Ние решаваме! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ние решаваме!
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2186 пъти
Истината
2012 година, годината на страшният съд според Маите. Глобалното затопляне е в силата си и можеби вече няма връщане назад. Младежта и обществото като цяло деградират и никой не може да обясни този феномен. Малкото останали умни хора са осмивани от останалите и дори от телевизията и пресата. Всеки иска да заграби колкото се може повече ресурси, колкото и да му струва това.

От друга страна голяма част от планетата живеят в нищета и мизерия. Обществото деградира до такава степен, че повечето хора не искат да се порят срещо нередностите. В държавите се създава илюзия за свобода и доверия. Голяма част от животинските видове са застрашени от изчезване поради загуба на хабитата или прекомерно лолуване. Водните ресурси са на изчерпване, а ледниците се топят по-бързо от очакваното, което може да доведе до покачване на нивото на световния океан с 7 метра и повече, а това означава, че голяма част от сушата ще потъне.

Нефтат, златото и диамантите са на много високи цени, защото малко хора знаят, че скоро може да не са ни нужни. Хората имат дастъп до много информазия, но много малка част от тях се възползват от нея. Политиците, полицайте, учителите и дори лекарите претупват работата се, което води до ниски резултати и много грешки. Климата започва да се променя рязко, което води до повече природни бедствия. ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ НЕЩО И ТО БЪРЗО!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: af726207ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, трябва!!! Трябва да си оправиш правописа!!!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9de0c1ede7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чичо Рей, коментирай :)))))

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b25ebccbf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Правописа ни е най малкия проблем. На фона на всичко изброено, точно прравопис ще ти гледам. Мен това с деградацията ме плаши повече. :( Краят на света ще е едно добро спасение за умните хора и осъзнати хора като автора, и измиване от мръсотията и разврата. Можем само да се молим Маите да не са се объркали. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7a12547707
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не вярвам светът да свърши. Има още много какво да се направи, от нас, хората. А в случай, че свърши - не вярвам да умрем. Силно вярвам в задгробния живот или в някакво измерение, където ще се озовем "съвсем случайно", като по филмите.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3880f3f3f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Няма какво да се направи, за да се задържи "старото", процеса е необратим. На границата сме между две епохи, това е краят на старата епоха, която си отива окончателно и безвъзвратно. И идва новата епоха, Сатия Юга, Водолея, Шестата раса или както и да я наричаме.

Няма масто за страх и притеснение, всички промени са за добро. Не вярвам който и да е нормален и разумен човек да иска да се запази сегашното положение... е, освен монополиста с многото пари, който се е вкопчил със зъби и нокти за старото и иска да го запази, но няма да има шанс, вече не.

Щем не щем ще се осъзнаваме, нямаме друг избор. Отново казвам, няма масто за страх и притеснение от промените и новото, което идва - страшно би било да остане сегашното състояние на нещата. А то вече няма и как да остане, всички виждаме: системата се руши и неминуемо ще рухне. Идва новата епоха на мир, любов, хармония и разбирателство. Както е писано "не всички ще умрем, но всички ще се променим".

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: bfa025829b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   За това не обичам религията. Заради последните няколко изречения на номер 5. Не искам да звуча песимистично, но не виждам кое е за по добро - Деградацията или Глобалното затопляне? Мир, любов и хармония сред природни катаклизми, или деградирането, което някой хора се опитват да наложат, че било внушение, че деградация няма, че всичко се дължи на нашето черногледство.

Всъщност да си деградирал е модерно, но това не е изненада след като притежаваме овчи манталитет. Едната овца блее, блее и другата до нея, може би това е най доброто за един овчар. ;) А пък за критиките относно правописа - Не обръщай внимание. Щом няколко правописни грешки се разглеждат като сериозен проблем, значи не знам на какво да викам дребна грешка.

Може и хората да нямат контрол над природните стихии, но над поведението си със сигурност имат. Разликата е, че едното не можем да променим, но другото можем.Вече има подобни теми тук, а това е добър знак. малко е прочетена, но това го отдавам на факта, че заглавието не е - "Гърдите ми са много големи". Сигурно тогава щеше да е 1000-пъти прочетена. Това показва от какво се интересуват хората.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c3a18f149d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   от автора: Здравейте на всички, благодаря за коментарите. Искам да кажа, че правописните грешки са допуснати по невнимание, не заради незнание. Написах това, защото ми писна да си затваряме очите пред явната истина, или да чета теми от сорта на: "защо не ми идва? " или "малък ли ми е". За тези неща мисля, че си има статистика и доктори. Благодаря на сайта, че ми позволи да публикувам та! Искам да кажа още много неща, но това сигурно ще стане в други теми.
момче на 15г.
DIABLO

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: df0dda3d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   В момента жънем това, което нашите предшественици посяха. Ще се сетим, когато ножът опре до кокала. Ама да не е прекалено късно тогава, от това се притеснявам.

Тази година, когато беше Часът на Земята и имаше събиране пред Народния театър в София, останах изненадана колко хора са дошли... Защото, да си призная, никога не съм свързала българите с някаква особена заинтересованост към такива неща. Мисля, че ние младите сме някак по-съпричастни към такива иниацитиви и в това ни е силата. Да, някои са деградирали (каквото и да значи това), но нима не е такава картинката във всяко едно поколение? !

П. П. Тъкмо ставам и ми дойде малко в повечко тази тема, но все пак се радвам, че някой се е сетил за тези неща... :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker