Еленко Ангелов и семинарите за силата на мисълта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Еленко Ангелов и семинарите за силата на мисълта
преди: 12 години, 1 ден, прочетена 3156 пъти
Здравейте, има ли от вас хора който са посещавали тези семинари? Има ли полза от посещението? Какво мислите? Най много ме интересува мнението на Rey, но не бих отказала и други мнения.
Доста евтино е 9 часа да се занимава с хората и с осигурен обяд за общо 35лв. Мисля да отида на следващия, но не съм сигурна.
Ж22

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 ден
hash: 1484aef2a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ха-ха, за теб - евтино, за не го - лесни пари :Д Как може въобще да се връзвате на подобни неща, живеем в 21 век....

Палав Мечок

 
  ...
преди: 12 години, 1 ден
hash: 3773f1638b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дори името му не ми вдъхва доверие :D Това, че е евтино говори по-скоро лошо за него. Ако беше добър нямаше да се продава евтино. Самата тема на мен ми е малко странна. Силата на мисълта? Да не е от онези, които казват, че като мислиш за нещо и силно го желаеш със силата на мисълта ще го постигнеш?

 
  ...
преди: 12 години, 1 ден
hash: 65f941e720
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ж30: Не пълни гушите на ШАРЛАТАНИ!!! Те използват психологическите приоми на общата психоза. Действат чрез дар слово и те омайват. В края на краищата, считаш ли себе си за неспособна да се самовглъбиш, наблюдаваш, напътстваш, наставляваш и да промениш мирогледа си в положителна посока, а от там и самочувствието си. Нужно ли е някой да ти казва и да те насочва какво да правиш в и с живота си?
Имай пред вид, че подобни "семинари" и т. н. дотолкова променят поведението на Човека, че от уж социализиране се стига до пълно десоциализиране с обществото и социализиране само и единствено със себеподобни, с групата.
Не се подлагай на подобни манипулации!!!
Не си го и помисляй дори... Манипулаторите са много убедителни. А знаеш ли колко човешки живота са провалили, колко семейства са се разтрогнали заради тях. Аз - ДА. Знам, че посещаването и просвещаването в подобни глупости, те отделят от семейството, правят те пълен интроверт и егоист.
Положителното мислене е свойство и качество на човешкия ум, на душата ни. Просто се постарай да откриваш веселата, красивата и хубавата страна на живота, а не да посещаваш каквито и да било курсове и т. н., които да ти мътят мозъка и да ти отнемат времето.
ВСИЧКО Е ПАРИ, всичко се прави за пари...
А защо не направиш инвестиция и вместо няколко подобни курса, да запишеш езиков курс? - Той със сигурност ще ти е от полза... Ама там се иска учене и собствени усилия, а не блеене и философстване...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 22 часа
hash: 8af7b566d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Леле, че наивни хора имало! Я умножи 35 по броя на хората и ще видиш евтино ли е и колко ще спечели само за един ден този господин.

 
  ...
преди: 12 години, 12 часа
hash: d05b3c8eab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз мисля да посетя семинара му в Пловдив. За тези пари освен обяд ще те снима и с аура камера. Тя самата снимка си струва 30-40 лв. в Пловдив. Ако смяташ, че ще ти даде стимул за нещо неговия семинар не виждам защо да не идеш. Относно силата на мисълта ДА тя действа. Аз съм постигал определени цели с нея.
Според мен той се опитва да помогне на хора с неговите семинари. Много ясно, че не може да го прави безплатно все пак наема зала има транспортни разходи. Не виждам, защо все трябва да плюете и критикувате ми направете вие по-евтин семинар като е толкова лесно 9 часа да говориш пред хора. В ютуб има качен негов семинар от Пловдив гледай го и ако смяташ, че е полезен отиди. Относно изказването на Ж30 има много хора които са болни или имат болни роднини и това е нова надежда за промяна. Дори за 1 ден да им вдъхне надежда, че всеки проблем има решение смятам, че ще е по-добре от колкото да критикува по разни форуми.
"Най-голямата глупост е да отхвърлиш нещо, което не разбираш"

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 часа
hash: a96b7993b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Другите са прави за парите, но не е това най-важното. По-важното е, че този г-н няма да ти каже нищо, което вече незнаеш. За силата мисълта има книги, филми и сумати инфо в нета. Направи си услуга и не се занимавай.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 42 мин.
hash: f690d43acf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нямам честта да познавам г-н Ангелов и съответно - впечатления от семинарите му. Темите, които засяга са интересни и вече въпрос на умения е как ще ги представи пред аудиторията и какви практически прийоми за прилагането им ще покаже.

Съдейки обаче по сайта му, изглежда е доста комерсиално насочен, а и нивото на което работи е съвсем първоначално (за начинаещи). Хуморът, който се опитва да прокарва с презентацията си също ми се струва плосък.

Конкретно за посещението на семинара - както казва №5, дори само заради фотографията (ако е правилно изпълнена) си струва. Отделно от това - на такива места обикновено се събират интересни хора, търсещи и духовно насочени, като това силно вдига енергетиката на събитието. Интересните запознанства също не са рядкост.

За тези, които не умеят да плуват, но морето им е до колене, като №1, 4 и 6 ще ги помоля само да се замислят - говорили ли са някога пред голяма аудитория, опитвали ли са да предадат знанията и уменията си на голяма група хора, подготвяли ли са лекция, семинар? Въобще - произвеждали ли са някога с ръцете и ума си нещо, което е интересно и полезно за другите, или резултатът от цялата им жизнена дейност досега е изтичал единствено през канализацията в бялото помещение?

Ray

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ad1e293ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От авторката
Ray Благодаря купих си билет.
№ 4 аз също мисля, че грешиш семинарите са по 70 човека осигурен обяд, снимка с аура камера и продължителност десет часа. Той тези пари няма да ги спечели за ден защото е учил и се е подготвял с години щом толкова хора не сме съгласни да платим на теб, а на него, значи има защо.
№6 може би ще го покаже или го каже така, че да е по лесно за възприемане от колкото от книга.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 1efac369ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Преди известно време ходих на негов семинар и останах доста разочарована. Първо, че семинарите му са осеяни с плосък хумор и второ самият човек с аура камерата, каза да дойдем отделно да си запишем час, ако искаме снимката да е реална.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker