Яд ме е на хората в България! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Яд ме е на хората в България!
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 4169 пъти
През последните 5-6 години, хората тук в България тотално изпростяха. Не слагам всички под общ знаменател, защото има и много точни и добри хора, но ПОВЕЧЕТО тук са тотално изтрещели! Нямам думи просто... Мъжете(повечето) са с оправени вежди, обезкосмени напраЕни, че даже и някои от тях си слагат и фон дьо тен, редовно ходят на педикюр, маникюр.... изправят си косите... как може? Как може това да се харесва? Това за мен си е чиста педеращина!

Който иска да ми се обижда... но МНОГО ме дразнят такъв тип "мъже"! Ама много! Кой ви излъга, че това е много готино? Тцтц...
А за жените да не говоря.... Аз съм жена, но такова чудо като днешното поколение не бях виждала. Хем и аз съм от днешното поколение, а имам чувството, че съм родена в грешно време. Момичетата днес са най-големите кучки и лицемерки, и им прави удоволствие да са такива. Единственото, което ги интересува е постоянно да търсят начини, с които да превъзхождат някой, как да изпъкват, как да докажат, че те са най-най и че те са по-компетентни и от дървен философ.

Как може да ти прави удоволствие да си гаден? Защо хората се кефят на лошото? Като минеш през някое кафе или нещо си, хората те гледат сякаш ще те изядат, брех, от къде е тази злоба значи? Сигурно постът ми ви звучи адски отчаян, но просто исках да споделя непоносимостта си спрямо хората днес. Не искам да обиждам никой, но едни 90% от хората(не знам заради чалгата или заради нещо друго) тотално се промениха към лошо( според мен ). Може би не съм напълно права, но по мои наблюдения(всеки ден общувам с такива) те са лицемерни, подли, и им прави кеф да са такива!

Защо бе хора? Защо трябва да си лош и да се държиш като пълен боклук за да те уважават и да си известен? И как може точно този тип хора да си мислят, че наркотиците са нещо МНОГО хубаво и всяка вечер да са на дискотека, да се напушат, да взимат хероин, амфетамини и някакви такива боклуци и да си мислят, че е много готино, а тези, които не взимат наркотици, според тях са задрастеняци?

Смятайте колко е изпростял народа щом едни 90% мислят така. Лично аз познавам хора, които всеки ден пушат трева и смъркат и си мислят, че това е много готино и те са от готините типове, които са ВИП, . Има хиляди начини да си го направиш весело и готино, без дрога. Нямам думи просто.
Ако и вие мислите като мен, можете да "излеете" яда си в темата ми. Ще се радвам да намеря хора, които са на същото мнение като мен!
Хубав ден!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: a72d9adeb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съгласен съм. Простотията е бъпиюща и повсеместна. Освен това е много агресивна. По интелигентните хора предпочитат да не се занимават, и обикновено не се конфронтират. А простака само това чака, и все повече наглее.
Извода е, че конфронтацията е неизбежна. Ако искаме нещо да се промени.

Нещо, което много ме дразни са шаблоните. От някъде се появява внушението, че това или онова е "готиното", и край - който го няма е втора класа. И всичките кретени, дето не могат да се подпишат без грешки, си мислят, че знаят универсалната истина. И така до следващия сезон, когато идва новата универсална истина, новия шаблон, често противоположен на предходния, обаче на кретените им е къса паметта и тия противоречия не им пречат.
А въпросът е: защо в България на мода са все по-просташки неща???

Не че по света хората пръцкат розов аромат, но определено има контраст. Много съм пътувал и знам. Просто младите хора имат различни стремежи. Много малък процент хора се борят да са най-страшната батка / най-вървежната кифла в квартала. Хората имат доста по-интересни и по-разнообразни стремежи.
Трудно се обръщат такива тенденции, но не е и невъзможно. И в България има всякакви хора. Въпросът е кои ще преобладават?

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 60f569d995
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Човек, напълно съм съгласен с теб. Жалко, че такива като нас са малко. Много би ми било приятно да си полафим.

Snowman

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: dc40de918f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ти в кой град живееш, в Добрич няма такива момчета мен. по принцип гледам да съм лош (има доста момичета, които ме харесват). държа се грубо с хората, за да знам защо ме мразят, иначе има доста, които не ме харесват без причина, но точно заради това, аз ги псувам (не ме интересува момиче или момче) както казваш ти завиждат :( не че аз не завждам, но на никого не споделям, кого не харесвам. дори с момичето, което харесвам, се държа груба, за да знам, защо тя не ме харесва :) но да знаеш, че мен не ме уважават и далеч не съм душата на компанията. единствените, които ме уважават са моите приятели (които пък не са малко) и семейството ми.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a512712a49
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подкрепям те напълно аз също съм дете на 21 век, но просто като се огледам около себе си се отчайвам, че изобщо съществуват такива хора. Това не е трагично това е отчайващо всички ценности са изгубени интересуват се само от дискотеки и гримове парцалки и кой ще изглежда по-добре от другия

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e55e8f96fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Здравей!
Напълно съм съгласна с теб за казаното. Всички момичета от "новото" поколение израснаха и сега в очите ми те са просто лигави кифли, които се стремят да изглеждат по-чалгаджийски и по-чалгаджийски. Всичко граничи с гротеска. Момчетата са по-стойностни според мен. Днес е модерно момичетата да изневеряват, а момчетата да се чудят къде да си намерят свясно девойче за жена. И аз съм се питала много пъти защо трябва да е така и кое беше причината и не мога да си го обясня. Според мен гладът и немотията направиха хората толкова комплексирани и завистливи, че те просто престанаха да бъдат "хора".

Аз също съм сравнително млада, на 23 съм, но при среща с някоя от тези лигави кифли, дори не я отразявам, че съществува, защото това за мен не са достойни момичета - те нямат морал, нямат ценности. Аз също изглеждам добре, но някак си със стил и предпочитам това да си остана скромна, от колкото да бъда една от тях. Колкото до наркотиците е наистина глупаво да се вземат, но това вече си е лично предпочитание. За мен момичетата са много глупави и за това общувам предимно с момчета, дори почти цялата ни компания е само момчета и така е много по-добре, от колкото да се налагам да се правя и аз на "кифла".
Поздрави!
В.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 59e67bfd76
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   На мен ми харесва как мислиш и съм напълно съгласна с това, което пишеш!!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 53591b28cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката:
Е, радвам се, че споделяте мнението ми. Направо съм отвратена от малцинството тук.... Не страната, а хората ще ни изгонят оттук. Просто...ако не беше семейството ми едва ли нещо друго би ме задържало тук. С какво да се гордея, че съм българка, след като самите българи свалят звезди на чужденците и лъжат по интернет сайтовете и социалните мрежи, че са от Ел Ей или Ню Йорк...Ню Йорк ще го видят през крив макарон, хаха. Много ме дразнят такива тъпаци. А тези с оправените вежди и женските очила и розовите блузки се отказвам да ги коментирам....направо не е за вярванеее до къде може да стигне човешката глупост. За мен тези мъже са си чисто обратни.

А момичетата.... не очаквам нищо хубаво от тях. Знам, че никога няма да намеря приятел в лицето на едно момиче, защото днешните момичета са най-долните и злобни същества, които познавам. И на лицето им е изписано колко са пропаднали, а се сърдят на мъжете като им го кажат в очите. Дано някога намеря истински приятели сред нормални хора! Защото сред тези никога няма да срещна приятели, те се събират, заради някаква изгода. Жалко, че повечето от тях не са пораснали.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 60f569d995
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ех, хора няма ли начин да си спретнем един общ чат някъде???

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6b4cc3878d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Съгласна съм.
Сара

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 60f569d995
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами, как да го направим?

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e1cd909a2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Много си права авторке, въпреки че това не е излолирано явление само в България. И аз мразя простотията, пороците, разврата.
Това за обшщ чат е интересна идея. Друго предложение да си организираме среща някъде. Примерно пред НДК.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 38fccc6def
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз все още се чудя и не намирам отговор на 1 доста съществен въпрос. А именно - какво, по дяволите, ви интересува кой какво прави и защо го прави? Някой си се напивал, друг се друсал... Окей, това си е техният живот и техният ИЗБОР! На вас какво ви влиза в работата? Ей това е проблемът на българина - че не гледа себе си, а вечно другите. Аман...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 53591b28cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   АВторката:
Номер 12 - абсолютно си прав. НО! Как да не ни интересува като това се е превърнало във фикс идея на всеки, и всеки се държи надменно, грубо, и нахално с другите, които не са като него, а и да са като него... какво от това, нали са "Випчета". Това ме дразни ужасно много. Просто не понасям такъв тип хора. Не знам за какви се имат, но да слязат на земята.
Номер 11 - Съгласна съм, че не само в БГ е така, но българчетата черпят идеи от чужденците, а толкова са далеч от тях... ходила съм в чужбина, но не съм виждала чак такива педали като тука. С тея оправени вежди и изправени коси направо... с лопата да ги ринеш. А момичетата в чужбина са още по-големи к*рви от момичетата тук, но и нашите момичета ги настигат вече. Дори и управляващите ни, и всички известни личности тук или не са българи или са наполовина. Кво да говорим повече? Всичко българско умря. Всеки копира чужденците, и им се кланят.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 60f569d995
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Номер 11, не всички сме от София!!!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b16f9e6c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

15.   14, ами организирайте си се по градове/села, защо трябва да крещиш и да викаш? Че и три удивителни сложила.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e55e8f96fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Хаха.. номер 14 и номер 12 изобщо не са внимавали в час. Аз съм против приемането им в нашата група за хора, със съхранена в себе си човещинка :)
В.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 60f569d995
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   15, не викам и не крещя! Викането е когато някой изписва цялото изречение с главни букви, ако не ти е ясно. И от къде знаеш, че съм от ж. р???

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b0fa476fdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Номер 16, искрено съм изумена и, бих казала, възхитена, от прозорливостта ти. Но да, то си е цял талант да преценяваш хората от един пост /5-10 изречения/. Само че не съм сигурна доколко ти е правилна преценката...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 974a9e2db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Абе сега всеки гледа лошата страна на България това е мн тъпо я стига има неща с които трябва да се гордеете!!! Почти няма страна с толкова славна история като нашата!!! Матей Казийски, Димитър Бербатов и Христо Стоичков!!!

Ж11години

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker