Съжалявам, че не се самоубих - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Съжалявам, че не се самоубих
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 4774 пъти
Преди време в тийнейджърските си години бях готова да отнема живота си, но ме спряха глупавите и наивни обещания на околните, че нещата ще се подредят и че всичко ще си дойде на мястото. 6 години чаках, надявах се, опитвах се и нищо :) Ако го бях направила преди, когато имах силите да го сторя, щях да си спестя всичките тези сълзи, пропилян живот и горчивина в душата. Нищо не се промени. Всъщност промени се- стана много по-зле. Загубих и малкото, което ми даваше сили тогава. Сега нямам стимул за нищо. Не искам да живея. Не го искам този скапан живот, не го искам. От цялото си сърце проклинам мига, в който съм поела първата глътка въздух и съм проплакала.

Имам чувството, че живея в Ада и всеки ден е като поредното наказание. Сякаш изплащам някакъв огромен грях. Така и не разбрах толкова ли съм лоша, че вече сумати години се давя в собствените си мъка и страдание. Иска ми се вече всичко да свърши. Все едно животът ми е кошмар, от който не мога да се събудя. И това не е за ден или два, а родължава години...

Моля без детски и наивни коментари от сорта на : " Всичко ще се оправи. Трябва само да повярваш и да промениш някои неща в живота си. " Когато и вие изпаднете в подобно положение ще осъзнаете колко глупави са подобни изказвания

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 58297fb324
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз това го осъзнах днес...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 91aaf63561
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Животът е като стълба на кокошарник - къс и осран. "

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2748017a5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не се само Ти! Аз от една година живея в ад!
Не знам дали някога ще свърши или просто и аз трябва да постъпя както ти си мислила.
Май това е единственият изход!
Смър и след нея нищо!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 148cd8290a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имам огромен опит с депресиите и това, което ти трябва е промяна и динамика, а не самосъжаление и изолация.
Излизай с приятели, забавлявай се, намери си занимание, започни работа. И повярвай, нищо не е толкова черно, колкото си го представяш.
Но не казваш всъщност кое толкова те е отчаяло? Трябва да е нещо наистина сериозно, за да се чувстваш по този начин. Сподели ако имаш желание, така може би ще сме ти по-полезни.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c7e42df69e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Добре де, след като не искаш коментари за какво писа историята... мен какво ме вълнува, че си изпаднала в депресия... има лекари които те съветвам да посетиш, докато не е станало прекалено късно :)
Габи, 18год.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: f24317ba20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   А ти всъщност какво искаш от този живот?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: de300825f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нищо няма да се оправи! Още много по-зле ще става! За капак на всичко, като умреш ще ти се карат колко зле си се справила с живота си! Следва нов живот! И така безкрай!

По-добре вземи и промени нещо! От теб зависи и от никой друг!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 40b260aed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Защо просто не споделиш какви страдания са те довели до това положение и тези мисли? Много си млада, за да се отчайваш толкова. Ако проблемите ти наистина са нерешими, аз първа бих те посъветвала да сториш това, което не си направила преди, но истината е, че ние хората често правим от мухата слон. Просто разкажи проблемите си по- подробно. Току виж ти олекнало, а и ние ще помогнем с каквото можем.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d0a61377bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Нямаш сили и стимул?? Живота е за силните и амбициозните скъпа/скъпи. Избрал/а си живота - бори се :) Всички се борим с него - всяка минута, всеки час, всеки ден. Какво правиш? Да избереш самоубийството означава да избереш лесното. Ти вече си направила първата стъпка - избрала си трудния но изпълнен със спомени и битки път. Изживей го, живей така както ти се иска... смей се, ако няма за какво да се смееш подхождай с ирония и се смей на съдбата си - така ще покажеш на живота че си по-силна от него! Присмивай му се... изпълнявай предизвикателствата които ти дава с усмивка на лице :)))) Няма по-силно нещо от човешкия дух - знай го! Трябва само да го намериш вътре в себе си. Успех :))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 042054383c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не споделяш какво точно е толкова ужасното в живота ти, което ме навежда на мисълта, че си просто глезена и лигава. Ако смяташ, че положението наистина е толкова безнадежндно, ами -самоубий се! Какво очакваш да ти кажат хората?

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 55ce76c62f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Намери си гадже.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 89d5369741
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Нищо не казваш, за да разберем каква е причината да си зле-куца ли си, саката ли си, поправимо ли е, не е ли поправимо. И все пак живота не е толкова лош, зависи как си го подредиш. Аз за моите 40 години съм постигнал доста неща. Според мен си доста малка и още много хубавинеща ще ти се случват. Ако не ти върви в любовта, хич да не ти пука и без нея се живее добре.
М40

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 96f49b6b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Момиче ти си в явна депресия. Нищо не може да ти помогне само лекар-психиатър-пий си лекарствата 1 месец и после ела да ми разправяш колко лош е животът. Как може да има такива деца бе-вие нямате ли родители, не споделяте ли. Ами нали утре като направиш най-голямата грешка в живота си-на кого ще го направиш-на родителите си-те само ще страдат за теб. Всички други ще си спомнят само отвреме-навреме за теб. Разбери животът е пред теб- и в него има слънце, светлина, любов и приятели. казвам ти го като медицински работник и като човек също преживявал депресии. Всичко се оправя-но ти не си виновна-виновни са веществата, които се отделят в мозъка-в твоя мозък Серотонинът е в малки количества. Все едно да виним някой диабетик, че страда от диабет. Просто клетките не получават това и затова виждаш всичко в черни краски. Разбери-всичко ще мине-и те чака и семейство и деца и приятели и любим. Всичко е пред теб. Ти ще загубиш от всичко това, че няма да изживееш живота си. Разбери Депресията се Лекува. Тя ще мине - ще бъдеш пак щастлива и усмихната. Колко много щастие те чака напред. Може би си мислиш, че хората не те разбират-това не е така. Това ти само си го мислиш-то не е истина и не се вкарвай в разни филми.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5910055121
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Знаеш ли-няма да ти пиша някакви си там въздухарски думи. Незнам какъв е проблема ти-не си написала, защо мислиш за подобно нещо и ще излъжа ако кажа и милион пъти съм искала и мен земята да ме погълне-проклиняла съм рождената си дата, че вече всичко ми омръзна! До гуша ми дойде от тоя свят, от болката която ми носи живота и от проблемите, които го следват!
Загубих прекалено мн хора, които обичам нямам др роднини освен майка си и брат си-всички останали починаха и то по жесток начин-един умря в катастрофа, друг от рак, трети в пожар, четвърти-от пиене, мразя живота си, затънала съм до гуша, 3 години съм без работа... имам проблеми със здравето, брат ми замалко да влезе в затвора, майка ми се съсипва от мисли как да ни изхранва.... е, още ли мислиш че твоя живот е скапан....

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ea2e415e1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   За мен нещата в живота зависят, както следва:
- от Бог
- от мен
- от семейството и средата
Мисълта ми е, че нищо не зависи само от теб, или само от Бог, или както някои казват "късмет". Това е съвместимост с Вселената/Бог/. А за да си в хармония с Вселената, трябва да даваш всичко от себе си на 110%. Повече от това, което можеш и повече, отколкото имаш сили.
Ще ти кажа нещо клише, но популярно и вярно-Бог обича смелите.

Трябва да рискуваш и да се хвърляш през глава и в същото време да бъдеш предпазлив.
И тъй като не искам да звуча като човек, който много говори и нищо не казва, бих искала да ти помогна. Тъй като не те познавам, бих ти помогнала със съвет. А такъв по-конкретен бих ти дала с най-голямо удоволствие, но трябва и ти да конкретизираш ситуацията. По лошо минало от мен е невъзможно да си имала, в това бъди сигурна. Често хората ми се чудят как съм минала през такива неща и съм оцеляла и ме съжаляват. Истината е, че се гордея с това което съм и ако можех да върна миналото бих минала през цялата пумия, за да бъда това което съм сега, за да имам мъдростта и да оценявам живота.

Успехите, които постигнах мога да сравня с Чудо, но не ги дължа само на моите усилия, също така на Бог, който е с мен и на майка си, която ме подкрепя, както може. Знам, че не ти се четат подобни неща, затова ще спра дотук. И ще следя историята ти, ако решиш да споделиш повече какво те мъчи. Със сигурност не ти е лесно, но не съществува проблем, който да не може да бъде решен.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 431ef206c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Здравей, миличка!
От разказа ти ми стана ясно, че си в това състояние, познато като депресия. Това е чувството на неудовлетвореността, чувството, че животът не е такъв, какъвто искаш да бъде. Незнам на колко години си, нито знам какво точно си преживяла, но виждам, че просто не се чувстваш щастлива и това ми е до болка познато. Аз съм на 24 и съм зодия риби - през целия си живот чувствах същата тази неудовлетвореност, мислех си за самоубийства, чувствах се недооценена, винаги всичко ставаше против мен и никога никой за нищо не ме разбираше, освен най-добрия ми приятел. Тогава реших да посветя живота си на него, защото знаех, че между нас, като духовна връзка между хора, всичко бе истинско. С времето и двамата разбрахме, че ние сме точно един за друг.. и така вече четири години аз съм с него, спокойна, самоуверена, уравновесена и много, наистина много щастлива. Моя съвет към теб, дори и молба, е да обърнеш внимание повече на нещата в живота ти, които те правят щастлива. Забрави за тъгата и обърни внимание на истинските неща в живота си - най-добър приятел, родители, компания, роднина или някой, чиято компания не те смущава, а ти е безкрайно приятна. Така ще станеш по-самоуверена и ще се усмихваш повече. Дано съм ти помогнала със съвета си! Искрено ти желая щастие!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 57abc09a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Ти избираш какъв да си. Живота се състой от редица малки решения а не просто от големи. Всяко 1 малко решение може да те доведе до друг изход, ситуация. Живей пълноценно, родена/реодн си здраве без проблеми, имаш храна, дрехи, дом има хора който нямат тези удобства и се борят. Просто продължи напред и не мисли за подобни глупости като смърт и ала бала.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2166202682
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Звучиш ми като болничка от депресия. Всички признаци са налице. Тичай при джипито да ти даде направление и бегом на психиатър! Като пийнеш подходящото хапче, ще видиш как ще ти просветне и живота ще бъде рай.
Как никой от роднините ти не ти е дал съвет да се лекуваш! Явно са някакви будали.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: ba4b8e1f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   А какво точно ти се е случило? От разказа не става ясно

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 086ef67fcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Много тъжна история... И аз съм в момента в подобна ситуация... Чувствам се неспособен, неразбиращ нищо в този живот, чувствам се излишен.... Постояно живота се променя.... а аз явно не мога да вляза в крак с него... технологиите се променят и макар да съм с компютърно образование.... нещо куца.... мисля че съм неспособен да работя някаде в дадена фирма таква работа ако ме махнат от сегашната поради спад на печалбите. И ако ида в друга и взимам 400-500 лв как да храня семейство, как да издържам децата си, .... как да им дам всичко което им трябва, как след време да станат студенти.... падам в една дупка в която... няма излизане- за съжаление

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 14f58a4b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Нищо наивно и детско няма в това, че всичко е в главата ти и само от теб зависи как ще виждаш нещата. Мисълта е енергия, следователно изобщо не е без значение какво ще си мислиш-каквото си мислиш, това ще ти се случва-много е просто. А само ти имаш възможност за контрол над мислите си-ако очакваш, че от само себе си ще имаш само ведри мисли няма да стане. Това е нещо, което се отработва докато ти стане навик да виждаш, че чашата е наполовина пълна, а не наполовина празна.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d09305d0a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   О скъпа и аз се чувствам така вече 2 години и аз очаквам промяната, но тя все забравя за мен, и аз се питам нечии грегове ли изкупувам, магия ли ми е направена. Да магия, никога преди не съм вярвала в тези неща, но когато човек изпадне в подобна ситуация, започва да гледа на тези неща по различен начин.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4ec3dcb1b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   27 отиди на свещенник, нека ти прочете Киприановите или Василиевите молитви. Ако не си кръстена кръсти се, след това се изповядай и причасти.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 564a9d5e49
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Никакви магии нямате, казва се депресия, следват антидепресанти, ПСИХОТЕРАПИЯ и мъничко желание от ваша страна да излезнете от нея. Задължително взимайте Коаксил, той е най-добър. Успех на послушалите ме.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8d4a08fb18
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   И аз съм така...

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 380464a556
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   29 магии съществуват аз съм преминавал през подобно нещо и именно молитвите на свещенника са ми помогнали, а не Коаксил както ти го наричаш.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 58b30989a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Виж, знам го това и аз съм искала през тинейджърските си години много пъти да се самоубия, но не е толкова лесно, колкото си мислех. Не го направих, защото не исках да страдат хората, които ме обичат и държат на мен и дори да нямах такива хора, пак нямаше да го направя, знаеш ли защо? Защото, това е нещо, което не зависи от мен, единственото нещо, което не зависи от мен, а и от всеки от нас, в живота има много мъка и трудности и повярвай ми, ако си мислиш, че има някой на тази земя с идеален живот, няма. Живота е една вечна борба и отговор няма, защо ни се случва това или онова, всеки си има някаква съдба и да не вярваме, така е и банално да ти звучи това е, убедена съм, повярвай ми, живота ми не е бил лесен и сега не е, но си струва да се живее, ще го разбереш някой ден, когато дори не очакваш, всичко лошо отминава и трудно да е ще отмине, горе главата и не се предавай за нищо на света!!! Живота е дар и е безценен.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 783636a98f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   На чужд гръб и 100 тояги са малко. Номер 16, какви лекарства, какви 5 лв? Ти си толкова медицински работник, колкото аз съм от Марс. Един човек има нужда от разбиране. Пример - Ако някой страда от безпаричие пак ли ще го пратим на психиатър, пак ли ще пие лекарства?

"А какво точно ти се е случило? От разказа не става ясно " ;) За това не се дават предварителни диагнози. И 23 ми звучи малко като будала.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 95cb0cede6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   В днешно време почти всеки е в депресия, и аз съм в депресия, позитивните идват за кратък миг и след това отново в черногледство.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5ed5f22bdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   За мен живота е двойно по-голямо мъчение - иска ми се да се самоубия и то често, но не мога защото знам, че от другата страна ме чака огъня на ада. (Преди някой да изкряка, че това са религиозни глупости мога да дам десетки примери с хора имали преживявания близки до смърта. И не ми обяснявайте с разни Ню Ейдж простотии с вибрации, халюцинации и т. н. ) Живота ми не се развива така както бих искал да се развива в нито едно направление. Честно казано се чуствам като матиран. Напълно нормални човешки неща като приятели, любов, секс и т. н. липсват в моя живот и каквото и да опитвам не мога да ги намеря. А опитвам с години.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 96f49b6b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Номер 33 ти си толкова тъп, а навярно и грозен, че нямам думи. Какво дипломата ли ще ми вземеш-могат да я вземат само тези, които са ми я дали. Ти на всичко му викаш страдание защото си нямаш понятие от депресия-какво е това с години момичето се чувствало лошо и живеела мъчително. Абе за какво бе холан-защото другите са по-красиви, по-умни и по-кадърни ли. Всеки си има своите неудачи-важно е кой как ги преживява. Момичето е болно от депресия и може да направи нещо-а той седнал да обяснява, че имала неприятности. Имала ама друг път. Другите хора да не би да нямат. И ако всеки безработен тръгнеше да се самоубива.... докъде щяхме да я докараме. Хората продължават, мъчат се, по един или друг начин намират работа. И не ми отваряй устата, че вече не ми се обяснява на дебили всяко нещо-ще почваме още малко да учим азбуката. Пък и автора да каже какво му се е случило-за един може да е лошо, за друг-може да не е. Хората казват-Загубиш ли вяра-всичко си загубил. А ти ходи малко да се образоваш защото както ти гледам акъла имаш килийно образование.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d1404771b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Е казва ли са ми, че съм красив, но ако не вярваш си е твой проблем. Аз съм толкова красив, колкото и ти си лекар, така че ако си лекар няма от какво да се притеснявам.

Като спомена лекарствата, може би е хубаво да отидеш на невролог, защото за лекар си малко нервен. Много му пука на един лекар, че някой си му казал, че не бил лекар.
Оф много смях пфф...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3e21a08dd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Вярно авторката да напише какво и липсва (освен ако не се е самоубила до сега)?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7a948eb33e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Ако сама не си промениш ежедневието никой няма да дойде да ти внесе промените в живота. Нямаш цели затова се чувстваш така. Заетите хора нямат време да изпадат в депресии и отчаяние.
По себе си съдя, че когато съм ЗАЕТА, НЕ МИСЛЯ за нещата, които ми липсват.

Това ти го казвам, защото съм го изпитала на собствен гръб. Намери си цели и никога няма да си ''болна''.

В.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9192f7f4df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   36, ама то вече и за санитари ли има диплома? Веселяк си падаш а?

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 96f49b6b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   За сведение не съм санитар-на санитар ли ти приличам-а ти ми приличаш на човек, който през живота се не е чувал за депресия и не знае, че никой не е застрахован от това-това е биохимия в мозъка на човека. И не сме се събрали да се обиждаме, а да помогнем на момичето-но то нещо май не пише вече.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d3a73b676e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Въпрос до всеки който смята да се самоубие? Защо смятате че след това ще сте по добре?
Авторке, може и да е така, може и да изплащаш някой грях от предишен живот. Всеки човек живее в свой собствен свят и само си го прави ад или рай. Не си написала конкретно какви проблеми имаш и дали са любовни или финансови или просто не си щастлива. Но каквото и да е, трябва да намериш сама разрешение на проблема, защото ще го имаш винаги, докато не се научиш да го решаваш.
Да се самоубиеш е все едно да избягаш от училище. Рано или късно трябва да си научиш урока.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e529c29f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Животът е битка, няма лесно, но се бий с него!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e8ccff8bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   и аз мисля да се самоубия до сега единственият ми стимол в живота ми беше моят брат, но за мен вече и него го няма. Леля ми живее на 8-ия етаж и всеки път когато съм там се чудя дали да не скоча. За мен живота вече е безмислен. Дори не знам какво искам от живота, не знам просто защо живея.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9d2917d768
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Чета коментарите и се спрях на 36, който твърди, че е лекар. Със епитетите "тъп" и "грозен", къде си тръгнал да лекуваш хора?? Е това показва как се взима диплома и какви са ни учените в държавата! Връзкарче. :(

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 96f49b6b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Аз съм номер 36 и не съм лекар-а мед. сестра и никой не си купуваше образованието преди 25 години-сега може да се купи като се запишеш в някой от нароилите се частни университети. А за лекарите-има кадърни, има и некадърни-но май кадърните вече избягаха в други държави. И сега май на всеки трябва да му снесеш парички за да ти обърне внимание. Е всяко правило си има изключение.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3f7a12671d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Моята приятелка не успя да се пребори с депресията и преди 2 седмици го направи, без да каже нищо, без да напише нищо, просто си тръгна от този свят в разцвета на живота си. След нея остана една огромна пропаст изпълнена с болка и мъка. Искам да кажа на всички, които мислят за самоубийство или вече са го решили-МОЛЯ ВИ, преди да го направите се вижте и поговорете със семейството или близките на някой, който вече го е направил, помислете за собствените си близки и любими хора и какво бихте им причинили, отидете на психолог... четете езотерика, Библията ако щете, но.. не го правете. Винаги може да се намери смисъл, винаги има изход, дори и там където ви се струва, че пътят е свършил. Това е в общи линии. И знайте, че болката и безнадежността във вашата депресия са нищожни в сравнение с това което ще изпитат хората, които ви обичат ако го направите... особено ако обичат истински, както аз я обичах и обичам... За огромно мое съжаление го казвам от опит.. ;(

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5b86916afd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Съжалявам, за твоята приятелка! Защото и моето момче си посегна, а така имах нужда от него. Скоро направихме три месеца. И много ми липсва, самата аз сам съвсем сама на света. Защо го е направил ли? Ами заради ши.... то му детство!!! И скапания живот, който е живял. Тогава вие ми кажете, дали няма АД на земята!? И дали пък аз сега не съм депресиращата!? Това е някакъв кошмар няма, да се впускам в подробности. Така е никой не е безгрешен, търсим баланса! Какъв ти баланс, колко хора са малтретирани, било то физически или психически, докато някой други си живеят живот като принц или принцеси.... Сега те нормалните стават ненормални. Моите извинения но живота наистина е хубав, но живейки сред зверове, после минаваме на хапчета. До кога ще се залъгваме, когато има толкова лошотия на тази прекрасна, дадена ни от Бога земя....

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0306a984cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Ей, вие луди ли сте бе? Аз съм си спокойна, защото от известно време нещо сърцето ми претупква и може всеки момент да си отида. Не е нужно да се убивам :!
Майтапа на страна ама наистина сте луди. И и автора да си каже проблемите. Да не излезе така, че след това да кажем "ех да ти имам проблемите".

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c89fad0837
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   За жалост си много права 48, аз съм 47, все си спомням думите на Йовков: Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker