Aнонимен ли е сподели.нет? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Aнонимен ли е сподели.нет?
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2105 пъти
Здравейте, модератори на сподели. нет. Вие се придържате към една линия, а именно историите и коментарите към тях да бъдат анонимни. Това е добра идея, която аз одобрявам, защото така от една страна ще се чувства спокоен да сподели проблема си (без той да го обвързва със стари споделени негови истории, както би се получило ако не е анонимен), а от друга страна коментарите са по-малко натоварени с пристрастност и лично отношение. Всичко това е добре, но защо пропускате в коментарите някои хора да се подписват със псевдоним. Например Лаура, Плам, Ягота (нищо лично спрямо тях, просто първите за които се сещам на момента)? Щом те са тук да помогнат, да изкажат мнение и знаят правилата на сайта, нужно ли е да се идентифицират по някакъв начин и вие да публикувате тази идентификация? От друга страна, забелязала съм, че в самите истории понякога хора пишат имена на хора (които могат да бъдат съкратени от вас до една буква), имена на градове и други неща, които правят историята не толкова анонимна. Прави ми впечатление и някакъв индивид, уинтърфайър, който след коментарите си дори дава линк към своя страница, в която, уж, можеш да зададеш анонимно въпрос. Но това вече не го прави анонимен, напротив. Защо допускате подобна не-анонимност, след като се придържате към такава? Не ви упреквам, просто отбелязвам пропуск, за който, може би, не си давате сметка. Поздрави и приятен уикенд!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 182261bb55
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравейте,

Ние се опитваме да поддържаме определено ниво на анонимност (която да защитава потребителя от пряка идентификация), но автора все пак има възможност в рамките на това ниво да решава колко да е тя. Сигурни сме че въпросните хора коментират и анонимно истории когато сметнат за добре.

Случаят с winterfire е решен и са изтрити всички негови линкове, това беше пропуск от наша страна, за което се извиняваме.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Не са разрешени повече коментари към тази тема!



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker