Объркан живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Объркан живот
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 3353 пъти
Здравейте всички! За първи път съвсем случайно отварям този сайт и реших да напиша и моята история.
Израстнах в малък град заедно с баща си. Mайка ми е починала когато съм била бебе на десет дни. Баща ми се ожени повторно, но брака му не беше сполучлив и се разведе. Забравих да спомена че имам по- голяма сестра, която се ожени много малка и останах да живея сама с баща си.

Като дете живота ми беше низ от раздели и сълзи... разкъсвани аз и сестра ми между баща ми и родителите на майка ми....дълга история. Но свикнах с този живот. През учническите години имаше момче, което уж бяхме приятели, но всички знаеха и взаймната ни симпатия- когато го видех ми се подкосяваха краката...мисля че и до днес си е така. По куп причини спряхме да си говорим, няма да ви описвам колко страдах за това.

След завършването на училище ме приеха да уча в София, преди месеци се дипломирах и веднага записах магистратура... същевременно и работя нещо което по никакъв начин не ме удовлетвоярява. В момента се чувствам объркана, самотна и незнам как да подредя живота си.

От всичко най-ми тежи от това че съм сама, още мисля за въпросното момче от ученическите години и така и не успях да допусна никой до себе си. Мнозина биха ме попитали защо не съм с въпросното момче... ами защото тръпката след толкова години я има, но просто всеки гледа в различни посоки. А найстина не изглеждам изобщо зле. Просто съм адски свита и затворена, ограничила съм и социалните си контакти до минимум... незнам как да продължа.

Съжелявам, ако съм останала неразбрана, просто исках да напиша тези редове.... Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: bcf93b3719
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се предавай. Твърде млада си! Казваш, че работиш в София. Ами започни да излизаш от време на време. Кафета, барове. Постепенно дискотеки и тн. Не си заслужава заради едно момче (което вероятно досега е имало куп приятелки) да си пропиляваш хубавите години.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 8e28ac1cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вземи се в ръце момичеее!!! Недей така живто е твърде картък за да чакаш!!! Изживеи дори и един миг с вапросния мъж, дори една вечер и да не се получи ниюо поне ще знаеш че си опитала...така ще продължиш напред без да има нещо което да те враща в миналото. Мисли за себе си като за най важното нещо, промени прическата си. Купи си дрехи които до този момент не си пробвала дори. Направи нещо различно. Експерементирай. Усмихваи се по често покажи на хората коя си !! харесваи се за да те харесват и околните!!!!ти си жена ..трябва да бадеш харесвана..ухажвана!! промени мирогледа си! няма да съжаляваш

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 603eed5f3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Говориш точно като братовчед ми. И той постоянно ми казва, че е самотен, че копнее за въпросното момиче. Изгубил е вяра в любовта, подценява се, самосъжелява се, страда. Мисли, че съдбата му е такава, че е обречен на вечна самота, без своята любов. А защо?

Нали знаеш... За всеки влак си има пътници. Явно твоя влак се движи малко по - бавно, но бъди сигурна, че ще пристигне - рано или късно, той ще дойде.

За сега, се отдай на нещо любимо. Било то спорт или учене, или каквото и да било. Просто не позволявай, живота да си мине, в мислене за "него". Той ще дойде тогава, когато най - малко очакваш, тогава когато не се оглеждаш за въпросното момче.
Успех, и не губи вяра... никога.
SFA

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 3162ce9d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И да си подредиш живота, по някое време ще се поогледаш и ще се запиташ какво точно си подредила и какво точно си искала :). Много драми, много нещо... По-скоро се опитай да се отърсиш от всичко това, от цялото минало, защото подобни неща имат лошото качество да дърпат назад. Чак когато усетиш, че си започнала да водиш своя живот, можеш ще знаеш какво наистина искаш и дали/как можеш да го постигнеш.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: b5e61b1d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   А ти на колко години си ?

 
  ...


...
преди: 15 години, 1 месец
hash: a5e7dda833
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От автора.. благодаря на всички Вас за съветите. Благодаря :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 92eed8dc52
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Кой на колко годиние е :)? Ако става въпрос за авторката на историята, тя е написала, че е записала скоро магистратура. Ако става дума за авторът на последният пост - и той някъде там (само дето е далеч от магистратура, че и бакалавър, защото е потресен от българската образвателна система, ама това е друга тема :)).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker