите и то топли, или ти за Ница и Сен Тропе не си чувал? Ето затова авторът се оплаква - всеки втори - знае, не знеа - трябва да си изкаже мега компетентното мнение и да те оплюе по възможност... :(

Палав Мечок

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9e7e4db54e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Аз съм номер 6. Не бих умрял във война заради България - защо да умирам за непознати хора които не означават нищо за мен и нищо не са направили за мен. Защо? ! Всъщност причините поради които съм се превърнал в нихилист са много, двете главни няма да ги кажа, а второстепенните мога да ги изброя и то доста. Огорчен и разочарован съм от политиците и политиката, както и от манталитета на хората и особено на жените в страната. Нагли, арогантни, лицемерни използвачки. Както и да е. България умира и никой и нищо не може да промени независимо какво опитва. Умира демографски, а това е най-бавното и сигурно оръжие за ликвидирането на една нация.

А сега ще се обърна към номер две - Ганьо всеки има право на мнение - интернета за това е създаден. А надали приятелите на въпросният мъж/жена са членове на група патриотизъм и обсъждат такива работи.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: df1bf55417
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

20.   Ами, хора, ЗАТОВА умираме. После да не се чудите откъде ви е дошло... Преди време сме били ВЕЛИКА нация, печелили сме битки, за които цяла Европа е била сигурна, че ще загубим! Защитата на Съединението? Балканската война? Да ви говорят нещо? Аз НАСТРЪХВАМ докато чета за тях, защото тогава българите са били стойностни хора. Сега сте мишки и само се оправдавате - ама защо, ама какво. И да ви светна - една война се води не само в защита на държавата, а в защита на БЛИЖНИЯ, този, който си дава живота и умира до теб, другаря, без когото ти самият си нищо! Осъзнайте го това, бе хора! За да успеем, трябва да бъдем единни. Спрете да се плюете, спрете да плюете държавата!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1b46553a07
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

22.   Хора, просто не виждам какъв ви е проблема. Като не ви харесва се махайте. Никой не ви спира, даже точно обратното. Като не ви харесва или си вдигайте чукалата или се опитайте да направите нещо по въпроса.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9e470df832
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

23.   България е един б*клук... по скоро хората, които живеят в нея. Долнопробници, скап*ни неудачници мислещи си, че защитават България. Ей затова не искам да комуникирам със сънародници, на 90% злобни, надменни, завистливи, брутални хора.
Ако има как и да не се прибирам в Бг да гледам криви муцуни още по-добре. Чао *ТРЕПКИ.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0b3fa85ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

24.   22 Типичен Ганьовски коментар. Само дето забравяш едно нещо - аз съм жител на планетата Земя и тя е мой дом, а не България. И мога да живея на което си искам място от планетата Земя и никой не е в състояние да ме изгони. А относно войната ти къде реши, че съм нищо без "Ближния". Много погрешни представи имаш за живота. Аз по нагоре го казах - защо да умирам за непознати хора които не означават нищо за мен? !

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1b46553a07
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

25.   Мрън, мрън! Много е лесно да мрънкаме, оплакваме и да търсим вината в другите. Погледнете се сами себе си и тогава плюйте по другите и държавата. Далеч съм от мисълта, че България е рай, има проблеми и то много, но същото може да се каже за всяка една нация или държава. Това било зле, онова било зле, тоя боклук, оня боклук, а вие сте перфектни и разбирате от всичко ама няма да си мръднете пръста да направите нещо по въпроса. Ама разбира се... нали е по-лесно да чакаме да ни падне от небето, а междувременно да си помрънкаме, че не пада.

"Политиците всичките са боклуци" и "няма за кой да се гласува", затова ще си седите в къщи и ще оставите циганите и чалгарите да ни избират управяващите. За сметка на това после ще имамате претенции, но виж ако трябва да излезнете на протест или да се включите в инициатива или гражданска организация, ви няма никакви... по-лесно е да се мрънка.

Катаджиите били корумпирани ама ако ви спрат в нарушение ще им бутнете, за да се измъкнете. И после пак ще хвърчите да се правите на Шумахер и ще псувате, спазващите правилника, че се моткат. Няма значение, че ако спазвахте правилника всички щяхме да се придвижваме по-бързо и безопасно. Ама как... вие сте велики и безгрешни, как може някой да ви учи вас.

Били ви ниски заплатите, ама в работата няма да останете и 5 минути допълнително ако не ви зависи поста от това, а останалото ще го свършите колкото да се каже, че сте го свършили. Няма да си мръднете пръста да получите някакво професионално развитие, да се усъвършенствате или да научите нещо ново. Е, че как, къде по-хубаво е да си клатите по цял ден краката и на края на месеца да ви дават мизерната заплата. И децата ви гледат и после учениците и студентите може и да не знаят името на учебника си, но имат претенции към даскалите и професорите да им пишат 3, колкото да минат.

Не, че нещата, за които се оплаквате не са така, но вместо да мрънкате и плюете, се погледнете първо себе си - най-вероятно вие самите сте част от проблема. Бих ви казал като не ви харесва България да си тръгнете, но знам, че няма да го направите. Все пак е по-лесно е да мрънкате и да не направите нищо по въпроса...

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 57da8928b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

26.   Омръзнало ми да гледам и да слушам разни такива сополиви патриоти, от които не може да се чуе нещо много по-различно от познатото ни гордо „Болгар! Болгар! ” придружено с тупане по гърдите... И които въобще не осъзнават, че благодарение на точно този техен стаден патриотизъм самите те са здраво използвани да дават „месо, мляко и вълна”, че и да смъкват по десетина кожи от гърбовете им!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 31bfb70763
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

27.   Но май эабравяте, че и вие сте българи.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9afe8ba32c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

28.   Пичове ще ви кажа как стоят нещата поне при мен. Както беше казал един писател: " За да победи злото е необходимо само едно добрите хора да не правят нищо. ". Та аз ще се придържам към тази максима. Бил съм патриот, но нещо се пречупи в мен и престанах да бъда. В коментар номер 19 съм обяснил причините защо. Та това което ще направя е да седна на бира и чипс и да гледам разпада на Българя. А той е неминуем - циганите ще претопят по-голяма част от българите, умните ще избягат в чужбина, а тук ще останат ганьовците, чалгарите, проститутките, жените използвачки, лицемерите и т. н. А хората като мен рано или късно ще стигнат до същите заключения като аз и няма да си мръднат пръста за да оправят нещата. Всъщност препоръчвам ви книгата "2066" за да видите картината в която ще живеят вашите деца (казвам вашите защото аз нямам намерение да създавам деца които да хранят политиците.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 603973b4a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

29.   Да, България е ТЕЖКО ИЗПИТАНИЕ! Не е за лигльовци като автора и №28, които нищо освен себе си и собствената си кожица и удобство не могат да видят. Деца ли, №28? Ха-ха, признай си, че те не се вписват в житейския ти план. А ако случайно се вписват, то е понеже си нямаш и най-малка представа какво представляват и какво изискват от теб всъщност.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 98338d70fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

30.   29 прав си не се вписват - нямам намерение да давам материал който да хрантути политиците. Ти очевидно имаш - лошо няма все пак нечии деца трябва да работят за благото на политиците. И не съм лигльо сбъркал си адреса пич - просто не съм ти длъжен нито на тебе нито на който и да било в България. Щом искаш да разбиваш стена с главата си давай - аз ще си седя от страни и ще гледам как си я чупиш.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: bda0494077
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

31.   До 29 - аз искам деца, но не от българка! Да не съм луд да си сложа таралеж в гащите с българката?

От автора

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 22dba52686
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

32.   Ха-ха... чудя се, да се смея ли, да плача ли? Хем сте смешни, хем сте жалки. После защо германци и французи били напред, пък ние не... Ами хората са националисти, за разлика от нас. Жалка картинка. Да мразиш собствената си родина... Такъв ли е днес българският народ? Срамувам се. Но те хората правилно са казали, че всяка нация си заслужава политиците. Не може да мразиш всичко и всички, да "плюеш" за щяло и нещяло и накрая да живееш добре. Така че, честито, БЪЛГАРИ, ще си сърбаме попарата още дълго време... И не се оплаквайте, сами си я надробихме.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: c38c8f23dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   ми тя природата и фолклора ни са си добри. проблема е ж народа и манталитета и най вече в простащината. българина е безволев, безбожен, ограничен и жсе някои друг му е виновен.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9f28e4c785
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

34.   Така е, аз затова от 8 години не живея в България. Единственото, за което се връщам са родителите ми. Отвратителна чалгарска, мутренска държава. Ще каже някой, че има и много по-зле. Така е. Но в рамките на Европейския съюз България е най-мизерната страна, а аз като европеец предпочитам да се сравнявам с по-напредналите държави все пак.

Тук няма здравеопазване, няма правосъдие, живее се като в джунгла. Независимо, че съм мъж, през късните часове предпочитам да взема такси вместо да ме хлопне някой за 10 лева.


Интересни са ми така наречените родолюбци. Не виждам защо трябва да прахосам най-хубавите години в живота си, за да опитвам да променя нещо, което в близките 50-100 години просто няма как да се промени. Всеки гледа собствената си изгода, всеки иска да живее добре. Затова и съм в чужбина, това е моят избор. А от тези хора, които стоят тук може би 90 % завиждат на тези, които са се махнали навреме, но не искат да си го признаят и само сипят обиди.

Има един малък процент от истински партиоти, които не биха напуснали България заради някакви принципи и които аз по никакъв начин не мога да разбера. В крайна сметка всеки човек носи отговорност за собствения си живот и своето семейство. Ако осъзнавам, че аз или близките ми хора са нещастни, неоценени и заплашени в родната си държава защо бих останал заради някакви си разбирания? Странни хора има на тоя свят...

Много е прав номер 24 - ние сме жители на планетата Земя и сме свободни да живеем където ни харесва.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: cd7207a860
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Е, не са чак толко лоши българите. Просто не познавате по-лоши

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 29 дни
hash: 6649607914
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

36.   Ами като не ти харесва се махай! Отиди някъде където обичаите са по-хубави,природата е по-красива и хората са по-приятни. Вие какво си мислите, че другите народи са перфектни? Ето заради такива хора като вас държавата ни е такава. Ами хайде обиждайте,плюйте докато накрая не остане едно голямо НИЩО, каквото сте вие!

 
  ...
преди: 12 години, 26 дни
hash: 9f34b20b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

37.   36 и защо някой трябва да се маха от където и да било? ! Свободна страна сме и всеки може да живее където си иска и никой не може да гони никого!

 
  ...
преди: 12 години, 25 дни
hash: 7c2677d6f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

38.   Авторе, ЗЛЕ СИ! Сигурен ли си въобще, че си българин. Ние, българите от чужбина, вече си продаваме каквото маме, за да се върнем в България. Явно имаш комплексът на "неизлезнлия българин".

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 дни
hash: 337d2f30a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Странно е, че има хора, които мразят държавата си. Според мен това трябва да е нещо, което да обичаш, за което да милееш. Още по-важно е, че ако направиш ЕДНО важно и хубаво нещо за родината, то ще живее много по-дълго отколкото 6-цифрените суми, които ще сънуваш, че получаваш в чужбина.

Но все пак ако толкова мразиш България, тръгни си, точно вие, обезверените и глупави хейтъри, сте тези, които дърпат държавата ни назад. Продължавам да вярвам, че заспалият ни отново народ ще се събуди и България отново ще стане велика.
До Автора и всички заспали българи

 
  ...
преди: 12 години, 3 дни
hash: c4c34b3181
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Повярвай ми авторе не си единствения който не обича България. И аз я мразя. Тук нямам бъдеще. Само още 3 години ми остават да завърша и си махам и не мисля да се връщам!

 
  ...

...
преди: 12 години, 15 часа
hash: 3bd854d271
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

41.   Коментар 30: "нямам намерение да давам материал който да хрантути политиците"

Е скоро не бях чел такава тъпотия, а аз доста глупости чета из нета. Той няма да прави деца и така ще умори мутрите :D:D:D. Знаеш ли кво - можеш и да не работиш, за да не плащаш данъци и да не си купуваш храна, за да не финансираш мафията. Наистина, ако има как се махни, но освен да береш ягоди някъде не знам къде ще те вземат. А може пък да имаш образование, но въпреки това малко да ти куца логиката...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 15 часа
hash: 69b55e25d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   Само не видях къде са ти контрааргументите номер 41? Защото с изказването си потвърждаваш това което съм написал в няколко мои предишни коментара -, че Българина е Бай Ганьо и само знае да оплюва инакомислещите. А и очевидно не си разбрал коментара ми - аз нямам за цел да уморя мутрите - аз имам за цел децата ми да не бъдат овчици и да се съсипват от работа за нечие друго щастие и имотно състояние. Ако ти желаеш такава съдба за твоите деца нямам нищо против - всеки сам за себе си решава.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ad68c0e2e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

43.   Хаха тука нещо пълно с патриоти а? Автора е прав българия не струва до преди години само заплатите бяха проблем но сега вече е пълно със злобни хора на всеки метър. В чужбина съм от 1 година и сега знам че това е най-доброто решение което някога съм вземал.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c925835161
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

44.   Защо оплюхте момчето Българи и то с заучени фрези от вестниците. А и го гоните на вън. Та нали това е нашата родина измислени родолюбци. Аз обичам този народ и живота си бих дал за него но какво да се примирявам че всичко е наред ли? Не, не е на ред и трябва да направим нещо за да задаржим тези млади хора като това момче а не да го гоним. Ама сте и вие...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4aad0ed627
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

45.   Един човек да каже нещо искрено и българите ще го дръпнат в казана. Да ви кажа аз защо ви мразя български тъпанари смотани:
-забити сте и слушате чалга и Веселин Маринов;
-ако не ги слушате - нямате нищо против МВР да им плаща от бюджета т. е. от данъците ви;
-изхвърляте си боклука където ви падне, включително презервативите и мокрите кърпички, а после ревете, че общината не е прочистила леглата на реките (справка - Витоша);
-пиете фалшив алкохол, но ако някой възроптае - " на какво се прави този? ! ";
-училищата са клоаки, но се хвалите, че сте записали децата си в кирливия "италянски' колеж;
-и прочие... че ще напиша 200 страници. Само още нещо, най-важното, ГРОБОВЕТЕ НА БАЩИТЕ И ДЯДОВЦИТЕ ВИ СА В БУРЕНИ, ФАМИЛНАТА ВИ КЪЩА Е РУХНАЛА, ЗАЩОТО Е НА СЕЛО, А ВИЕ В ГРАДА СЛУШАТЕ ВЕСЕЛИН МАРИНОВ.
Тва е. Еснафската ви душа не е от вчера. Айде сега довършете Тайната вечеря на гоблен, не губете време с глупости.

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d5a41bb5bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

46.   Само жените са хубави, но имат неприятен манталитет. Иначе съм съгласен с автора, че като народ сме доста зле, разбира се говоря за съвременните българи. Подкрепям и номер 4.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2a974b8f10
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   Истината е, че всеки мрънка за нещо, всеки е недоволен от нещо, а какво правим реално по въпроса? Имало боклук. Ами хванете и изчистете. Колко от вас участваха в подобни инициативи? Обзалагам се, че не сте много (то се и видя). Всеки си казва "Точно пък аз ли трябва да чистя на другите боклуците.. ". Ами не, но това е опит за промяна, за даване на пример. Нещо като "Предай нататък". Не, българинът седи и чака общината да почисти. Колко от вас се самотаксуват в градския транспорт? Не сте много, вижда се ежедневно. (Поздравления за тези, които го правят. ) За данъците да не говорим. После защо не живеем по европейски. Еми 'щото не сме европейци. Елементарно, Уотсън.

Извод: Спрете да мрънкате, а започнете промяната от СЕБЕ СИ! Ако изведнъж се окаже, че всичко по-горе го правите, то моята надежда в манталитета на българина ще бъде оправдана, а вашата (понеже видях, че масово сте негативни) ще бъде възродена.

Колкото до написаното от автора. Хм, че не сме най-великата нация, не сме. То има ли изобщо такова понятие? ! Всичко е относително, както е казал Айнщайн. Всеки е велик сам по себе си. Всяка нация има своите велики моменти. Но аз се радвам, че българинът, въпреки всичко, става по-самоуверен, по-широкоскроен, повече ЧОВЕК. От това по-хубаво няма.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4654029c77
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   на герба лъв, пък като мишки жевеем

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 437f213a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

49.   Нито жените са хубави, нито природата е нещо особено, но по простотия и консерватизъм сме на челните места.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6b9e431f04
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

50.   Красиви са ни жените за сметка на това пък са лицемерни и се интересуват само от парите

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: fe18cd21b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

51.   знаете ли аз пък какво мисля? За пропадъка на държавате с, е виновни единственно ние, защото обиждаме държавата си. Било самата истина ха да бе америка да не са нещо повече, ама да сте чули един американец да говори нещо подобно за страната си.? Замислете си това е вярно ние сме дали най много имаме неща, за който повечето наради само ще си мечтаят-богата история, собствен език и азбука. Америка може да се правят на голямата работа, ама своя азбука ще видят през крив макарон. Цялата са я взели от гърците(латиницата). Език собствен даже нямат говорят този на латинска америка и англия. Пък да не казвам колко изобретения са си преписали. Компютара момичета и момчета е направен от българин, който по-късно се е преместил в америка и те веднага да си препишат заслугата моля ти се клишета са, ама пълни не са виждат от земята пък усти до небето отварят. Превозните сретства ги копираха от японците и германците така, че за българия може да е всичко ама... А и стиловете забравих. Специано за облеклото америка са изложиха в крайна сметка. Тръгнали да ми правят дрехи, който ще могат да се носят и от мъж и жена ха смешка такива дрехи да тръгне да облича барако бама като знае толкова. Само се чудят каде да обяват воина егоисти тъпи ся пак иран или ирак се опитват да завладеят, щото виждат, че са по-слаби. Нищо чудно и след 1-2 години да обяват война и на латинска америка... Като са токлкова смели що не отидат на РУСИЯ да обяват война. защото руснаците без никакво усилие на пепел могат да ги направят... мишикити долни проклети така ги мразя... Водяхте ли и това си е самата истина българия тва българия онова, ама като погледнем реално колко по-добри можем да сме от онея мишки американците....

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4cb58707f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

52.   Да, много е лесно да си велика държава, когато имаш 50 милиона население, когато разрушаваш по-малките държави за кеф, като им даваш заеми за да им "помогнеш" и после ги изтискваш още повече докато се разпаднат тотално. Лесно е да разцепиш България и да дадеш на съседските й държави региони от нея... ей така защото някой трябва да го отнесе от загубената война. Лесно е да избиеш хиляди еврей и само 30-40 години по-късно да се наричаш- Най- богатата и добре приета нация в Европа! Защо никой германец не се срамува от историята си? Чувстват се гузни заради избитите, но до там. Живея тук засега- нито веднъж не съм чула някой да каже , че го е срам от немската история. Предполагам е много велико да запалиш цял свят на два пъти и накрая да бъдеш унизително загубил и обезоръжен.
Няма държава в света без проблеми- фасове и боклуци си има и в Германия по улиците. Нервни шофьори , които нарочно не спират на пешеходна пътека- също. Някой се оплака от здравеопазването в България, че го нямало?! Този човек бил ли е в друга държава и плащал ли е здравни осигуровки там? Знае ли колко покрива тази скъпа зравна осигуровка и как ако я нямаш ще си умреш пред болницата и никой няма да си мръдне пръста? Може би , най-добрият пример , който мога да дам е Гърция- страната, фалирала на 3-пъти през историята си, една от най-бедните страни преди 1958. Културата- наподобяваща нашата, манталитетът- 1:1, кухнята - близка до нашата, обичаите- също близки донякъде. Как така се получава, че гърците са не патриоти, а направо шувенисти, а пък хора като автора едва ли не ги е срам да кажат от къде са?! Защото така са възпитани! Защото някой близък до автора още от малък му е пълнил мозъците с глупости и идеи за емиграция. Никой не е искал да се роди в криза и безпаричие, но се е случило. Не можем да мразим мястото на което сме родени защото е имало тази съдба. А на авторът мога да кажа, че веднага щом реши да си намери френска/немска/английска и т.н годеница, ще стане война в семейството й! Защото не можеш да не уважаваш самият себе си и да чакаш другите нации да го направят. Срам те е че си българин, срам те е от самия себе си! И семейството на твоята жена ще го е срам от нейния избор.
А пък аз с удоволствие ще се омъжа за българин и ще си спазвам българските традиции, където и да се намирам. Аз, за разлика от други хора тук, си го признавам- алчна съм и искам животът ми да е лесен и богат- затова и емигрирах. В България остават два типа хора- такива, неспособни да се махнат, и родолюбци, които се борят напук на всичко и напук на всичко и всеки, се чувстват добре. Да живеят последните!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f4cd86f50a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

54.   Гаранция, че тези, които наплюха България и най-вече Българки и Българи в прав текст са от `малцинствата`.

Как ще искаш Българка за жена, като си черен или резак :) Само някоя просякиня, която е инвалид може да те вземе. За леки жени няма смисъл да се дава пример - те от всички държави са си багачки по пачки.

От нормална Българка само НЕ си получавал през целия си живот, за това така се изказваш тук.

ПС: Тези, които си изнасилил не се броят брато ;) стопляш ли?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6b9e431f04
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

55.   Тъпо е да се изказваш за някого който не познаваш. Бас държа, че си на 15 или си по акъл на 15 номер 54

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4355768e5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

57.   54, не бъди толкова сигурен. ;) Такива хора се наричат реалисти.

 
  ...

1-50 от 150
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker