Водолей - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Водолей
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 5622 пъти
Здравейте!

Аз съм водолей и съм много голям инат.. но всъщото време съм много добра и се опитвам да помагам на всеки на когото мога.. И винаги казвам истината в очите на хората.. Мен никой не може да ми казва какво да правя.. Искам свободаа..
И вие ли сте така? ! :)
В същото време искам да ви попитам:
Какво знаете за зодия водолей.. :)
Какви впечатления имате от хора под този знак..
Какви разочарования имате..

И бих се радвала да чета още мнения за тази зодия.. Който каквото си мисли да пише :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3ef115d7f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм водолейчец. Всяко едно изречение, което си написала, отгаваря на 100% и за мен. Друго, друго... не обичаме да говорим празни приказки.
Но аз съм малко скептично настроен като цяло за зодийте. Защо ли? Влез в някой сайт за хороскопи и прочети характерните особенисти за няколко зодии - сигурен съм, че на 90% написаното за тях ще се отнася и за теб. :/ Не знам, може и да греша. Нека някой да ми обори мнението, ако иска, ще се радвам. Приятна вечер.

dafuqman

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2cf2f23f23
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напоследък се оляхте с тези зодии :(

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d5daa585b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз също съм водолей и естествено си харесвам зодията - то кой не си харесва зодията :) И аз обичам свободата си - иначе мога да кажа, че съм постоянна. Не съм инат и не се ядосвам за глупости - живяла съм с много хора и това дали някой си е измил чиниите или не - не ме ядосва толкова - просто трудно ме изкарват извън нерви поправими неща. Имам някакви принципи - мой си неща, които са важни за мен - и вече с тях трудно правя компромиси, а това не винаги е хубаво качество. И аз иначе не мога да скрия какво мисля и казвам нещата направо, но и това не винаги е много хуаво нещо. Иначе поне съм честна и никота не лицемернича и не говоря зад гърба :)
Ана

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: beeb2b548d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Една от най-хубавите зодии, да не кажа най-хубавата. На моменти сме леко вятърничави, но това като че ли е единственият недостатък, който притежаваме. Според мен обаче това, което ни отличава от останалите, е човечността. Изключително хуманни и широкоскроени. Свободолюбиви. Много държим на независимостта си, във всяко едно отношение. Болезнено откровени, мразим фалша и лъжата. Мечтатели сме - също важна черта. Права си за ината, хихи.. В това отношение сериозно конкурираме Овена :)

Нека обаче другите знаци да си изкажат мнението за нас... :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 95ee1c4c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз съм водолейчец. Всяко едно изречение, което си написала, отгаваря на 100% и за мен. Друго, друго... не обичаме да говорим празни приказки.
Но аз съм малко скептично настроен като цяло за зодийте. Защо ли? Влез в някой сайт за хороскопи и прочети характерните особенисти за няколко зодии - сигурен съм, че на 90% написаното за тях ще се отнася и за теб. :/ Не знам, може и да греша. Нека някой да ми обори мнението, ако иска, ще се радвам. Приятна вечер.

dafuqman

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 50584ff805
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   В преценката си за някого не се ръководя от зодиакалния му знак. Зат'ва не приемай като обида някои обобщения, които ще направя на база лични познанства с доста водолеи. Те могат изобщо да не важат за теб :).

Тъй. Мъжете Водолеи, които познавам, са добри финансисти, като цяло. Работливи са, преследват интереса си, макар и не безогледно, но умно и твърдо. Рано или късно успяват да се осигурят доста прилично. Умни са, но не фини. По-скоро наблюдателно умни - анализират и преценяват ситуацията по-добре от доста хора - било то, когато се отнася до бизнес или до пътуване за удоволствие - просто извличат полезното. Добри приятели са. Обичат купоните. Разбират от хубаво вино и хубава музика. В състояние са да хвърлят здрави пари за една нощ с готини хора, но на сутринта рязко се връщат към спестовната си природа. Песимисти са. Мрънкат срещу едно или друго - но не със злоба. Все пак мрънкат и това е досадно. Традиционалисти. Държат на семейството и на ценностите. Децата трябва да се кръщават на дядовците, мъжката дума трябва да се чува и т. н. :)

Жените Водолеи са кокетни, имат въображение, обичат финтифлюшките и да си спретват разни женски глезотии, купончета, готи. Глезени и повърхностни са. На пръв поглед са интересни и дълбоки (имат вкус към езотеричното, космос, енергии, ала-бала), но всичко това е фасон. Всички от тази порода, които познавам, се мятат на нечий врат и, со кротце, со благо, си го яхат цял живот. Умеят да декорират, да спретнат вкусна баница, но не са чистофайници. Милозливи и емоционални са за момента, но не са склонни на саможертви за стари родители, например. Абе, не си падат по усилията. Мяу-мяу... мъррр... така си живеят.
Е, това е :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 65c312c068
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм водолей. Не вярвам в тези неща за зодиите, но наистина доста неща ми се припокриват. Винаги съм честна и казвам на хората това, което мисля(въпреки че ми докарва и неприятности това), широкоскроена съм, малко вятърничева, голяма мечтателка, държа най-много на приятелите си и съм готова на всчко за тях. Което е и минус до някъде, защото попринцип съм инат, но заради приятелите често оставям себе си назад. А и мразя някой да ми казва какво да правя и да се разпорежда с мен, това е може би единственото нещо, което ме кара да избухвам.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: be1a4a7fdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   №6 изобщо не е прав/а. Аз също съм водолейка и съвсем не съм такава. Иначе наистина обичаме свободата си.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: df6a219bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Цялото ми бившо и сегашно семейство са водолей и мисля че №6 е напълно прав. Само за жените "езотеричното, космос, енергии, ала-бала" си е за всяка по отделно за някой важи за други не. За мъжете 100% е прав. Не съм водолей и не съжалявам.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 648cd3c8a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вярно е това за ината. Нещото което много ама много мразя е някой да ми казва какво да правя и да се опита да ме командва. Помагам винаги на приятелите си и мразя когато някой приятел ме предаде или нарани. Мога да общувам с всякакъв тип хора. И друго нещо което съм забелязала в себе си и други водолей е, че сме много справедливи хора. :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 971bb8cd81
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Аз съм мъж Овен и харесвам предимно само жените Водолей. Впечатленията ми са че за да има дълга връзка е необходимо периодично да бъде изненадвана с нови и нови неща. Еднообразието е един от най-сигурните начини за разклащане на връзката. Повечето жени Водолей са по-умни и разбиращи нуждите ми от жените на която и да е друга зодия. Лесно раними са но не са емоционални като някоя водна зодия например. Което неутрализира голямо количество евентуални проблеми и разногласия. Повечето са разкрепостени и бъде ли им уцелена фантазията в главата правят чудесии и в секса. Неща които жена от земна зодия, Везни или Рак би възприела като гнусни и ненормални. Но неща които са мечтата за всеки Овен. Приятни събеседници са и стават за приятели. Въобще не са свенливи и тъпо изтънчени, а са директни и без задръжки. Което прави контакта в отношенията между двама ни с минимум недоразумения и така усилва доверието. Не говорят с недомлъвки и заобиколки. Безспорно обичат свободата и независимоста и са инатести. И като че ли това е основната бариера между двете зодии защото Овена също е свободолюбив и инатест но за разлика от Водолея е и много ревнив. И к,во се получава - жената Водолей започва да гледа на мъжа като ограничител, тя реагира остро на това а мъжа приема реакцията, че не го иска. И к,во излиза - те ти булка спасов ден.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: df3aab7e67
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако може да напишете нещо за мъж Водолей...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0032d0161f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Водолей съм, жена. За себе си мисля, че съм много упорита в добрия смисъл на думата (в учене например), амбициозна, пряма, далеч от лицемерието (това ми е носило досега само проблеми... ), съпричастна. Като отрицателни черти- непостоянна, колеблива в някои неща, неуверена, сприхава в ежедневието.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6becaf5824
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Жена водолейче съм. Намирам себе си за готина. Определено, вероятно заради зодията, правя впечатление навсякъде където се появя. Не мога да кажа, че това ми харесва, но се свиква. Не знам причината. Не мисля, че е единствено физиката. Мисля, че нестандартното, това, което отличава водолеите от другите, проличава и заинтригува хората. Дори на моменти се дразня, че съм различна, макар и в хубавия смисъл на думата различен. Разликата идва от това, че съм точна, пряма, отговорна, коректна, всеотдайна във свят, в който хората не са и когато се отличиш, макар и хубави качества, биваш осъден и отхвърлен като странен. А редното би било да станеш пример за подражание, защото хубавите черти не са малко и са абсолютна рядкост вече. Ако имаше повече водолеи, светът би бил по- добър.

Намирам себе си за добра, но често хората злоупотребяват с добрината ми и дори не казват благодаря. Откровена съм, но това май също е порок. Много съм енергична и не се плаша от работа, но май това стимулира хората да ме експлоатират. Адски съм организирана и с изненада установих, че не са много хората като мен и често не могат да жонглират с повече от две задачи за деня. Думата ми тежи и съм коректна. Не знам дали и с другите е така, но мисля, че изброеното от мен е специфично за зодията.

Относно любовния живот, когато съм с някого, другите мъже са просто силуети и нито за секунда не ми минава мисъл, че са мъже и дори някои може да са привлекателни. За да разбера, че някой ме харесва сексуално, трябва да ми го каже, защото от разсеяност не го забелязвам и често ме приемат за надута. А това е последното нещо, което съм. Харесвам се, но често май оставам неразбрана. А забелязвам, че гадните жени получават много повече внимание, добро отношение и дори любов. Защо е така? !

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a38cb2ffa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Бях доста скептична по отношение на зодиите, ама в един хубав ден на майтап си дадох данните на един познат, който се занимава с астрология, за да ми направи индивидуален хороскоп и пичът ми скри шапката- каза ми неща за мен, които и майка ми не знае, все едно цял живот е бил моя сянка.
Самата аз съм водолей и май най-характерното за зодията ни е, че сме луди, ама това ни харесва. Следваме някакъв наш нравствен кодекс, често живеем в бъдещето, а после се чудим що околните не ни разбират.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: d78f51d8e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Водолейка съм.
Определено сме много инати и опърничави, големи инати, много добродушни и винаги приятелки настроени. Винаги се опитваме да помагаме на хората, дори слагаме техните проблеми на първо място. Не можем да се сърдим много дълго, бързо ни минава всичко, но не забравяме лесно, а само се опитваме да го правим. Капризни сме, наистина, поне аз мисля така. Винаги се случва да станем център на внимание, дори и да не го искаме. Упорити сме, когато си намислим нещо правим всичко възможно то да стане реалност. Забелязвала съм, че когато поискаме нещо го получаваме без да правим кой знае какви усилия. Много непокорни и независими сме. Не обичаме да ни контролират, но ние доста често контролираме останалите. Искаме всичко да става на нашата и когато не стане се цупим. Мързеливички сме и то доста няма спор. Избухливи. Обичаме истината и мразим да ни лъжат, но ние го правим понякога, но само за добри каузи. Мразим лигавщини. Много сме общителни, но и срамежливи. Не обичаме да спазваме много обещанията, които даваме. Наистина сме доста справедливи. Мечтатели на 100%. Емоционални и чувствителни. Говорим преди да помислим. Обичаме да спорим и да налагаме мнението си. Имаме голяма сила на съсредоточаване. Търпеливи сме, понякога тихи, но никога нахални. Обичаме да ни хвалят, но не и да се хвалим. Обичаме хората не такива каквито са, а такива каквито ги преобразяваме в фантазията си. Несигурни сме, вятърничеви, колебливи и винаги отлагаме всичко. Кокони сме. Искаме да се отнасят с нас като с принцеси... Отчасти е това, макар че много и зависи зодията в каква фаза на луната е. Всеки е различен, но това съм забелязала при повечето Водолейки. Разбира се има и още неща, но няма да ми стигне мястото просто.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: aa085dffed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Да бе водолеите инати само така сте си въобразили. Брат ми е водолей майка ми и баща ми (само аз съм дева от нас) също и изобщо нито един от тях не е инат. Брат ми е по-скоро келеш като малки много се карахме, но бързо ни минаваше. За тях бих казала много неща по отделно, тъй като и тримата са водолей.

Майка ми е много постоянна. Трудно се разговаря с нея. Когато е ядосана винаги отвръща остро на този, който я заговаря за нещо. У нея харесвам това, че знае какво иска и знае как да го получи. Гостоприемна е, но не се харесва на всички. Разбира се сравнително добре с тези, който й допадат.


Баща ми често нервен и лесно избухва. Но пък за сметка на това е безпристрастен към всичко и всички. За него е важно винаги да се казва истината, дори това да нарани човека отсреща. Подкрепя ни до нас пази тайни и бих казала, че оптимист.



Брат ми е най-големия КЕЛЕШ когото познавам. Втори като него няма. Спомням си когато родителите ни искаха да го запознаят и сгодят за гъркиня - тя ни е позната живее в Гърция. Той обаче заяви, че не иска да учи гръцки и даже не пожела да я види на снимка колкото и да умоляваха нашите.







Това са моите изводи за зодията водолей. Друг, който да е зодия водолей от новото ми семейство (защото съм омъжена) мисля, че няма. Всъщност наистина е учудващо тъй като мъжа ми са пет деца (четири момичета и (той) - едно момче, но е най-малък), но са руснаци нормално е.











Анна- Луиза

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 39dcf28caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Аз съм водолей.. ама тря да разберете, че тази популярната астрология не е никаква астрология. Това са едни дрънканици дето нямат нищо общо с истината и за съжаление води до много лош имидж на астрологията като цяло. Истинската астрология разчита на много повече от слънчевия знак (т. нар. зодия). Освен това има предсказателни техники. Потърсете в интернет как да си направите натална карта. Има и български сайтове с обяснения, а самата карта може да я направите на астро. ком или с някоя програма (е може и на ръка ако ви се занимава).

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b5f616fa13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Това с зодийте са пълни глупости, всеки си е такъв какъвто си е.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: f23178782c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Аз съм Козирог, ама съм с Асцендент, Луна и Венера във Водолей - чуствам си се Водолей от всякъде :). И при мен е така както е написала авторка. Мога да намеря общ език с всички други зодии, с изключение на Рака.

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: b2c2259c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Пълни измислици аз съм водолей и 100% от написаното е грешно

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: d78f51d8e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   По принцип всичко зависи от асцедента, в който се намира зодията. Но за Водолей общо взето мога да кажа, че сме много непостоянни, в един момент искаме едно, след 2 часа, например, искаме обратното на това. Много сме емоционални, пука ни за всичко и всички, винаги бихме помогнали на когото и да е човек изпаднал в безизходница, и бихме дали много хубав съвет. Умеем да навлизаме в душите на хората и да ги разбираме малко или много. Ставаме за психолози. Много странен знак сме и почти винаги смятаме, че сме неразбрани от обществото. Отличаваме се със светли очи и коси, малко по кръгличко лице и със скули. Притежаваме някакъв чар, който много привлича противоположния пол. В любовта сме отдадени на половинката си, почти винаги сме ревниви, опитваме се да правим всичко възможно за него и това да е добре, и накрая пак оставаме неразбрани и в най-лошия случай зарязани. Доста често изпадаме в кризисни състояния, но за кратък период от време, имаме и доста песимистични мисли, но по природа сме реалисти и здраво стъпили на Земята. Много сме влюбчиви и когато това стане сме склонни да витаем в облаците, прекалено много. Инати сме, големи.

 
  ...
преди: 10 години, 24 дни
hash: 745fa1d132
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Зa ината е доста вярно! Аз също съм много инатеста, обичам да става това коета аз искам! Горе-долу и аз съм като теб. :))

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ad99e54dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Аз пък съм Овен, аз също клоня към инатите хора но нямам проблем с това тъй като от дете все се инатя за нещо. Характер. Но се приемам такъв какъвто съм.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 93fb39cdb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   И аз съм водолейка.
Заразлика от другите коментиращи тук, аз не съм инатлива. Даже бих казала, че съм смирена. Много съм наивна и лесно се давам хората да ме ръководят, което не ми харесва. Освен това съм супер чувствителна, плача за най-малкото. Аз съм голям мечтател и обичам да правя планове за живота си, но винаги освен да витая в облаците слизам и на земята. Мноого съм срамежлива и стеснителна, нямам много приятели. И съм саможива, тоест предпочитам да съм само сред най близките, отколкото сред много хора. Признавам, че съм вятърничева и тънкообидна понякога. Смея да кажа че съм добродушен човек, но и аз си имам лоши страни. Не ми харесва това, че много лесно хората ми виляят и ме променят и ставам като тях. Понякога правя от мухата слон. Есествено друга черта на нашата зодия е, че се много разсеяни. Аз всеки ден губя буквално по 10 неща, или пък ги слагам някъде, но забравям къде и после се лутам половин час из къщата да ги търся :D в час не внимавам много, защото само някой да гъкне и аз се обръщам към него. Друго отличително качество е, че сме хуманни. Аз обичам да покрепям хората, да им давам съвети, да ги изслушвам. Обичам да ги предразполагам, тоест да се поставям на мястото им. И да, свободолюбива съм. Давам се да ме командват, но когато ми писне „излизам от клетката“. Много мразя някой да ме поучава (освен родителите ми). И също не умея да лъжа... майка ми също е водолей и може би затова се караме често :D защото нали знаете, че два остри камъка брашно не мелят. А пък баща ми е дева - той пък е тъкмо обратното на нас - много е подреден и припърта, а пък ние сме по-замаени и разпиляни. :D
И наистина не се разбираме с Раците. Преди години имах една вече бивша приятелка Рак. Тя беше много надменна и подла, правеше се на добра за да се направи на интересна, но всъщност не беше такава. Веднъж ме предаде много гадно и от тогава и нямам никакво доверие.
Иначе баба ми и братовчед ми са раци. С тях се разбирам идеално, въпреки че имаме някой спънки от време на време.
Брат ми е Риби - с него никога не съм била толкова близка поради други причини, но пак се разбираме добре. Всички риби които познавам са много наивни и на моменти глупави (не ме разбирайте погрешно, не го казвам с лошо).
Най-добрата ми пирятелка е Лъв. Бих казала че се разбираме много добре.
Другият ми братовчед е Скорпион - пълна катастрофа... от малки се караме, но пак се обичаме много :D

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: edf7fa90ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   И двамата със съпруга ми сме зодия Водолей. Само си представете що за лудо семейство сме! За нас е абсолютно нормално другият да домъкне гости в един през нощта, както и само защото сме се спогледали на някаква отбивка от магистралата, да кривнем в напълно неизвестна посока в търсене на нещо интересно. Пари не спестяваме, те ни трябват за приключения. Не си налагаме правила в отношенията, понеже задължително ще ги нарушим, както и не правим планове за бъдещето, защото още утре ще ги променим. В дома си повече ценим красотата, отколкото функционалността, имаме много стари съдове, покривки и всякакви джиджавки; предпочитаме да реставрираме старинна мебел, отколкото да купим нова. Мразим изкуствените материи и съвременния дизайн. По-голямата част от годината я прекарваме на вилата сред природата, имаме мнооого цветя. Косачката ни струва повече, отколкото колата. Но пък през месеците в града се скъсваме от купони и нощен живот. Имаме милиарди приятели и практически не си спомням уикенд, който да сме прекарали сами. Нямаме "семейни традиции" в кухнята, единствената традиция е всяка седмица да приготвяме ястие от някоя екзотична страна. Когато не може да си позволим пътешествие някъде далеч, обикаляме планините с по една раница и се врем в пещери и прочее любопитни дупки. Обичаме всякакви изкуства и голяма част от обкръжението ни е от художници, писатели и музиканти. Караме се, разбира се, но след 10 минути никой вече не помни, че сме се скарали, защото междувременно му се е появила някоя щурава идея и иска да я сподели. Не сме първа младост - на 38 и 47 години сме. Казвам го, защото на тази възраст хората обикновено улягат, докато при нас става още по-зле, понеже сега вече имаме повече възможности да си реализираме идиотските хрумвания. Най-добрият ни приятел също е Водолей и тримата в комплект сме направо природно бедствие. Но сме добри и отзивчиви хора, никому зло не сме сторили.

 
  ...
преди: 5 години, 22 дни
hash: 01c2de1cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Аз пък съм зодия Рак с асцендент Водолей и съм повече Водолей , отколкото Рак . Тука като чета описанията за самата зодия , откривам себе си в тези написани неща , инат съм , толкова съм свободолюбива и доста директна . Даже майка ми се от мен , защото и на нея не и позволявам да ме командори . Държа си на свободата и на всичките ми приятели , които са се доказали пред мен . С въздушните зодии много добре се разбирам и сме тандем . Разбирам всички дяволски добре и знам какво да кажа , кога да го кажа и защо да го кажа. Емоционална съм , но не го показвам . Чувствителността също я има , все пак съм зодия Рак , но въобще не я показвам и малко хора биха казали , че съм чувствителна , защото си владея емоциите . Вятърничава съм и постоянно се губя в мислите си , дето 3-4 пъти в 1 ден само щяха да ме сгазят

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4b6a447bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Водолеят е най-големият особняк в зодиака! Изключително критични и взискателни са, често мрачни и сприхави. Много умни и нестандартни са в идеите си за което често остават неразбрани и самотни.
Трудно се доверяват и привързват, но са истински приятели и много предани
Моят съпруг е Водолей и при все целият му сложен характер и особености никой мъж не ме е привличал толкова силно.
Безкрайно го обичам и знам че зад студеният и на пръв поглед суров характер стои едно голямо сърце и предан приятел

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker