Какво всъщност е младост? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво всъщност е младост?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2793 пъти
Здравейте :)! Пише ви едно малко объркано 15 годишно момиче, което иска да ви пита за един от най-важните и философски въпроси за живота. Какво е това ''младост''? Какво разбирате вие под думата ''младост''? С какво свързвате и кое ви идва на ума като чуете за тази дума. И как бихте определили този период от живота на човека? Например като: скучен, лош, труден, много весел и най-хубав, време когато трябва да се работи най-усилено? Аргументирайте отговора си. Реших да пиша тук аз собственото си мнение няма да кажа защото още нямам.

И понеже обичам да давам отговори на себе за такива въпроси само когато разгледам всички случаи и ситуации в живота. Честно казано аз мисля (за сега), че и този период както всички е труден и изпълнен с много интриги Много от хората на моите години са нервни не могат да контролират чувствата си, импулсивни. Масова част от от хората на моята възраст са интриганти двулични хора. За веселие тук рядко може да се говори според мен. Защото почти всички от тях стоят цял ден пред компютъра, скучаят (и после казват, че им е скучно; пример: ppff skukAA ;dd) бездействат, нямат желание да правят нищо. И така хората около тях като нямат с кого да излязат стават и те така. Желая повече да ми пишат хора от моята възраст, защото те са в този период и те знаят на-добре. Могат да се включат и по-големи все пак написала съм го за хората. Но не знам по-добре не защото днешните деца не са като тях. Забелязва се, че сме тотално различно поколение просто. Децата вече не старите добри, възпитани деца. Чакам всички на моята възраст да пишат и още нещо добавете коментари не си мислете, че вашият коментар ще е безсмислен и безполезен Напротив всяко ваше изказване ще ми е от полза не само за мен за всички четящи тук. Споделете. Мисля, че историята го написах малко скучно и строго не привлича вниманието, но съм малко нервирана от цялата тази бъркотия и за това така се получава. Благодаря ви за мненията и за прочитанията :).

Г. Н.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 858509fde6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Младост е състояние на духа, не на тялото.

Аз съм на 25, приятелят ми е на 45, но е по-млад от мен като дух, начин на живот, изобщо...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c58402c544
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво всъщност е младост? Макар всеки да има различно мнение заради възрастта си, за теб млади са 12 годишните, а за 70 годишен човек млад е 50 годишният. На 15 възрастта е дете не младост все още си зависим от родител. Младост е периодът от деня в който не си зависим от родител до деня в който дете зависи от теб. През този период човек взема най-съдбовни самостоятелни решения за личния си живот с кого да свърже живота си, в каква професия да се развива. На 40 е много по трудно да създадеш семейство или да започнеш нова кариера, защото човек вече е натрупал опит и се замисля повече за последствията от действията си.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e10968bc3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ами, и аз съм на 15 и си харесвам живота. Весело ми е, но за нещастие имам вечерен час. Но съм спокойна, защото знам, че ще дойде и тва време и няма да имам. Иначе сега ще ти кажа как ми минава деня. Събуждам се към 10-11 най-често. Ако някой ми звънне да пиеме кафе отивам, ако не си лежа в леглото, докато стане време за дск. Като се върна минавам през нас, ям, оправям се и излизам с някви хора..познати много, зависи как се случи.. всеки петък и събота ходя на някоя дискотека или нещо от сорта, защото е малко трудно с годинките да ме пускат. Иначе на компютъра нямам време да седя и не съм седяла от 2-3 седмици, ако не и повече.. Седя най-често във фейсбук преди да си легна по половин един час. общо взето тва ми е деня.. а като съм на дск също си е готино

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4ade974d48
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За мен младостта е търсене. През този период човек търси какво ли не - истинската си същност, приятели, точната среда, любов, отговори, забавления, нови изживявания, нови интереси и хобита. Търси чувства и емоции. Пита се какво ли не и търси отговорите на въпросите си. Търсене... Аз така описвам младостта. Тя е като една изследователска дейност, защото предстои сериозния живот и ти трябва да навлезеш в него, но преди това си задаваш някакви въпроси. Случват ти се различни неща и се интересуваш защо това е станало така, какво би било, ако се е случило другояче, размишляваш. Това, разбира се, може да е присъщо за всеки човек на всяка възраст, но мисля че младостта е най-усиления период в тази насока. Особено докато си тийнейджър...
Според мен за всеки човек младостта е различна, но при всеки случай съм сигурна в спадовете и издиганията. Понякога човек е нещастен, понякога щастлив - това ни предстои през целия живот. Как да опиша един обширен период от време само с една думичка, изразяваща чувство? Не мога. Дали е най-хубавия? Зависи от човека. Някои хора са домошари и за тях най-разкошния период е този, в който вече имат семейство и деца. Други пък цял живот жалеят за младостта си, за забавленията, за новостите... Определено не е лош период, като цяло. Енергичен си, възможностите са пред теб, можеш да определиш живота си, но така или иначе нищо не е вечно и всичко може да се промени.
Ж18

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a455fc1de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   живей си живота и не го мисли толкова, но бъди различна, бъди добра, но не прекалявай за да не ти се качат на главата, учи и спортувай развивай се. Направи така че след време когато имаш сериозна връзка с някое момче и ти изневири или просто не иска да е с теб, ти да можеш с основание да му кажеш "Ти губиш, не аз". А не като сегашните кифли които дори и да го кажат, думите им няма да имат покритие, защтото една кифла с нищо не се различава от другите кифли. Другото което искам да ти кажа е да бъдеш истенски приятел и лицемер, но да подбираш внимателно хората с тези които си заслужават, бъди истенски приятел, а с тези които не си заслужават, бъди лицемер. Мисля че в повечето случай ще ти се налага да бъдеш лицемер, по простата причина че поколението ни е такова!

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5d954009ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много ви благодаря на всички номер 5 много добре си разбрал какво точно питам мерси за отговора :)
Благодаря на всички :).
От авторката :).

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker