Как да стана "лошо момче"? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как да стана "лошо момче"?
преди: 12 години, 11 дни, прочетена 5386 пъти
Писнало ми е да се държа добре с жените, така само им вдигам егото. Обаче като се държа както ми идва отвътре с тях - лошо ме намразват. Примерно някаква ми говори глупости на главата и аз я режа директно "Стана ми скучно да те слушам! " и отивам в другия край на автобуса. Освен това, когато видя мацка да се гримира ми иде да й кажа "Колкото и да се гримираш, от жабата принцеса не става! ". Просто вече ми е писнало от високото его на някои жени и вече ги приземявам на земята. Обаче така ме смятат за много груб и пак не става свалката.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 дни
hash: 99aca1ef99
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, здравей, не че нещо, но когато прочетох последните 2 изречения : "Просто вече ми е писнало от високото его на някои жени и вече ги приземявам на земята. Обаче така ме смятат за много груб и пак не става свалката. "

.. Такива мисли ли се пораждат у теб при свалка, "Колкото и да се гримираш, от жабата принцеса не става! ", някак си сякаш си противоречиш сам. Казваш, че те смятали за груб и показва с написаното как пораждаш такова мнение. Сега ще сметнеш, че понеже, аз съм от женски пол и те нападам, но на мен лично, ако някои ми говори такива неща не бих проявила интерес и бих се отвратила. Хората са различни и харесват различни неща някои, по-груби и лоши момчета както ти казваш, други по-внимателни и кротки. От друга страна пък съм забелязала, че както сам виждаш когато си по-мекушав си патиш. Но не споменаваш при този вариант ти какво точно отношение си получавал от отсрещната страна? Питам, защото не мога да си представя, някои независимо дали момиче или момче обича грубото отношение от отсрещния пол.

Струва ми се, че слагаш всички момичета под общ знаменател и може би, подчертавам МОЖЕ БИ в дадена ситуация си си изкарал това грубо отношение на неправилния човек, примерно някоя мацка те е обидила с нещо и от там си се настроил към всички, както ние жените казваме: " М те мъжете са еднакви" и ти така към всички жени. Но на вас този израз ви е обиден нали, постави се сега и от нашата страна, когато някои ни нарани с нещо, нагруби, правилно ли е да казваме, че и вие ВСИЧКИ СТЕ ТАКИВА? , в днешно време има много нагли и лоши момичета, надменни надути кифли, които с право си заслужават лошо отношение, ама и сами си го провокират, ако при теб е имало случка с такъв индивид -тук те подкрепям. Ама по написаното, не знам що за човек си и не мога да знам ти по какъв тип момичета си падаш, защото както сам се сещаш не всички са еднакви.

За някои хора е по-трудна цялата тая философия с отсрещния пол и е съпроводена с повече нерви, търсене, неуспехи, но това вече е съвсем за друга тема.

Ако се държиш така, както искаш и те с теб, мисля, че няма да има проблем, а ако лошата проява на отношение идва 1-во от тяхна страна, просто няма смисъл да се занимаваш и ядосваш на такива момичета.
Пожелавам ти късмет и свалките и любовта [=

 
  ...
преди: 12 години, 10 дни
hash: 1ded39a83b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти тъп ли си? С това поведение никоя няма да те хареса. Как можеш да кажеш на момиче "Колкото и да се гримираш, от жабата принцеса не става! ", какво ти е виновна, че се гримира? Естествено, че ще те смятат за груб, защото ти си. На каква свалка се надяваш? Ако на мен ми изръсиш нещо такова, такъв ще ти извъртя, че ще те лепна за стената. Аман от селско поведение, така можеш да свалиш само кравата на село, ама и за нея се съмнявам.
И явно нямаш провилна представа за тома, какво е лошо момче. Определено не е някой, който се държи с момичетата така. А някой, който се държи нахакано и самоуверено и просто му идва от вътре. На теб не ти ли идва от само себе си, няма да стане, ше си умреш сам.
Good luck:)

 
  ...
преди: 12 години, 10 дни
hash: 77ee9f372f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   1, за да се държа гадно, явно има причина. Когато ме предизвикват с гадно поведение и аз ставам гаден. Въпросът е, че се чувствам виновен.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 дни
hash: 370e8f6b44
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приятелю, това, което пишеш НЕ означава да си лошо момче!!! Това означава да си СЕЛСКО момче, по-зле, проста селска пръчка. Винаги трябва да се държиш кавалерски с една жена, която и да е тя. Не знам на колко години си, вероятно си пубертет, възраст в която момичетата хич не оценяват кавалерството, но после не е така. Станеш ли простак сега и да те режат ученички знаеш ли какъв успех ще имаш след години, когато момичетата поумнеят и си вдигнат критериите към мъжкото поведение? Точно никакъв, ще ти се присмиват буквално, няма да можеш да им кажеш, че са скучни защото просто няма да говорят с тебе дори. Замисли се малко, послушай мене. Бъди внимателен, галантен и усмихнат с всяка жена, изслушвай я, усмихвай се пак и трудно ще се отървеш от обожателки, дори приятелките на твоите приятелки ще са чували за тебе и ще те знаят преди ти да ги познаваш. И междудругото ако си създадеш репутация на просто селско парче пак ще те знаят.

 
  ...
преди: 12 години, 10 дни
hash: 77ee9f372f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   4, не може да се държиш канвалерски с жена, която не те уважава. Не всички жени са дами!

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 дни
hash: 77ee9f372f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   4, на 24 съм, а не пубер.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 дни
hash: e875dedcce
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен не е хубаво първо да се обижда. Също да се таи скрита злоба. Просто приемаш хората такива каквито са. Принцеса, жаба, важното е душата, един днес е хубав, утре може да погрознее, напълнее, отслабне драстично, ако не се приемаме такива каквито сме, не е добре...

Просто живота се мени, не гледай външния вид толкова, живей в мир със себе си, не обиждай, не се преструвай пред други за да се харесаш, или те харесват или не, народът по света е безброен, все с някой човек си пасва и жаби и принцове и слонове, намират си двойтака, че и змии и мечки също, просто бъди себе си без да обиждаш, защото и теб ако те обиди някой няма да ти еприятно. Всеки какъвто е, гледай не външното а душата.

 
  ...
преди: 12 години, 10 дни
hash: ae35887e64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   .... '''лошите момчета''са за предпочитане пред послушните, но и да се возят в автобус не мисля, че е в стила им.... ЗАРА

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: c9b8b8b885
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Хаха тука всички се нападат, нека и аз се включа, номер 1 има хора, които си падат по такива неща, лично аз обожавам поведението на моя приятел, но те подкрепям че автора е далеч от правилния начин, и защо сички се нападаме ? човека не знае как, явно е момченце ( няма нищо лошо) с времето ще се научи, то им е вродено

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 дни
hash: cad6b756d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Трябва да намериш друг подход за приземяване. Аз, например, успявам някакси хем твърдо и авторитетно, хем без да е заплашително да им покажа, че при мен лиготии, фръцкане и изтъкване не вървят и досега всяка една го е приела нормално, без да се сърди и продължаваме да си общуваме нормално. Това с жабата, грима и тем подобни гледай да ги разкараш, защото е чиста грубост и така не се приказва.

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 02ee898d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Гледай филми с лоши момчета-те нямат общо с представата ти за "лошо момче". Много ми хареса 4 коментар.

Лошото момче е секси и всички мацки примират за него. Той има голямо самочувствие и самоувереност лъха от всяко негово действие и движение. Просто си много далеч от истината. Кажеш ли някоя от тези глупости, които си написал-забрави за момичето!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker