Проблем с намирането на квартира - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Проблем с намирането на квартира
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2905 пъти
Дойде момента, който винаги съм знаел, че ще дойде. Дойде времето, когато аз вътрешно усещам и искам да напусна този дом в който израстнах.
Не мисля да разтеглям много нещата, просто не се чувствам щастлив тук, мястото ме подтиска, а и си имам конфликти с родители ми, който едва ли касаят някой от вас.

Но ето, че нещата не са толкова лесни. Първо аз съм само на 22 години и не взимам кой знае колко пари. И макар че за заплатата, която получавам винаги ще се намери най-обикновена и проста квартира тук вече ми изниква и вторият проблем. Аз имам куче и не искам да го оставям тук. Не искам да ми бучат цял живот как съм им натресъл животното и съм го оставил те да се грижат за него.

Сега трябва да си търся място от изключително разбрани наематели, че да мога да си взема кучето и да внеса осезаема промяна в живота от каквато безспорно имам нужда.

Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: bcd915f7a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз миналата година бях на квартира за 4-5 месеца и не ми направиха абсолютно никакъв проблем за котката-преместих се, казах на приятеля ми да я вземе и ми я донесе в един сак :))
Зависи на какви хора ще попаднеш, аз бях при много свестни, добри и коректни хора, за които и досега си спомням с топлота и носталгия. Приятели сме и до ден днешен, макар да се виждаме рядко.
Намери си агенция, ако имаш финансова възможност, и при среща съобщи, че имаш куче. Мен например никой не ме пита дали пуша и аз не казах, и при първото търсене на квартира заклет непушач ме отряза. В правото си беше. Затова пък семейството, споменато по-горе и мои хазяи, не се възпротивиха, а бяха и досега са непушачи.
Свят шарен, широк, голям... Късмет и да попаднеш на хора с главно Х!!! Не крий, че имаш куче, бъди откровен и ще си намериш местенце заедно с него! Животинките са част от живота ни и не е лесно да ги оставим. Аз загубих първата си котка точно докато бях на споменатата квартира, веднага си взех втора, и за нея не съм имала проблеми!
Успехи и мнооого късмет! /че хората са станали едни... /
Още един съвет, че лягам да си дремна :)
Търси по-скромна квартира и необзаведена-няма да имаш какво да повредиш:) Мойта котка в квартирата/взех я необзаведена умишлено/ само пояизяде някой и друг тапет в кухнята, та ми излезе евтинко. И за това трябва да мислиш-животното е животно, няма разум като човек да го пази. Сега котката си яде тапетите ми и фикуса в собствения ми дом, ама какво да я правя, карам се, има някаква мааалка файда, ама като ми види гърба... Ама си е вкъщи, не е като на чуждо :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker