Трябва да си излея душата... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Трябва да си излея душата...
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 1962 пъти
Здравейте, приятели! Тъй, като в България нямам шанс да се реализирам, а и нямам средства за друга държава реших нещо... За какво говоря ли? Нека започна отначало.

Държавата ни е в криза и Бог знае кога ще излезе от нея и то не напълно. Младите хора нямат шанс да постигнат нещо повече - за това бягат. Тия, които останат и искат да направят нещо за държавата, евала... Но разберете хората като мен - млад човек на 19 години с много мечти и без шансове за реализиране в сферата, която желае? Какво правим? Нека ви кажа само, че аз знам какво искам и как да го постигна. За жалост обаче нямам нужните средства... Какво смятам да правя ли? Да замина за чужбина, да изкарам пари, а чак след това да следвам мечтите и желанията си.

Какво по - точно искам да кажа ли? Вижте, не съм скъперник, нито смятам да ставам такъм, но парите за мен са ВСИЧКО, необходимо за постигането на мечти. Не, не са само те, но само тях нямам. Какво друго ли? Ами имам амбицията, насоките, схемите, усилията и начина за да успея... Единственото, което ми липсва са парите...

Вярвам, че ще успея защото знам как, но не знам кога... Всички млади хора в България ИСКАТ нещо, но често те не знаят КАК да го постигнат!... За жалост също и се отказват... НЕ правете така!... Просто няма смисъл... За да постигнете нещо ви трябват САМО 3 неща: Тайната на успеха... 3 стъпки... Искай, вярвай, действай! :)

Имам още МНОГО неща, които мога да ви кажа... Но за сега това е всичко. Благодаря на ВСИЧКИ, които са прочели моята история... Заради състоянието ми очаквайте още изповеди. Лек ден ви желая. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: b81dc6642b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Каква мъдрост само...

Колко пари ти трябват? Ела да ти дам!

И не приравнявай всички млади хора в България със себе си! ИСКАЛИ били... Американсият президент Джон Кенеди навремето е казал: "Не питай, какво може родината ти да направи за теб, а питай, какво можеш да направиш ти за родината си!". Ето за това там е така, а пък тука - инак.

Иначе с клишетата много добре си служиш.

Когато в един момент се сдобиеш с лелеяните пари ще разбереш, че това е най-малкият ти проблем.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4feab83c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ало, първият коментар, какви ги бръщолевиш? Парите били най - малкият му проблем... хахахахахаха, ами как ще се запишеш в университет без пари? Дори да си бил перфектният ученик и да си на път да станеш перфектният студент, пак не става. Авторе, предполагам, че искаш да учиш някъде в чужбина. Едва ли смяташ, че със средно образование може да станеш преуспял човек. Е, ако имаш връзки, може би. Личи ти, че си амбициозно момче. Според мен, преди окончателно да решиш да заминеш за чужбина, пробвай да постигнеш нещо в България. Повярвай ми, ако си добър, не е невъзможно. Напоследък нивото на кадърните хора спада, което е шанс за теб. Вчужбина винаги ще си чуждият. Семейството ти ще е в България. В крайна сметка ти си решаваш, но съветът ми е първо да пробваш в България. В повечето страни пред техен си човек и пред чужденец, избират техния. Имай го в предвид.
~*Отхвърлената*~

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e826d300ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От Автора: Разбери, че спечеля ли парите необходими за това, което АЗ искам да постигна ЩЕ отида да уча в академия за бъдещата ми професия. За това смятам 1 година да отида да работя в чужбина, за да изкарам парите, които ми ТРЯБВАТ. Добре, не ВСИЧКИ млади хора са като мен, но помисли си - колко от тях могат да постигнат АБСОЛЮТНО всичко в тази държава? Нещата, от които АЗ се интересувам ги НЯМА в България. И дори да се върна да работя това, което ще уча в чужбина в България просто ще си загубя времето! .. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e826d300ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От Автора: към номер 2.. Виж, аз знам че в България МОГА да направя нещо.. Нарочно не бях посочил какво точно искам да уча - искам да завърша "Академия за филмово изкуство" в Ню Йорк.. Разбираш ли? АЗ ако имам пари ЩЕ мога да завърша там, СИГУРЕН СЪМ! Защото аз ЗНАМ как ще успея. За това казах, че ще работя и ЩЕ отида да уча там. : )

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker