Няма мъжко приятелство! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Няма мъжко приятелство!
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 3304 пъти
Писна ми да чета момичета и жени, които твърдят, че предпочитат да имат приятели-мъже. Тези мъже със сигурност са хомо или имат скрити подбуди относно вас. Не стига, че женските приятелства са много по-истински (при нас мъжете приятелствата винаги завършват с предателства), не стига, че се подкрепяте повече (при мъжете никога не си споделяме, при нас приятелствата са повърхностни - само компания за по бира/мач), ами и имате наглостта да казвате, че нямало женско приятелство? Напротив има и то е много по-силно от колкото приятелствата при нас мъжете, които не са приятелства а добри познанства! При вас жените го има това, че поддържате винаги връзка - при нас може половин година да не се видим и пак ти се води приятел. Естествено, само се води, а е просто познат!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: dfe6184474
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това, че ти не си случил на приятели мъже, не значи че ги няма. А пък "Приятелството между две жени, винаги е заговор срещу трета". Сам си прави изводите. Мога и много още да ти пиша по темата, но сега нямам време. Поздрави.
Маги

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b253fc6363
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Грешиш аз живея в малко населено място клюките и споделените неща който се разчуват тръгват само и единствено от момичета, до сега не съм чула да кажат еди кой си е влюбен или харесва тая или оная, чува се само тая харесва тоя или ония, жените са гадни подли мазни кучки който гледат само своя си гъз това, че се прави на приятелка с някоя или се разкарва с нея далеч не означава, че няма да и забие нож в гърба, да върти интриги, да я злепостява и да и отмъкне гаджето щастливец си, че не си жена само това ще ти кажа

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: babf4dbac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Подкрепям коментари 1 и 2. И искам да добавя още нещо - повечето жени се държат добре с мъжете, но зле с жените, затова си останал с впечатление, че женското приятелство е по -истинско. Просто са се държали добре с теб. Има и истинско женско приятелство, но се среща много рядко. Жените често се завиждат ( пак казвам не всички, но 90% го правят). Има една поговорка, че " Жената по - скоро би продала душата си на дявола, отколкото да каже на друга жена, че е красива". Ако беше жена, друго щеше да пишеш.
~*Отхвърлената*~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3cedf078a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напротив - помежду си се държите добре вие жените, а с мъжете зле. При вас всичко е истинско - помагате си, изслушвате се. А при нас само се говори за коли, жени и т.н. Но никой не те изслушва ако имаш проблем. А това, че вие 1, 2 и 3 не се разбирате с другите жени означава, че проблема си е ваш! Вие да не се смятате за по-висши от жените без приятели мъже? Такова нещо като приятелство м/у мъж и жена няма, сто процента приятелите ви искат да спят с вас. С вскички просто приятелки момичета, които съм имал някога съм искал да спя. Това е целта на един мъж, който става приятел с жена. Иначе защо да го прави (ако не е гей разбира се)?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: f962ba1758
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Кой казва това? Мъж или момче?
Имам приятели, които са влизали в огъня за мен... и заедно сме излизали невредими от там - с общи усилия и с обща воля.
Но това не можеш да го проумееш до мига, в който трагедията почука на вратата ти. И едва тогава разбираш "що е то мъжко приятелство или има ли то почва у нас".
Има. Ако обаче самите приятели са хора на честта. Ако не са - да, ще завърши с предателство, както сам казваш.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3cedf078a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От личен опит знам че "Приятелството между двама мъже, винаги е заговор срещу трети". И мъжете говорят зад гърба, и мъжете си правим мръсотии. На вас може би не (защото сте жени и искат да спят с вас), обаче ги питайте дали са предавали приятел! Да не говорим, че мъжкото приятелство е само за по бира и докато единия има полза от другия - защо според вас мъжките приятелства обикновено свършват със скандали за пари?

Другото което е - всеки един приятел иска да спи с гаджето ти и да те натопи пред шефа ви. А какво да кажем за обидите, които прикриват под "просто шеги и приятелски закачки"? Не знам да има приятелки-жени, които да се обиждат така гадно и после да казват "ама то е само на шега!". Толкоз за мъжкото "приятелство"!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3cedf078a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мъжките приятелства обикновено свършват със скандали за пари или защото единия е преспал с мацката на другия. Просто жените сте създадени да сте в група (като кокошките), а при нас мъжете винаги е конкуренция, борба за надмощие. Всеки е сам за себе си (като петлите). При нас винаги го има това надцакване на приятел, кой има по-хубава мацка, кой има по-големи мускули и по-лъскава кола! При нас винаги го играем шеф и подчинен(и). А какво да кажем за обидите, които се прикриват под "просто шеги и приятелски закачки"? Не знам да има приятелки-жени, които да се обиждат така гадно - да си казват к*опеле, тъпак, щи строша главата, смотан и после да казват "ама то е само на шега!".

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3ad1230ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Приятелство между мъж и жена може да съществува единствено, ако ги свързват романтични чувства. Едва ли един мъж, който не си пада по една жена ще седне да и слуша или чете оплакванията и глупостите, колкото и да е възпитан. Същото важи и за една жена, ако мъжа на среща и е безразличен едва ли ще поддържа някакъв разговор по-дълъг от "здравей, как си, кво си прайш".

Според мен мъжкото приятелство е по-стабилно от това между жените. Малко жените сме по-дребнави и много се задълбаваме, ако "приятелката" реши да ни пренебрегне случайно по някакъв повод.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: fe13f74453
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Маги, значи той не е случил на мъже истински приятели, не може да обобщава, но ти можеш за жените? Ако нямаш истинска приятелка, искрено те съжалявам, както и горните две.

П.П. 3, аз съм чувала много жени да казват за други, че са красиви, включително и аз съм го казвала и нямам проблем с това. Виж същото от мъже за други мъже, далеч не съм го чувала толкова често. Било много "гейско", но нямало никаква завист... как ли пък не.

П.П.2 Горните три много ясно показвате защо нямате приятелки. Коя би била с такава, която плюе по жените толкова яростно, без да се замисля, че и тя е жена и че това се отнася и за нея. Все ще се намерят такива като вас и точно заради това на края излиза, че мъжете повече се били подкрепяли като цяло. Все някоя ще изписка какви били жените, за да получи "хвалба" от мъжете.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: b253fc6363
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9 нямам приятелки, защото всички са светата троица като теб, подкрепят се много, ама при първа възможност ще те смачка и ще ти покаже, че тя е НАЙ във всичко, а това за изпискването просто ме уби, нямам нужда да плюя жените във форуми, за да може някой си мъж, ако изобщо е мъж, защото всичко тука е анонимно да ме похвали ххахаха ти така ли правиш?

Хм чета си написаното и никъде не виждам да съм писала всички жени, освен мен са такива и онакива, аз съм идеална, не аз също съм наясно, че не съм идеална, но въпроса беше друг, и да най вероятно няма и мъжко приятелство, няма откъде да знам, но автора беше останал с впечатлението, че при жените има, само че в действителност няма и исках да му го кажа, я се замисли ти някога говорила ли си зад гърба на някоя твоя ''приятелка'' няма нужда да ми отговоряш, защото естествено няма да си признаеш, но за себе си си отговори, и само за последно ще ти припомня за едни '' три най добри приятелки'' не помня откъде бяха, който убиха приятелката си, защото била по хубава от тях и момчетата я харесвали повече отколкото тях, да си чула мъже или момчета да са убили свой приятел от завист и злоба, защото е по хубав, аз не съм
Номер 2

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: dfe6184474
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 9, недей да ме съжаляваш-нямам нужда от това. Истинското приятелство не зависи от половете. И да, повечето ми приятели са мъже. И какво ако искат да спят с мен? Това правили ги по-малко приятели? Та нали и гаджето и съпругът ви спи с вас? Това значи ли, че не ви е приятел?

Аз оплакване от приятелите си нямам. Доказвали са ми, че са ми приятели в трудни ситуации, за което вие пък не можете да се похвалите. Единствените ми най-истински приятелки са майка ми и сестра ми. Сега да завърша с една мисъл на Франклин-"Братът не ми е приятел, но приятелят ми винаги ми е брат".

Замислете се защо при вас се получава така. Приятелите на мъжа ми определено не искат секс с мен и не защото съм грозна, напротив. Те просто са му приятели и това е табу за тях.
Маги

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: fe13f74453
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Маги, с кое не сме можели да с похвалим? Ти да не би да се мислиш за някакъв медиум? За теб на никоя жена не може да се разчита, това не включва ли и теб самата?
Най-добрата ми приятелка определено не иска секс с моя приятел, нито аз с нейния, нито изпитвам някаква завист или дори да е имало нещо, то е било слабо, но аз не изпитвам тая прословута завист нито към жени, нито към мъже, защото съм такъв човек.
9, ти знаеш ли какво означава Света Троица? И да, каквито и да са ми недостатъците, които далеч не са малко, съм много честен, отговорен и открит човек и явно си избирам и такива хора. Няма скрито покрито. На теб не ти ли идва на ум, че докато си изливаш злобната помия, говориш лошо и за самата себе си. Т. е. ти си лъжлива интригантка. За какво тогава, която и да е жена, да е близо до такава като теб?
Имала съм спорове с най-добрата си приятелка и съм споделя със семейство и с приятеля ми и какво? Не съм я обиждала, не съм искала да я нараня, никога не съм говорила нещо п/в нея, на хора, които не са ми близки, ако и другото говорене може да се приеме за такова. Не, никак не мисля, че мъжете никога не говорят за приятелите си.
Имала съм такава "приятелка", която на края се сваляше с приятеля ми, но тя никога не ми е била много близка и никога не съм мислела, че не би ме предала и т. н., въпреки че не очаквах да е толкова тъпоумно. За нея определено съм говорила и о, изненада, беше пак на най-близките ми.
Начина на споделяне по форумите имитира истинското ти държане. Понеже е много модерно да се плюят жените, за да се направиш, че си "мъжко" момиче (т. е. нещо повече от глупавите жени), естествено, че ще печелиш активи.
това е като някаква шизофрения- ВСИЧКИ жени са такива, но защо вие не сте? Или сте?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3cedf078a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Приятелството е за жените, истинските мъже са единаци.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3cedf078a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Дори тук си казвате една на друга "милчка", а като се видите прегръдки, та чак целувки, значи определено женските приятелства са много по-силни!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: dfe6184474
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Номер 12, явно не можете да се похвалите с приятели мъже, след като само обяснявате колко добри приятелки били жените. Темата не е за женското приятелство, а за мъжкото. По повод изказването ти дали на мен може да се разчита, не ме познаваш така, че не прави генерални изводи.
Маги

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b253fc6363
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Казвам истината в случая описваш самата себе си от километри си личи, че ти си лъжлива долна интригантка, ''никога не съм говорила нещо п/в нея, на хора, които не са ми близки, ако и другото говорене може да се приеме за такова. '' точно тея като тебе са най опасни, да ми разправяш, че си имала такава приятелка която сваляла приятеля ти , а ти милата най добрата най свястната сигурно отиде и и целуна задника и и благодари най учтиво, дааааа тези от твойта порода са най гадни!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3cedf078a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Оф типично по женски обърнахте темата на женско приятелство срещу приятелството мъж-жена. Защо един нормален мъж би предпочел вас за приятел, вместо себеподобен? Жените ставате само за секс и за любов.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3cedf078a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Всичко между жените е актьорско умение.. Състраданието е чиста заблуда, колкото едната съчувства, толкова и на нея й съчувстват, а вътрешно си казват мале к'ва е зле пък тая.. А, това че си помагате.. друго е, не е от това, че сте добри приятелки, просто такова възпитание са ви дали мама и тате на някои.. Да не отказвати помощ, но не е защото сте си толкова драги :) Нещо като мълчалив договор: "Помагам ти - помагаш ми, спреш ли и аз спирам." Другото е чиста проба напасване по лигня и забавление.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3cedf078a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Според мен мъжете просто не са толкова дребнави в отношенията си като жените не търсят вечно под вола теле, не плетат интриги и ако някой не им е приятен го избягват вместо до му се усмихват лъчезарно и да лицемерничат.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3cedf078a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Приятелства много, хора различни... но за жалост не виждам надеждна достоверност в женското приятелство. Приятел е човек, на когото мога да дам ключът от вкъщи или да го оставя да спи до приятелката ми и т.н., и пак ще съм спокоен, без да имам капка съмнение в него за каквото и да е било. Такъв вид доверие, поне за мен, може да се наблюдава само при едно истинско мъжко приятелство! Женско приятелство също има, но не толкова пълноценно и трайно. Да, има изключения винаги, но от всичките видове създавания и разрушавания на приятелства, на които съм станал свидетел, съм разбрал, че само жените могат абсолютно безкористно да си забиват нож в гърба една на друга, колкото и големи дружки да са си били преди има няма два часа! По-голяма злоба и завист от тази в женското приятелство няма; не казвам, че гореспоменатото важи за всички, но от абсолютно всичките познати на мен момичета само три или четири са оставали верни в приятелството си към друго момиче.

Съгласен съм с казаното, че приятелството се гради с години и руши за секунди. Както има дългогодишни приятелства при мъжете, така има и при жените. Въпросът е, че първите са тези, които издържат повече.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: fe13f74453
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Маги и 16, като нямате какво да кажете, почнахте с глупостите.

16, не зная коя какво ти е направила, успокой малко злобата, че не аз описвам себе си, а точно ти себе си, нали всички жени са такива. Неслучайно написах приятелка в кавички. Но дори и да беше такава, аз нямам вина за нейното поведение и не, не съм правила нищо лошо, ако фанатичният ти мозък не може да го схване. Инстригантка... о, злобно същество, дишай, дишай и отиди си вземи хапченцата. :Д :Д Я кажи ти като си жена какви ужасии си направила, да те изгорим на кладата.

Маги, наистина като няма какво да кажеш, поне не ми извъртай думите, че вече изглежда глупаво. Изобщо не хваля на ляво и дясно какви приятелки били жените и не мисля, че се различават от мъжете, за разлика от теб. Не ми преписвай обратната на твоята крайност, само защото не съм съгласна с "умното" ти особено "нешизофренично" мнение. Точно защото слагам на равно мъжете и жените въобще не смятам за нужно да говоря за факта, че се разбирам и с мъжете.

П. П. 16, в момента такива интриги създаваш ти самата и говориш за някакви неща, които ги няма, само и само да си изкараш отвратителна злоба. :) Опитвам се да бъда честна, а ти, интригантка, обръщаш думи, за да стане твоето, просто защото не можеш да се хванеш за друго, нали? Не можеш да понесеш мисълта, че има такива като мен, чиито приятелки не са прецаквани като теб. Която и да те е прецакала, като те гледам явно има защо.
Много, много те съжалявам.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4241bbd0d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Номер 23 не говори кой с кого се разбира, а дали има приятелство между мъже. И напротив хвалиш се с приятелството си с жени. Само, че не ми навирай думи в устата и въобще не държа да си съгласна с мен.
Маги

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker