Каква е съдбата на... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Каква е съдбата на...
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 3138 пъти
Искам да попитам мъжете бихте ли харесали жена, която е дебела, ниска, но добра и умна?
И стереотипът ми е ясен, че всеки иска жена му да е слаба, макар и лоша и не дотам умна, но да е като манекен, но просто ми е любопитно ако все пак не е такава жената, каква съдба следва за нея????
Аз мисля, че следва 1 от следните:
1. Да срещне мъж, който е болен от някоя друга лека жена и тази жена да му лекува раните. МАлко като майка да му бъде...
2. ДА не среща никакъв мъж и да седи сама.
3. Да срещне пияница и да му плаща сметките.
4. Да й се качва на главата мъжа.
5. Да живее мъжа й в дома й, и да си има любовници.
Ето това мисля, че следва. Жалката истина, че не се гледа ДУШАТА, А ТЯЛОТО....
Кажете нещо по темата. Малко ми е болно, боли ме, но ако може, споделете, искам да чуя и други хора... как мислят...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8f8f9c5bdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами така си е, обаче и жените гледат тялото. Който не е напомпан с мускули не го харесват.

М23

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2def0a8a36
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Не мисля, че слабите жени са глупави и лоши. Аз поне не се смятам за такава. Не мисли, че тези, които изглеждат добре задължително са щастливи. Аз бих предпочела да не изглеждам добре, но да съм здрава. Радвай се на това, което имаш. Хората са казали, че за всеки влак си има пътник. Не е казано, че трябва да е някой пияница, да има любовници или да ти се качва на главата. Имах търпение и ще го срещнеш!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2def0a8a36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Тоест имай търпение и ще го срещнеш

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5ffc583af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж, никой ме може да ти даде еднозначен отговор, предполагам това ти е ясно. Първо, колкото и клиширано да звучи, за всеки влак си има пътници, някой може да се влюби и в дебелата и ниска жена, зависи освен това как точно изглежда, никой не може да ти даде категоричен отговор по това описание.

И второ, не съди хората, за това, че обърщат внимание на тялото. Сексуалното привличане е основата, за да започне една връзка, мисля, че разбираш това. Ако наистина някой е твърде пълен или изглежда отблъскващо по някакъв друг начин, не мисля че е честно да съдиш хората, че не са привлечени сексуално от него, или да искаш някой да бъде с такъв човек само заради добрата му душа, без капчица привличане. Освен това дебел не е присъда. Мисля, че и това ти е ясно. Стига да има достатъчно желание всеки може да отслабне. :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 62e2852656
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мила, всичко опира до самочувствието. Ако си комплексарка-съдбата ще е такава, каквато си се настроила, че ще бъде. Ако дигнеш високо главата и изпъкваш с хубавите си качества-друга съдба те чака.
И все пак ако това ти тежи, може да се напънеш с някоя диетка и спорт. Също колкото се може да се разкрасиш, да знаеш че си направила каквото може относно външен вид. Слагай малко по-високи обувчици. Подбирай дрехите според фигурата. Успех!

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 26ce9d0d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не мога да повярвам, че все още не сте го осъзнали- хората са души и имат тела... хората не са тела с души. Демек всичко зависи от това как ти се чувстваш! Дори да е дебела, ниска с пъпки и фрапиращи белези по тялото, тя може да бъде красива. Забелязала съм, че всеки гледа увереността на другия пол, затова играчите и кифлите са на високо желание- не заради бицепсите или талията, а заради самочувствието и самата походка, която излъчва увереност и сила.

Ако не е уверена, ако страда от комплес за малоценност

1- Ще остане сама, защото няма да може да се доверява...жалко е.

2- Ще се обвинява всеки божи ден заради тялото си, никога няма да се приеме такава каквато е. Въпреки, че е прекрасен човек, очарователен приятел и страхотно гадже... ако не го чувства е без значение

НО, ако не се обвинява за ръста и теглото си, ако осъзнава, че е достатъчно красива, умна и добра...

1- Ще намери свястно момче, защото тя няма да привлича с тялото и красотата си, а с излъчването и чара си! (всеки човек е красив, сещате ли се)

2- Животът и ще бъде истински- истински успехи, истински приятели, истинска любов, истинска радост... по-добре с 1 приятел на разходка, отколкото на маса с много фалшиви.

3- Тя ще бъде щастлива, защото ще изглежда добре и ще изглежда добре, защото е щастлива!

Колкото и да е красиво едно момиче, ако не го знае, тя не е желана- съсипва си красотата с нещастно изражение, тъжен поглед, неудобни дрехи и скъп грим. Но дори да не е секс бомба, щом знае, че не е плашило, щом се чувства добре в кожата си и се приема такава, каквато е - тя ще бъде щастлива, усмивката и ще я прави по-красива от всеки грим и всяка дрешка.
Зу-За

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8acb5fda8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами зависи от човека, не от дебелината му! Ако една жена е "дебела", а не пълничка може би има хормонални проблеми и трябва да обърне внимание. А пък относно мъжете никоя жена не е застрахована от пияници, неверници, или др. Явно ти си от нетърпеливите и иска мъж иска го сега, е неможе, тоо за всяка тенджъра си има похлупак, но момента идва според това какво ти е писано или предопределено там както му е редът! Не се ври между шамарите, да не те налити някакъв дето нетрябва! :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ba570a9343
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Съдбата може и да е среща с нисък и дебел, но добър и умен!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1cb33b841f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Избирам опция 2. Да не срещне никого. За какво и е мъж, като всички мъже сме толкова еднакви и ужасни. Стига с тези глупави клишета за това какво искат мъжете и жените. Не всеки живее според стереотип, но тези, които са различни рано или късно свикват с това да ги мислят за луди.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0d5ef4bd40
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж авторке, предполагам че си момиче и се притесняваш за себе си.
Винаги съм била едра, много по-едра от останалите. И по-висока и по-дебела.....но никога това не е личало нито в очите ми нито в поведението. Не съм седнала да се самосъжалявам, нито съм се изолирала от света, аз съм си аз, излизах с приятели, гласях се, гримирам се и т.н.

Имала съм и приятели, не много но съм имала, а и не всички харесват кльощави момичета!!! Когато се запознах с настоящия ми съпруг, той ме обожаваше. Не знам как стигна до същността ми, може и лицето ми да е харесал, може да е видял самоувереността в очите ми....просто се влюби в мен. И до сега аз съм всичко за него. 2 деца имаме, била съм и слаба след това, сега съм доста наддала след второто раждане и кърмене, животът си върви, само където ми е по-трудно в жегите ;)

Първи съвет : не се отчайвай и не дей да се самосъжаляваш. Не очаквай и от другите съжаление.

Втори съвет: стегни се. Спортувай всеки ден, пази 90-дневната диета или се храни разделно.

Трети съвет: не си мисли че да отслабнеш е невъзможно. Всичко зависи от волята и упоритостта ти.

И четвърти съвет: вдигаш глава и си казваш, че ти си много ама много повече от всички останали.
Успех ти желая и забрави за това, каква гадна съдба ще имаш. Просто живей.

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 81435efcd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 2

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 91bf7a580b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз бях дебела, средно висока, добра, но тъпа, срещнах пияница, болен от друга жена, качи ми се на главата, плащам му сметките и за капак покрай нервите и сълзите, разочарованията отслабнах и продължавам да отслабвам, за съжаление обаче продължавам да съм тъпа, защото не му тегля майните понеже ме е жал за него.

И така най-добре прояви непоклатима воля и отслабни до толкова колкото ти да се харесваш, запази добротата, интелигентността си и ще видиш, че ще намериш подходящият човек

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 21c7327421
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз знам, разбрах, че най-важна е вътрешната красота.
Няма да ми пречи ако жената е малко пълничка.
Симпатична ли е- и умна и добричка- взимам я :)

Едно Момче-20г.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7df888b0b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Мнението ми се покрива до голяма степен с това на номер 4 и 5. това, че си ниска, няма как да го промениш, но можеш да се грижиш за себе си, да спазваш хранителен режим, да спортуваш и да изглеждаш прилично. не може всички да са с мерки 90-60-90, но и няма нужда.

Много важни са й дрехите - каквото и да говорим, по тях посрещат. няма какво да се лъжем - ти като срещнеш някой дебел, разплут и мърляв мъж (не казвам, че си такава, просто давам пример), да не би да си казваш "я, този сигурно е прекрасен човек, я да взема да го опозная". за да опознаеш някого, трябва да се почувстваш привлечена по някакъв начин от него.
така че не обвинявай хората и съдбата, а направи каквото можеш за себе си, чувствай се добре в кожата си и бъди себе си.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3eb2fad611
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Автора:Благодаря за увереността, която ми дадохте. НАистина трябва да се боря да отслабна, а любовта, когато я срещна, няма да търся обич... когато бог ни срещне с нея.. Много благодаря още веднъж, много сте добри.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f6c7c299a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   "Искам да попитам мъжете бихте ли харесали жена, която е дебела, ниска, но добра и умна? "
----
Зависи предимно от това колко е дебела и колко грозна. И от още фактори индивидуално. По моя преценка ръст от 160см не е много нисък и става; но при тоя ръст ако килата са повече от около 65-70 - както и да я погледнеш си става дебела (например 75 и нагоре което вече си е почти разплуто, а над 80кг бих го нарекъл яко освинване). Така че нещата стават според зависи. Ако не е грозна ще се харесва на някого. От моя гледна точка както вече написах 160см и 65кг е все още приемливо но на границата.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 565ccdd4da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Те номер 5 и 6 са ти го казали.
Не можем всички да сме красиви. И погледни тези, които са нарочени за красиви - красиви ли са в твоите очи?! Аз ще ти дам един пример: Клаудия Шифър. За мен тя е отвратителна. Но за много е прекрасна.

Моята мила баба (лека и пръст - почина наскоро) имаше един лаф: "Няма красиви хора, има харесани". И беше много права. Казваше го по повод за дядо ми и нея. Тя винаги се е имала за грозновата, но чаровна. Като гледам нейни снимки - била е красавица по днешните стандарти (мургава, с чудесна кожа и слаба). Но по тогавашните - не е била красива, защото тогава са се харесвали едри, червендалести жени - така наречените яки българки:)
Дядо ми по всякакви стандарти беше красив (дано почива в мир и той). Но не беше толкова важна външната му красота, а излъчването му. Чувството му за хумор и добротата му.

Момиче, погледни назад в историята. Имало е мода. Едно време ти казах, харесвали са се белите хора, сега някои в стремежа си да са "красиви" си съсипват кожите в солариуми. През 80-те на миналия век са се харесвали къдрави, сега прави коси. Харесвали са се мъже с дълги коси - сега почти нула номер. Харесвали са се мъже с мустаци, сега го намираме за остаряло и селско. По време на средновековието са си бръснели веждите и са си лепяли миша кожа. Рубенс е рисувал жени като теб и е намирал, че са невероятно женственми и красиви.

И сега да ти кажа моето мнение - аз пък не харесвам слаби жени. Винаги съм се чудела как мъжете г харесват. И искам да ти кажа, че ако има един скелет и една пълничка жена, повечето мъже все пак ще изберат пълничката. Просто, защото е по-женствена.
Аз съм висока точно 160 см и тежа 62 килограма. И така се харесвам. Някога тежах 57 килограма, но с годините застопорих около 60-те (сега съм на 36).
Стига да не ти пречат тези килограми, обичай се такава, каквато си.

Естествено, ако си много пълна, би било добре да поотслабнеш и то не от естетична гледна точка, а от здравословна.
А ако наистина си мила и добра, какво по-хубаво от това.
И помни: няма ХУБАВИ хора, има ХАРЕСАНИ!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker