Преби ме момиче. Помогнете! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Преби ме момиче. Помогнете!
преди: 12 години, 23 дни, прочетена 24837 пъти
Здравейте!
Набързо ще ви разкажа, за това, какво ми се случи и как го преживявам от тогава и ви моля за съвети как да си върна и малкото самочувствие и мъжество, които имам. Мъж съм на 31, живея и работя в София и преди около две седмици едно момиче ме преби и нокаутира буквално пред очите на жена ми. Сещате се, че ситуацията бе много унизителна, а и неочаквана за мен. Принципно, първо да уточня, че като натура съм доста нежен и слаб и винаги съм се възмущавал, критикувал и дори ужасявал от насилието и всичките му форми на проява и съответно никога не съм и бил способен на насилие, но все пак никога не съм предполагал, че ще ми се случи точно това, да ме пребие момиче и то пред очите на жена ми.

Та направо на ситуацията:
Привечер, след работно време, в един супермаркет, аз и съпругата ми си пазаруваме за вечеря и вече сме на касата да плащаме покупките и точно в този миг ни пререди едно момиче, спортно облечена и мъжкарана на външен вид, което избута грубо жена ми, после и мен и вместо да ни се извини, просто каза на касиерката, че много бърза и искала само кутия цигари. Това поведение не ми хареса, не заради пререждането, ами заради отношението и разбира се, направих и забележка. Казах и, че не е възпитано поведението и, че е типично поведение на селянка и ей Богу, тази забележка ми излезе през носа, не трябваше да я наричам селянка, но не знаех какво ме чака.

Като и направих забележката, само ме изгледа злобно и си тръгна. В погледа и още усетих, че и се иска да ме удари, но явно бе решила да направи това не в магазина, пред много свидетели и камери, а в последствие, както и се случи за нещастие. Тръгнахме си и ние, но излизайки от магазина, видяхме, че въпросното момиче е отвън и явно ни чакаше. Супер злобно ни гледаше. Самата и визия и поведение подсказваха, че има лоши мисли и намерения спрямо нас и леко се стреснах, но само леко, понеже още не знаех какво ме чака.

Ние, обаче, все още неподозирайки какво ще ни се случи, си продължихме спокойно към къщи, все още бе светло, а и живеем на около200-300 метра от супермаркета. Но и тя тръгна след нас. Вървеше след нас и ни обиждаше и провокираше с изрази, псуваше ни дори. Жена ми ме гушна, уплашена от нейното поведение. Не издържах на обидите и и на поведнието и, и за втори път допуснах грешката да и се сопна и да я нарека селянка. В следващия миг тя ме изрита силно в стомаха и повярвайте, знаеше как да го направи, аз така не бих могъл да ритна някого. Изкара ми всичкия въздух, превих се на две, силите ме напуснаха в миг, изтървах покупките на земята, а жена ми изпищя. В следващия миг ме хвана за вратовръзката, изправи ме и ме удари с юмрук право в окото и честно ви казвам, ако не ме държеше за вратовръзката, щях да падна от удара. Държейки ме, ме дръпна още веднъж към нея и ме удари пак с юмрук в носа, счупи го, кръвта започна да шурти и да влиза в гърлото ми и започнах да се давя. Паднах на колене, извадих си кърпичката, притиснах я към лицето си и ще си призная с риск да претърпя обиди и критики, но се разплаках от болката и страха, които изпитвах и започнах да я моля да престане.

Жена ми също плачеше и я молеше, но тази грубиянка не се смили и продължавайки да ме държи за вратовръзката, ми нанесе още няколко безпощадни удара в лицето с юмруци и колена, много болезнени, при което аз просто припаднах. След като дойдох в съзнание, осъзнах, че жена ми е над мен, плачеше и ми попиваше кръвта с кърпичката си, а момичето вече го нямаше. Прибрахме се в къщи, жена ми само плачеше. После отидохме и до болницата, имах нужда от лекарска помощ. Лицето ми беше буквално на пихтия, с две насинени и подути до затваряне очи, счупен нос и разцепена и подута устна, все едно се бях бил с Майк Тайсън, само дето за жалост не бе Майк Тайсън, ами едно момиче, което обаче се биеше като мъж и очевидно далеч по-добре от това. Аз по принцип, както и споменах съм нежен и слаб, тежа едва 60 килограма и никога не съм умеел да се бия, никога не съм и искал да се бия и не съм се срамувал от това, но все пак да бъда пребит и нокаутиран от момиче и то пред жена ми е наистина унизително. Вече ми мина всичко, нямам никакви трайни последствия от побоя. Но срама остана и още не ми минава. Само две седмици минаха от тогава и дано след още няколко седмици да ми мине. Жена ми ме обича и ми казва, че не се притеснява от факта, че ме е пребило момиче, но все пак...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 127

преди: 12 години, 22 дни
hash: 632bad53e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   О, трябва да промениш нещо, обезателно!
С жена ти сте големи женчовци, сори - аз бих взела една торба и бих я смазала тази!
Но, както и да е - с теб би ме било страх да излезна на улицата, сори. Сякаш си не с мъж, а с приятелка. Ами, ако се появи мъж (не жена), може да ме изнасили и т. н.

За начало си вземи един пейпър спрей, но ако беше по-як никой нямаше пъво да ви нападне.

Преди да се отваряш, потренирай малко, моля те. Дори не ти трябва да можеш да се биеш, просто като як мъж всяваш респект.

Мъжът ми е 190 см. висок, 90 кг. и да ти кажа - никоя жена до сега не го е пребивала! Той мрази насилието, не е ходил войник (от политически причини), не може да се бие, но един път ни се заяждаха едни, той рязко се обърна каза „Бух“ и плясна с ръце и онези се изплашиха (ха ха ха).
Много реване, много чудо във вашето семейство, но утре като имате деца, кой ще ги защитава. 60 кг. мъж, то и аз мога да те пребия!

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: f0b775eb7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирам те. Кофти ситуация, просто си попаднал на някаква селянка учила бойни изкуства. Пробвай да ходиш на фитнес. това ще ти оправи самочувствието.

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: 7ecba5b7b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако историята е истинска - браво на момичето. Такива контета като теб, дето с някакъв изнежен маниер обиждат хората и си мислят, че като са влезли в скъп костюм са хванали бог з шлифера - така им се пада.
Ж26

 
  ... горе^
преди: 12 години, 22 дни
hash: be9e0e5ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Е как може бе пич тц тц тц. Не се искат бойни умения за да набиеш едно момиче (или поне да се предпазиш! ) И аз съв слаб физически, 60 кг съм а висок 183 см, един път и аз имах случка едно момиче да ме ритне и ме унизи доста и от тогава се зарекох че няма да допускам това и повече не са ме унижавали, а са се опитвали. Чак като теб не са ме били де, но си беше достатъчно.
Така, че вземи потренирай мало фитнес поне да можеш да се предпазваш, защото всякви боклуци има като тази в твоя случай.
И викам да й отмъстиш, не може да оставаш нещата така. Ако я видиш де. Удари й един силен шамар и ще си вземе поука.

Стегни се, защото може другия път да не е момиче а мъж, а така и жена ти може да пострада което не го пожелавам...

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: 4a97a1d64b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да доста неприятно. Но пък ще ти е за урок. Друг път няма да смееш да обиждаш никого. Не казвам че тя е постъпила правилно като ви е предредила и като те е пребила, но понякога по-добре човек да си замълчи, отколкото да си навлече такава беля, като този побой. Малко се учудих като изчетох историята, но да има доста якички жени и като се ядосат явно използват юмруците. А следващ път ако се случи може по-любезно да направиш забележка или по-добре мълчи. Често пъти човек си казва защо пък ще мълча да ми се качват на главата, но в някои случаи е по-добре да си замълчиш. Бързо оздравяване. А относно срамът ти от жена ти не се притеснявай, тя си те обича и едва ли ще ти се подиграва че жена тее била. Все пак ако беше и ти посегнал можеше да стане по-лошо. Но поне можеше да опиташ да се защитиш някак от ударите.

 
  ...


...
преди: 12 години, 22 дни
hash: ee9f25cf1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Запиши се да тренираш някакъв боен спорт, в днешно време трябва да знаеш как да се отбраняваш по улиците ги има всякакви. Това момиче да ти е най-малкия проблем, ами я ако ти излязат двама-трима и искат да направят нещо на жената ти кво правиш? Както се описваш 60 кг, слаб, направо са те смазали. Записваш се на някакво бойно изкуство, а за сега ти препоръчвам купи си спрей за самозащита, продава се във всеки оръжеен магазин и не е скъп 6 кинта е.

Rebel

 
  ... горе^
преди: 12 години, 22 дни
hash: a9e9933ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Измислена история. Един уважаващ себе си човек в такава ситуация би извикал полиция, а преди да се приберете вкъщо щяхте да се обадите на 112. Жалко че и този сайт май се напълни с някакви измислени истории, трябва да се иска емайл за потвърждение и да се следят хората, които пишат тук, едва ли авторите на измислени истории са много.

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: 55198a5884
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Човече, много съжалявам.

Като 18-годишно момиче, което тренира бойни изкуства мога да ти кажа, че нас ни учат точно да се сдържаме. Такива като тази "селянка" са единици и крайно невъзпитани. Хубаво, направил си и забележка, но тя още повече се е засрамила от това и е решила да ти го върне. Всъщност нямаш друг избор, освен да започнеш бойни изкуства, там целта е да използваш силата на противника против него. Препоръчвам Ай-Ки-До.

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: 3cc788c1b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Ей.. еххх... Кофти случка! :) И все пак, историята ти, може да послужи за пример, че мъжът трябва да бъде по-внимателен с жената, за да не си изяде боя :)) Шегата на страна, ама ми е труднично да си представя как всичко което си описал се е случило! ... Дали има причина ли? Ами човече, ти си изключително описателен, чудя се как е възможно да си го преживял, а да си способен така лековато и подробно да го опишеш, сякаш по-време на случващото се си следял, как кръвта ти потича и къде потича :D Странничко е! ... Обикновенно когато някой преживее нещо травмиращо, го описва с малко думи, без да влага много художественост! ... ;) Ноооо... както и да е де! ... Ок, преживял си го й, не виждам да е болка за умиране! ... Младата раздразнителна дама, те е понатупала - грубичко, но пък е била тактична, че не го е направила пред всички други! Аааа... я си представи да си те шляпаше насред сумати хора :-)) Какво щеше да ти е днес? ! Щеше да си няколко пъти по-унизен!!! :) Доообре си направил че си споделил, тамън ще ти олекне. Хмм.. от друга страна какво толкооова унизително има! :)) Какво, ах, сега какво ще правя една слаба жена ме е преби! Сигурно си мислиш, какъв мъж съм, че се оставих! ... Е... помисли, за другия вариант, ти да я беше ударил, което тя ако е по-умна, щеше да извърти като нападение от твоя страна! ... А и, това че слабия пол те е повалил, чак да е унизително, приеми факта, че вида и външността, не правят силата. А движенията и увереността :) То за туй направо ти е разказала играта! ...

И сега, ... какво? ... Жена ти е видяла и? ! ... Къде е проблема, че сега ще те има за някой слабохарактерен и безсилен ли? Ами погледни реално, за теб е било неочаквано, не си очаквал че една жена, ще ти се нахвърли! ... То като го чета, даже ми звучи като филм :)) Не си от вчера с жена си, тя ще те разбере, и няма да те подценява! ... Може би, така, поне ще е по-загрижена за теб, та ще ти обръща повече внимание! ... Виж, чувстваш се изложен, и с разрушено самочувствие, но самочувствието не е всичко! ... Имаш си човек до себе си, не позволявай на едно неприятно нещо, да влиае на отношенията ви! ... Ще видиш, пак ще си възвърнеш самочувствието, ще го изградиш! Само сега, да не започванеш да се страхуваш от всяка жена която видиш! Или още по лошо, "да гледаш на кръв" :)) Бъди себе си, останалото ще отшуми, ще отмине. Размеси дните си и с някои забавления и всичко ще е бъде добре! ;)


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 22 дни
hash: 7e7fe39212
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Май много филми гледаш.. с вратовръзка в супермаркет жена да те бие.. да бе да

 
  ...

...
преди: 12 години, 22 дни
hash: 2463803ea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Забрави за слчката! Колкото по-скоро по-добре. Следващия път внимавай с епитетите. Вземи си някакво оръжие и го носи със себе си. Вероятно жена ти си те обича такъв какъвто си. Това, че си слаб и женствен не те прави по-малко мъж.
Относно бойните спортове не ги слушай, аз тренирах дълго време такива, и то не разни безконтактни лиготии, а такива дето има много спаринг, ударите са силни, и на състезания ходих, ама страхливец си бях и такъв си останах! Един пудел няма стил на света, който да го направи питбул! И при хората е така, има някои, които просто са си родени бойци, други, като тебе и мене не са за тази работа и така.
Ти даже си извадил късмет, колко им помогнаха бойните спортове на онзи борец от национала, дето го наръгаха в дискотека? На другият национал по бокс, дето му строшиха ръката с крик? На световния шампион по бойно самбо Багата, дето вече два месеца и половина бере душа в Пирогов, наръган много тежко с нож?
Какво щял да прави срещу двама трима? В такава ситуация те почти сигурно ще имат оръжия в тях, само наличието на оръжие в тебе би ти помогнало!

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: 5e0c38c485
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Оо, това сто процента е от автора на изповедта за изнеженото конте, дето все се обличал в костюми :Д Ужас, не е срамно, ами направо е жалко. Иначе момичето може и да е боксьорка (професионална), но така или иначе си е срамота. Донякъде съм съгласен и с коментар 4, макар че и аз съм против "селското" държание... :)

Палав Мечок

 
  ... горе^
преди: 12 години, 22 дни
hash: 53d6ba61f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Всички ми изглеждате виновни в тази история, честно да ти кажа.
Първо ти не е трябвало да я наричаш селянка, защото това е много грозно и непристойно за един мъж и особено, че е отправил тази обида към жена. Не знам дали като малък не са те учили, че жестока рана заздравява, а обидна дума не се забравя. И плюс това ти си я обидил пред целия магазин, като си изложил по този начин себе си, защото този който обижда излага и себе се си по този начин. Какво като те е прередила и какво като се е държала така? А и е била само за едни цигари, не се е бавила 10 мин. примерно, какво толкова.
Втората вина е, че когато сте излезли от магазина и си видял, че ви е преследвала и обиждала, е имало много по-добри варианти за постъпка. Първо - можело е да си извикате такси, след като си почувствал страх, че е можело да ви нападне. И второ можело е да не я обиждаш, а просто да постъпиш човешки, да се извиниш и да и кажеш да ви остави на мира и да и пожелаеш приятна вечер примерно - така би постъпил един наистина умен, мъдър и сдържан човек, които отвръща на злото с добро и умее да преодолява трудностите по най-добрия начин.
Втората и най-голяма вина има жена ти, която след като е видяла всичко не се е обадила на полицията. Можело е жена ти, която уж много те обича както ти казваш, да направи нещо примерно да те защити преди това да стане, да постъпи умно, да те успокой, да говори, да каже нещо на това момиче. Аз ако бях на нейно място бих скочила да ти помогна и не би ми пукало за мен, не би ми пукало ако ще и аз да пострадам. Когато обичам някой съм готова и живота си да дам за него. И бих хванала това момиче, ако ми е пред очите ако ще и да е Херколес. Бих и извадила очите, ако ме хване за врата, както теб те е хванала.
Честно ти говоря, никой няма право да обижда и да наранява. Казваш, че не обичаш насилието, а обидата е още по-голямо насилие. Когато някой успее да обиди мен (или по-лошо - някой мой близък), не знам в какво се превръщам. И ти казвам сериозно въпреки, забележи ВЪПРЕКИ ЧЕ тежа едва 54 кг. и съм жена и съм слаба телесно, от яд и проклетия и злоба може би, този човек който е пред мен, ако ще и да е най-силния, бих го смачкала. И много хора са ми го казвали, просто като се ядосам гледам толкова злобно, говоря такива неща и така ги казвам, че който е заставал пред мен винаги отстъпва. Това изключително рядко ми се случва и по принцип съм много спокоен, човек но ядосам ли се ме напират някакви сили, на злоба може би, такава каквато не мога да ти опиша. Веднъж от злоба огънах един стоманен химикал и то по такъв начин, какъвто само може да бъде бъде направен от друга стомана, тоест не би могъл човек с голи ръце да направи. И след като се успокоих опитах да деформирам пак химикала, но не ставаше по абсолютно никакъв начин. За това ти казвам злобата има невероятна сила и не гледай примерно - А това е жена сега спокойно мога да я обиждам и тъпча, след като ме из дразни.
И тази побойничка не е постъпила правилно. Не я защитавам. Просто не гледай как човек изглежда, а кой е. Какъв си вътрешно има много по голямо значение от това. А това какво изпитваш още повече. И знай, ако попаднеш на хора, като мен, които като се ядосат не си знаят мярката и направо се преобразяват, колкото и слаби да изглеждат външно, по добре бягай. Няма по-силни чувства от омразата и любовта, а някои хора и двете мога да ги изпитват в крайна степен!

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: 814010b80b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Добре де, че си мъж а те е набило момиче е едно, но защо не си пуснал жалба? Че тя тая ще върви и ще трепи на ред, според думите ти. Имаш счупен нос, може да се извади медицинско, лесно ще се открие самоличност на камерите в магазина? А на тебе проблема ти е жена ти. Тя те е приела такъвм какъвто си и евала на нея че не се опитва да те променя, това си е супер.
~Рамона~

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: f0b775eb7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Ще ти разкажа две историй от живота си втората от които промени животът ми.
Когато бях на 18 се записах на таеклондо. В групата ни имаше едно момиче една глава по-ниска от мен и тежаща не повече от 45 кила. Веднъж ни разпределиха за спаринг партнъори. Стана ми смешно и се притесних как бих могъл да удрям момиче. Оказа се, че притесненията ми са излишни. не можах да пласирам и един точен удар, а инкасирах доста. Към края на спаринга направо си ме гонеше из тепиха. В последствие тя спечели сребърен медал на световно първенство в Аржентина.
втората е от преди 5 години. Работех в един скъп хотел. Събираха се доста мутри в лоби бара. Колегите ме бяха предупредили за един арменец който е особено опасен. Бях се нагледал на всякакви мутри и не разбирах защо толкова е взел страхът на всички. Охраната на входа беше 130 килограмов бивш борец. Другия ми колега също беше стабилен мъж. Веднъж прослувутия арменец се появи. Предупредиха ме, че идва. шокирах се когато пред мен се появи едно момче около 150 см. високо. видимо трениращ фитнес, но напрактика на половината на килограмите на охраната. Никога няма да забравя погледът му. Неволно сниших глава, когато ме изгледа. Огледах се и видях, че същото са направили и колегите ми. В очите му имаше нещо толкова свирепо, че нямаше как да не се разтрепериш макар и да те гледа от долу нагоре. Беше изключително самоуверен. Нещо в него показваше, че във всеки момент е готов да се бие до смърт.
Не съм се бил от ученик. След тази случка започнах да ходя сериозно на фитнес. От тогава въпреки ниския си ръст за мъж (170) във всеки по-напечен момент съм оспявал да всея респект с поведението си. Вярно е нямам погледът на арменеца, но не е толкова трудно да демонстрираш самоувереност. А това е важното.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 21 дни
hash: 70a901eaa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Запиши се да тренираш Крав Мага или в някоя школа по ръкопашен бой.

 
  ...
преди: 12 години, 21 дни
hash: c37fce7aa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   ЕХООО, това не е жена!
определението за жена ми се разминава доста с това което прочетох
това е жена мъжкарана - това е мъж в кожата на жена
яно е тренирана и от малка се занимава с бой
няма от какво да се срамуваш
ако една жена е тренирала бок може да бие повече от половината мъже които не са.

отговор до ПЪРВИЯТ и много тъп и написан от жена без особени умствени заложби - какво като мтжа ти е СВИНЯ? аз съм сигурен, че тази жена ще го смаже и него

НЕ Е ВАЖНО колко колиограма си! важното е да знаеш как да се биеш
както става ясно жената е знаела много добре и със сигурност е тренирала
за това няма нужда да се тревожиш Авторе!

имаш страхотна съпруга! щом не обичаш (което е вследствие от това, че не можеш - и килограмите са ти само оправдание! - тренирай бок и ходи на фитнес де) не прави вече такива конфликтни ситуации

 
  ...
преди: 12 години, 21 дни
hash: ec700e485d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   И аз съм слаб, е тежа 85 кг, защото съм доста висок, но никога не бих допуснал жена да ме бие, дори да изглежда като бик, бих взел една тухла и върху главата.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 21 дни
hash: ffe64f74ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Страшно смешна история. Ами пич, мъж си все пак. Аз съм около 70 кг, не много висок и тренирах доста кик бокс навремето. Изпадал съм в твоята ситуация, нападнат от жена тренираща бойни изкувства. При мене се случи при паркиране, тази ми чукна калника, и хем не може да кара, хем нахална. Излизам и направо й казах ма п*тко с п*тко и тая излиза и ми посяга с юмрук. Избих и ръката настрани й и казах да се успокои, защото може да е жена, но ако пак пробва ще я цапна. Получих и аз един ритник от упор в стомаха, не успях да се предпазя, но съм отнасял далеч по-силни удари и не ме впечатли особено де, но ме ядоса... Малко не по мъжки, ама й зашлевих един здрав шамар с опакото с кокалчетата, разбих носа й, падна по задник и се разрева и разписка. Не съжалявам изобщо.

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: 1239ebfd6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   На мен ми изглежда някак измислено... Авторът сякаш нарочно се е карикатуризирал, за да накара "селянката" да изглежда като някакъв приемлив, даже едва ли не достоен за уважение индивид... Даже няма да се учудя, ако това го е писала тя самата... както и се иска да е станало...

 
  ...

...
преди: 12 години, 20 дни
hash: cd40ccd830
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Ххахах нямам думи просто. Остави сега жена ти, тя те обича и е до теб, такъв си те е избрала, няма страшно. Не приемам това което е направило момичето, нямаше и да приема ако и ти беше отвърнал. Ама чак пък да не знаеш как да се защитиш... Еми сам казваш че ти смачква самочувствието и питаш как да се оправиш. Пред компа няма да стане. Тръгваш на фитнес поне малко от малко или някакви бойни изкуства. Поне за собствено удовлетворение. Не уважавам хора, които не променят това, което искат и могат. Седнала комшийката ми да се вайка че била 120 кг. ама не спира да тъпче банички. Другата пък нямала пари, ама по цял ден спи. Еми няма как. Като искаш промяна, правиш я :) Айде бягай сега да тренираш и респект! :) А и да допълня само.. радвай се, че аз не съм ти жена, щото докато ти опъваше вратовръзката, вече нямаше да има коса и после щеше да те е срам 2 пъти повече :)
Момиче 23

 
  ... горе^
преди: 12 години, 16 дни
hash: ad97d590f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Не знам как е в България, но ще опитам да дам съвет. Бойни изкуства това е много добре. Но все пак най-доброто е обръщане в полицията. Защо? Защото ако момчето би е било, тогава "селенката" (тя е ощракана, както виждаме) би направила това. И отговорете на въпроса: кой би станал виновният?

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: cb25e68226
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   От автора
Благодаря за коментарите! Фитнес и бойни спортове не бих пробвал - не са за мен, понеже съм нежен и неспособен към насилие. И към коментар 14 - да аз съм изнеженото конте, позна, имаш усет, но трябва ли да хвалиш и да адмирираш тази грубиянка, която бе безпощадна и ме унижи, пребивайки ме пред жена ми? Очевидно е, че съм слаб и женствен, както каза коментатор 13 и коментатор 1, но не критика търся тук, а съвет как да си върна и малкото мъжество на което съм способен. И като цяло просто само споделям, ясно е, че самичък ще се боря. Просто споделям, нищо друго... Пък за тези, които се съмняват в истинността на историята ще кажа - СЛУЧИ СЕ, ИСТИНА Е. И оръжия, като спрейове и тем подобни няма да нося и използвам, то е ясно, миролюбива личност съм. Извода, който си направих от коментарите като цялост е да си държа езика зад зъбите, след като не съм способен на "екшън", за да не ме бият повече... :)))

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7c4d8a07d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Ами брато кво да ти кажа... ако тежеше 80-90кг и имаше по респектиращ вид, едва ли тази щеше да си помисли да ти скача. Пък даже да е голямата работа. Тя те е видяла че си лек и като е тежала 60-70кг си е казала що пък да не го ступам този. Ако беше по внушителен и самоуверен даже можеше да си позволиш и по-сериозни епитети и едва ли тази щеше да те чака отвън и да ти търси сметка. Сигурно щеше да подвие опашка. И между другото сигурен ли си, че е било момиче, а не лелка примерно?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: cb25e68226
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   От автораЕ да, но от 60 килограма как се става 80-90 ми кажи, ако обичаш и то особено, ако нямаш време а и желание за фитнес и тренировки. Няма как да стане. И не беше лелка, ами си беше младо момиче на не повече от 20 години според мен, което очевидно, както някой по-горе се изказа, се занимава сигурно от малка с бойни изкуства. А и е вярно, както друг се изказа, че не е важно колко тежиш, а дали умееш да се биеш. И ситуацията го доказва - аз не мисля, че тя беше по-тежка, нито пък по-висока от мен, но определено можеше да се бие доста добре и си ме преби така както не съм и предполагал, че може да бъда набит, особено от момиче. Така, че както вече казах, понеже бойните неща не са за мен, ще си държа езика зад зъбите за напред и няма да се отварям. Аз по принцип не се отварям понеже си знам способностите в юмручните схватки, те са нулеви, но не предполагах, че момиче ще ме подреди така лошо. Така, че ще ми е за урок. Никога не знаеш на какъв човек правиш забележка и се отваряш, пък било той и момиче.

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2ebd71a78d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Историята е доста унизителна, наистина. Но мисля, че ако в компанията, в която се събираш, има само умни и човечни хора, те биха се поставили на твое място и няма да ти кажат нищо.


Don't give a fuck! :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 03bfbca28f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   човече забрави бойните изкуства и другите щуротии дето ги пишат тука. 1во-прецени ситуацията, дръж дистанция от противника ако върви самоуверено отсъпи, като не може да те стигне ще се измори и изнерви, това му е грешката. не се опитвай да го удариш първи, издебни го и му нанеси удар в гръкляна, един премерен удар там и го пенсионираш, в добрия случай в болница. ако са 2ма или повече бягай, а за оръжие не си взимай, за боравене с нож се иска тренировки, за пистолет не коментирам, а другото са измишльотини... и да не забравя железни нерви и никаква паника

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: cb25e68226
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   От автора
Странни съвети даваш. Първо казваш да забравя бойните спортове ( не че смятам да се занимавам с такива ), а после съветваш премерени действия и удар в гръкляна, което определено изисква бойни умения. Нали уменията изискват практика, а в случая трениране на боен спорт. И да, звучи наистина лесно така както го описваш, но на думи всичко е лесно. Обаче при едно нападение аз едва ли ще си помисля за удар в гръкляна. За това трябва да си подготвен и да го правиш инстинктивно, без да се замисляш, а това определено изисква тренировки. Тази като ме нападна и единственото, което ми минаваше през ума е как може така да ме удря и въобще не ми мина през ума да предприема нещо, за да се защитя, а само започнах да я моля да престане, невярващ и ужасен от това как ме бие. Защо? Защото съм слаб и не умея да се бия, просто никога не съм се учил на това. Все пак ще имам пред вид съвета ти за удара в гръкляна, звучи практично, но се надявам да не ми се налага да изпробвам дали бих могъл да се справя с това. Най-вероятно не бих.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: cb31aa359d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Измислена тъпотия, която немалко хора приемат за истина!
Тъжен факт!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: cb25e68226
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   Ако беше измислено щеше да е в сектор "Измислени истории".

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 3ceb7c2231
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Авторе чуй ме вината не е в теб има хора който имат дарба да пребият всеки знам го защото аз съм от тях е примерно веднъж се бих с шестима който бяха по едри от мен и ги победих всичките такаче горе главата.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 228e9bbcb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   Авторе трябваше да пуснеш една жалба за начало, щяха да я намерят камери в магазина и т. н. след това е лесно :))) ако поподнеш на подходящите хора няма и да помисли да посегне на някой :))
а за 40 :)) просто не си имал проблеми с който трябва:)) има някои като ги набиеш става много много лошо :))

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 394a2c79bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   От автора
Шестима....? Уау, да не са били от детската градина? Как се бият 6 човека? Мисля си, че фантазираш. А до 41, беше ме срам да пускам жалба, нали се сещаш как ще ми се смеят.... ще си кажат "този женчо го е набило момиче и се оплаква, като госпожичка" :((( И без това се унизих, като ме наби момиче пред жена ми, не исках повече да се унижавам.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 5ff62c9fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   След като прочетох тази история не мога да спра да се смея. Извинявай Авторе, за теб историята е драматична, но така както си я описал звучи комично. Поне си си взел поука от случилото се.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9a44b0d8c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   това е гадно... но все пак не е трчбвало да и вика6 таака.. поне да и бе6е казал че всеки трабва да си чака реда без да иа обижда6

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: bd178cdc05
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Аз не мога да повярвам.... влизам тук случайно и какво да видя.... Аз съм момичето от историята. Не се гордея с постъпката си, и искам да се извиня на автора, но тогава бях в много лошо настроение, защото се бях скарала с гаджето си и бях изнервена. Аз не съм лош чошек, но когато съм ядосана ставам много зла и се бия със всеки, мъж или жена. От малка се бия на улицата за да оцелея, защото сме 5 деца и сме живели в мизерия. Като малка пребивах момчетата за да им взема закуските в училище, защото нямах какво да ям. И най-много мразя от всичко някой да ме нарече селянка, защото бях изоставена и съм израсла на село край овце и коне, биеха ме всеки ден, беше ужасно. Автора добра поука си е взел, като нямаш дупе си траеш, това е живота. Или биеш или тебе те бият. Аз бия.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 394a2c79bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   От автора
Стига бе... не мога да повярвам!!! Наистина ли си ти тази, която ме преби? Някак шантаво ми звучи.... Докажи ми, че си ти! В кой квартал се случи и в кой супермаркет? Сори, че питам, но наистина такова съвпадение ми е малко странно. Как се казваш? Поне да знам как се казва тази, която ме спука от бой пред жена ми, ако наистина си ти.
Казваш, че си се била скарала с приятеля си и за това си ме била.... ако всички правят като тебе, когато са се скарали с половинката си, къде ще му излезе края. Това не ти е оправдание. Истинската причина е в самата теб, в това, което си, не в някакво си скарване. Много момичета се карат с приятелите си, но не бият невинни хора, само заради някаква забележка. Аз съм си взел поука от случката, така е, но и ти трябва да направиш нещо по въпроса да не повтаряш това. Съжалявам за детството ти, сигурно е било тежко, аз нямам тази участ, но и това не може да е оправдание. А за пребиването на момчетата, определено ти вярвам, от горчив опит не се съмнявам, че си го правила :((
Ако наистина си ти и решиш да отговориш, искам да ми кажеш тренирала ли си някакъв боен спорт, надявам се да си, това поне малко ще ме поуспокои и няма чак толкова да се срамувам от себе си.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 37429ecb9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   това което ти е написала момичето ти е напълно достатъчно, кокво повече ровиш просто не обиждаи хората и не се прави на отворко, защото си мисля че ако беше мъж нямаше да се репчиш и да го наричаш селянин, а ако правиш забележка бъди тактичен

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 394a2c79bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   От автора
Да, за това съм си взел поука вече, казах го на няколко пъти в коментарите си. Но какво лошо има, ако това наистина е тя, да ми разкаже някои неща, като примерно това за което попитах, да ми каже как се казва и дали е тренирала нещо. Също и на колко години е, няма да е зле да ми сподели. Няма лошо да попитам, на теб какво ти пречи, не мога да разбера. Ако иска ще ми отговори, нейна си работа. Ти какво се месиш? Ако беше на мое място съм сигурен, че и ти би постъпил/а така - ако си набит от момиче и го споделяш и изведнъж се появи и тя в коментарите (макар, че не съм много сигурен, че е тя) и ти ще си любопитен за някои неща.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 440f39751d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Интересува ме нарочно ли триете всички коментари след последния на автора и ако да, защо? ! Имало е случаи някои от вас да си признаят грешката, интересно ми е дали и сега ще бъде така или ще се правите на гьонсурати.
М, 35

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 394a2c79bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   От автора
И аз се чудех същото нещо... не знам защо го правят, предполагам някои коментари са пълни с обиди и нецензурни неща. Друго не мога да си обясня.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 847726f506
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

54.   Историята е измислена! Имаше и други подобни в няколко сайта!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: acb489aa12
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

55.   Имаш решение за това: Служба КОС при МВР и след това Glock 17. Чиста работа.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 51131c3ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

56.   А бе не знам дали е измислена историята, само заради това че я имало и в други сайтове не значи че със сигурност е измишльотина. Нормално е като искаш да споделяш и търсиш мнения да публикуваш нещо на различни места за да се прочете и коментира от повече хора. Прочетох и всички коментари и искам да добавя, че ако е истина тази история е направо жалка, толкова жалка че чак е смешна - смешно жалка. Или по-точно казано не е жалка историята ами е жалък този "мъж" на 31 на който момичето му е сритало изнежения за**ик. Нарочно "мъж" е в кавички защото това нещо автора е мъж само в полово отношение според мен а тази дума за да е на място изисква и качества каквито това нещо автора не притежава.
Авторе напълно се съгласявам с коментар 1 че си женчо и че ако жена е с теб все едно е с приятелка а не с мъж до себе си. Такива мисли имах и аз докато ти четох историята. И както и други коментиращи тук също и аз паднах от смях докато четох. Аз съм против насилието и винаги при случки в които някой става жертва на насилие и побой изпитвам сажаление, обаче докато четох за тази случка не изпитах и грам сажаление към теб. Сори ама това твоето дето ни разказваш, че ти се е случило не заслужава да те сажелява някой а заслужава подигравка и присмех според мен. И за да съм по-точна защо смятам така направо ще те цетирам - "Паднах на колене, извадих си кърпичката, притиснах я към лицето си и ще си призная с риск да претърпя обиди и критики, но се разплаках от болката и страха, които изпитвах и започнах да я моля да престане. " Ебаси и женчото, егаси и ревльото честно! Според мен ти липсва всякъкво мъжество и достойнство - един мъж когато го бият не реве от болка и от страх и не се моли за милост докато реве и то всичкото това на някакво момиче да реве и да се моли. Ясно че тя е мъжкарана и доста добре може да се бие, даже има не малко такива жени които могат да набият мъж и то истински мъж имам напредвид а не такъв като тебе - споменах вече че не мисля че тази дума е подходяща за теб, ама как може да се разплачеш като някакво момиченце и да се молиш за милост ми кажи??? Ако бях свидетелка на това щях да ти се присмея и то без никакви угризения и не заради това че си слабак и те бие момиче а заради това че се молиш и ревеш за милост като някаква лигла. Ти сам си каза че такова нещо си заслужава обиди и критики така че ето ти малко. То си е не само за критики ами направо за подигравка. Даже не бих се и очудила ако и си се напишкал от страх тогава. Не че ще си кажеш в историята ако си подмокрил гащите ама не бих се изненадала ако е така. Честно да си кажа не я разбирам жена ти - аз ако мъжът ми така го подреди момиче и докато го подрежда той да реве като такова направо развода ни е сигурен, повярвай ми - няма да го погледна повече аз искам мъж до себе си а не ревльо и слабак. И съм много съгласна с някои от коментарите че сам си си виновен за случката - както коментатор 4 каза така ти се пада, за какъв се мислиш да наричаш момичето селянка само защото те било прередило... е случват се такива неща как ще я наричаш така заради такова нещо? Ти за нещо повече ли се имаш от другите, някаква кралска особа ли си за която другите хора са селяни които се пререждат, да не би да си принца на Монако или какво.... или по-скоро принцесата - хахаха :))) Евала на момичето че те е размятало като парцал заради това че я наричаш селянка и ти е спукало принцеския за*ник от бой. Голям си ербап да обиждаш ама като заиграят шамарите и бършеш кръв и сълзи с кърпичка и пищиш за милост нали - докато яде бой не я наричаше вече селянка нали? Хубав урок си получил :)))
Жена на 21.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: fddc7914bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

57.   Автора
:(( Доста стабилно ме наруга... просто нищо не ми спести. Личи си голямото желание да ме обидиш и унижиш, постигна го, поздравления, дано си доволна от това. Само да уточня, не съм се напишкал, не съм чак такъв женчо. Може много да ти се иска да е така, но не беше такъв случая. Иначе си права, че не бих си признал, ако беше така. И многократно вече споменах, че съм си взел поука от случката, урока ми е добре преподаден и добре научен, можеш да си спокойна и щастлива. И ще завърша с това, че и аз съм щастлив също, но то е заради това, че за мое голямо щастие жена ми няма нищо общо с теб и не би се развела с мен, заради тази случка.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: abdf17804f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

58.   не слушай простотиите на хората 2 савета научи се да направиш забележка е едно но избягвай да обиждаш ако не можеш да се биеш 2 ри савет психоаналитик

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 94c03a13f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

59.   1 ако знаеше че ще те бие щеше ли да направиш нещо
2 ако я познаваш подай жалба

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 8b5527b5f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

60.   Ами да има момичета, които могат да бият отворковци, това е истината. Познавам една мацка, за която съм сигурен. На 22 години е. Тренирала е таекуондо от 13 до 17 годишна. След това до днес тренира кикбокс и повярвай ми поне 75% от мъжете не биха имали шанс срещу нея с голи ръце, че някои дори с подръчни материали така да се каже. Както изглежда крехка(около 55кг) такива ритници има, че разни батковци и чичовци биха изглеждали жалки. Преди 2 години е спукала от бой някакъв 30 и кусур годишен поне 80килграмов мъж(нямам причина да не и вярвам) защото и ударил шамар в някаква кръчма. Накарала го е да се моли да се спре. Преди около 10 месеца аз станах свидетел как без много да му мисли за 5секунди ступа двама около 25годишни може би 70-80 килограмови. Познавали са се, имали са и зъб нещо и я заплашваха. Всичко щеше да се размине, обаче единия я нарече малка мърша и тя не успя да се сдържи. такъв крак му вкара в корема, че му се разказаха игрите. Другия беше надъхан, ама замахна доста бавно за нея, и си получи 2 броя. И двамата бяха на земята, видимо с охладнели амбиции. Освен болка и унижение, видях в очите им и страх. Изобщо не се наложи да й помагам. Каза им тя няколко изречения и съм сигурен, че скоро няма да закачат момиче. Каза им, че ако пак ги види, пак ще ги бие. Направо не можех да повярвам. Така че си попаднал на някаква подобна мацка, ама и ти май си си го търсел. В случай, че момичето, за което говоря, по някаква случайност се разпознае тук, уточнявам че тя не е някаква дето търси кого да ступа, а е супер спокойна. Много ме кефи и като човек, така че нищо лошо за нея. Та моя съвет е: просто не се дразни (дразнете) с момичета, защото има и такива с които мъжете не биха искали да се дразнят.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 618b693d7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

62.   Някакво говедо те е набило, но определено и ти си виновен- все пак знаеш къде живееш и понякога някоя обида, може да ти докара големи неприятности. Познавам хора, стигнали до болница и счупени крайници, защото приятелката на някакво диво селяне била "убидинъ".
Звучиш като човек с пари, предлагам ти да издириш въпросното животно, да дадеш достатъчно пари на верните хора (нали знаеш... не само на адвоката) и да я изкара, че е психично болна и да я освидетелстваш. Така поне, ще я заключат и повече няма да закача нормалните хора. А може и просто да да игнорираш подобно поведение. Тези хора са се самонаказали прекалено много, за да трябва и ти да ги обиждаш.

 
  ...
преди: 10 години, 13 дни
hash: b587bcc041
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

63.   Хей, авторе, я си провери пола. Да не си момиче. Няма такова нещо, жена или момиче да пребие момче или мъж. Това го има само по филмите. Каквото и да тренират жените, могат да го ползват само срещу жени. Чувал ли си за тестостерон. С естроген и прогестерон срещу тестостерон, е все едно да се биеш с дървен или пластмасов меч, срещу метален. И най слабия МЪЖ е по-силен от най-силната жена, освен ако не е болен или женчо като теб. Като ученик във втори курс пребих точно такива две момичета, тренирали бойни изкуства. Яки мъжкарани и обиждащи наляво и надясно, с чувство за превъзходство. Нарекоха ме селянин, и решиха че могат да ме ритнат, знаеш къде. След като не успяха първия път решиха да повторят, и тогава им се случи случка. Само с един светкавичен удар свалих едната на земята, като и строших носа с длан. Защото ако я бях ударил с юмрук, щях да и вкарам носа в мозъка. На другата и строших малкия пръст на дясната ръка, за да не посяга друг път на мъж, след като я тръшнах на земята. Виеше като прасе на заколение от болка. Сигурно още е саката, защото това беше много отдавна. Бях само на 56кг. и на 16 години, а те бяха по над 65 и в последния курс. Надяваха се да се уплаша, но не им се получи, след като ги оставих на място, плувнали в кръв и двете. Представяш ли си сега, да ми скочи жена или жени по тоя начин, както на теб. Ако пък и жена ми е свидетел на събитието край с тях. Ще ги осакатя за винаги, ако останат живи, защото всичко зависи от ситуацията.

 
  ...

1-50 от 127
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker