Съвети относно социалното ми поведение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Съвети относно социалното ми поведение
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 1992 пъти
Влизал съм доста пъти в този сайт да чета разни мнения и обяснения, дори аз съм давал съвети. Но сега ще кажа и аз две думи. Няма да разказвам истории и прочие.

Само ще кажа какъв е проблемът. Винаги съм помагал на много хора - съученици, приятели, момичета, ако щете. Не казвам, че съм бил перфектен, но реално много от тези хора се отнесоха неблагодарно към мен и ме търсеха само, когато имаха полза.

По отношение на жените никога не съм получавал взаимност освен веднъж, но тогава аз се отдръпнах. Проблемът е, че просто знам или усещам, че рано или късно нещата ще се развият по-обичайния начин - тоест ще бъда пренебрегнат, забравен, ако щете дадения човек ще се скара нарочно с мен или просто ще си намери извинение, или дори ще се покрие.

Имам чувството, че това е като омагьосан кръг. Вече съм на 24 години имам почти пълен отличен в университета, наскоро разбрах и сигурен начин да забогатея, не измама или нещо подобно, но реално, колкото ми върви в ученето и финансовата част, толкова ме няма в социалните контакти.

Хората някакси ме дразнят и не мога да се отпусна. Почти всичките ми контакти са от едно време, тогава не бях такъв или може би другите не бяха такива. Има и още нещо и с това приключвам вече предългия си коментар. Животът пряко или косвено ми даде доста примери, които просто доказаха до голяма степен изложеного горе. Мислих много, но мисля, че няма вече много смисъл да му мисля, а просто да действам, но нямам мотивация. Всички са толкова пошли, а лицемерничат и се държат мило, но после виждам как при сгоден случай те порязват - това важи и за двата пола.

Ще се радвам на съвети относно социалното ми поведение или по-скоро как да си повиша мотивацията. Факт е, че тези, които са били читави съм се сприятелявал. Включително и в последно време, от друга страна и в интернет завъдих някое и друго познанство, дори с чужденци, но все пак... Чакам мненията ви, ако има такива. Написаното е истинско, не е копирано отнякъде. Довиждане засега. ;-)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: dbd1cdf0e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нормално си е поведението ти. Не намирам нищо смущаващо. Аз имам дарбата да усещам много ясно неискреността. Това много ме товари, но работя и се виждам с тези пора, няма как. Просто се научи да живееш с това.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5a3cae6051
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По-добре сама, отколкото с неверни приятели. Това е моя девиз. Харесва ми самотата и смятам да си я карам така. Имам си семейство, за което се грижа, имам двор в който хвърлям сили и не ми трябва никой. Е, имам някоя приятелка, но дори и с тях ограничавам контактите. Всеки човек има някакъв капацитет от честност, който се изчерпва и почват разочарованията.
Единствено Бог и Неговите светии няма никога да ме предадат. Така мисля аз.
Не си длъжен да се насилваш и да угаждаш на хората. Никой няма да ти се отблагодари, вярвай ми.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b8e2047a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма ненаказано добро!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker