Ревност към себе си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ревност към себе си?
преди: 12 години, 9 дни, прочетена 1665 пъти
Така...първо ще започна с това, че съм на 18 и никога до сега не съм си имала приятел. Чаровна съм, заглеждат ме,харесвана съм... всяко момиче се радва да бъде харесвано, а аз сякаш не се радвам... смисъл не че не се радвам, просто изпитвам някаква ревност към себе си. Много гадно чувство, иска ми се да се освободя от него.

Сигурно е нормално да се чувствам така след като не съм имала интимен контакт с представител на противоположния пол, но ми е интересно какво е вашето мнение? Защо чувствам ревност към себе си? Не съм някоя самовлюбена кифла, напротив... но просто... имам чувството, че ако някой ме хареса и иска да ме опознае ще ме задуши и рано или късно ще ме разочарова.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 дни
hash: a274913a5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мнго интересна формулировка :) Не се бях замисляла, че действително много придирчивите и самовлюбени хора изпитва ревност към самите себе си. Свиди им се, така да се каже, да допуснат някой друг до собственото съвършенство, не дават да се наслади и той.
Браво, хареса ми това откритие!

 
  ...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 7f78adde5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, мисля, че грешиш. Или поне това не е цялата истина. На мен ми звучи като страх от живота, от разочарования. Недей така, млада си! Трябва да се научиш като паднеш, да ставаш, да отърсваш праха от задните части и да продължаваш бодро напред! Животът не е за страхливци, повярвай! Поговори с психиатър, може би най-добре е детски, макар че си навършила 18 - в Александровска има такива. Поговори с майка си, кажи й как се чувстваш! Ако не сте близки, говори с някой друг човек на повече години, който е добронамерен към теб! Научи се да се доверяваш, но не сляпо:))

 
  ...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 84becc3232
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не знам и аз, иначе и с двете съм съгласна. Ревността я изпитвам поради няколко причини.... една от тях е, че имам чувството, че ако някой ме загледа или хареса няма да мога да се отърва от него след това... иии все си мисля, че рано или късно ще спре да ме харесва. Не съм свикнала хората да ме харесват. Изглеждам надменна, понякога плаха, но не съм няква гаднярка.... даже съм притеснителна. От живота всеки човек се страхува, но най-много ме е страх от разочарованията... не мога да ги понеса. Много злопаметен човек съм.... ама много и когато някой ме нарани трудно се сдобрявам с него след това, да не кажа въобще. Просто контактите ми с хората, които са ме наранили остават в миналото и това е.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker