Живот по принуда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Живот по принуда
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2286 пъти
Живея на сила. Сутрин трудно ставам от леглото- иска ми се да продължа да спя още, и още, и още. Изляза ли навън забивам нарочно погледа си в земята и ако срещна познат гледам набързо да поговорим и лъжа, че бързам, за да отмина и да не ми се налага да разговаряме повече. Дори с родителите си не обичам да говоря. Обичам да се затворя в стаята си, да си пусна музика и да си мисля разни мои си неща. Не се оплаквам, но понякога желанието ми целият този фарс да свърши, става огромно.

Не смятам да се самоубивам- преди исках, но вече нямам сили дори за това. Сама съм/ необвързана / - живея с родители си. Преди бях влюбена, но човекът, когото обичах пред очите ми сбъдна всичките си мечти с друга особа и оттогава загубих всякакви желания за борба.

Гледам всички с куп мечти, а аз искам просто всичко да свърши. Никога няма да обичам пак- казвам го, защото се познавам прекрасно. Аз съм от хората, които обичат по веднъж и загубят ли този човек просто спират да живеят и покорно чакат Онзи от горе да се смили и да вземе душите им.

Някои ще кажат- промени живота си. Не искам. Искам само едно- да си отида от този свят. Не помня кога за последно се смях от сърце, не помня кога за последно се чувствах щастлива. Пиша тук с надеждата да срещна и други като мен. Това ще ми даде малка утеха, че не съм само аз, че има и други нещастни души

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 689020b97d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравй. Аз съм горе-долу като теб. Аз изпадам в нервни кризи. Когато съм в тях се чувствам сама, всеки ме избягва, не ми дава подкрепа, любов. Аз също живея със семейството си. Разбирам те какво ти е. А и да допълня аз искам, но нямам смелост да се самоубия..

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ba723a32f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Препоръчвам ти да го обсъдиш с лекар.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b42fcb29de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Има и аз живея така-сам, без любов, но с надежда... не чакам някой да ме вземе!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2621967b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Пиша тук с надеждата да срещна и други като мен. Това ще ми даде малка утеха, че не съм само аз, че има и други нещастни души"

А сигурно съвсем ще се успокоиш, ако всички са като теб. Осъзнаваш ли какво си написала?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: efdca624ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер 1 и автора-вие сте луди. Ако направите това това ще е най-голямата грешка в живота ви. Никакво самоубийство-само на лекар-психиатър и не всички, които ходят на психиатър са луди-разберете го. Вие не сте в нервни кризи-вие сте постоянно в мрачно настроение. И кой губи от всичко тава-само вие. Казвам го като човек преживявал депресия и после ще видиш колко хубав е животът и колко поводи за щастие има. Мислите, че хората не ви разбират и ви мразят, мислите че нямате приятели-разберете всички тези мисли са от депресията. Пий си хапчетата 1 месец и после друга песен ще запееш. Ще се чувстваш и нужен и добър и оценен, и ще имаш много приятели. Никога за нищо не е късно-вие сами се притеснявате и така изпадате в една паника-и това е, а после и отчаяние.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1643797ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Имаш депресия. Потърси специалист и започни лечение. Така ще се почувстваш по-добре и ще видиш светлина в тунела. Не се бави! Не е срамно, случват се такива неща в живота на човек, никой не е застрахован.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: ac468befae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В един стар филм за Калигула, неговият съветник се самоуби защото вече не искаше да живее по заповед на Калигула. Съветникът беше стар и каза, че повече няма смисъл да живее. Един млад човек го пита дали не се страхува от живота след смъртта, на което съветникът отговори, че не вярва в новите идеи на Християнството.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3563077308
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей, миличка!
Години наред живях същия този живот на отчуждение, просто исках да ме оставят всички на мира и си мислех, че няма едно нещо, което да ме направи щастлива. И се оказа, че съм грешала. Веднъж се живее! Събуди се утре с усмивка, излез с най-близкия си човек, който и да е за теб на този свят, и ще видиш смисъла на живота, ще се почувстваш щастлива, повярвай ми!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 992dbb0c23
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Абе вие нямате ли здравна култура, бе хора. Впрочем, какво ли се учудвам. Ние българите се влачим болни и никой не ни съветва да се лекуваме. Явно имаш някаква депресия с тревожност. По най-бързия начин вземи мерки. Иди до личната лекарка и и разкажи как се чувстваш. Не се срамувай и не крий нищо. На лекар всичко се показва и разказва.
Всичко ще се оправи след няколко таблетки.
Хайде бягай на лекар и успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8f4f5d3736
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Щастието и нещастието са състояния, които зависят само и единствено от самите нас. Мисля, че на теб ти харесва да се чувстваш така и поради това не желаеш да променяш нищо. Вероятността да си в депресивно състояние е голяма, но това си е заболяване и трябва да се лекува. Сама си избрала да се чувстваш така и сама ще си носиш последствията от избора си.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1643797ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Не й казвайте да се стегне - тя ако можеше щеше да го е направила! Не й казвайте, че това състояние зависи от нея - никой не иска да е нещастен, никой! Не й казвайте, че е луда - вие не сте застраховани, че утрешния ден няма нещо във вас да се преобърне! Нападате авторката като глутница вълци беззащитно агне... засрамете се, това ли ви е човещината? Към авторката, потърси лекар, следвай медикаментозната терапия, която ще ти предпише и ще се оправиш. Аз вярвам в теб!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker