Евтаназията - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Евтаназията
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2348 пъти
Мили човешки братя и сетри, възмутена съм от новата сатанинска измама към човечеството. Евтаназията е погубването на човешката душа. Целта на дявола и дяволските слуги е да се погубят колкото може повече души.
За човека до последният му дъх има надежда за спасение. Никой от нас не знае Божият Промисъл за всекиго от нас.
Дяволът добре знае, че за него спасение и прошка няма - дните му са до второто Божие Пришествие. За да не умре сам се стреми всячески чрез измами и хитросплетни да погубва човечеството.
Обезверяването в последни времена води до аборти или убийството на деца от собствените им родители. Други ги раждат и изоставят, като куковици и чакат други да се грижат за тях. Сега пък с искането узаконяване на евтаназията никой не се замисля, какво става с душата т. н. "страдалци". Убивайки човека с негово съгласие се убиват едновременно две души - на самоубиеца и на убиеца.
Убиваме Божието присъствие до последният миг от земният ни живот у човека, на който чрез страданието му се опрощават много грехове и се очиства душата му за спасение. Милостивият творец се Грижи до последно за всекиго от нас, и в едни миг ние допускаме дявола да ни излъже погубвайки Живота у нас.
Кой от тези хора прибегнали до модернизма днес се досеща, че приема вечната смърт и страдания, и отхвърля Живият Бог, Който ни Въвежда в Вечният Живот.
Замисляли се някой, че Господ и мъртви възкресява, а колко хора са живи по молитвите на близките им или на духовни чеда угодили Господу. Най - глупавите изказвания на съвременните човеци са: - "Никой не се е върнал от там, за да каже каво е и как е".
Това става чрез дяволската заблуда и внушение.
По този недостоен начин ние отхвърляме Творецът си.
Защо Вие умни, но неразумни хора си мислите: - яж, пий, и си носи новите дрехи"! Жалко е днес, че ни управляват духовно бедни хора. По този начин възприеха заблудителните дяволски учения в разни секти без да се замислят, как нашите православни прадеди загиваха мъченически за Вяра, Истина, Родина. Нима Господ Иисус Христос напразно умря за спасението ни?
Нима Свети Йоан Предтеча не Проповядваше:
- Покайте се!
Приближи се Небесното Царство! Нима Господ Предавайки се на Страдания и Кръстна Смърт, не Предупреди хората, че чрез Изповед и Свето Причастие човекът навлиза в Царството небесно. Осъзнайте се мили хора! Не вършете дяволска услуга на ближните си или на човешките братя и сестри.
Животът даден ни Свисше е най - ценното нещо, което човекът притежава.
Нека се разкайваме за грешките в живота си, и се помолим за прошка, тогава получаваме мир на душата и тялото.
Говорим за прераждания по вношение на черните сили, загубилисме стойностните си ценности. Величаем страстите си, а не любовта м/у хората и природата. Истинното загърбваме а измамното величаеме. Животът е Сътворен от Бога и ние Дарен от Него. Никой няма право сам да Го прекъсва. За самоубийците няма покаяние и прошка. Никой няма право да отнема животът на другия. Спомнете си 10 Божии Заповеди - 6-тата е: - Не убивай!
Тежко на тези държави приели мерзки закон.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 92571ca68d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   10-те Божии заповеди не ги е написал Бог, а грешници като всички нас, с цел да контролират малоумното стадо. В природата няма такъв закон. Животните се убиват взаимно, което е в реда на нещата. Всичките други врели некипели отказвам да коментирам. Събудете се вече! Аз вярвам силно в Бог, но всички религии са пълно безумие.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c8f0d6df61
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Кви души, кви дяволи и богове, я хвани се стегни малко ако до сега не си забелязал целият свят отива на майната си, а ти си тръгнал тука да дрънкаш глупости. Rebel

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 489c78ad1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Стигнах до втория абзац и не можах да продължа. Само да попитам автора нима кукувицата не е божие създание? Нима светото писание не е писано от простосмъртен?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 779b872dca
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нали чрез жертвата на Христос на кръста се опрощаваха греховете на хората - тогава какъв е смисъла от страданието? Провери си дали теологията не ти куца нещо!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9f5dce3348
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз съм съгласен с автора, не съм вярващ но мисля че всичко което е написал има смисъл, и това ми харесва че все още има хора, които мислят за всичко. А тебе лично те поздравявам(към автора) за смелостта да напишеш такова нещо, от което аз май съм първият, който си взе поука! Благодаря!

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: aa74707f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Аман от промито-религиозни мозъци! На друг ги пробвай тия псевдо теологически-уж-съждения.

bile

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c8f0d6df61
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бог е самата природа, а всияки знаем какви са законите на природата.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c93e6f17a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Какъв дявол, какви пет лева! Още ли живеете в средновековието!? Това за евтаназията и абортите са глупости. Защото абортът се прави преди душата да се е вселила още в новообразуващото се тяло, а при евтаназията човек има право да избере дали да напусне този свят или не. Това се нарича още свободна воля. И не, животът на Земята не е висше благо както ти едва ли не го изкара. Това е изпитание и след физическата смърт ДУШАТА не е погубена! И ако евтназираният човек толкова заслужава да бъде "спасен" от "божията милост", то нещата ще се случат така, че няма да бъде евтаназиран, или пък ще бъде спасен след физическата му смърт. И най-важното - Бог не е белобрад старец, който седи на трон в облаците и гледа какво става на Земята. Бог е всичко - цялата енергия на Вселената, нейният разум. Ние сме част от Вселената => всеки от нас сам по себе си е частичка от Бог. Понеже не е самият Бог, волята му е ограничена от т. н. съдба. Но щом в човека има нещо божествено => част от волята му е неограничена и това точно е свободната воля. Ако съдбата на човека не е да умре, то евтаназията ще бъде педотвратена от съдбата.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f8ca01d329
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Така е не сме ние тези, които да решаваме кой да живее и кой да умре. Животът наистина е най-ценниа дар, всеки удар на човешкото сърце е безценен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker