Зодии - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Зодии
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 18183 пъти
Привет! Та направо към въпроса - Как милите.. кое е най - дразнещото и най - хубавото качество в различните зодии?

Аз лично съм стрелец, но няма да пиша за себе си.. ;дд
Иначе за другите зодии мога да кажа по нещичко...

Близнаци - Направо много ме дразнят тия самовлюбени хора. :дд Иначе са много интелигентни...

Понеже нямам време оставям останалото на Вас...



**Приятно лято**

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 76

преди: 11 години, 11 месеца
hash: e776a95177
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Мъж стрелец - коцкар и муфтаджия, за по-сериозни отношения не става.

мъж дева - женчо, вечно мрънкаш и недоволен, с възрастта стават все по-зле.


моите любими зодии са са скорпион, овен и лъв ;р най-добре с тях се разбирам.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a256de856f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1, ти коя зодия си?

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0e456674e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не харесвам никоя от въздушните зодии (водолей, близнаци, везни). Прекалено са непостоянни, като пеперудки летят от идея в идея, от цел в цел, въздухари. От водните не харесвам рибите - меланхолични, живеят в свой свят от фантазии, често нереални, вместо да насочат потенциала към нещо градивно. Другите водни знаци (скорпион и рак) ми харесват - в тях има нещо мистично, силно. Ракът е предизвикателство, да навлезеш в дълбините на душата му е трудно, успяват само избрани. Дори и да изглежда безгрижен, това е маска, с която се пази да не бъде наранен. Но докоснеш ли се до душата му, спечелиш ли това право, то получаваш такава страст, на която не всеки може да издържи. Обичам тази зодия! Земните знаци (телец, козирог и дева) са устойчиви харектери, здраво стъпили на земята. За огнените (лъв, стрелец и овен) нямам много впечатление и тук ще си замълча.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f829662f87
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От лични наблюдения ще спомена някои неща за определени зодии. Не казвам, че всички са такива, някой да не се разсърди от мнението ми. :D

Мъже:

- Риби - Скромнички. Романтични са, но не предпочитат да го показват, а дори и да опитат - не се получава много добре. Падат си биячи. :D Предпочитат да си изживеят живота с едно момиче, но просто не могат да свалят очи и от други.

- Близнаци - Имат се за умни, красиви и възпитани хора, но изпитват доста голяма завист и са двуличници. Някои не знаят какво искат, но не губят нищо, докато взимат решението.

- Дева - Скромни душици, но почувстват ли се удобно и близки с някой не крият фантазиите си. Срамежливи са, но това ги прави чаровни.

- Стрелец и скорпион - Нежни натури. Избягват конфликтите, но ако има доста натрапчив човек не би им мигнало окото да го изгонят или обидят най-жестоко. Може да те набие дори само със словата си.

- Овен - Най-уравновесените представители на зодиака според мен са родените под тази зодия. Разбират кога работата е сериозна и се държат по цивилизован начин. Намират общ език с всеки, могат да говорят на каквито и да е теми. Забавни са.

- Телец - Обичат да показват новите си придобивки, обичат да се хвалят и не крият, когато желаят някого. Правят всичко възможно да постигнат това, което искат.


Жени:

- Риби - Романтични и чувствителни. Преценяват добре хората. Не обичат лъжите и интригите. Лесно се доверяват и повтарят грешките си.

- Везни - Големи инати. Обичат да се състезават, когато знаят, че ще спечелят иначе не им стиска да опитат. Миротворци. Скара ли се някой пред тях той веднага се заема да ги сдобри. Подкрепят губещия и са състрадателни душици.

- Лъв - Не знаят какво искат и затова губят, а после си го изкарват на чужд гръб. Понякога да добри, понякога лоши. Ей така, без нищо може да почне да те обижда, а в друг да те защитава.

- Козирог - Пазете се! :D Не се осмелявайте да ги нараните по никакъв начин! Ще ви го върнат тъпкано, когато най-малко очаквате. Изпитват завист, но не го показват пред всеки.

- Скорпион - Само могат да ви подразнят с острите си изказвания и за тях това ще бъде спечелена война. Правят се на миролюбиви същества, но видят ли нещо у друг, което те не притежават се опитват да им го отнемат.

- Овен - Смели са. Понякога се объркват на коя позиция да застанат, но винаги печели този, към когото се присъедини.

Както вече написах това са лични наблюдения върху мои познати от представителите на споменатите горе зодии. Не всичко може да е вярно. Лично аз не вярвам в зодиите, но ми е интересно да чета анализи. :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a7cfb7b92a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Хе-хе, доволна съм да видя една от любимите си теми тук и да напиша един от малкото коментари :Д
тааака, момиче съм - Дева, понеже познавам и други момичета Деви, мога да кажа, че наистина сме подредени, сериозни, чести, ама нали и аз спадам към тях, викам да не се хваля сама :D /шегата настрани вече/ лично аз харесвам момичетата Деви... наистина са хората, с които мога да разговарям по всякакви теми. Ха, тук вече да кажа пък, че момчетата Деви са такива женчовци, но пък и донякъде ми харесват :D Прочетох горните коментари и да кажа, че повечето мнения тук, съвпадат и с моите.... Няма нужда и аз да споделям подобни мнения за останалите зодии, но няма да спестя, че най-много не харесвам Лъвовете... няма значение от пола, просто не ми допадат като хора и характер, нямам идея защо... Рибите пък са ми любимата зодия, с хора от тази зодия съм си изкарвала супер по купони, това са моите хора :D с тях съм се впускала в какви ли не щуротии :D Забравих да споделя за Близнаците.. това е другата ми любима зодия, но само за момчетата.. :D ще съм много благодарна в следващите коментари да разкажете вашите наблюдения върху жената Дева :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a256de856f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Любимата зодия на баба ви Пени е зодията на нейният старец-Козирог.
Още харесва като приятели и супер яки и точни хора Дева и Телец!
Девата обича реда, чистотата и точността във всички възможни аспекти!
Телецът е търпелив!
Козирогът е студен, но само външно. Много страстен! Много предан.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e776a95177
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   от 1, бабо Пено, скорпионче съм аз ;)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a256de856f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Oхоо, и баба ти Пени е скорпионче. Ето ние вече си паснахме;)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: fc524f164a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Еми подкрепям мнението ти за близнаците, защото са доста непостоянни хора, никога не си признават грешки, освен в крайни случаи, двулични са, винаги някой друг им е виновен и общо взето не знаят какво искат. Иначе са силни и наистина умни хора и като всяка зодия и те имат добри качества, просто да не ти се налага да живееш с близнак у вас! :)
За стрелеца знам, че е склонен към изневяра и е характерна за него безотговорността, стрелците грабят с пълни шепи от това, което могат и искат и умеят да се забавляват, абе общо взето всяка зодия си има и добри и лоши качества.
Аз съм скорпион и съм мн упорита, което понякога е зле, защото държа на своето дори, когато греша, освен това съм мазохист, обаче се разбирам с рак, риби и водолей.
Водните зодии обичат водолея, защото той някак си им помага да се издигнат, водолеят умее да извлича полза от нещата и също държи на своето докрай!
Раците никога не съм ги разбирала, може би защото вървят назад и встрани! :Д
Овенът е готина зодия, само дето е кардинална и от там става ясно , че обичат да доминират, мн са властни, но и несъобразителни, освен това си падат малко садисти като хора може би за това скорпионът си пада по овен :Д, но също са и до болка неустоими и привлекателни, а също са и силни личности!
Рибите са благородни, те са подвижна зодия, все пак елементът им е вода, също са упорити, но и някак си спокойни и великодушни.

~sad-baby~

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 31f518deb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Аз съм скорпион ;d Много съм твърдоглава ;d Много съм чувствителна, мразя да губя, ревнива съм и то много и най-важното винаги мога да затапя някого ;d Съгласна съм с номер 2 за жените скорпиони.
Не харесвам зодия Стрелец.Имам няколко познати с тази зодия и са все едни и същи.Прекалено ревниви и го показват, трябва да е център на внимание, всички да му съчувстват (не обиждам никого с тази зодия, а изказвам мнението си)

Рак-опитва се да създаде погрешното впечатление, че е спокоен и търпелив, а не е точно така.

Близнаци-съгласна съм, че никога не признават грешките си освен в краен случай.

Везни-прекалено мекушави са и лесно се манипулират, но иначе са много добри хора.

Водолей-много своенравни, могат да ти повдигнат настроението както и да го скапят тотално ;d

За другите зодии нямам много голямо впечатление така че нищо няма да казвам за тях : )

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c7214ff501
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Аз съм жена Лъв. Като недостатък мога да посоча, че сме много горделиви, почти никога не сме виновни за нищо, искаме света да се върти около нас и сме много добри манипулатори( това последното май не е недостатък).

За Риби и Телец нищо хубаво не мога да кажа- просто не са мой тип хора, без да обиждам никого.

Лично аз много харесвам Везни и Водолей- макар че са доста колебливи и непостоянни, имат силно развито чувство за справедливост, умеят да прощават и са коректни.

Близнаци- все едно в един човек живеят двама души- не знаеш кога кой ще се появи, във вечен спор са със самите себе си. Прекалената им чувствителност идва малко в повече на лъвската ми грубост и егоцентризъм.

Рак- ни се води, ни се кара, както има една дума. Все недоволни от нещо и те не знаят от какво. Не знаеш къде ги сърби, за да ги почешеш...

Харесвам Козирозите, защото знаят какво искат и го постигат по един или друг начин.

За Овен и Стрелец нямам конкретни впечатления- те са в огнени знаци като мен, предполагам, че си пасваме.


И все пак да не забравяме, че всичко зависи от човека, възпитанието му, средата, в която живее.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5dec4d9d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Всички зодии, които са в множествено число (близнаци, везни и риби) са двулични. И то мноогоо двулични. Не слуюайно са по минимум 2 (2 риби, 2те страни на везните, а близнаците може да излезнат и тризнаци, та и повече... тези лица имат от 2 до плюс безкрайност лица).

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 52e54b3db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Мене пък Стрелците много ме кефят...
Едни такива позитивни и с голямо чувство за хумор.

Раците не мога да ги разбера - един път тъй, друг път онъй...;д

Скорпионите - многоо отмъстителни...

сега само за това се сещам...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2e29658f68
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Хахах, аз по принцип не вярвам на зодии и тая тема дълго време я прескачах, сега не знам защо влязох... Ама като гледам май по-добре да не си казвам зодията, щото досега нищо хубаво не е казано за нея, а и се сещам за един куп хора, дето сега ще си кажат "Знаех си аз! "

Близнак съм. Това с 2 човека в един е вярно. При мене мога да обособя 2 или 3. Понеже доста хора казаха, че не си признаваме грешките - то никой не си ги признава с кеф, но по-трудното е, че понякога човек не може да се види отстрани, за да си види грешките. Иначе ако ме питаш никога няма да кажа, че съм безгрешен, но понякога се улавям, че "по инерция" отричам неща, за които всъщност знам, че не съм прав. За интелигентното няма да кажа нищо... :-)

От другите зодии нямам много впечатления, само за овните, понеже имаме 4 или 5 такива екземпляра в семейството, мога да кажа, че са кофти зодия, много рогат добитък! Иначе са хубави хора, освен ако не спорите за нещо...

Кубрат

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a23ddfd477
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   аз пък съм стрелец и ми е яко смешно, някоя като ми каже аз съм рак или скорпион (например), и съм много ината, , тъпи чавки...
има значение възпитанието, семейството и средата на човека, а не тъпите зодии, в които си вярвате.
най-злобния човек, който познавам е моята зодия -стрелец.
но нима това е гаранция?

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 996c1d6c45
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   И аз съм с стрелец.. Честна съм и съм демократична.. честността ми пречи, много понякога. Поне аз съм така. Обичам да командвам, не знам от зодията ли е, може и от асцендента - овен.. много съм емоционална с тези два огнени знака.. паля от най-малкото и преживявам мъката на всичко..
За останалите:
Близнаци - придържам се към горните мнения - интересчии, аз такива наблюдения имам за тая зодия..
За водолей - имах за кратко гадже водолей и съм слушала за гаджето на една моя приятелка, който също е водолей - и двамата не харесват секса, и двамата викат за щяло не щяло, но са и еднакво честни и предани.
За Девите - за жените - типичните жени - кокетки, мили са, обичат секса, обичат клюките, обичат мъжете..
за мъжете деви! приятеля ми е дева, от 3 години сме заедно.. сещате се, че стрелец и дева не е добра комбинация..
Та за него - наистина е вечно мрънкащ! обича да критикува останалите, а себе си не се забелязва... но когато трябва да бъде мил и добър наистина е такъв
Имам колежка рак - ужасна е :D не мога да стигна до мозъка й! Аз обичам да анализирам хората, не да ги разпитвам, ами просто по начина им на поведение да ги разбирам, нея не мога! Една такава за себе си пази всичко.. Не казва примерно че пуши цигари от не знам колко години.. що за човек би успял да пази такова нещо от приятели и защо?? Аз бих споделила. Много е сръдлива, иска тя да командва.. не знам дали успява
С овен и лъв се разбирам чудесно, особено с овен.. вижте лъвовете са много студени и те са едни.. гледат от високо, все едно са царе на джунглата :D
А за стрелците само да се върна - значи там са 2-те крайности - или ще са някакви пълни шматки, дето само лъжат и са за купончето или ще са хората за брак и деца :) Ако попаднете на вторите, други няма да искате. Много сме предани :)
Везни - с тях се разбирам много добре, много уравновесени хора, спокойни, с принципи и морални устои
друго не се сещам :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a27935e07d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Аз съм близнаци - понякога имам чувството, че страдам от шизофрения. Меня си мненията, настроенията и хобитата през пет минути. Непостоянна съм, бързо ми омръзва всичко. Интересуват ме различни науки, религии и точно поради тази силно изразена любознателност сякаш не успявам да се съсредоточа и да имам да кажем както всички хора - "силна тема". Т. е повечето близнаци по мое мнение знаят по много теми, но малко неща, което никак не е задоволитено.
Трудно се задържат хора около мен, защото бързо ми омръзват и ги сиктирджосвам.

Единственото хубаво качество, което съм чела и забелязала при близнаците е това, че са много весели, комуникативни, лесно се нагаждат към всякаква среда. Друго не съм видяла.

Близнаците не са добри приятели, т. е добри приятели са, но само когато са на кеф, поне така съм чела и при мен е така.

Не си харесвам зодията, поради това, че в мен живеят прекалено много и различни хора, което не е трудно да се забележи. Сутринта съм добра, усмихната, после без причина започвам да се заяждам и тровя хората, после се смея, плача - пълна шизофрения хаха. За това и като цяло не бих казала, че има много хора, които ме познават добре, то просто е цяла наука това.
Имаше една приказка - да имаш жена Близнаци е все едно да имаш цял харем с различни жени хаха.

Лоша

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a1af13248c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   И аз съм близнак. Не вярвам много на зодиите, но това, което каза №17 все едно го е писала за мен. Мога да добавя, че сме артистични и прахосници.

Автора казва, че сме самовлюбени, но интелигентни. Ами явно това ни е проблема, не обичаме прости хора, насилваме се да общуваме с тях. Другото, което не може да ни се отрече е, че сме самокритични и с чувство за хумор, пхонякога трудно за понасяне от някои.

А иначе си падам по мъже-лъвовете. Властни, почти тиранични, но умни и с характер - знаеш какво да очакваш от тях, защото са последователни и предвидими; жените лъвици, които познавам са баби, гейши.

Козирозите са прекалено сериозни и праволинейни за моя вкус. Но са верни, и като партньори, и като приятели.

С раци се разбирам много, сигурно защото са търпеливи и ми изтрайват променящите се настроения.

С водолеите си приличаме; там мъжете са малко турци, но са ларж, а жените обратното.

Ами това се сещам, но пак казвам, че познавам коренно различни хора от една и съща зодия.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c1eda6e7af
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Ще кажа по една дума за някои зодии които се сещам и от които са ми останали впечатления от живота. Просто това е моето лично мнение:
Скорпион - опасен
Водолей- шматка
Везни - двуличник
Дева - женчо
Риби - клюкарка
Близнаци - приказлив
Овен - инат
Козирог - приятел
Рак - странен
Стрелец - подмазвач
Телец - луд
Лъв - нервен

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a256de856f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Кубратче -близнeта, а? Незнам защо ми приличаш на стрелец. Сигурно щот ми мязаш на коцкар. ;)Какъв ти е асцендента, ве брат? баба Пени

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0a7d9dc095
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Ахахаа, нямам думи. Прости, Кубрат, обаче искрено злорадствам, ама така даже малко с умиление. Знаех си аз, че не трябва да те съдя много строго, ти си имаш физиологична причина!
Peace :))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c51df3c1dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Иха, чувствам се вип като знам, че съм Козирог. Но се разнасят слухове, че сме големи сухари- глупости са. Ние можем да имаме различни вярвания от другите, можем да следваме напълно собствени си разбирания, но в каквото и да вярваме, за каквото и да се борим го правим както се прави. Иначе сме инати и ни дразнят повече неща, отколкото сме способни да си признаем, но пък сме честни.

Близнаците са хубава зодия. До сега не съм срещала нормален близнак, но си падам по шизофреници и така си ги обичам ;дд. Леко непостоянни, променливи, но когато свикнеш разбираш, какви са и все съм ги приемала за предизвикателство. Дразни ме това, че имат навика да се превръщат в това, което мразят най-много. Също и, че се преструват на други личности, проблема не е, че го правят, а че аз ги усещам бързо и се изнервям.
Рибите са ми фаворити! Цял живот се лепя за тая зодия. Много спокойни хора, честни са, мили са, мислят за другите, обичат силно, привързват се. С тях имам доста различния, но така се допълваме.
Рака ми докарва главоболия. Не я понасям тая зодия, ироничното е, че двете ми най-близки приятелки са раци. И с двете често спорим и имаме доста различния, но пък като хора не са лоши. Странна зодия, не е за всеки, все повтарят, че никой не ги разбирал. Грешат, разбират ги, не им пука :D.
Лъв- боже опази. Ето тези хора не са нормални, луди глави, пълни шматки. Представителите, които познавам най-добре са двулични лъжкини, но определено не упреквам зодията! Купонджии си падат, забавни са, харесват да са в центъра на събитията.
Водолеите, които познавам обичат да се дразнят, закачливи са, игриви са. Лазят ми по нервите, но проблема е мои в случая. Обаче не са лоши хора, просто на мен не ми допадат.
Не се е намерил стрелеца, с когото да се разбера! Не познавам много де. Спорят доста с мен, честни са, искрени. Мислят си ги някакви странни, но поне не играят маскаради, открити са.
Скорпиона много ми харесва, влюбена съм в тая зодия. Държат си на мнението, инати са, не се огъват, уверени са. Харесва ми, че се борят до последно и отстраняват тези, които им се пречка, упорити и постоянни. Именно заради тези неща не е полезно козирог и скорпион да искат едно и също нещо - апокалипсис е резултата.

Това е скромното ми мнение за някои зодии, за другите не знам достатъчно - Овен, Телец, Дева...
Зу-За

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 996c1d6c45
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Така като чета мненията по зодиите се припокриват, значи има някакво значение все пак :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a23ddfd477
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   хора, ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ЕЛЕМЕНТАРНИ, да вярвате в зодии бе?
няма никаква логика?
ми аз познавам 3 жени телец и всички са леки.. това значи ли че сички представители на зодията са такива?
няма логика.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 984935aa1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   24, жените телци като цяло са си леки, а мъжете телци големи курвари. Факт.

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3d7433ceba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Авторке, преди да слагаш етикети на всички хора от една зодия поне да беше проверила, че х-ра на човек зависи от АСЦЕНДЕНТА, а не толкова от зодията.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3325cfd8f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   21, не те разбрах, за кое злорадстваш? За зодията ми и да злорадстваш, и да не, не мога да ти помогна - няма как да си преместя рождения ден. Освен това зодията не е "физиологична" причина, изясни си понятията плз.

Номер 20, брат ми, нямам представа кво е асцедент и не ми се рови сега. За коцкар - тва лошо ли е? Ела да провериш ако искаш...

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9deaf47e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Аз съм жена, зодия риби.
Според мен не може всички хора с една зодия да са еднакви. Има прилики, но за точен хороскоп се иска точен ден, час дори и минута. Тогава може вече астролог да определи.
Наистина рибите са много чувствителни и лесно се доверяват, но после хората ги нараняват. Живеем малко в свой собствен свят с много фантазии.
Поздрави от мен! :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d16531120e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Освен номер 3, друг за моята зодия нищо хубаво не каза. Сега като ви я кажа и съвсем няма да сте на едно мнение с мен. Ще си кажете-" ни се води, ни се кара", ама аз пък си я харесвам. Не знам какво не им харесвате на раците? Чувствителни, търпеливи и спокойни са. Поне аз съм такава де. И все пак всичко зависи от човека, не от зодията.
Маги

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: cdadf7a845
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Номер 30,
Моята най-добра приятелка е рак и съм настроена доста добре към тях. Бих казала, че навсякъде ме заобикалят все раци. Много са мили спокойни и внимателни :)
Според мен всяка зодия си има и добри и лоши страни, но пак казвам, човекът не зависи само от зодията.
От номер 29

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 459053b8e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Здравейте и от мен, темата за зодиите винаги ми е била интересна, аз съм зодия рак, момиче съм, ето малко мнение по-въпроса:
зодия овен-брат ми е тази зодия, да уточня, твърдоглавци са, по-добре не спорете с тях, те винаги са прави:)), много упорити в това което си набележат като цел, не се отказват докато не го постигнат. Влюбват се силно, буйно, безрезервно, големи ревнивци. Иначе много държат на близките си и ги обичат.

зодия телец-чувствителни, малко лениви, създават безредие, поддават се на слабости, от друга страна, нежни, с вкус към удоволствията. Материалисти, но винаги добавят нотка красота във всекидневието си.

зодия близнаци-неуловим характер, предпочитат всичко друго, но не понасят да са сами и не могат без обич.

зодия рак-жената рак:вътрешно вълшебство, неопределен чар, мъжа рак:труден характер. Любовта им е винаги бърза, шумна, белязана с някаква фантазия, която я прави пламенна. Добри знаци за рак са:лъв, водолей, скорпион, стрелец, риби.

зодия лъв-бляскав и великодушен характер, вкус към лукса и разкоша. Човечен, напълно естествен, без престореност. Преодолява трудностите благодарение на пламенността и постоянството си, с мъжа лъв никоя жена не се чувства сама. Ревнивци са, горделивци, но с големи сърца.

зодия дева-хора на''златната среда'', искат да им се знае цената, интелигентни, точни, силно чувство за мярка.

зодия везни-разумни, благородни, обичат спокойствието, винаги намират вътрешно равновесие, притежават вродено чувство за справедливост.

зодия скорпион-страстен, представлява един рядко противоречив характер, твърде привлекателен но и твърде суров.

зодия стрелец-търпелив, оптимист, пълен с приключения и пътешествия е живота му. Хвърчи от цвят на цвят, за да опраши всяко цветенце:)), това за мъжа. Готини хора са, на мен ми допадат с позитивизма си и с чувството за хумор, верни приятели са.

зодия козирог-много амбициозни, реалисти, много упорити и търпеливи, здраво стъпили на земята. Хубава зодия.

зодия водолей-емоционални, винаги разбират другите благодарение на силно развитата им интуиция.

зодия риби-трудно е да бъдат разбрани, около тях винаги има една голяма мистерия, разсеяни, ревниви, лесно се обиждат, чувствителни, влюбени в себе си, нерешителни.

Много мога да пиша, но за всички написах по-малко, извинявам се ако съм засегнала някой:))Лично на мен любимите ми зодии са:лъв и стрелец, огнени, силни зодии, луди глави, може би, защото аз не съм такава:)), моята горе-долу си я харесвам, малко сме нерешителни иначе сме добрички, стига да не ни настъпят, тогава става лошо, и тихо да е пак си го връщаме, винаги сме за справедливостта, ужасно мразим лъжата. Ако се научим да не се влияем от моментните си настроения сме супер! Хайде, това е от мен, обичайте се, всяка зодия си има и предимства и недостатъци, идеал няма:)))

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: cce6cfc87d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Зодиите не са толкова важни има един отлечителен и на преден план белег. Това е " ГЕНА" на всеки индивид! В зодиите не вярвам, защото лично аз намирам много различия в една и съща зодия и нищо общо по между си...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f300e0d640
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Аз пък съм Близнаци. Не си харесвам зодията и не смятам, че съм типичен Близнак. Себе си няма да коментирам, защото смятам, че е редно друг да го направи. Любимата ми зодия-Стрелец. Ако имам дете някой ден, живот и здраве, искам да е Стрелец. А ако се преродя, дано това съм аз. И мъжете са готини, ама жените са... невероятни същества! Най-добрата ми приятелка е Стрелец-комбинация от невероятно чувство за хумор, шантава, необуздана, купонджийка и последно, но не на последно място привлекателна, знае как да те впечатли, стига да поиска. Не познавам човек, на който да не повлияе с поведението си. Изключително точна, пряма и наистина са хора на двете крайности-или са кръшкачи или не са. Сменя си настроението на всеки 5 мин. -или е на кеф, или не е... добре, че бързо и минава. Много е категорична-никой не може да я разубеди. Наумява си нещо и го прави, дори и да минат години. Някой каза, че гледат да са винаги център на внимание... те и да не искат пак са. Обикновено така смятат сухарите от земните и водните зодии (не съм им голяма фенка, никой не обиждам). Огнените зодии по принцип ги дават като хора на живота. Като умеят да се забавляват, защо не? ! Аз примерно като въздушна зодия приемам нещата супер навътре, изпадам в депресия макар и за малко... Те са непукисти. Дреме им, че нещо е станало... нали не засяга въртенето на Земята. Как да не ги харесвам? ! По принцип всички огнени зодии са много страстни и най-бързо от всички привличат вниманието на хората-ФАКТ! Пък и Стрелец е третата от огнените зодии-трета степен на изгаряне, най-усъвършенстваната от трите огнени зодии, както са и Девите, Везните и Скорпиона... ако са и трета декада... Винаги са ме привличали-и мъжете, и жените! За мен най-омразната зодия е Козирог за жена-големи са сухари и лишени от всякакво чувство за хумор, а за мъж-Овен. Просто не мога да ги понасям!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c1eda6e7af
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   Еее, номер 34, това за козирога не съм съгласна, майка ми е козирог и има огромно чувство за хумор, и баща ми е козирог, той понякога като не е на кеф е малко по-голям сухар от нея, но общо взето козирозите не са такива сухари, както се изказваш ти.

Брат ми пък е овен и повярвай ми, може да е много твърдоглав иначе:)), но няма човек на света, който същевременно със сериозността си(по-рядко му се случва да се смее от сърце, но когато го прави е ненадминат веселяк), да ме разсмива самата мен от сърце, ама наистина в буквалния смисъл на думата. Иначе не споря, че на моменти когато имат някакви ангажименти са просто непоносими сухари, ха, ха, но бързо им минава.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4eea45d180
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Аз съм Дева. Ще споделя и моите впечатления.
Овните са упорити, добри приятели(мъже и жени)не скланят глава пред нищо и никой, наблюденията ми към тази зодия са сългогодишни. Имат голямо самочувствие, не винаги обаче е основателно, умни са и старателни в работата си. Не умеят да отстъпват.

Мъжът Телец е ленив, неинициативен, все трябва да го буташ, в компания е център на внимание, но когато е с жена спича. Правят се на голяма работа в началото, а после се оказва, че за всичко трябва да ги напътстват, защото никога не могат да вземат решение навреме. Иначе са точни за приятели.

Близнака жена е човек на който може да се разчита, отговорен и интелигентен. за мъжа не бих казала същото. Лицемер, ленив, властен, нерешителен, все се оплаква и се прави на жертва или пък се изтъква без основание. Може да е душата на компанията, но не и да живееш с него. Женкар, самовлюбен. комплексиран.

Жените раци са магнит за повечето мъже, с очарование и красота ги пленяват.

Мъжете лъвове са истински мъже, винаги ще са ти опора и може да се разчита на тях. БНяма да мрънкат и да се оплачат за нещо.

Мъж дева е един от най-големите женкари в зодиака, същевременно е женчо и не умее да се справя в живота ако няма силна жена до себе си(идеално си пасва с жена овен).

Везните знаят как да те омаят с подаръци и финес. Добри хора са, състрадателни и помагат във тежки моменти.

Рибите могат да са мн лигави и мрънкащи, но всъщност са изключително надарени и интелигентни хора.

Козирог жена ли е -приказка, и като приятел и за семейство. Мъж ли е- омайник, но никога не го знаеш какво мисли, едно прави друго говори, 3то мисли. Мъжете стрелци държат на семействата сиколкото и да кръшкат. Това мога да кажа аз

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 46be9d8953
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Скорпион ForEvEr!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 21c8cb6351
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Понякога, в зависимост от това в кой дом е попаднало слънцето ни, в сексундата, когато сме родени, дори Слънчевия ни знак (зодията) придобива отенък на съседната такава.
Когато повече пламени са в една и съща зодия и елемент, можем условно да определим някакъв тип характер.
Вътрешната мотивация на характера ни се движи от Асцендента, а стремежите ни и онова, което ни липсва е нашият Десцендет.
Когато сложим в манджата разните аспекти и транзити... съжалявам, приятели, но зодиите губят съвсем своя вид, който познаваме от малките хороскопчета из пресата и нета.

Най-общо казано...
Лъв. Овен и Стрелец са огнени знаци
Дева, Телец и Козирог - земни
Скорпион, риба, рак - водни
Водолей, Близнаци, Везни - въздушни.
Представителите им носят някакви алегории с елементите, в които попадат.
Лъвовете са като факли - огнени и страстни.
Телците за спокойни, хладнокръвни и солидни като скала.
Рибите са игриви, променящи се, кипящи като водата
Водолеите са мечтатели, имат богато въображение и обичат да нямат окови... летящи хора, хора на въздуха.

и т. н. Имаме и други деления, но не ми се пише сега за тях.

Аз съм жена Лъв, имам много огнени елементи в наталната си карта и мога да кажа за себе си, че нося много от чертите, приписвани на Лъва, но Асцендента ми е Скорпион... търся земни знаци.. с тях се разбирам най-добре просто. Луната ми е в Стрелец, а Луната отговаря за емоцията ит. н.

Няма лъв и лъв еднакви... могат по задание да имат някакви общи черти, но това какъв начин ще изберат да ги реализират зависи от останалите елементи в зодиакалната им карта.

авторката на "За секса, любовта и зодиите"

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 590030256b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Без да обидя някой от зодиите-моето мнение! Първо-зодията не е основа! Зависи от самият човек! Ето пример:
Зодия везни-жена: Познавам три, но и трите са много различни. Обичат хармонията, мира и са много готини, но са големи инати. Едната е прекрастна и интелектуална а другата е обратно-повърхностна и егоистка! Едната е сериозна а другата не! Едната е материалиска и двулична лъжкиня а другата честна и откровена! Много лестно сами си объркват живота а упрекват другите. Големи артисти са. Така че зодиите са си зодии! Има отношение и асцендент, семейство, и т. н Психиатър съм от 20 години, но имам проучвания и върху зодиите! Пиша за везни понеже имам две дъщери от тази зодия! Като ин и ян са! Всичките им несгоди се свързват с повишената им чувствителност, но някой са егоисти от класа и не си го признават! -Абсурд! Те са мили и все мислят за останалите!
Едната от дъщерите ми с мъка го заявявам, изглежда че не съм добър баща! -съсипа си живота в личен план. Омъжва се 2 пъти-развежда се! Все идеалният търси! Е намери го но от инат го загуби!!! Който има въпроси е-майла ми е tundar@abv. bg Имам поглед върху Риби-Везни-Близнаци-Стрелец на високо ниво и различни хора! Ще се радвам да споделя наблюденията си с цел себепознаване с научна цел! Моля, без сърдити-това са зодии! Благодаря ви!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3097369862
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Не си правете грешни изводи за зодия Близнаци. ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1765c07c59
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

41.   Не мога точно да определям хората според зодиите им.
С дъщеря ми сме Близнаци, но по характер коренно различни.
На мен често са ми казвали, че по-скоро приличам по характер на съседната Рак.
Дъщеря ми не знам към коя зодия да я включа. Абсолютно праволинейна, придържа се към някакви свои правила, не е фен на компромисите.
Представя се такава, каквато си е и не я интересува дали ще нарани някого или не. Само чувството за хумор я приближава до Близнаци.
Понякога се плашим, но си я обичаме.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1bf2172fd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   така аз искам да кажа също няколко неща. Значи първо не може от една зодия да се определи характера на човека всеки си е различен. То по тази логика тогава всички хора с еднакви зодии трябва да имат еднкави характери просто не става. Към номер 4 не прочетх целият ти коментар и искам само да ти кажа аз съм зодия близнаци и не мога да кажа, че съм самовлюбена напротив мога да кажа, че съм адци грозна и, че просто не знам дали някой ще ме хареса такава. Винаги като се погледна в огледалото има чуството че виждам грозната бети. Другото е напълно и да признавам близнаците са доста двулични но това до някаде е добре тъй като им служи като защитата и враговете им не могат да преценят по каква тактика работят. Да непостоянна съм аз лично почти с целия клас съм била приятелка и всички са ми омръзвали и просто ги оставям това е. А и само да кажа към автора трябва да знаеш, че близнаците, девите, са много големи инати. А и номер 32 само да ти кажа за всичко друго съм сагласна но поне аз лично много обичам да съм сама не искам да излизам групово. Така, че това не е вярно че не можем да сме сами, аз само това искам малко спокойствие и тишина далеч от всички това е за близнаците. Не си правете изводи и знам, че половината от вас казват само хубави неща за собственната си задия така че авторе не им вярвай. Аз поне съм реалистка и признавм вярните неща, и другото което е големи използвачи сме близнаците... Хубавото при нас е, че пазим тайни. Има и други неща но сега не ми се пиши

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 795fe61efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Здравейте! Аз съм зодия водолей. Много правилни коментари срещнах за зодията си и бих искала да добавя и аз нещичко.
Какви са според моите възгледи зодиакалните знаци:

1. Овен- добродушни, оригинални, наивни!
2. Телец- притеснителни, добри, хитри
3. Близнаци- сговорчиви, умни, "интереса им клати феса"
4. Рак- точни, красиви, демократични
5. Лъв- властни, добри и обичат да са на висок пост (шефове)
6. Дева- умни, много се занимават с външния си вид, добри
7. Везни- верни, честни, добри
8. Скорпион- имат чувство за хумор, шеговити и добродушни
9. Стрелец- наивни, не могат да лъжат и да го направят все се хващат
10. Козирог- красиви, интелигентни и много много хитри
11. Водолей- смесица от чертите на всички знаци :)
12. Риби- чувствителни, недоверчиви и хубави.

Освен това мога да ви опиша как изглеждат по външен вид, всички знаци се делят на две групи (блондини и брюнети):

1. Овен- мургав, пълничък и среден на ръст
2. Телец- жените им по принцип са със зелени очи, мургави, с леко светла коса
3. Близнаци- повечето от тях са със светла коса, високи и слаби ( с хубави тела)
4. Рак- среден на ръст, пъстри очи, пълнички
5. Лъв- рошави, с широки рамене и високи
6. Дева- високи, с очила по принцип и елегантни винаги
7. Везни- ниски, с малки ръце, с малки крака
8. Скорпион- винаги усмихнати, със зелени очи и кръгло лице
9. Стрелец- ниски, с малки ръце и крака, със светла кожа
10. Козирог- мургави, високи, с бенка по лицето, с тънки и червени устни, излъчват огромен чар
11. Водолей- пълнички, високи, с красиви лица, черна коса, черни очи, кожата им е нежно бяла, с големи ръце и крака, с дебели устни :)
12. Риби- мургави или златисто-рус цвят на косата и кожата, дребни.

Дано да не съм засегнала някой, но нали знаете, трябва да сме толерантни към индивидуалността.
Обичам най-вече козирога, те са уникални като личности, обаче са мълчаливи и инати. Обичам и собствената си зодия (водолей), щото сме интелигентни, толерантни и добродушни. Накратко- уникални :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 24 дни
hash: db2a214777
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   До момичето над мен!
Това за зодиите е субективно понятие! Всичко, което си написала е за графата 20-25 % (1/4), поне според мен!!! Останалото се дължи на планетите в хороскопа и най-вече асцендента!!! Той определя личността, нo не и нейната обща цел в живота! Нещо да добавя само: представи си с. л ситуация зодия- стрелец, но с марс и или венера в козирог, луна в дева и с асцендент в скорпион!!! Това няма да е никакъв стрелец... , мога да се обзаложа! Единственото в него от стрелчето ще е вечно замечтания и отвеян идеалст както и голямото дечко, ако е мъж!
Всъщност като обобщение ще добавя, че домовете определят това за което се бориш, т. е те са по-важни от зодиакалния знак и планетите в хороскопа! Там се крият тайните ти на живота и това какво ти предстои!!! От една либра

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 02c0cd1134
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Аз съм скорпион и харесвам един стрелец, но не го искам, защото много му шарят очите, все се мисли за прав и се цупи ако не е на неговото, супер несериозен е и си въобразява разни нереални случки... иначе е много страстен и забавен, винаги е в настроение, излъчва някакъв заряд, който ме побърква и ме вдъхновява да живея на макс... но за съжаление семейство не мога да градя с него, защото недостатъците му надделяват и имам усещане, че това ще бъде най-несполучливия ми избор:(

Впечатления имам и от другите зодии :

Овен-мъж - чаровни са, но надути, глупави, с комплекси
Овен-жена - добрички са и парадоксално на това - пълни егоисти до дебилство, инатът е на макс
Телец-мъж - обичат лукса, да парадират с нещо, властни и често агресивни
Близнак-мъж - страхлив и странен
Близнак-жена - много умна, хитра и двулична
Рак-мъж - обожавам ги, добри, състрадателни и всичко най-добро
Рак-жена - ангел, но зависи и от асцендента
Лъв-мъж - това са най-добрите ми приятели
Лъв-жена - многоооо надута и винаги с непокрито самочувствие, със собствено чувство на справедливост, пълна материалистка
Дева-мъж - скучни са, но добри приятели, интелигентни, помагат много на другите, готини хора са като цяло
Дева-жена - кротка и потайна душица
Везни-мъж - изключително дипломатични, повечето са сериозни (чак не можеш да им видиш усмивката)... стават за полицаи:), властни са, обичат да иронизират и трудно се убеждават в чуждата гледна точка
Везни-жена - подмазват се, когато имат изгода, но ако ти станат враг е много кофти, защото използват всички позволени и непозволени средства, за да те сринат, много са общителни
Скорпион -мъж - властни, агресивни, груби, справедливи и състрадателни, и многоо ревниви
Скорпион-жена - потайни, общителни, амбициозни, ревниви
Стрелец-мъж - душата (шута) на компанията, той винаги трябва да има публика и съмишленици
Стрелец-жена - много комуникативни
Козирог-мъж - амбициозни, работа, работа и само работа, в секса са праволинейни и това е единствената зодия, която не разбира значението на думичката СТРАСТ
Козирог -жена - работохоличка, ледената кралица е тя и все се мисли за най-добрата във всичко и критикува останалите (всички те са под нейното ниво разбира се - според нея)
Водолей-мъж - бърборко, всезнайко
Водолей-жена - разпиляна, разсеяна, но и много ерудирана и оправна, бърборана е по-принцип и в 1 разговор може да смени безброй пъти темата, разбрала недоразбрала все се изказва за нещо, дай й хора около нея
Риби-мъж - обича хората, да ги анализира, да общува с тях, да е вечно с хора, влюбчив е (като стрелеца), не си пада много по науката, но за житейските неща знае всичко:)))
Риби-жена - борбена, силна, войнствена, помита всичко стига да си го постави за цел

Това са мои лични впечатления. Зная, че възпитанието, средата, днк-то, асцендента, луната и разни други фактори са причина хора от 1 и съща зодия да са доста различни. Затова се извинявам, ако съм засегнала някого!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 93c75703ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Аз съм момиче Дева но смятам че приличам повече на Овен!
Изключително избухлива и победителка от вс страни! ВСички ми казват че съм прекалено импулсивна и инатлива. Изключително енергична съм и винаги бързам! ТА с едно се определям огнен темперамент! Смела съм и изключително директна даже груба! С остър език съм и чувство за хумор! Иначе съм душата на компанията и върл купонджия! ЛУД ЗА ВРЪЗВАНЕ

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8e800cb467
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   ха.. аз пък съм мъж дева. Гаджето ми е дева, майка ми и баща ми са деви. Вуйчо ми е дева, първата ми братовчедка е дева... И всички са различни характери. Вуйчо ми обича да командори например, нещо което изобщо не го пише като типично за дева. Братовчедка ми е много срамежлива, изобщо не говори и почти не общува с никого. Това не знам дали е девешко. Приятелката ми обаче е доста общителна и екстровертна, въпреки че е родена само 2 дни след братовчедка ми. Родителите ми интересно имат обща професия (икономическа), но пак са различни характери разбира се...

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6770797851
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Окс приятел, а нещо от сорта асцендент, лунен знак, марс, и венера в хороскопа нямат ли значение според теб? Девите са практични хора (това е КРАЙНАТА ЦЕЛ в живота-слъчевия знак), а останалите аспекти са МЕТОДИТЕ, по които да стигнеш до тази цел!!! Казано накратко, ако си "типична" дева, то начина да стигнеш до нея е по-лесен, защото разкрива в пълния блясък слънцето на знака, но ако имаш огън и или въздух в хороскопа, метода да стигнеш да крайната цел ще е "противоречив" и показваш черти", които не са характерни за знака, но макар и по-трудно ще стигнеш до тази практичност и общите неща за слънцето на този знак!!! Затова, обаче трябва повече търпение, за да се откроят краските на зодията ти... , ако не си "типичен" представител е по-трудно да бъдеш разкрит, освен ако няма някой около теб, който да познава добре нещата!!! Либра

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d4885e1a86
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   Нямах търпение да прочета всички коментари затова ме прощавайте ако дублирам някое мнение. В началото се интересувах с интерес от зодии, дори се бях комплексирал от моята-дева. Но както прочетох много от мненията робуват на стереотипи и хванати наготово от статии и книги, а не от преки наблюдения върху живота. Работя с много и различни хора. Овните били огнени, девите били скучни, скорпионите жилели, козирозите катерели и дрън дрън та пляс.
Обичам да ми е разхвърлено, , не си мия чиниите веднага след ядене и готвене, защото обичаме да ни е чисто и подредено. Пропилях сума ти пари по хазарт, защото сме пестеливи и пресметливи. Прекъснах си ученето в перспективна и авторитетна специалност, това защото сме практични. Женчовци сме, а пак понасям ударите на съдбата и тези които сам си създавам със сила и воля на духа вярвайки, че който не прави грешки не прави нищо.
Тези тривиализми са приятни за четене, но ако повярваш на тях значи си повърхностен човек да правиш изводи за човек без да си контактувал с него, без да си го изпитал в трудни ситуации, без да си правил секс...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 0b596cfe5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Скорпионите са много властни, обсебващи, но и умни. Умът им сече като бръснач и са много интелигентни. Винаги те хващат, ако се опиташ да ги мотаеш и лъжеш :D.. ИЗПИТАНО!
Ако скорпионът реши да те накаже и нарани, той ще го направи или с изневяра пред очите ти в повечето случаи, или още по-гадно... с мълчание. От това негово наказание най-боли.
Раък... :D аз съм рак, също са много властни и обсебващи, а в комбинация със скорпион става нещо взривоопасно.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6770797851
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   До 50 и 49! Коментарите ви са интересни, но аз имам поглед върху тези неща!!!!! Водя се "уж" за книжно куче, но практиката е изключително важна! Внимание...
Първото нещо с което се сблъскваш когато видиш някой непознат не е неговата зодия, а неговия характер-знака на върха на първи дом (асцендент)!!!! Това е външната изява към света и първото ви впечатление за самата персона. Ако тя има противоположни асцендент и слънце (опозиция) в хороскопа, то ти много лесно можеш да се заблудиш за натурата на този човек. Също така важи и за знаци от комбинацията тип "земя-огън" и "вода-въздух"! Асцендентът бърка много в личността и без да познаваш даден човек достатъчно добре (трябва повече анализ, събеседване и комуникация) ще разбереш, че този човек НЕ Е СЪЩИЯ, с който си се запознал в САМОТО НАЧАЛО! Това е точно казаното за хората, които нямат познания по астрология и/или не вярват на нея-"ама той/тя се промени", "не е същия/ата" и т.н!!!!! Той/тя си е един и същи човек, но ти не си го познавал достатъчно добре. Затова да си сигурен за нещо, трябва лично да общуваш с някого по-дълго, да да разбереш какъв е, а не да вярваш на хорските приказки! Нaкраят ще разбереш към какво се стреми и какви цели има в живота! Либра

 
  ...

1-50 от 76
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker