Имам паранормален проблем! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Имам паранормален проблем!
преди: 12 години, 23 дни, прочетена 2530 пъти
Здравейте! Искам да четат хора само които наистина разбират от това. Отрицателни коментари от сорта ти си луда, идиотка, и разни др. Моля да не пишете. Наистина съм много уплашена и знам че е доста опасно това дето се случва, тъй като отдавна се интервам от мистика.

Та преди 1 година под наем в другата ми къща живееха семейство с две деца. Едното беше момче на 16 колкото мен а другото беше момиченце на 5 годинки. Много хубаво детенце. И често си играехме в двора и една вечер се бяхме събрали навън под навеса и много гърмеше! Тя се беше уплашила и се бе гушнала в мен и явно от уплаха ми разказа съня си. Каза ми че първо от някакво бяло кълбо излизала жена която много преличала на мен. И и казвала ела с мен!!!! Аз се уплаших първоначално. После ми разказа за някаква гора с река. И имало три жени едната била руса другата кестенява и другата черна и трите преличали много на мен. Черната била облечена в черно с черна чуплива коса с бритон, кестенявата била облечена в кафяво. И русата излизала от водата.

А другите нещо се смеели. Првоначално повярвах ама си помислих че нещо си фантазира. А също така ми каза че тези трите жени били дошли в моята къща и и казали че живеят некъде нагоре и посочили а там има гора. После се сетих че и аз го бех сънувала преди те да се нанесът същият този сън. Имайте впредвит че там дето живея аз има река и по преди години е имало гора. Та бях го забравила този случай до днес!!!! Преди една седмица се нанесоха нови квартиранти пак с две деца обачемомичето егоре долу на моята възраст а момчето е на 1 годинка. Та тя ми разправя пак същя сън жена с кестенява коса която много прелича на мен и излизало от некво бяло кълбо се опитвала да и каже нещо. Но не се чувало. И след тва сънят с реката. Леле боже унемях!!! И почнах да иразказвам за момиченцето че е сънувало същите неща. Изпашихме се яко?

И тя започна дами разправя че некви нейни братчетки също сънували такива жени. И почнахме да коментираме и аз викам тва да не са некои самодиви? и тя вика че чувала старите баби да си говорят че щом почнеш да сънуваш такива неща значи орисниците са ти умряли? и вика почваш да сънуваш кошмари. И аз верно тука от неколко дена сънувам кошмари. значи немало демек кой да ме пази от лоши сънища! И че също нейна братчетка все ги сънувала и накрая изчезнала. Демек са я взли тези жени. Помогнете м моля ви се. Факта че са пеличали на мен още повече ме плаши. Няма да смея да си легна тази нощ. А аз съм си православна христянка и много вярвам в Господ. Номоля ви кажете ми кво да правя че незнам! Много ви благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 22 дни
hash: 5a7b32c95d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Самодиви...

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: bb77e79afb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   като заначало сложи в една алуминиева купа едно яйце и си го сложи под леглото, след три дни го счупи и виж ако желтъка ми е смесен с белтъка (побеляло не е останало жълто) тогава си търси някой който да ти помогне срещу магии или най-малкото си напръскай с светена вода

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: e2c89c2d03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Отиди на гледачка!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 22 дни
hash: c6a344d5fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като начало си подобри правописа и грамотността. Няма как да се вярва на пост, написан по този начин, дори и да има нещо вярно. Не бих повярвала, че е резултат само от бързане при писане с клавиатурата. Сори, но темите, написани неграмотно, ми говорят много за техния автор. Важи за всички.

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: 6eb48d6f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако вярваш в християнския господ, не трябва да вярваш в такива неща и да се занимаваш с врачки и баячки и подобни психомошеници. Друг е въпросът, че и християнството е вид психозаблужение. Жените сте много суеверни и наивни...

 
  ...


...
преди: 12 години, 22 дни
hash: 2c4e82ef2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   На никакви гледачки не отивай, просто си внушаваш, и да вметна - духове, самодиви и извънземни не съществуват, не е нужно да пишеш истории за сънища и други глупости, защото всичко това е на подсъзнателно ниво, ще следя темата защото искам през свободното си време да се расмивам с глупавите коментари от сорта "сложи яйце, сложи лук и тн. " И ви препоръчвам масово да ходите на психолог защото това вашето не се търпи вече.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 22 дни
hash: 81c2fa4faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тия бабини "рецепти" и магии са фантасмагории. Отиди в църквата и се помоли на Бог с цялото си сърце да закриля теб и семейството ти. Носи кръст и икона със себе си.

 
  ...
преди: 12 години, 21 дни
hash: 63b6dc1c2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Започваш с това, че отдавна се интересуваш от мистика. Това обяснява нещата.
Няма човек, който "отдавна да се интересува от мистика" - и да не е превъртял.

Не се връзва никак с православна християнка. Съжалявам...

 
  ...
преди: 12 години, 19 дни
hash: 9fb97d970d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   спри да вярваш в господ

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker