Скапания ми живот.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Скапания ми живот....
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2164 пъти
В голяма дупка съм от където и да го погледна. Работа не мога да си намеря най-вече защото ми липсва всякаква увереност, че мога да успея. Със жените е същото, ако ме погледне някоя и ми се усмихне, в главата ми веднага се раждат мисли " Изцапал ли съм се с нещо, защо ме гледа така? ! " и подобни...

Знаете ли, най-лошото е че знам, че с подобно мислене няма до нищо хубаво да стигна, нито в личен план, нито в професионален. Не знам вече какво да мисля за себе си, стигнал съм до извода че не може да съм нормален, тоя живот който живея не може да е нормален. Сигурно някой ще ми каже "Ами промени нещо тогава, какво чакаш? ! ". Повярвайте ми пробвам да променя нещо, но как да си променя психиката и да започна да си вярвам? ! С каквото и да се захвана все си мисля, че няма да стане и то обикновено не става. :) Пробвал съм и обратното - гледам да мисля че ще стане, даже да си представям че е станало, е пак не се получава.

Бих искал отново да се върна на темата за нормалните неща :D та... как мислите, нормално ли е последната ми приятелка да е била преди 5 години, нормално ли е никога да не съм заговарял момиче на живо? А нормално ли е да си имал само интернет запознаства? Всички тези въпроси при условие, че става дума за 25 годишен мъж.

А какво мислите за интернет срещите? Аз мисля че е нож с две остриета, ако срещнеш искрен човек и съответно ти също си такъв може би ще се получи нещо интересно. Но повечето хора не са това което са в интернет. В това пространство всеки може да бъде какъвто си поиска, в началото е хубаво, но накрая все има някой наранен.
Стигнах до извода, че колкото и да си искрен с човек със който поддържате онлайн контакт, не е гаранция че от среща ще ти отвърнат със същото.

Хубаво би било ако можеше да завързвам контакти и на живо, но видя ли момиче което ми харесва, при опит да кажа нещо ставам червен и си гълтам граматиката. Смешно или не - това съм аз.

Ще се радвам, ако пишат хора които са минали през същото и споделят нещо което ще ми е от полза.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: ea44a4b19f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Относно работата мога да ти кажа, че с малко повече упоритост ще си намериш относно жените сори пич никой не може да ти помогне така ще си останеш цял живот. Моя съвет е да започнеш да тренираш някакво бойно изкуство за да станеш по-як

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9d427d9c87
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   човек аз съм същия но съм на 20 години. За работата мога да ти кажа че колкото и да е сложно, с практика се постига. Или просто дори и да не можеш, кажи си "майната му" и пак го направи или поне опитай. От която и страна да го погледнеш, по този начин растеж! Опитал си нещо ново, престрашил си се. То се правят малки крачки. А с жените е по-гадно зашото ти и да ги заговориш в днешно време, ти ще й кажеш например здравей и тя ще направи две неща: едното е че няма да те отрази, другото е че ще те погледне с пренебрезителен поглед в стил "ти пък къв си мен да заговаряш" и ще изчака да види какво имаш да й казваш сякаш те изпитва. Ако не се представиш добре ще си тръгне. В България всички са си кучки все пак с безбожно самочувствие.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2f45a9aa58
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1 - физически съм достатъчно як, не съм някой сух тип или релефен заладжия, но ходя 3-4 пъти седмично и съм по-скоро мускулест. Целта ми е просто да поддържам форма и мисля че я постигам.
Наистина ли мислиш че няма шанс за мен и цял живот ще съм така?

Даже сега като се замисля, сигурно съм доста смешен в очите на жените - такъв голям мъж, а така да се срамува...

Anyway... Приятелю номер1, дори да си прав, аз не мисля че все още мога да се примиря с това, ще се боря да се променя, а ако не успея... такъв живот не ми трябва да живея.

Номер2 - не всички са кучки, най-лесно е да се каже така - да обвиниш другите за проблемите си. Казвам ти го защото наистина има свестни момичета, но не винаги се получава.
Аз самия съм имал късмета да излизам с такива, но когато няма тръпка, няма го онова желание. Не искам да съм от ония хора дето са с някой, само за да не бъдат сами! Искам да съм щастлив, не ме интересува жената дали е красива или грозна. Макар че грозна жена не съм виждал, всяка си има своя чар! Абе на кратко искам жена, която да ми бъде любовница, но и приятел. За мен в това се изразява щастието.

От Автора

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f56fbd854e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз пък ще ти кажа от опит, че това е социална фобия. Имаш нужда от малко психотерапия. В началото може да я допълниш с антидепресант и ако взимаш такъв медикамент гледай да е Коаксил! Имаш шанс да преодолееш състоянието си, не слушай номер 1. Но сам без помощ от специалист имаш малки шансове да се справиш.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: def9a18f84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От номер 1

Виж сега автора нищо не пречи да опитваш с жените но 90 процента шанс, че няма да ти се отвори парашута цял живот. Има такива хора малко са на брой, но ги има. Разбира се лошо няма да положиш всички усилия дори те съветвам да го направиш, но в крайна сметка не храни прекалено големи надежди

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ef258fbcbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   5, браво бе, наркоман ли мислиш да го правиш?

в, стз

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 692566151d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Хаха, мерси за за изключително конструктивните коментари, как пък баш сметнахте че шанса ми да не ми се отвори парашута хахах е 90% :D Както и да е, днеска пробвах нещо ново хаха.

Бях ви писал че примерно като вървя по улицата и срещна момиче с което да си разменим погледи, дори да ми се усмихне в главата ми изкачат само негативни мисли. Та днеска реших да си вървя по улицата и си мислих на ум хаха, че няма какво да го мисля аз просто вървя по празна улица, хора около мен няма и ако щете ми вярвайте... получи се! Е не съм свалил мадама, ама и не съм си мислил стандартните за мен глупости, когато видя някоя симпатична.

И последно, за всички които са като мен малко или много, не ги слушайте тия над мен! Работете над проблемите си, не се предавайте! Изтъркания лаф " За всеки влак си има пътници" е наистина верен, защото колкото и невероятно да звучи, има жени които харесват срамежливи мъже и обратното, намират го за сладко.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2aacfc403a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Няма нищо лошо в интернет запознанствата. Нормално е да има спек при първа среща, но нататък нещата се оправят. И това, че някой не е толкова искрен и споделящ при първа среща, не означава че не е това за което се представя. Ти знаеш ли кои заговарят мадамите с които се разминават по улицата-пияните и мангалите. Ти едва ли си от тия типажи, така че драскай си в сайтовете за запознанства с жени от твоя град и евентуално се срещай с тях отколкото да се излагаш да досаждаш на пешеходките. Пък дано намериш работа да добиеш малко самочувствие. " Изцапал ли съм се с нещо, защо ме гледа така? ! " - и аз си го мисля това, когато някой ме погледне, но не ми пука, не мисля че това е мерило за увереност

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3101e72a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   5, ти си много умен бре

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f56fbd854e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От 5 към 10 - не, опитна съм

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f56fbd854e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От 5 към 7 - наркоманите не се друсат с антидепресанти, към тях няма пристрастяване, напротив помагат АДСКИ МНОГО

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker