Ултиматуми и заплахи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ултиматуми и заплахи
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2125 пъти
Здравейте хора... не знам от къде да започна, малко е странна темата... ще се опитам да започна от малко по-рано.

Имал съм трудно детство, малтретирането и тормоза над мен (не физически) финансово, психически и т. н. беше стигнал сериозни измерения. Стигнах до там, че след време разбрах, че не съм слаб. Разбрах че никой нищо няма да ми даде на готово, а трябва да се боря.

Започнах да отвръщам на удара, но тъй като нямах много пари, власт, започнах да го правя посредством ултиматуми. С други думи - или ще направиш това, или аз ще направя друго. Не ми е приятно, че съм стигнал такава точка в живота си в която се налага да върша такива неща. Може би сами ще се убедите, аз не съм тъп, напротив, смятам се за интелигентен човек, но се налага напоследък все повече да използвам този начин за постигане на целите ми... защото хората просто се мислят за недосегаеми, когато имат някой лев отгоре.

Обяснете ми едно - защо някой, когато има повече пари и власт от теб иска да те смачка? Не иска да използва общественото си положение, връзките, парите за да ти помогне, а напротив, започва да ти обяснява колко е велик и как ти си зависим от него и ще слушаш какво ти се говори.

Нека си го кажем направо - живея като съвременен дон Корлеоне, правя неща които мога откровено да заявя, че не са ми приятни, но не ги правя като хоби, правя ги просто защото трябва по някакъв начин да се защитя срещу тези хора, тези с парите, тези които дълго време се опитват да ме смачкат, а това са собствените ми роднини!

Причината поради която пиша - смятам че вътрешно съм добър човек, винаги съм помагал на хората около мен, но съм стигнал до точка в която се е случвало да поставям ултиматуми, заплахи, но не това е лошото... лошото е че съм вършил нещата за които съм се заканвал. Чувствам се много празен, искам да имам нормално семейство, искам да съм добър човек, но напоследък все повече се отдалечавам от това, само защото някой има повече власт от мен с която да се опита да ме подчини. Вярвам, че никой от нас не трябва да живее в клетка, вярвам че не трябва да се оставяте на комплексарите да ви контролират, но също така вярвам, че човек трябва да е добър, а аз се отдалечих много от това качество. Дайте ми някакъв съвет, ако въобще сте имали подобна ситуация.

И един съвет към по-младите момчета, които искат да са големи мъже, Ал Капоне и така нататък... този начин на живот няма да ви донесе нищо, ще се будите всяка сутрин и ще се питате защо животът ви е толкова празен, защо никой не ви обича, защо всеки ви уважава не заради това което сте, а заради това което можете да му направите... нищо няма да ви донесе този начин на живот, сменете си целите навреме.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: f88c3d1563
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човече, ти си смазан заради гадното ти детство! Съзнанието ти е изкривено, дълги години няма да се чувсваш добре в кожата си... Дано да си помогнеш по-бързо!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8056437227
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи ще бъда кратък. В твоето положение е бил всеки мафиот, престъпник или измамник.. по всичко си личи че в скоро време ще се захвашен с бизнеса, точно тази злоба към по-богатите ще те накара да се издигнеш, повярвай ми ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker