Моля ви спрете с обидните коментари - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Моля ви спрете с обидните коментари
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 1777 пъти
Хора, моля ви съобразявайте се малко поне... В този сайт пишат много хора, които са отчаяни и имат нужда от помощ, от някакво добро отношение, не от вашите критики, подигравки и обиди. Както много други хора и аз реших да споделя историята си. Всеки прави грешки, но смятам, че заслужава едно нормално отношение. Получих какви ли не отрицателни и унизителни коментари по повод на моята история. Този сайт не е ли да си помагаме и да си даваме съвети? ! Моля ви имайте малко уважение! Не критикувайте останалите, защото не знаете къде може да ви отведе живота и дали утре вие няма да сте на мястото на някого на когото сте се подигравали и обиждали... Всеки прави грешки, всеки има своите моменти на слабост, всеки понякога постъпва глупаво, но не заслужава да бъде наруган. Не мисля, че някой има право да ни съди!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4e4ae5eec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така е... дано повечето си вземат поука! :) Но знаеш ли, хората са озлобени - тук в България живота не е хубав и хората са лошо настроени.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 89d43afcf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз пък ще кажа, че тука се е напълнило с някакви хронично-недоволни от живота, при това без грам чувство за хумор и някакъв реален житейски опит. Ходят и цъкат навсякъде по една звездичка сякаш за да изтъкнат колко инакомислещите са по-зле от тях, та те да се почувстват по-добре от това.
На себе си пък винаги слагат 5, каквато и глупост да са изплещили.
Жалки, осакатени създания.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5cc8b714ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А ти май не си видял/а змиярника в Розали, пускаш тема и веднага почва плюенето от стари лелки, някакви с изумително мислене за всичко, само техните животи са най-хубави и светли само при тях има цветя и рози. Понеже не могат да се изправят лице в лице с този на който пишат к'вото дойде, че чак отрова хвърка по екрана. Какво ти пука, като не ти харесва коментара/съвета теглиш му *** или даже хич не ги четеш. То си има кой да ги наказва тея мижави душички

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 515a1f2bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как е заглавието на темата ти?

Иначе от два дни се чудя дали да пусна тема по моя проблем, но имали смисъл като масово ще ме линчуват. :/

Ягода

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2bca36cebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторке никой не пита коментиращите преди да направи грешката, каквато и да е тя. На хората им е омръзнало от вечно ревящи за дребни глупости. Какъв коментар може да се даде на тема в която си личи, че авторът не е осъзнал, че е сгрешил? Защо приемаш коментарите като "съдене", когато се коментира дадена тема всеки има право на мнение и то не е задължително да е еднакво с това на автора, автора не е длъжен да приема коментарите за правилни има право да види нещата от друга гледна точка което е хубаво. Ако всеки съчувстваше и влизаше в съжаление, авторът на темата нямаше да види помощ а щеше да се подклади самосъжалението му. Какво да пишеш на тема "ще се самоубивам" "ах горкият и аз ако бях на твоето място и аз щях така да постъпя" така ли? Не е ли по добре да го скастриш отказалия се, отколкото да му подклаждаш самосъжалението.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3b9befa21f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не самотова, а и хората пишат много безсмислени коментари... Да кажем, в една тема която прочетох, едно момиче се опитваше да намери хора които харесват индийски филми за да й кажат някой хубав, а някакви ИДИОТИ (без извинение) започнаха да пълнят темата с "безценни" редове за това как индийските филми били глупави и скучни. Е, добре бе хора - КОЙ ВИ ПИТА!?!?! Защо въобще влизате, като четете заглавието: "Индийски филми"?? Както каза авторката, този сай е за да си помагаме, а не за да нараним някого без даже да е направил нещо! Вече започвам да имам чувството, че хората влизат в теми само за да хейтят :(

Ииии... въпрос към модераторите - защо одобрявате несвързани и обидни коментари като тези които описах?? Моля прегледайте темата "Индийски филми" и вижте какви бози сте одобрили! А пък после, хейтъри не се толерирали...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0477c320f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Повечето пъти пиша тук, за да защитавам авторите, но повечето пъти не ме публикуват :(... аз не ги обиждам, само се шегувам гадно.

Както писах преди за разликите между английския, руския и българския форум - в английския ще ти отговорят, в руския също, но и ще питат нещо от тяхна страна, а в българския - "как може да си толкова прост, че и питаш тука"

Модератор - с това не си от полза за никого.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker