А какво ще кажете за момче зодия Лъв? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

А какво ще кажете за момче зодия Лъв?
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 4574 пъти
Здравейте! Понеже гледам сте пуснали тема за момче зодия Телец, реших да видя какво мислите за друго такова, но от зодия Лъв. Не сме още двойка, но страшно много се харесваме и искаме да станем в най-скоро време. Между другото аз съм зодия Рак, как мислите добре ли е да се захващам с някое Лъвче? Гледам едно момиче писала за Лъвовете, че били големи мъжкари, обратно аз съм доста чувствителен и крехък човек.
Привличането между нас обаче е доста силно, усеща се как прехвърчат искри във въздуха.

Ами това е от мен сега сте вие на ход или поне, тези които могат да помогнат и още по-добре, ако имат или са имали гадже Лъв. Благодаря предварително на всички които ще дадат мнение по-въпроса.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: a97ce07724
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм лъв, но съм жена. И да ти кажа не отговарям на почти нищо от описанията за характера на представителите на тази зодия. Всичко е до човек, възпитание и характер, не се влияй от тези глупости, които четеш

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1c3537a984
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм омъжена за Лъв :) според мен е най-добрара зодия за сероозна връзка и брак. Аз самата съм Стрелец с асцендент Рак, разбираме се добре, е понякога прехвърчат искри понеже и двамата сме темпераментни, но караниците ни не траят дълго и после всеедно нищо не е било :) много е верен и лоялен, може да се разчита на него, а освен това го бива да оправя разни неща :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2ff05154a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Всичко зависи от човека. Аз съм лъв, но зодиите за мен са глупости.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3843ee6d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Ако знаеш как да погалиш Лъва, светът ще е в краката ти.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3855d2ea4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Номер 4 много правилно го каза. Накарай го да се чувства единствен и обичан и той ще ти отвърне с лоялност, преданост и грижовност

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 24a4ab326e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Брат ми и приятелят ми са лъвове. Много си приличат по характери и аз адски лесно успях да "опитомя" моето лъвче. От друга страна обаче братовчед ми, например, който също е лъв, е доста по-различен от тях двамата.
Брат ми и приятелят ми обожават комплиментите. Наистина, както пише в описанието за зодията им, ако им галиш егото, всичко, което имат е твое. Лесно им посочвам грешките им. Казвам им 5 комплимента, допълвам с нещо лошо за тях, но после се "поправям" с още няколко комплимента. Така приемат и разбират какво искам да им кажа и се поправят. Но в никакъв случай, ако нещо не ти допада в него, не тръгвай да му казваш само това, което не ти харесва. Трябва да "замажеш" с комплименти. Аз съм Риби, чела съм, че Лъвът не ми пасва за партньор, докато сме млади, но с моят си се разбираме. В началото ми беше трудно да му лея комплимент след комплимент - не че не ги заслужаваше, просто аз не знаех как да ги кажа. Но след като започнах осъзнах колко по-щастлив, мил и добричък е като е задоволен с думи. ;)
Когато брат ми и приятелят ми са в лошо настроение и аз трябва да съм. ;) Значи това си е правило. Не може те да са ядосани, а аз да им се хиля насреща. Но тъй като аз винаги съпреживявам болките на другите, това не ме затруднява.
Обичат те да водят! Във всичко, за всичко и навсякъде. Обичат да посочват те къде ще ходим, обичат да определят правилата на играта. Но не тъпчат гордостта на другите или поне моята не са я тъпкали. Имат особен подход. Но аз съм Риби, както казах, и не ми е трудно да спазвам нечии други закони. :) В секса приятелят ми е доминиращ и инициатор. Като цяло не му доставя и удоволствие аз да давам идеи за там... Така че като искам нещо, му го подсказвам индиректно. Трябва той да го предложи!
Иии така. Като цяло лъвчетата са ми слабост. И преди съм имала приятели от тази зодия, дори и да са били краткотрайни увлечения. Много са харизматични и привлекателни, но и характерът им за мен е приятен. Аз не обичам да играя главната роля във взаимоотношенията си с другите хора. :)
Ж27

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 33b8fec2dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Лъвовете са мега! Аз съм момиче ( Везни ) и съм луда за лъвове, но да им се любувам отстрани. Чела съм доста за зодията им и смея да твърдя, че много неща съвпадат.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2ff05154a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   От номер 3. Направо не мога да повярвам колко навътре вземате зодиите. Аз съм мъж лъв, на 20 години, но далеч не всичко от писаното е истина за мен. Аз мисля, че всичко си зависи от индивидуалния човек.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7b91750cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Аве стига сте пълнили сайта с глупости... кво ще кажете за момче лъв, кво ще кажете за мъж близнаци... ай стига вече!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 69c22f86f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Въй, въй, въй - готини хора, НООООООООООО с колкото мъже Лъвове съм излизала - все мама това, мама онова... ами Тати къде е :D

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c1d29653ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Аз съм момичето, което в поста тогава нарекох лъва "мъжкар". Самата аз съм лъв, баща ми е лъв, имам приятели мъже от зодията.

Лъвът е роден лидер, егоцентрик е и е ужасно горделив. Умее много добре да манипулира хората и да постига това, което иска. Рано или късно, но НЕ на всяка цена. Има си принципи.
Има силно развито чувство за справедливост, самоирония, чувство за хумор. Не е изключено да е душата на компанията, но не е задължително. Малко сме мързеливи, трудно се хващаме да направим нещо, но ако се захванем, го правим както трябва. Припряни, искаме всичко тук и сега, на момента.

Ако проявяваш интерес към него, задължително му го покажи. Бъди точна и открита в отношенията си, не го лъжи и не го мотай. Не го настъпвай по опашката и няма да имаш проблеми. Не се съмнявай в него и му вярвай- той ще ти се отплати със същото. Може да се прави на твърд и силен, но ако те допусне до себе си, ще видиш, че е едно пораснало котенце. Може да не е от най-нежните, но е страстен и умее да обича.
Може да те нарани, но няма да е нарочно, просто на моменти не се усещаме, че може да нараним човека до себе си.
За финал ще напиша един виц, който според мен много пълно характеризира тази зодия.

Разхождал се лъва в гората и решил да погали самочувствието си и започнал да пита всички животни "Кой е най-красивия в гората? "

Питал питал зебрата, тя казала: "Ти, лъвчо".
Питал заека, той казал: " Ти, лъвчо".

Обиколил така всички животни и накрая стигнал до слона.
Питал го: "Слоне, кой е най-красивия в гората? "
Слона го омотал с хобота си, размятал го над главата си и го запратил в близката локва.
Станал лъва, изтръскал гривата си от калта и промърморил:
- Добре, де, можеше да кажеш просто "Не знам".


Написах го по спомен.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 49749d2a66
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Те са властни, високомерни, егоцентрични, ужасно суетни, честолюбиви, лицемерни и повърхностни.
Най-лош вариант: Мързеливец! От най-ранно детство се впуска в пиянски оргии. Егоцентризма и високомерието му са в състояние да отровят живота на целия свят. Всички трябва да се въртят около него и едновременно с това, ако е възможно, да работят вместо него. Нищо не може да разклати увереността в собственото му величие, важност и непогрешимост. Дисциплиниран, умее да прилага властта си. Лъвът има много силна енергия, която е резултат на лидерските му качества. Умее да зарази околните с идеите си, да ги поведе и да ги убеди в добрите перспективи.
Най-големият му проблем е собствената му гордост. Тя му създава проблеми, създава му комплекси и го довежда до депресия. Лъвът трябва да е много добре подсигурен материално, за да се чувства достатъчно сигурен в себе си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3855d2ea4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Хмм, благодаря ви за отговорите, наистина много ми помагате, защото съм в началото на връзката ни, ако може още да се нарече връзка де и ми беше любопитно да чуя някое друго мнение на жени или момичета, които са си имали работа с такъв екземпляр:))

Лично моите впечатления досега за него са, че е доста решителен и силен като личност, освен това и страшно темпераментен и същевременно мил и готов да те обсипе с комплименти... а и не само, но трябва да те впечатли, задължително, не се отказва лесно, определено той беше този, който ме свали, огнен е определено. Прави ми впечатление, че е лоялен, но държи и с него да се държиш така и да го уважаваш. Също така, да съгласна съм, че притежава чар и харизма, определено страшен сладур си е:)), обичкам си го, а и той мен. Пожелайте ни успех, надявам се връзката ни да е успешна.

Авторката

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a858c8f1da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   с коя зодия си подхожда момичето телец?

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f60e5e6c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Зодиите са "изчислени" спрямо небесните тела. Те имат навика като всичко друго да се движат. Ако в днешно време се направят същите "изчисления" нито една зодия няма да съвпадне.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker