Нумеролог? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Нумеролог?
преди: 12 години, 10 дни, прочетена 3220 пъти
Здравейте! Интересува ме дали някой от вас е ходил на нумеролог, как точно протича сеансът и въз основа на какви лични данни се прави прогнозата? До колко може да се вярва на подобно нещо? Благодаря ви! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 дни
hash: 54e9874683
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами потърси в гугъл - нумерология - пътя на живота, лична година, там пише не нужно да даваш пари по нумеролози. Ами всичко е написано по книжките каквото знаят те го пише и там. Нумерологията се занимава с числа. Изчислява се по рождената дата, трите имена (всяка буква има вибрация на дадена цифра от таблицата), и се смятат гласни, съгласни, всичко. Щом ровиш в този сайт, значи можеш и в гугъл. Успех!
Ето нещо за начало:

Число на експресивността и подбора на партниора
Числото на експресивността се изчислява само по дата и месец на раждане.Намерете вашето и на интересуващият ви човек число и по показаната таблица. Ще раберете какъв ще бъде резултата от вашите отношения.
Например: Родени сте на 18.11.Изчислението се извършва по следния начин: 1 8 1 1=11=1 1=2. По същият начин постъпете и с другото число.
Значение на число Характер:
1 – идвидуалист, реалист, активен, импулсивен, свободолюбив, склонност към натрапване на собственото мислене, екстроверт.
2 – уравновесен харакстер, пасивен, подвластен на външни влияния. Лесно попада под зависимост, нуждае се от любов.
3 – независимост, откритост и комуникативност, вличение към развличения, творчески и инициативен, подход към всяка задача.
4 – основна черта на това число е стабилността. Консервативен, дълбоко обмисля преди да направи крачка.Педантичен и дисциплиниран, предпочита да живее по правилата.
5 – този човек е независим, динамичен, склонен първо да действа, а след това към размисъл.Авантюрист любител на приключения.
6 – творчска, емоционална, романтична и мечтателна натура.Като правило е човек нерешителен, идеалист.
7 – сдържан, независим, интересите му основно са насочени към духовната свера.Склонност към самота. Интроверт.
8 – материалист, лидер, инициатвен и изпълнен с амбиции.Много енергичен, самостоятелен, добър оранизатор.
9 – идеалист и мечтател, ранимост, безпокойство.Богато въображение, оригиналност в мислите и постъпките. Екстроверт.

Значение на съчетанията. Перспектива.
1 1 – двама индивидуалисти, не свикнали с компромиси и отстъпки. Постоянни взаимни опити да се подтисне партньора.
1 2 – ако влиянието на еденицата не е мнго силно е възможен хармоничен, взаимнодопълващ се съюз.
1 3 – има основания за оптимизъм.На този съюз са присъщи активноста, динамизма, предприемчивоста, но истинската любов на това съчетание е рядкост.
1 4 – това партниорство може да бъде успешно само тогава, когато се отнася до делови отношения.Различията в собствения ритъм на живот прави проблематични всички други видве отношения.
1 5 – за тази двойка са характерни взривоопасни отношения. Тук е възможна и любов от пръв поглед, и смъртоносни спорове за дреболии. Отношенията винаги ще се отличават с крайна нестъбилност.
1 6 – в това съчетание има голям шанс за успешен съвместен живот, в кото всеки от партньорите ще съумее да резлизира своите потребности, без те да накърняват унтересите на другия.
1 7 – взаимодопълваща се комбинация. Отношенията могат да бъдат продължителни, но не много дълбоки. Това всъщност им предава особена прелест.
1 8 – и двете числа характеризиращи хора трудно показващи чувствата си. Съчетанието е удачно в случай, че никой от тях не се нуждае от такава проява.
1 9 – девятката е оптималният партниор на 1. Като цяло добра перспектива за този съюз.
2 2 – отсъствието на взаимно разбиателство прави това съчетание проблеаточно от гледна точка на дълбоки продължителни взаимоотношения. Но ако се отнася за приятелство или пратньорство – това е едно от най- добрите съчетания.
2 3 – много добро и уравновесено съчетание с отлични перспективи.
2 4 – перспективите са много добри, с исключение на това, че никой не решава да прави пътвата крачка за установяване на отношенията.
2 5 – добрите отношения са възможни, но е малко съмнотелно. Преди всичко, такъв съюз ще бъде емоциоално неустойчив.
2 6 – много хармонично, стабилно и устойчиво съчетание. Именно такъв съюз обещава любов до гроб.
2 7 – нелоша перспектива за приятелство. За дълбоку чувства съчетанието не е успешно, но е възмовно.
2 8 – взаимодопълващи се отношения с много добри перспективи. Пълна хармония.
2 9 – кардиналните различия в емоционалната сфера правят съвместния живот почти винаги проблематичен.

3 3 – от една страна такъв съюз може да бъде много добър, а от друга присъщата на всеки независимост, може да донесе бързо охлаждане и разрив в отношенията.
3 4 –добро съчетание с големи шансове за успех, ако чувствата на 3 са достатъчно сериозни.
3 5 – много добро съчетание с много сходни карактери.Наличието на общи интреси го правят оюе по- удачно.
3 6 – отлично съчетание от всяка гледна точка.Блестящи перспективи, продължителни и дълбоки отношения.
3 7 – несходство в интересите може да стане причина за дълбоки конфликти и несъгласия. Изгледи за успешен същз почти липсват.
3 8 – на този съюз са присъщи постоянни спорове и битки. В резолтат на това – пълна безперспективност.
3 9 –добро съчетание, на което са присъщи общи интереси и възможност са съвместна реализация.

4 4 – този съюз може да бъде продължителен и стабилен. Аа внимават да не станатпрекалено консервативни.
4 5 – това съчетание по правило е недълготрайно. Пълна противоположност на интересите и неразбиране на партниора бъзо ще доведе до радяла.
4 6 – обикновенно този съюз е щастлив и продължителен. Отношенията в него са хармонични и не обременени с взаимни упреци и скандали.
4 7 – съчетание с перспективи, дълготрайни и страстни отношения.
4 8 – от една страна съчетанието е удачно, тъй като и двамата партньори търсят стабилност. Но са възможни условнения, убословени от борба за власт.
4 9 – между тези числа съществува взаимно привличане. Да се предвиди нещо определено е практически невъзможно. Във всеки конкретен случей има незначителни нюанси.

5 5 – много добро съчетание. продължителен и стабилен същз на две души.
5 6 – шансове за дълги, спокойни и стабилни отношения не са големи. Съюзът е възможен, ако чувствата не са от първостепенно значение.
5 7 – добро съчетание. Противоположноста на характерите и едновременно с това общите интереси, го правят много устойчиво.
5 8 – основния проблем при това съчетание е стремежът на всеки към независимост. Перспективите са неясни и зависят от това, доколко всеки от двамата ще има силата да жертва своите амбиции.
5 9 – отличен съюз. Единственият проблем в съвместният живот може да бъде пълната незаинтерсованост на всеки от двамата към всекидневните задължения.


6 6 – перспективите не са лоши, но чувствата в този съюз са със склонност към отслабване. Усамотяването на партньорите един от друг води до пресищане и последващо охлаждане.
6 7 – пълна неопределеност. В еднаква степен са възможни и щастливо съжителство, и пълен разрив в резолтатна неразбиране и неумение да живееш и интересите на другия.
6 8 – съюз на материалист и идеалиста. В цяло, перспективите са исцяло благоприятни, като не е исключена и възможноста за постепенна „материализация” на отношенията.
6 9 – изцяло устойчиво съчетание. И двамата се нуждаят от постоянно потвърждаване на чувствата. Ако това се случва често, перспективите са прекрасни.

7 7 –склонноста и на двамата към самота и съзерцание правят перспективността на този съюз много неопределен. Но въпреки това, деловите и приятелски взаимоотношения могат да бъдат не лоши.
7 8 – неудачни съчетание.Несъвместимоста в характерите в този случей се проявява много ярко.
7 9 – удачно съчетание, но неподходящо за съвместен живот.неразбирателството относно битови проблеми може да разруши този съюз.

8 8 – главният проблем в това съчетание е стремежът и на двамата да командват. Ако успеят да преодолеят това качество и да стигнат до компромис, съюза може да бъде успешен.

8 9 – този съюз е подходящ за делово сътрудничество, отколкото за пъртньорство.Перспективите са по скоро отрицателни.

9 9 – в еднаква степен е възможен и успешен и неуспешен съюз. От една страна, това съчетание дава пълно взаиморазбирателство, но от друга – дори и малко несъответствие между чувствата на партньорите може да доведе до конфликти и разриви.

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 014645a294
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не съм ходила при нумеролог, но от скоро време доста чета относно тази тема и искам да ти кажа че имам един познат той се запали по нумерологията от Кристина Сунгаска и мога да твърдя че жената си разбира от работата. Доколкото съм запозната един сеанс при нея е на цена 30 лв. Мисля че се прави самата прогноза въз основа на рождена дата и конкретен въпрос или интерес. Не съм ходила, но моят познат е доста хармоничен, спокоен, уравновесен... Пробвай ;) http://www. nomerologia. com/ сайта на Кристина там има и секция за контакти с нея :) Дано съм била полезна
Габи 18год.

 
  ...
преди: 12 години, 8 дни
hash: dc7eebd90d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря ви много :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 8d2cb6a5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Искам да попитам, някой познавали ли са му? И ако е така, може ли да бъдат променяни нещата? Защото ми казаха неприятни неща и се притесних малко.
Есма 25г

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker