Защо обществото очаква от мъжете да зяпат женити по улиците? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо обществото очаква от мъжете да зяпат женити по улиците?
преди: 12 години, 11 дни, прочетена 2349 пъти
Не съм невзрачен, а даже са ми казвали че съм симпатичен и все пак жените и особено момичетата по улицата изобщо не ме регистрират, игнорират ме. Така правят и с другите мъже. Чудя се тогава, аджеба, аз защо да си хабя погледа за някакви случайни мацки, които не се интересуват от мен, че да им вдигам акциите? Защо обществото очаква от нас, мъжете да гледаме готините жени по улиците? Това за мен е обидно и показва, че не си виждал хубава жена. Много е смотано да зяпаш жените! А особено българките далеч не са най-хубавите жени, както си мислят и не заслужават втори поглед!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 дни
hash: 4b1504e7be
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много си зле честно като ти харесва нещо нормално е да го огледаш и не се отнася само за жените това си зависи от теб никой не очаква да го правиш
M20

 
  ...
преди: 12 години, 11 дни
hash: b5260f5fcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До 1 - не, не е нормално, а перверзно, извратено и невъзпитано!

 
  ...
преди: 12 години, 11 дни
hash: c69fde236e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Страхотно изречение, №1! Язък за 20-те години...

По темата: как разбра, че обществото и жените точно това очакват от тебе? Май пребиваваш в много нездравословна среда... Събирай се с хора, които мислят като тебе, а не с гамените и мърлите по улиците. Кухите хора обикновено страшно много държат на обвивката си, понеже нямат какво друго да предложат. Държат много и другите да я забележат, та белким си кажат "каквото отвън - такова сигурно е и отвътре!".

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 дни
hash: b7e61953d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, точно това се очаква от мъжете. На мен ми се случва да загледам мъж, но трябва да ми направи доста силно впечатление. Е, заглеждала съм и без това в определени моменти, но се предполага, че мъжете заглеждат всяка. Това си е малко унизително, при положение, че тя няма да им обърне внимание, а и губене на време ако не е нищо толкова. Да не говорим, че така изглеждат като простаци, мислещи само за секс, но на тях това им харесва, защото се оправдават за простотиите, които правят.

Моят приятел веднъж ми каза, че мъжете били прости същества, гледали гърди, задници, а жените- облекла и т.н.. В следващите минути му беше обяснено как и аз мога съм толкова проста и дори да му обяснявам какво мога да загледам в хубав мъж и какво мога да си представя, че правя с него след това, а и дори да го направя, нали съм слаба и проста. Той като по-умен ще трябва да ме разбере..... Да речем, че повече за "простотията" на мъжете не ми спомена.

Да заглеждаш всяка по-симпатична определено е смотано и е най-вече защото тези мъже дори не пипват такава.
Иначе имай предвид, че жените повече се крием като гледаме, мъжете нарочно го правят явно заради това, което каза.

 
  ...
преди: 12 години, 10 дни
hash: 1cafd261be
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Жените, имат добре развито периферно зрение и не ни се налага да извръщаме глава за да ви огледаме. :-)

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 дни
hash: 72d85fbab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Никой не очаква от вас да заглеждате жените. Като ви се гледа гледате, като не ви се гледа не го правите. А и си е съвсем нормално, както каза №1, нещо като ти хареса да го погледнеш. Не говоря зя някакво фрапантно втренчване, погледи и подсвирквания, както си миси №2. Всеки си гледа и аз заглеждам с периферното си зрение или по-тайничко някое хубаво момче. Мисля, че на теб проблемът ти е, че никоя жена не те е заглеждала и се чувстваш пренебрегнат и искаш да си го изкараш на другите. На теб никой не ти е опрял пистолет в челото, за да гледаш. Има много красиви българки, ама да де ти откъде да знаеш, след като никога не поглеждаш жена. А и да ти кажа и вие тукашните мъже не сте Аполон, така че трай.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 дни
hash: b5260f5fcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До 5 - това е мит и клише.

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: b5260f5fcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   "Има много красиви българки" Не е вярно, това е пълен мит, повечето даже сте грознички!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d0c58fa673
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Защо да те гледат жените, сам казваш че си само симпатичен и нищо повече. Защо да те зяпат, ако не се открояваш? Някой ти е казал, че си симпатичен, може да не е искал да бъде груб просто. Може да си един обикновен грозник. И явно си такъв след като не те забеляват. Защото жените нистина зяпат готините мъжкари.
Освен това мъжете зяпат жените, не за да им дигат акциите, а защото като видиш нещо хубаво и то ти грабва окото. И не знам за какви акции говориш и как някой непознат на улицата може да вдигне въпросните акции с поглед.
Ти си чиста доза комплексар.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 54ff58c025
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това е природата на мъжа, да заглежда други жени, дори и да е с приятелката си или жена си. Просто някой го правят по-деликатно, а други си гледат смело и похотливо без да им пука. Всички мъже заглеждат други жени. Жени дори един мъж да е лудо влюбен в вас, той пак ще си заглежда други жени. Това е природа. Похотта го влече, дори и да сте му на сърце, да не мислите че един мъж умира с една жена. Може жена си да я обича и да иска да прекара живота си с нея, но нима мислите че ще остави всички изкушения. Винаги се появява някои който просто го желаеш чисто физически.

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 4f9b73260e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Н 10, същото се отнaся и зa нaс, жените. Оглеждaме, мaкaр и по- дискретно, можем и дa си чукнем, мaкaр и по- доскретно, имaме много по-големи мерaци и възможности от вaс мъжете, знaеш го, нaли? ! Нямa нуждa дa продължaвaте дa обяснявaте кaк имaте нуждa дa го нaбивaте в повече дупки тa дa се вземете зa... не мъже, a мaймуни aлфи някaкви. Ние пък нaистинa имaме нуждa дa освобождaвaме хормонa окситоцин, дa "пробвaме" повечко докaто изберем по-по- нaй- силният/способният и т. н. кaто говориш зa мъжкaтa (грешно тълувaнa от помияри) физиология и психология не зaбрaвяй и женскaтa. Чудно ми е зaщо циврите после, че женaтaизневерявaлa. A сегa де! Просто ни е в природaтa дa пробвaме и други мaчовци, пък и дори чисто сексуaлно един сaмо мъж не може дa зaдоволи еднa женa, и две не може. Ние се огрaничaвaме зaрaди любов и дa не нaрaнявaме горкото ви крехко его.
Вaриaнтите сa двa-стоите си сaми и си го вейкaте тук-тaме когaто може, когaто някоя пусне.
Уточнявaте отворенa връзкa, a не си пробутвaте комплексите кaто лъжете.
Точно тaкивa кaто теб зaслужaвaт дa бъдaт... хм, дa речем пропускaни от жените, дa не кaзвaм очевидното.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker