Скриване на чувствата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Скриване на чувствата?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2912 пъти
Работата е такава. Не мога да показвам чувствата си пред никой. Че харесвам дадено куче, че искам да го галя или, че ме е жал за някой човек или за животно или когато е починал някой, дори роднина. Винаги съм хладнокръвен и не показвам сълзи. Не прегръщам никой, не се интересувам от никой. Но реално когато съм сам, дори на анимации тъжни мога да заплача и на филми и попринцип съм много състрадателен и ми се иска да помагам на бедни орица и разни други случаи в които никой друг не би помогнал. Не знам дали си има име това, което съм аз? Все едно ме е страх другите да ме видят, че съм слаб и мога да показвам чувства?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 0faadac5b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има си име - съобразяваш се! Просто спри... няма нищо лошо, страшно или не е признак на слабост това да проявиш съчувствие, състрадание и да помогнеш на някой в беда.

Спомни си как децата изразяват чувствата си - спонтанно и са толкова щастливи именно за това.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 287282c96e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Успокой се, не си само ти. Предполагам, че е нормално да не искаш другите да те видят слаб. И правилно! Иначе могат да злоупотребят. Но ако даден човек си заслужава, трябва непременно да му покажеш какви са чувствата ти (било приятелски или други).

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 328ba5874a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ей... Скритото днес, утре открито става ;) Случаят при теб е като врата с многото ключове, търсиш, търсиш, опитваш, ама са толкова много, че не знаеш с кой да я отвориш и да излезеш навън! ... Дам... страх е, правилно си преценил, задържаш емоцийте си, и сам си пречиш да ги изразиш! ... Гледай сега, каквото и да си преживял, не си терминара, а даже и терминатора в третата част изразяваше емоций :)) Е, защо пък и ти да не можеш? Не е трудно! ... Иска се само едно - да спре да ти пука, какво ще си кажат хората! Повярвай, никой не би те помислил за слаб, част от висшата наша воля е изразяването на чувства и появата на състраданието и съпричастност! Аз лично, не крия свойте емоций, разбира се не показвам на всеки свойте чувства. Но обичам откритостта, и ако видя друг правещ същото, ще си кажа, че което виждам е човек и то смел/а :D Защото емоцийте и чувствата ни са цветовете в живота ни! Нима искаш да живееш в един сив и безразличен свят? А без емоций, все едно си далеко от всичко човешко! ...

Емииии... работата е да се отпуснеш и да живееш! ... Сегааа,.. да кажем "споко, никой няма да те нарани", няма да е истина! :)) Ще има хора дето всячески ще искат да те наранят, ама на теб не бива да ти дреме, като искат да го направят. Защото едва когато си открит, ще имаш възможност да срещнеш и добри хора, които споделят и твойте усещания! ... :)


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 78857b3536
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да изразяваш чувствата си не е слабост. Защо голяма част от мъжете си мислят, че като изразят чувства ще изглеждат слаби? Не споменаваш дали имаш приятелка или жена и дали и към нея си така хладнокръвен, но аз като жена ще ти дам един съвет. Поне на близките си хора показвай чувствата си. Те нито ще те упрекнат, нито ще те сметнат за слабак. Напротив, това ще ви сближи още повече. Особено пред приятелката си или жена си изразявай чувствата си. Понякога се дразня на моя приятел, че не показва чувствата си. Но явно това е обща мъжка черта.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b87aebf919
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   започни да споделяш и да показваш чувствата си, иначе ще изперкаш от много мисли...

от опит

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7d3d4b6efe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм същия.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: ea88a1ffbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Важно е, че вътре в себе си какъв си, а не това, което показваш. По -добре ли щеше да е да се правиш на състрадателен, да рониш "крокодилски сълзи ", а всъщност да ти е безразлично. Бих те епосъветвала примерно да показваш повече любовта към близките си хора, защото сигурно имат нужда да чуят, че ги обичаш. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker