Без подарък - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Без подарък
преди: 12 години, 20 дни, прочетена 2464 пъти
Здравейте,
Скоро имах рожден ден, но гаджето не ми подари нищо. Същото беше и на Коледа. Предишните пъти все нещичко ми подаряваше, но този път никакъв жест от негова страна. Все се оправдава, че не е имал време. За 8 март в последния момент минути преди срещата ми беше взел 2 вафли, а за 14 февруари някаква детска игра. По Коледа 7 дни отпуска пак не намери време да вземе нещо, поне една картичка. Сега пак поне едно цветенце да беше ми дал. Аз бях събрала компанията на заведение, всички дойдоха с подаръци, а той нищо не ми подари и даже не ми честити като хората като ме видя. Всички от компанията бяха възмутени, че е дошъл с празни ръце.
Бих искала да чуя вашите мнения. Как смятате според вас обидно ли е ако не ви подарят нищо на празник. Аз не искам кой знае какво просто един мил жест и нещо дребно. Не е да няма пари, но май не му се занимава и не му се старае заради мен. Вие как ще реагирате ако вашето гадже не ви удостои поне с един жест и как ще се почуствате?
Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 20 дни
hash: 9af738f938
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Смятам, че определено е невъзпитан, да не кажа нещо повече... Съжалявам, но щом сега постъп ва така с теб, представи си след време как щесе държи. Това е проява на неуважение и изобщо не говори добре за този човек.

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: ab969807a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нали ти е подарил... най-скъпото което има - себе си! Или и това не е достатъчно?...

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: d4cce89ac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не е въпроса в цената на подаръка! Ако е нямал пари, е можело да ти откъсне едно цвете от някъде. Въпроса е в жеста. Явно не се старае и е крайно груб и невъзпитан

 
  ... горе^
преди: 12 години, 20 дни
hash: 92e17ba216
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Както каза 3, важен е жестът. Няма значение какво ще ти подари, основното е да покаже някакво уважение към празника ти. Вярно е "Нали ти е подарил... най-скъпото което има - себе си! ", но той дори не й е честитил както трябва. Едно цвете нищо не струва, но показва много или пък дори да не подарява нещо някакъв мил жест или изненада да направи, а доколкото разбрах той не е направил нищо.

Авторке, поговори с него за това. Кажи му, че си се почувствала пренебрегната от него, точно когато трябва да си най-щастлива и че жестът от него, какъвто и да е за теб значи много. Да, може да му стане леко неприятно, но няма право да се сърди и ако е човек на място оттук нататък ще се държи по различен начин. А ако не си вземе поука трябва да се замислиш за връзката ви. Сега това може да изглежда малък проблем, но значи, че той не проявява разбиране и прави неща, които те нараняват, а това, сещаш се не е хубаво.
Може всъщност наистина да е нямал време, макар че, както каза ти, не отнема никакво време да ти вземе една картичка. За това поговорете.

 
  ...
преди: 12 години, 16 дни
hash: fde92eda4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако на човекът му пукаше, щеше да събира жълти стотинки и пак щеше да събере 1 лв за картичка (да не говорим, че има карртички от 0. 20 лв). Никога няма да забравя едно мое гадже от ученическите години как ми подари един дъвчащ бонбон и свито на тръбичка листче, обгорено в краищата. Каза ми: само това мога да си позволя в момента, но се надявам да се усмихнеш. На листчето пишеше: Знам, че няма да е завинаги, но искам сега да е хубаво... Е, явно като искаш си намираш и начини. Бяхме едва 8-ми клас. Той беше наистина бедно момче, само с майка му и сестра му се бореха с живота по квартири и т. н. Та ако твоят човек е искал да ти подари нещо е щя да го направи.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d7c43a6b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Виж по този начин ти показва колко му пука за теб поговорете си за това какво чувствате и горе главата той не е единствен...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker