Зодия и живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121283)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18552)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Зодия и живот
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2985 пъти
Днес гледах едно предаване, по телевизора. Няма да кажа на колко години съм но съм момиче или жена както искайте го приемайте. В интервюто разказваше една жена, че била зодия дева и започна да описва себеси - Много ранима и нежна, слаба зодия, ако и кажат нещо тя не отвръща а приема нещата навътре в себеси, много самокритична към себеси...! И като чух това бях втрещена все едно аз говорех и реших да се поразтърся и наистина нещата които пишеха за Дева бяха все едно писани за мен... Не знам дали е истина и досега не съм вярвала, но от днес сякаш повярвах че зодията има значение и също е вид предначертан път! Вие какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 847d83e08b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз също съм момиче и съм Дева.. сега като чета това.. ами все едно съм аз. Сякаш са описали мен, но наистина все едно зодията има значение по пътя, който ще поемем. :))
-Теди

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8bf8adb6e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По принцип не вярвам на подобни неща, но като започнах да се интересувам от зодии, разбрах че отговарят адски много. Това, което се говори за Водолеите е напълно вярно за мен- философи, заобиколени от много приятели и познати, никога не лъжат, но спестяват цялата истина и много много други. За моят приятел също съвпада абсолютно всичко едно към едно. Веднъж прочетох в един вестник, че приятел ще ми затвори врата и една от най-добрите ми приятелки ми каза да не я търся повече в същия ден. Чаках писмо, че съм приета в университет в чужбина и четох, че тази година Водолеите няма да си сменят местожителството и в същия ден получих отказ от университета. Честно казано, понякога ме плашат :Х

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 38f22ff0bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз съм зряла жена с доста опит, с доста контакти и връзки зад гърба си.
Трябва да ти кажа, че характеристиките за всяка една зодия, съвпада с личното ми мнение на 100%. Твърдо вярвам вече в тази наука! Но не вярвам в хороскопи- дневни, годишни и т. н. Има разлика голяма. Досега зодиите не са ме подвели. Честно казано, понякога тъй като работя с много хора и първото нещо, което правя е да разбера зодията, за да знам как да подходя към човека срещу себе си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 828016b290
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не съвпада на 100% процента. Иначе хората щяхме да сме толкова еднакви... Аз съм Везни и от описанието на зодията ми има едно вярно нещо-че съм колеблива. Иначе тези други глупости, за това че обичат да спорят, че са загрижени за другите, винаги искат да помагат, да са справедливи, че поставят себе си на 2-ро място.. това изобщо не е вярно за мен. Както и много от другите неща. Така че зодията влияе, но не изцяло, зависи от човека.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c01cfd1572
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   По- важни са асцендента, луната, слънцето в кой дом са.
За мен много неща от моята зодия не отговарят.
Но да си сравняваш характера със зодиакалните характеристики е инфантилно и доста невежо. Все пак ако се интересуваш от астрология би трябвало да имаш поне минимума познания, четенето на статии от вестници може само да те заблудят.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: fd9f6fc1fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако изрежа хороскопите от едно списание или вестник, разбъркам ги и ти ги представя без да знаеш кой текст за коя зодия се отнася, гаранция Франция, че ще са ти нужни поне няколко опита да познаеш кой от всичките се отнася за твоята зодия. Гледах за един експериемнт по лондонските улици, при който хороскопът на една зодия се дава на минувачите и те трябваше да кажат дали има нещо вярно за самите тях. Повече от половината отговориха положително. Вестникарското ниво, разбира се, е най-ниското. В редакциите хората, които се занимават с хороскопите, просто ги събират от стари броеве и прегрупират. Много вярващи в астрологията са наясно, че там всичко е ала-бала. Самата астрология обаче също е едно голямо свободно съчинение. "Предсказанията" й са вяли и не са нищо повече от общи приказки. Да не говорим за концепцията, че небесните тела в момента на раждането влияели върху личността и бъдещето на човека. Това твърдение хвърчи просто ей така във въздуха. Акушерката от родилното, която се намира в непосредствена близост до теб като бебе, упражнява десетки хиляди пъти повече сила от Юпитер, който е огромен, но на майната си. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ec9a922ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте, и аз съм зодия Дева и винаги съм отхвърляла подобни суеверия от една причина - карат те да се чувстваш като жертва, като ОБЕКТ - външни фактори, датата ти на раждане, звездите ти определят и житейския път, и партньора, и професията, и характера... Едно време много беше модерна „Лична драма“, купуваха го заради хороскопите - по едно време от скука бях почнала да чета - познаваха! Преди 9 месеца случайно се запознах с „астролога“ - някакъв шегаджия, просто си ги е измислял, човекът.

Какво искам да кажа - ако вярвате в такива неща рискувате да спрете да вярвате в свободната си воля и във властта си над себе си и живота си. Това е много опасно, защото води до пасивно живуркане и провал.

И да - дева съм, но съм желязна. Не се обиждам от нищо, като камък съм при преговори и т. н., пълна противоположност на всякакви описания на „нежната“ ми зодия.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6dd99a4b8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Трябва да си много зле, за да си мислиш, че датата на която си роден, оказва някакво значение върху характера ти. А да не говорим, че няма как да познаят бъдещето ти по това. Много са ми интересни жените, как вярват в такива работи и най-вече врачки.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3b7f152431
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз съм на мнение, че чертите на лицето на всеки човек, определят до голяма степен какъв е той самият. Освен хороскопът, всеки човек има различно лице и черти от другия. Прочетете повече за чертите на лицето си, какво означават, и ще разберете много за себе си. Човек се ражда за да бъде такъв какъвто е.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 81c0769d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какво мнение ще кажете за зодия Рак?

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9a55ebc51f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ами какво да ти кажа номер 10, аз самата съм зодия "раче", мога да ти кажа аз каква съм, обичам много семейството си, на първо място са близките ми хора, много съм чувствителна и ранима, променлива в настроенията съм, особено като бях в пубертета беше ужас, сега определено съм по-уравновесена или поне се опитвам:)). Не съм злопаметна, но помня кой и как ме е наранил и не прощавам лесно, ако видя че човека се е променил, може и да направя компромис но... втори път прошка няма да има:)), такава съм си, а и супер много мразя да ме лъжат, аз самата лъжа само ако е в добрия смисъл на думата, никога с лошо:)).

Само ще ти кажа едно-не сме лоши раците, но не сме лъжица за всяка уста обаче, трудно можеш да спечелиш един рак само с думи, много е важно да му доказваш с дела, много повече отколкото с думи отношението си към него. Иначе сме много верни в любовта, отдаваме се и тялом и духом или казано накратко или обичаме с цялото си сърце, или не обичаме, средно положение просто при нас няма и аз съм така:)).

Държим и много на приятелите си, винаги им помагаме с каквото можем. Имаме много силна интуиция и аз поне да ти кажа винаги преценявам някой само като му чуя приказките, просто моментално, това ни е заложено, имаме си го и това качество винаги ми е помагало много в живота ми, за да не допускам грешки. Мога още много да ти пиша, но общо взето по-важното казах, все пак всеки е малко или повече различен, защото не зависи само от зодията, а и от асцендента ти и ред други фактори. Аз съм рак с асцендент дева и луна в стрелец. Всичко си зависи, както ти казах и от самия индивид, но има и много верни неща за зодиите, поне за себе си съм се убедила, че е така. Това е от мен, надявам се съм помогнала:))

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2c03269dee
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Характеристиките на всички зодии са верни, но всекидневните хороскопи не! Аз съм Стрелец. Всичко, което се пише е вярно от 95 до 100%.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b0ccaa0d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Не винаги е вярно. Има и малки изключение понякога. Аз също съм дева и попрницип за зодията ни е характерно, че сме избухливи и т. н има и такива, но аз не съм от тях. Аз всъщност съм много спокоен човек и не съм толкова ранима. Всеки си е такъв какъвто е.. понякога има съвпадение, но НЕ винаги!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b0ccaa0d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз самата съм зодия дева и познавам много деви, който са наистина много раними хора. Но според мен не е редно да се слагат под общ знаменател, защото има доста изключения и аз също съм една от тях. Аз често казано трудно се засягам и съм ужасно позитивно настроен човек на, който не му пука през повечето време! :)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b0ccaa0d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   При някой тези неща са вярни, но например аз също съм зодия дева и тези неща са толкова далеч от мен :D

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b0ccaa0d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Аз съм зодия дева. Чувала съм, че за избухливи и се сърдят много и всъщност една голяма част са наистина такива, но аз не смятам, че съм от тях даже ни най-малко. Не винаги всичко е вярно!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b0ccaa0d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Изобщо според мен една зодия не определя какъв човек си и характера ти. Лично аз съм тази зодия и всичко, което съм чела за нея при мен го няма. ;D

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b0ccaa0d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Аз съм тази зодия е се ядосвам и се сърдя често :D

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker