Постоянно ми се случва..... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Постоянно ми се случва.....
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 3458 пъти
От една година насам някъде, започнах да забелязвам, че всяко нещо, което ми се случи(дори и да е нещо незначително в всекидневието) ми се струва познато... Примерно днес си купих една блузка и като видях картинката на етикета и изведнъж почувствах, че и преди съм я купувала тази блуза с същия етикет.... в предишния ми живот може би. Имам чувството, че сега всичко ми се повтаря, защото тогава съм сгрешила - но и сега го правя. НЕ Е ДЕЖА ВЮ това, което чувствам.... чувството е познато на всички, но не е дежа вю. Не знам как точно да го определя... просто... нямам обяснение. Единственото ми обяснение е, че в предишния ми живот съм била същата като сега, с същите роднини и близки, но тогава не съм изпълнила мисията на живота си или съм сгрешила в нещо - и сега трябва да го поправя, но не мисля, че го правя. Вече съм убедена, че в следващия ми живот(ако има такъв) ще си бъда същата и ще пиша същата тема xD.
Шегата настрана, но защо постоянно всичко, което ми се случва ми се струва толкова познато? Някой бил ли е така? Дали си внушавам? Не мисля, че си внушавам... но все пак искам да чуя някои мнения!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 60e980515e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Освен за Дежа вю, за друго не се сещам.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9c5914c1df
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Освен, че не си добре с главата, за друго не се сещам.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a5e8c823b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Защо си толкова сигурна и убедена, че не е Дежа вю?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 79cfb38283
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дежа вю-то е точно това, което описваш ти.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: fe024fa740
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 1 - не е дежа вю, защото нямам чувството, че точно сега, в същият момент ми се случва дадено нещо...а просто чувство, че и преди ми се е случвало, може би в предишен живот...

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ff9aeb3598
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Няма как просто преди със същите роднини и същия живот, Наполеон или Хитлер да ги има в днешно време...

Карол********

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d3fdc5c500
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ако последното ти прераждане е било през 13 век, как ще си купиш блуза китайско производство от 21 век? Хич няма логика!!!
Останало ти е в подсъзнанието етикета и модела блуза и толкова, не търси мистика в най-обикновени неща.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: dc9f39fcff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Здрасти! Много приятна тема! Аз лично като я четох, усетих много позитивизъм и ми стана готино! И аз съм имал подобни случки, но рядко! Знаеш ли какво си мисля? Не знам дали е свързано с предишен живот? Аз имам друга трактовка по въпроса! Човек се ражда с някаква предварително подготвена и замислена мисия, но при раждането я забравя и цял живот се лута да я налучка! Някога успява и рогът на изобилието се излива отгоре му - постига страхотни успехи в своята област, има много любов и щастие около себе си....!

Примери бол - гениални спортисти, хора на изкуството, откриватели, лекари, инженери.... да не изброявам - във всяка професия човек може да бъде полезен на хората и да постигне съвършенство! Досещаш се какво става когато човек се отдалечава от мисията си....? Не я открива и следват проблеми, болести, неудовлетвореност, абе изобщо тежък живот!

Да си минем на думата - мисля, че ти си влязла в "релсите", които са проектирани за живота ти преди да се родиш....! Това е супер! Казваш много неща са ти познати....? Познато значи лесно нали? Според мене когато следваме мисията си, всичко ни идва отръки и ни е лесно, ... животът ни е песен! Пожелавам ти и при тебе да е така! Успех!
Вълчо

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: fe024fa740
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Просто ми се стори странно. Нали ви казвам, че каквото и да ми се случи, дори и да е незначително и имам чувството, че и преди е било така, но не е ДЕЖА ВЮ. Чувството е различно, повярвайте ми! Дежа вю, почти всеки го е изпитвал - случва ти се нещо в един момент и ти имаш чувството, че ТОЧНО в този момент си правил същото, само че моето не е точно такова. Смисъл не веднага усещам, че като че ли съм преживяла дадена ситуация й преди, а някъде след 5-10 минути, понякога по-малко, понякога повече - имам усещането, че й преди съм правила това. Не знам дали си въобразявам, но от няколко месеца близо година постоянно ми става така...

Авторката

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: fe024fa740
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 9 - съгласна с теб, макар че не ми се иска много. Смисъл, мисля, че знам коя е моята мисия, но някакси не искам да я осъществя.... Аз съм малко по-особена като човек. Дразнят ме малките неща и определено МРАЗЯ да ми нарушават личното пространство. Искам някой да сложи на мястото всички хора, всички престъпници...но не искам това да съм аз. А имам предчувствието, че макар и да съм кротка, имам такива наклонности. Смисъл....по принцип не искамр да имам нормална професия като някоя магазинерка или някоя обикновена жена, но...от друга страна ако бъда няккоя важна личност - ще искам да избягам от този живот. МРАЗЯ да ми се бъркат в живота. Мразя несплаведливостта... Точно поради тая причина, преди няколко дни се замислих, ако бъда полицайка или съдийка...как всички ще ги сложа на мястото. Как затворниците ще ги строяват яко, и няма да си правят какото си искат в затвора. Всичко тук ме дразни. Мразя хората, които си позволяват да влизат в чужд дом или да влизат в чужд комп, да проследяват тела...искам всички да си платят, за това.

Не знам моята мисия дали е такава, или е да изслушвам и давам съвети на хората, но...честно казано не искам да бъда нито едно от двете. Може би от страх. Страх ме е да се разривам пред много хора. Само аз си знам колко мога да мразя и да обичам.

Относно темата, която пуснах...и одеве пак изпитах това странно чувство "на вече преживяно". Всяко нещо оттук нататък, което ще ми се случва за в бъдеще - ще е някак очаквано от мен, но проблема е, че в момента не мога да се сетя какво следва...ще се сетя, когато се случи... Имам чувството, че полудявам O.o

Авторката

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: db48923b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не полудяваш. И аз съм така от близо 2 години. Случват ми се и други по-странни неща, но не това е темата. В младините ми се е случвало само няколко пъти това чувство на дежа-вю, но пак казвам чувство. Докато сега имам реален спомен за отново преживяване на дадена ситуация, събитие и тн. Даже знам и преди колко време горе-долу ми се е случило. И аз като теб обаче не мога да зацепя веднага за какво иде реч, а дори и да схвана нещо на момента, не се сещам "тогава"какво се е случило. А когато се напрегна и вземе, че ми изплува някакъв спомен, дори и за кратко, ситуацията леко се променя - не се случва това за което аз си мисля. Защо се случва това и поради какви причини не мога да ти кажа, но съм сигурна, че не е без нечия намеса. Разбирай ме както искаш и според собствените си вярвания за намеса от какъвто и да е род. На доста места казват, че това да имаш дежа-вю е хубаво или да промениш нещо. Е поне за мен нито е хубаво, нито промених нещо. Като съвет мога да кажа да не се страхуваш и да не обръщаш внимание толкова, да не го мислиш. С времето всичко ще си дойде на мястото пък дай Боже да разбере все пак какво става с нас! Бъди щастлива!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: fe024fa740
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 12 - Абсолютно същото е при мен. Не знам какво става.... просто, каквото и да правя, каквото и да променя оттук нататък, това чувство няма да ме напусне. Някак е свързано с мен. Не мога да го обясня. Странно е. Каквото и да правя, ще е напълно очаквано, сякаш. Дори и да направя неща, които не са присъщи за мен, в най-скоро време ще усетя пак това чувство на вече преживяно или очаквано, и аз не знам вече.
Искам да разбера дали си внушавам или има някаква определена причина за това непрекъснато чувство, което ме тормози. Трябва да има някаква причина... как да я открия?

Авторката

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: db48923b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Има много необясними неща на този свят. Защо се случват - никой не ти казва. Някой предполагат, че е за да ти се помогне за нещо, други друго ще ти кажат. Ти сама трябва да усетиш. Причината може да е всякаква, не я търси обаче. Приеми всичко като чиста монета, времето ще покаже. От номер 12

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: fe024fa740
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   14 - Права си. Днес пак почувствах това усещане. Оф направо.... имам чувството, че всичко, което правя е грешка и то голяма, и че в предишния си живот съм допускала същите грешки и сега ги повтарям. Даже съм убедена, че в следващия ми живот ще се преродя пак в същото си тяло и ще имам същия живот... пък тогава дано не допускам грешки
Авторката

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0747589e5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Преди няколко месеца сънувах един мой бивш колега, сънувах, че се е преместил да живее в моя град, а аз отивах на някакво интервю за работа или работихме в една фирма отново заедно. Много се изненадах като го видях, попитах го какво прави тук, не помня какво ми отговори, аз му казах нещо от рода на довиждане и излязох от кабинета му /, явно беше станал шеф/и се прибрах вкъщи. Казах на майка ми, че съм го видяла, тя започна да ме разпитва за него, а аз й казах да ме остави намира. Това беше.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 49425a409c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Aз имам същото чувство , преживявам разни неуспехи и сякаш съм ги преживял и преди това. Интересното е, че чувството се появява само при неуспехите, а при успехите не е така. Много е странно, при тебе как е

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4eb57deb21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   "Deja-vu" буквално се превежда "вече видяно", т. е. може да се каже и "вече преживяно". Следователно получаваш точно дежа вю. Няма значение дали е в минал живот (аз лично имам съмнения относно това) или в настоящия. Важно е самото усещане, че вече ти се е случвало същото нещо.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 82d1a4f15f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Спокойно, де жавю е знак за нов собственик на живота ти, де като представка за собственист, и живю

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: eb1b856369
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   http://bg.wikipedia.org/wiki/Дежавю

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: db48923b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   До номер 19 - как така нов собственик на живота ти? Разясни ни мъничко какво точно искаш да кажеш.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 95e8572a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Здравей. Два пъти пиша коментар и разказвам какъв ми е проблема и когато го публикувам всичко изчезва. Така че с две думи емейл адреса ми е demi7274@gmail. com напиши ми ако обичаш и ще сравним всичко което сме изпитали и почувствали, защото при мен е същото като при теб и трябва да има някакво обяснение. благодаря предварително

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker