За чалгарщината и простотията на българите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

За чалгарщината и простотията на българите
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2627 пъти
Защо напоследък толкова се опростачихме, че има толкова много напомпани мутроподобни катили с черна, розова (или новата мода - коралово синя) блуза, бръсната глава - типичен гнусен Балкански субект, които гледат лошо по улиците? !

Колко хора вече пострадаха от побоища в дискотеките и особено в Студентски град? Това нормално ли е? Нормално ли е някой да бъде пребит щото не те кефи как изглежда или те бил погледнал накриво?

Мъж съм, но донякъде разбирам защо БГ жените вече гледат да си хванат чужденец. И аз да бях жена и аз така щях да постъпя. Но понеже чалгарщината и простотията не подминава и жените и аз смятам да се оженя за чужденка от държава по-далече от Балканите, където не е мода да се подражава на Златките и Николета Лозанова.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: c094d5a8f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво грозно има в един мускулест мъж, с черна или синя тениска и разбираш ли гола глава?
Не знам дали сме прости, но много ни бива да обобщаваме и съдим хората, без да ги познаваме. Като цяло да гледаме в чуждата паничка много обичаме.. доказателство е темичката ти.
А тези, дето ги пребиват щото погледнали някой.. повярвай в повечето случаи не ги пребиват само, защото гледат някой, а защото са пикали някъде на криво, просто аз и ти не знаем.

Аз насърчавам и поощрявам хора като теб, дето все плюят българите, да хващат торбата и пътя - има тооолкова много страни, където хората не ходят с голи глави и коралово сини блузки.

Лоша

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 72ddd3e041
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Където и да търсиш е едно и също. В България има простаци и нормални, ама ти не търсиш на правилното място. И какво не ти харесва на черното, розовото и коралово синьото, което е много красиво?

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: aa9da34f8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Вярно, че през последните години чалгарщината много се навира в лицата ни, то и сега е така, по единият канал Златка, на другия някоя манекенка или чалга простакеса, която се обяснява на диалект в коя държава е ходила да ''пее'' и такива работи. Някой път се заглеждам в тв-то, защото просто няма какво да гледам, и ги слушам как се обясняват със супер беден речник. И това са момичета, които са набор 85, 86, изобщо не са малки, а са по инфантилни и от някои тийн потребители, които пишат тук.
Но където и да отидеш има ЧАЛГА, в САЩ, UK, навсякъде е, там пък ще те дразнят Парис Хилтън и Джордан!!! И кво ще правиш? Трябва да ходиш в Северна Корея тогава!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 947dc7d000
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1, французите например се обличат много по-стилно. А тези напомпаните са комплексари, които избиват простотията си и комплексите си с блъскане във фитнеса.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 947dc7d000
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   3, тамошната чалга е по-хубава от тукашната и е по-лесно да я игнорираш и да живееш без да я забелязваш.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 947dc7d000
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   2, да много са красиви, направо крещят "Аз съм балкански тъмен субект, който има мускули и огромно самочувствие. Е, да кух съм, прост съм и никога не чета книги, но блъскам във фитнеса".

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7140f1db98
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не усещате ли, мили хора, че авторът е един и същ на няколко от последните 20 теми. Този дето беше без приятели, този дето питаше между Франция и Англия, този дето пита дали да кажел на момичето, че е к****е и т. н. Аз ви казвам най-отговорно, че не е добре, а пък който иска да ми вярва.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7d39a043be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз бих искал да вметна и нещо друго. Колкото деца подражават на чалга идеалите, толкова и пушат трева като негрите престъпници от американските гета. Обличат се като тях, държат се като хулигани, защото сега е модерно да си "престъпник" и да се друсаш и напиваш. Защо тея деца не решиха да подражават на някой физик или Майка Тереза..? Не само чалгата е виновна.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 947dc7d000
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе вие освен за САЩ за друга чужбина не сте ли чували? Навсякъде има простотия, но да е масова като тук почти няма държави.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 947dc7d000
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Номер 7 да не се опитва да се прави на форумно ченге, че много добре й знам сълзливите истории и мога да ги изброя. Аз поне пиша истории по най-различни теми, КОИТО МЕ ВЪЛНУВАТ, а не си измислям любовни мъки и терзания.

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7140f1db98
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Приятелю от Долни Чифлик, моля да ми кажеш кои са ми "сълзливите истории", ама недей да научкваш, моля те. Последната тема, която пуснах беше по скоро на политическа тематика, ако това теб те просълзява е друг въпрос. И какво значи "най-различни теми" като навсякъде пишеш едни и същи неща как жените били незнам какви и как българите били незнам онакви, че и сам си слагаш по 5 звездички. Бива ли да е по-жалко от това:)Пишеш против хубавите момичета, против волейбола, против българите, против чалгата, против мъжете с розови и сини блузки... Има ли нещо, за което да си "за"? За "Любовни мъки и терзания" няма как да пишеш, защото ти незнаеш какво е това "любов"-непонятно е за теб с цялата тази омраза в сърцето ти, за любов не е останало място.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1593fd6f10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   До №7. Дам, явно човекът няма с кой две приказки да си каже и е решил да си избива комплексите в сайта.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 947dc7d000
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   12, 13, ами и аз като ВСИЧКИ тук. Нормален човек би ли влязъл изобщо в такъв сайт? Тук всички сте адските смотаняци, без личен живот. Тези с личния живот изобщо не влизат по такива сайтове. ;)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 279019a64b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Направо не се сдържах.. всички сте толкова зле.. какво нападате момчето??
Вие самите казвате, че съдим хората без да ги познаваме, а вие правите същото. Нима познахте какъв човек е от няколко пуснати теми (няма значение за какво пише), важното е, че това го вълнува, а не е някъде навън да се напива и след това да се мисли за най - великия. Имате силно умение да мислите, че сте прави, а всъщност сте неподготвени да влагате мненията си. Някой знае ли защо момчето пише такива теми, както пишеше в един коментар за "едно и също".. някой знае ли какво го подтиква да пише.. някой знае ли какво основание има.. и не, това сигурно не са избиване на комплекси.. човека иска чисто и просто да сподели. Не искате да приемете, защото знаете, че е прав (точно в тази тема).. защото вие сигурно сте поредните обладани от чалгата и живеете за ПЕТЪК ВЕЧЕР.. е да но не всички са като вас.. на някой можете да направите впечатление, но интелигентните хора, това ги дразни!! Чета Ви коментарите и си мисля колко озлобени хора има, как чакат удобен момент да изкажат неодобрението си. Ако няма какво да кажете.. никой не Ви кара на сила да пишете. Ако не можете да кажете нещо мило.. по - добре си замълчете... Криворазбран народ.. отчайвам се все повече..

Разбирам автора.. ако повече хора мислят като него.. няма да бъдем на това дередже. Какво грозно има в един мускулест мъж, с черна или синя тениска ли???? По принцип нищо, само дето нищо не приключва с облеклото му. Поведението нормално ли е. Не обичам да ходя на дискотека и не защото няма с кого, както ще ме атакувате най - вероятно.. просто не искам.. да отидеш на дискотека, да слушаш мазната чалга и да виждаш около теб как момичетата се продават БУКВАЛНО.. та и един такъв симпатяга с гола глава, на който са отказали и да се появи с още трима.. и да съм свидетел на поредния побой, защото се мислят за велики и са професия "син".. оо не, мерси.. искам да си спестя тази гледка.

Ако вас това Ви прави щастливи.. е няма лошо.. всеки сам избира щастието си, но много често се случва така, че каквото си градил с години.. в един миг потъва на дълбоко и трябва да започнете от 0-та :)).. Та нито вие, нито някой друг има право да съди хората, за действията им.. Никой не знае мотивите им за тях. Никой не знае кой с какво е платил.

Казвате, че автора няма приятели, няма с кой да поговори на живо и избива комплекси тук. Ами гордейте се.. нали вие имате милиони.. нали вие имате купища приятели, които "уж" дават всичко за вас, а след това пишете тук и изливате мъката си, колко страдате от предателството и как сте се заблуждавали. ДА, точно така заблуждавате се и се хвалите, че имате много приятели, но колко от ттях ще Ви помогнат, когато имате нужда от помощ?? Предпочитам да нямам нито един приятел. но такава пародия не ми трябва.

~lollipop, 18

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 85168066bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   до 6 какъв е проблема ако ходиш на фитнес само не разбрах или просто теб те мързи да гледаш и те е яд че някой има желание и прави нещо по въпроса друго си е да не можеш да си видиш краката от корема а и фитнеса ти е по 1-2 часа на ден после можеш да четеш колко искаш

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f76328f90b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   навсякъде има тъпи хора, просто в България по-лесно се разпознават

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f233b42d81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Лошата много ги разбира нещата като гледам

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: fb6370bf01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Какво лошо има в това човек да ходи на фитнес? Аз също хода на фитнес и съм с гола глава. Какво от това? Не се бия с хората и не съм неграмотен. Просто искам да изглеждам добре.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1c9cf5701e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Подкрепям номер 7. Наистина в доста теми има един и същи почерк. Включително и в тая за портенето на комшията, дето изневерявал...

Не бях влизал известно време и се чудех защо изведнъж всички коментари имат оценка (положителна или отрицателна), пък то било щото все един и същи човек цъка на всеки коментар...

Кубрат

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1c9cf5701e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   А, забравих да кажа, че подкрепям Лоша... Welcome back :-)

Кубрат

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d64b28a365
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Аз нямам такива хора, за които говорите в обкръжението си. От нас зависи как ще приемем тази държава и населението й.
Можем да оплюваме колкото си искаме. Но дали това ще помогне?
Какво направиха тези, които оплюват? Почистиха ли Витоша, събират ли отпадъците разделно, полагат ли доброволен труд, дариха ли? Помръднаха ли си задници, за да направят нещо без пари?
Това дали животът на един човек ще е кофти или не, зависи и от избора, който той направи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker