Миришещ и мръсен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Миришещ и мръсен
преди: 12 години, 20 дни, прочетена 4134 пъти
Здравейте,
От известно време вече половин година или повече приятелят ми ходи много мръсен. Мирише на пот, на крака. Якето му не е прано от Нова година и мирише на клошар вече. Ходи със скъсани дрехи, разпасан.

Обувките миришат отвратително. Като идем на гости и се събуе направо ужасна миризма се разнася навсякъде, омирисва целия апратамент. Другите гости започват да се споглеждат и да се чудят от къде е тази миризма, отварят прозорци, а то пак не се трае. Отвратително е. Ходи бос в обувките защото нямал чорапи, трябвало да си купи. Купих му чорапи, не ги носи. Купих му освежител за крака и против гъбички и други не го ползва. Дезодорант му купувах няколко пъти. Първия за 2-3 дни го изхаби. Не знам как толкоз бързо. Вторият не си е направил труда да го ползва. Нямал време. Нямал време за 2 секунди да се намаже. Бива ли такава немърливост.

Ходихме на екскурзия заспахме от умора и по една време се събуждаме, аз отидох измих се и го питам няма ли да си измие зъбите. Мързяло го. Не се изми за 3 дни изобщо. Миришеше на пот.

Просто не мога да го разбера. Преди беше толкова чист, къпеше се по 1 час и по няколко пъти особено на морето, а сега толкова се е занемарил. Преди дрехите му миришеха на прах за пране, а сега на пот и не ги сменя цяла седмица. На 30 години е, може ли така да се излага. Живее с майка си, и се чудя тя не му ли казва. Дълго време си мълчах, но тези дни не издържах, защото ме ядоса и за друго и му казах всичко. Не знам може би се обиди, от тогава не сме се виждали, минаха 4 дни, което е нетипично.

Какво ще ме посъветвате. Как да постъпя? Обичам го но не ми допада да ходи толкова мръсен. То и за него не е добре. Навсякъде да се обръщат след миризмата. В работата не знам как го търпят. На мен миризмата на пот не ме дразни чак толкоз, но на крака ми е много неприятна и въпреки това не се гнуся от него, но все пак елементарна хигиена да поддържа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 20 дни
hash: b50a1bb068
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Брат ми е на 27 години и по същия начин смърди. Аз поне се къпя и си сменям дрехите и пазя хигиена-мия си зъбите 3 пъти на ден. Живее с майка ми, но тя му казва-ама тя не и пука и за мене на 17г съм. Тъй, че зарежи го-да си смърди сам.

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: a0002f959a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отвратително - аз се погнусих докато чета, а ти незнам. Да не би да правиш с него секс? Дори не си представям да се целуваш с такъв, дето зъбите не си мие, а да не говорим за друго. Аз лично бих се отдръпнала, ако случайно се появи промяна - добре. Ако както се оказва той даже е и изчезнал - много му здраве. То обич, обич, ама все пак не сте клошари нали?

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: e072f17be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Може за тези 4 дни да си пере, чисти и парфюмира целия инвентар!...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 20 дни
hash: e395aa308f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Уауу, едни не се къпят, други зъбите си не мият, все млади хора. Как може бе. Как ги целувате, как сте интимни въобще. Не, не, не мога просто. И какво му обичаш толкова - да те излага пред хората. Сигурно си мислят че и ти си мизерница, щом го траеш така. Незнам какво да те посъветвам. Добре си му казала директно. Просто започни да се поддържаш ти самата повече от преди и да те заглеждат другите.. дори самата ти се огледай за друг--да го видим тогава твоичкия...

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: dc32920c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ужас, горката ти!!! Това е наистина непоносимо, знам че звучи гадно, но аз ако бях на твое място щях да го оставя. При положени, че има условия и възможност да поддържа добра хигиена не разбирам защо не го прави.
И все пак мисля, че проблемът е много по-сериозен. Нещо го мъчи този човек-обикновено хората, когато се занемарят, сякаш не им се живее, разбираш ли, сякаш нямат желание за нищо. Поговори с него и го попитай дали няма някакви проблеми напоследък, може пък нещо да се е случило и човекът по този начин да го изживява. Знам ли. Ако държиш на него опитай се да му помогнеш и да го разбереш. Ако пък си е съвсем добре, но просто не му дреме за собствената му хигиена вече то тогава най-добре да го оставиш... Пак много и си издържала.
Jay

 
  ...


...
преди: 12 години, 20 дни
hash: 6221d35fc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   И аз съм същия... :))))))) Може би има проблем с потните жлези. Има хора, чиято пот мирише повече от нормалното!

Явно се, чувства сигурен с теб, и затова е спрял да се поддържа.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 20 дни
hash: 544cec3da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много неприятно наистина... и непознат човек да е, пак е неприятно, а какво остава за човек, с който прекарваш повечето от времето си. Такова поведение е проява на неуважение към околните и кам самия себе си. Имаш право да се сърдиш. Приятелят ти трябва да се стегне, никой не обича миризливи дропльовци.

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: a0002f959a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   О, №3 - може, ама надали... както казват по друг повод.

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: a12e98d1bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Правилно си постъпила като си му казала, може той да не се усеща, но околните го усещат, да не постегне малко излага и себе си и теб

 
  ... горе^
преди: 12 години, 20 дни
hash: 0878069749
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Правилно си му направила забележка. Не си длъжна да търпиш такъв мърльо до себе си. По този начин излага и теб и себе си, когато сте в компания и засмърди. И аз да бях на твое място, и аз щях да постъпя по същия начин. Всичко е въпрос на възпитание. Ако вкъщи не са го научили на елементарни хигиенни навици, то едва ли ти ще му промениш начина на мислене. Все пак той е на 30, с изграден характер, така че ще ти е трудно тепърва да го превъзпитаваш и да го вкараш в релси.

 
  ...

...
преди: 12 години, 20 дни
hash: 1dae13eafa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Някои психични заболявания започват така. Има ли нещо друго смущаващо в поведението му, в начина на говорене? Депресиран ли е?

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: 1aaa9b77ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да беше депресиран известно време, но нещата горе долу се пооправиха. Напоследък беше по-добре. Все се оправдава с липса на време, но не може пък така да се занемарява. Не знам как не го е срам от околните. Мен много би ме било срам да ходя мръсна и със скъсани дрехи. Говорих с него да видим как ще постъпи и дали ще си вземе поука или не. Няколко пъти намеквах, ама този път директно казах и май се обиди.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 19 дни
hash: bf5e600008
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   О, миличкият - обидил се?! И нямал време. Че какво работи този смръдльо? Защото май единственото място, дето няма да си личи, че не се къпе и дето тако или иначе си мирише е на някой боклукчийски камион.

 
  ...
преди: 12 години, 19 дни
hash: a44522b915
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз нямам чак такъв проблем като теб, но и мъжът ми не е цвете за мирисане.
Къпе се всеки ден, но не обича да си сменя дрехите. Преследвах го, карах се и накрая ми писна и го оставих да си пасе на воля, защото нервите ми не издържат.
За всеки случай при мен нещата ескалираха в тотално нежелание за секс от моя страна. Не знам на какво се дължи, но мисля, че на голям процент и на неговите гадни навици.

Има зъби за чудо и приказ. Но само фасадата. Не обича да ги мие, дори и след като ги измие, яде. Аз лично страшно много поддържам зъбите си. За разлика от него. Но пък косата си мие всеки ден, а му е суха. Не мога да го разбера, но вече не се и опитвам.
Започнах да не му пера дрехите. Така той сам почна да ме кара да ги пера и почна да си купува нови.

 
  ...
преди: 12 години, 18 дни
hash: 1aaa9b77ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторката
Говорих с него и вчера, купих му дезодорант и за крака също, но той не ги ползва. Не му харесвали такива за мазане. Взех такъв защото предния го изхаби за 3-4 дни. Щял да се маже като свършел с лекциите, че сега нямал време. Можете ли да си представите що за глупост. Да няма време да се мацне за 5 секунди. Глупави оправдания. Голям инат е, та чак на глупост избива вече. Мислех да му кажа "смръдлив ли ще ходиш на лекции", ама се въздържах. Хвана ме яд. Що за човек, що за инат? Във всичко е такъв инат и винаги обратното прави. Вече си мисля да му кажа да не се маже да видим дали на инат ще се намаже. То го правиш за негово добро, то не разбира и не разбира.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 16 дни
hash: 3146d2fb53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Според мен, има някакъв психически проблем. Сама казваш, че преди не е бил такъва. Не знам от какво е била провокирана тази депресия, но определено се задълбочава.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker