Профил на хората в Интернет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Профил на хората в Интернет
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2223 пъти
Аз мисля, че по форумите и чатовете се подвизават адски комплексирани хора. Които най-вече впечатляват с ограничените си умствени възможности. Някои пишат на латиница (маймуница), а повечето нямат елементарни познания по български език. И вместо да изразят някакво мнение, гледат как да се заядат или обидят някой. И да избиват комплексите си, породени от мизерния си живот който водят. Това е така, защото ако до преди десетина години да имаш компютър и интернет беше лукс, сега всеки може да си вземе. И интернет стана масов, пошъл, чалгаджийски. Аз обаче отказвам да бъда част от тази пародия! Нямам Скайп, нямам и Фейсбук. Остава само да спра да пиша по форуми и други сайтове. Вече ще използвам само email.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 70a72a120e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е ти добре ли си във фейсбук пускай само приятели и за скайп също права си иначе всички асоциални типове отхвърлени от обществото са намерили мястото си в интернет. А щом са отхвърлени от обществото се сещаш дали има смисъл да им обръщаш внимание. Аз не им обръщам внимание като срещна някой от тези отрепки просто го подминавам и не се занимавам нито да го чета нито да му отговарям. Няма смисъл и с нищо не може да ме обогати такъв човек

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5aebf94f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Едно, не съм дама, а относно избягването - и тук има прекалено много негативни коментари. За какво да пуска човек анонимна изповед, като ще го разпънат на кръст? Има ли смисъл от този сайт, щом вместо помощ и подкрепа получаваш упреци, обиди и цинизми?

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: bbb365559b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Е ти защо обръщаш внимание на негативните коментари? Филтрирай си както ти изнася пък нека злобарите си злобеят накрая ще се пръснат ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9784bd2a5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторът ми звучи мнооого познато. Всичко около него е негативно, само той е позитивен:)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 096c70f1cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Добре де, разочарован си - ок.
Но пишейки тази тема - какво целиш? Какво очакваш? Особено изразявайки разочарованието си, по същият начин, който ( уж ) не одобряваш?
Сериозно те питам.
Защото моето мнение е, че няма по - комплексарско нещо от това, да се засягаш от абсолютно непознати хора. Независимо къде, какви и защо са. Как ще те обиди някой, който е само някакви ( свои ) мисли. То е същото, като да те обиди книга, примерно. Замисли се, честно, не е ли същото?
И не, не е вярно, че такива хора има само по форумите и клубовете. Те хората са същите и в ' живия живот '. Иначе просто нямаше да се налага да има такива форуми за анонимни изповеди. Не си ли се замислял?
И смисълът на такива форуми е точно тази - да посрещнеш без ' лицето ' си всичко, което би ' срещнал ' иначе. Да знаеш / разбереш откровено какво. ( е / би било то ) А не да срещнеш нещо различно. Няма как да е различно. А и няма смисъл. Защото не е ли тъпо да получаваш виртуални ' прегръдки ', когато после ( ще ) те ' ритат ' реално?
Мен лично, най - много ме е страх от хора, които винаги са съгласни с мен. Знаеш ли защо? Защото няма такива хора. Има само такива роли.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e382b8b0f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Подвизават се предимно такива, каквито си описал, защото това са хора без смислени занимания и цели. Какво може да получиш от един неориентиран човек, освен празни приказки и губене на време? Няма смисъл от общонасочени сайтове, по-добре човек да посещава специализирани форуми и да не участва в чатърски програми и теми.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5aebf94f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пет, не са същите хора. В живота до сега винаги срещам хора, които не висят по такива сайтове и не пишат по форуми, а живеят истински - по дискотеки, клубове, плажове и т. н. Мислиш ли, че един социално активен и ангажиран човек има време да виси по такива сайтове?

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 096c70f1cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 5 съм...
Човече, наистина не разбирам логиката ти.
Моята е, че навсякъде има всякакви хора. И умението да ги ' отсяваш и ( раз ) познаваш ' се изгражда именно в сблъсъка с различието. А не в тихото от сходството.
Мен не ме интересува, какви са хората, които пишат тук. Дали са клошари или лекари. Дали са комплексари или не. Дали ме харесват или не. От това, моя свят - нито става по - голям. Нито по - малък. Същия си е. Всички сме просто букви на екрана. Нищо повече. Като затворя лаптопа - изчезват.
Харесвам такива места, защото за разлика от теб, мисля че - точно тук, хората са по - истински. Донякъде заради анонимността. Донякъде заради това, че комуникацията се случва писменно. Донякъде заради това, че общуването е с непознати. И някак си причините да се лъже, ми се струват по - малко. ( Ако за някои хора, това са причини да лъжат повече - ок. Това си е единствено техен проблем. )
Разбираш ли? Просто е.
Ако някой се чувства по - значим, ако обижда някакъв непознат ( каквито сме всъщност всички тук ) - кого всъщност обижда? Ами себе си само. Ти, представи си колко тъжен човек е този. Благодариш на ум, че ти нямаш нужда да си като него и го отминаваш. Толкова. Тук поне разминаването е лесно.
Да очакваш всички хора да са като теб е илюзия. Да тръгваш да обясняваш - кой, какъв бил - вече те класира едно ниво под неговото. За теб е важното - ти кой си, ти какъв си. Защото това е единственото, което не изчезва, след капака на лаптопа. И е същото и в дискотеката. И във форума.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ed88cc541b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не поставяй всички под общ знаменател. Аз имам регистрации сигурно в над повече от 20 сайтове и форуми, но целта ми никога не е била да избивам комплекси или да се заяждам. Просто обичам да общувам с нови хора, било то и виртуално. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 30af195ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   .... това, че съм тук, когато реша, съвсем не означава, че''вися''или още по- малко, че съм''без смислени занимания и цели''... 6 и 7... и всъщност, къде сме се засекли с вас ; ами точно в сподели, чиято компания на вас не ви допада... ;)... но заради хора като номер 5, 8 съм наясно, че сайта се посещава и от умни, образовани и широкоскроени хора точно като мен, ... които само тук могат да си позволят да бъдат ''просто букви на екрана'' и това да не ги обижда или подценява... поздрави... ЗАРА

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d50d7b19c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   С тази разлика, че предпочитам като остарея да си спомням случки от дискотеки, плажове и заведения примерно пред това да си спомням как само съм висял в Интернет. А за съжаление все повече и повече хора се пристрастяват към висенето в Интернет и не осъзнават, че така си съсипват социалния живот.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 886d96b672
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Зара, не говорих за сподели. нет и за неориентираните в него. Като гледам и авторът има предвид други места в нета. Защо се засегна, нали си само "буква от екрана". :D
от 6

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6c20036173
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Тази история малко като есе, писано от някой натегач в даскалото... ма не е за 6-ца.. много кратичко!

Аз пък не мога да спя от тази пуста жега и си седя в сподели. нет... и сега се чудя комплексарка ли съм или не съм!

Плам

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2cbf6d96e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   .... До 6.... букви, букви ама има и главни.... :)... ЗАРА

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9e520f40b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не съм съгласен с теб пич. Форумите са мястото където хората изразяват мнението си открито-такова каквото е без заобиколки, за разлика от реалния контакт където има определени задръжки породени от общоприети норми на поведение, или от следване на определени интереси и затова спестяват да казват едни неща в очите на събеседника, и така нататък. Това че на много хора не им изнася какво пишат определени хора във форумите си е техен проблем. Не е случаен израза "Във форума се ражда истината". И смело мога да заявя че комплексари са тия които следят за правописните грешки в другите. Като че ли това има някакво отношение към това какво казват. Какво доказват с това?

Много мразя такива дребни душици-видял че не сложил препинателни знаци или объркал клавишите някой и веднага го обиждат-на простак и неграмотник, а не виждат себе си на диалекта на който говорят напълно осъзнато, диалект който е далеч от оригиналния български език. И понеже в България много се следи и дебне кой какво пише от модератори и се трият мнения масово, нека попитам същите тия хора какво ще кажат за Германската конституция която ясно гласи че всеки има право да изразява мнението си навсякъде, и никой няма право да му го цензурира?! Нашите модератори ако отидат там ще ги опандизят като зайци! Който не вярва го поканвам да го провери!

А на теб като не ти харесва да влизаш и пишеш заради мненията които не ти харесват, никой не те задължава-с такова мислене и пишещите нямат нужда от тебе. За обидите конкретно-защо не примете че има определена група хора които ги кефи това-подобно на рапърите които се състезават кой кого ще нахрани по здраво. Нека всеки да си избира групата с която се идентифицира и кореспондира с нея, а другите постове които не му допадат, да подминава, а не да раздава квалификации, че определин хора не трябва да пишат. Това е проява на слабост.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker