Мъжкото приятелство е повърхностно и трае само докато имате общи интереси - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мъжкото приятелство е повърхностно и трае само докато имате общи интереси
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2883 пъти
Някъде прочетох, че мъжете създават приятелство въз основа на общи интереси, а при жените не е задължително да имат такива - важно било споделянето. Това обяснява много неща и защо приятелите ми се отдалечават от мен, когато си сменя интересите. Излиза, че е много по-трудно да го има едно мъжко приятелство и да устои на времето от женското, понеже интересите на хората се менят... Но за мен това да зарязваш приятелите си само, защото вече нямате общи интереси е гнусно, противно и показва, че си използвач. На практика излиза, че мъжете използват приятелите си, за да има с кого да си прекарвата времето и като те си сменят интересите с нови ги зарязват. Изглежда ми много гадно, но си е самата истина.

М22

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 32d5125870
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И при жените е така. Вярно е, че споделянето също крепи приятелството, но отдавна вече не е така. Много завистници и злобари се оказаха всички. За чий ни е да споделяме на някого? В крайна сметка всички разбират за това и си го украсяват както си искат... така че, по-добре запази за себе си всичко. За жалост вече отдавна не съществуват истински приятели, а само такива, от които получаваш някаква изгода. Преди си мислех, че само при мъжете съществува истинско приятелство, но ВЕЧЕ и при вас е както при жените, и знаеш ли защо? Без да те обиждам и нищо лично към никой... но откакто мъжете започнаха да си скубят веждите, да се обезкосмяват навсякъде, и да носят розови тениски женски очила и да се мислят за много готини(а всъщност приличат на чисти педераси), е извинявайте, ама вие станахте по-големи женички и от нас. Как ще има приятелство между вас? Та у вас се е зародила някаква злоба и завист, която я има при жените... злоба за величие и амбиция да си най-готиния, най-привлекателния. От няколко години тук е на мода да си пълен боклук и да се държиш като задник, да пиеш и задължително да взимаш наркотици и да се кефиш на хаус! Ако си от тези "мъже", които описах - сори, ама едва ли ще намериш някой истински приятел в такава среда. Най-много да пропаднеш и от теб да стане едно голямо нищо.

А и още нещо... от женското "приятелство" по-коварно нещо няма. Радвай се, че не си жена! Не търси приятели нито сред мъжете, нито сред жените. Обичай себе си и разчитай само и единствено на теб.... така поне няма кой да те използва!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0516056f77
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имаш някаква противоестествена представа за приятел. Обясни какво е приятел според теб.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e8c3bfaf8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Стига глупости.. мъжета така пък жените онака! Всичко опира до конкретни случаи и индивидуални личности! Душата няма пол!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 34ca67a51a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всичко е относително

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5d6a3783f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Пич аз пък ще ти кажа, че мъжете са по-добри приятели от жените. Наскоро го разбрах. Както е казала номер 1 по- коварно нещо от женсктото приятелство няма ;)

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 93aa767e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   "ПРИЯТЕЛ" = човек, с когото ни е взаимно ПРИЯТНО да прекарваме времето си заедно! Не знам вие какво разбирате под приятелство и защо толкова го издигате на пиедестал? Както и всякакви откачени представи за "истинското приятелство", които нямат нищо общо с действителността, а после хленчите разочаровано по форумите.
Научите ли се да давате (внимание, време, помощ, настроение, обич и каквото друго се сетите) всеки ще ви смята за приятел! Търсите ли само как да изкярите от някого, или ако гледате само как някой да ви носи на ръце - скоро всички врати ще ви се затворят.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker