Ходили ли сте на екстрасенс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ходили ли сте на екстрасенс?
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 4212 пъти
Аз не съм, но майка ми е ходила. Съгласна съм, че някои неща наистина могат да се налучкват, но повечето от нещата, които й е казал, особено едно нещо... няма как да се налучква от човек, който никога не си виждал, никога не е идвал вкъщи... изключено е. Толкова точни неща й е казал, че аз останах изумена. Другото, което й е казал, "прочел е" един смс от баща ми... някъде в интернет бях чела, че тези хора могат да четат мисли. Вярвам в тези неща, не на 100%, но едни 97 да речем... не за друго, ами защото много шарлатани се навъдиха и не одобрявам това, което правят. Ако наистина съществуват такива феномени като Баба Ванга, те са достойни да уважение, не за подигравки...
И така... кажете - ходили ли сте да ви гледат, с какви впечатления останахте... познаха ли ви нещо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: fefc174f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Майка ми е ходила преди много години. Врачката и познала всичко до последните детайли

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 87179c9359
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Майка ми е ходила 2 пъти при една циганка, уж всичко познала за мен, баща ми и за нея. А моята майка трудно може да я излъжеш, така че й вярвам. До колкото знам всъщност мислите ни са около нас, а не в мозъка, и затова гледачите познават, защото четат по аурата на човека. Поне така знам аз.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 80324cf40f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Какво въобще значи "познали всичко"? Като изключим общите приказки, които и аз ще позная, тези врачки прилагат психологически трикове. Водят разговор с теб и без да усетиш всъщност лекичко те подпитват за това-онова, което много им помага да сглобят историята ти. Или първо налучква грешно и после, като види реакцията, моментално се поправя. Така остава впечатлението, че наистина има способности. И не на последно място е склонността на самите клиенти да вярват. Първо, научно доказано е, че вярващите несъзнателно подпомагат гадателите и второ, че при реално познати 4 от 10 неща, хората докладват 100% успеваемост, защото отново несъзнателно игнорират грешките и увъртанията им.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7a458a31f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3 - и аз мисля като теб, но ЕДНО от нещата, които е казал на майка, няма как да се налучка от непознат! Невъзможно! Точно това незначително нещо няма как да й го прочете в очите или като използва психологически трикове... няма как просто. И за мен е познал едни неща и то доста точно... и е невъзможно с такава точност да се налучкат. Така че... аз вярвам, че съществуват такива феномени.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c30658f862
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мен една жена ме научи как да си гледам сама и не ходя вече, не че и преди съм ходила често.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a37e8b6cb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз не съм ходил, но мои познати са ходили и виждам как всичко около екстрассенсите се върти около вяра и манипулация. Хора, които се мамят не са достойни за уважение. ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 00b54e0c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Моята майка е мълчала през цялото време, така че няма как да изкопчи инфо, за да навърже нещичко. от 2

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7a458a31f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 5 - сподели как, ако искаш...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3b1fb92d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Номер 4, щом вярваш - ок. Няма лошо. Но все пак майка ти е била там, а не ти. Тя ти го е разказала, след което ти го разказваш на други. Разваленият телефон е сигурен. Може да са се случили неща, които не ти е споменала, защото не е забелязала или не им е отдала значение, а те да са били важни детайли. Затова е доста крайно да се казва "Невъзможно" или "няма как да стане". Хората не сме надежден източник. Твърде лесно се объркваме и то постоянно, за каквото и да е. Всеки пречупва реалността през личните си пристрастия, вярвания и несъвършените си сетива (зрение, слух, допир). А реалността съществува непрекъснато и независимо от нас. Не искам да споря, просто дадох друга гледна точка. Аз съм ходил на екстрасенс и се издъни. Исках да мълча като риба, а тя само да ми познава, ама мълчанието не й вършеше работа. Естествено, може да е била шарлатанка, но пари да ги изпробвам повече няма да дам. :D

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2014355efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Прочетете книгата "Холографската вселена" от Майкъл Толбот - писана е от екстрасенс. Ще ви станат ясни много неща. Написана е на достъпен език и е пълна с изключително интересни и любопитни описани случаи.
Иначе имам приятел екстрасенс, доста добър при това (не бъркайте екстрасенс с ясновидец или с врачка!). Само като ме види или ме чуе по телефона може да каже дали съм влюбен, дали се страхувам от нещо. Като погледне или сканира с длан тялото ми може да каже къде какво се е объркало, в смисъл - неправилно протичащи енергии или вече изявено заболяване, как да го оправя, и най-важното - в резултат на какво се е появило. И дали трябва да променя нещо - начина си на мислене, начина си на хранен, физическа активност, отношения с хора и т.н. за да се оправи.
По едно време и аз, практикувайки разни неща бях започнал да придобивам някаква екстрасензитивност - усещах миризми от разстояние без това въобще да е възможно физически. Имаше хора, които ми "миришеха" ужасно, макар че са се напарфюмирали, и такива, които миришеха много свежо, без да са си слагали нищо специално. Тъкмо бях започнал да схващам коя от тези "миризми" какво означава и умението постепенно изчезна, понеже отново промених начина си на живот...
Така че екстрасензорността не е илюзия, нито шарлатания, и всеки човек може да я развия в някаква степен, стига да положи съответните (правилни!) усилия, или определени събития в живота му да му я отключат (един вид - "да му се даде свише").

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker