Моля за съвет от компаньонка или от информирани жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Моля за съвет от компаньонка или от информирани жени
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 4441 пъти
В нашето семейство сме пет дъщери от трима различни бащи. Бяхме богати, живеехме охолно, но в един момента парите свършиха и майка ни ни заразя сами да се оправяме, за бащите да не говорим. Сега сме аз на 24г. и четирите ми сестри които са на различни възрасти но непълнолетни, най-малката ми сестричка е на 12г.
Парите не стигат изобщо, може да се каже че от време на време гладуваме, зимата като ни спрат тока е направо покъртително и особенно травматизиращо за по-малките ми сестри. Мисля да стана компаньнка временно, докато се оправи положенито при нас. Можете ли да ми дадете съвети дали да се обърна към някоя агенция в В., агенция в чужбина, или да си направя сайт и сама да си работя без посредници и неприятни типове около мен, заради които ще си рискувам живота, без да им пука за мен?
Благодаря за вниманието, и моля само за практични съвети в връзка с моето решение!
Който смята да ме обижда, първо да се погледне в огледалото и да си зададе въпроса с какво е допринесъл за обоществто ни!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4788e0dbb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, няма да те съдя, но нека първо ти кажа някои истини, които трябва да са ти наясно още в самото начало, преди да се хвърлиш в студената вода.

Първо - няма временна компаньонка, веднъж проститутка - винаги проститутка. Бивша проститутка няма.
Мисля, че още майка ти ви е била лош пример в живота. Тя също е вярвала в това, че само чрез мъжете една жена може да живее добре. Когато една такава жена народи деца и остарее, животът престава да е весел и лесен, защото мъжете престават да се грижат за подобна, която не може да предложи нищо повече от тялото си.

Подобна е и съдбата на проститутките, освен ако самите те не се окажат доста хитри и не станат сводници. Една на десет действително успява, останалите завършват в канафката. Веднъж обаче в този бизнес, винаги в този бизнес.

Ти нямаш вина за ценностите си, но имаш вина, ако не започнеш да мислиш и разсъжадаваш. Вярно, имаш голяма отговорност - две сестри, но човек винаги може да намери решение.

Ако все пак не смяташ, че притежаваш способностите да се изхранваш и да изхранваш семейството си, препоръчвам ти поне да станеш любовница на някой „спонсор“. Има подобни типове в сайтовете за запознанство. Поне ще си само с един мъж, ще можеш да учиш, да упражняваш някаква легитимна професия и някой ден да скъсаш с този начин на живот. Гледай да не забременяваш! Не прави грешките на майка си!!!
Тези типове са дискретни, а и на 24 си за тях още младо парче. Ако си много, много красива можеш да хванеш и някой чичко-паричко . Такъв ще бъде щедър. Съветвам те обаче да хванеш и да се изучиш, когато имаш достатачно за храна.

За започване на класическата професия на проститутката си закъсняла най-малко с 5 годинки. Просто на твоята възраст проститутките вече са изхабени и минали през хиляди мъже и клиентите предпочитат по-младите. Не можеш да работиш без сводник, териториите са разпределени, ти не можеш да взимаш хляба на момичетата им, а и сводникът ще се грижи поне да не те намерят в убита в някоя горичка. Навън има всякакви болни мозъци. В никакъв случай не се съгласявай да ходиш в чужбина - там могат да те продадат и като се изхабиш да те заровят в някоя горичка все пак, а и кой ще се грижи за сестрите ти?

Можеш да се свържеш с някоя „агенция“, набираща „масажистки“, но пак ти казвам - това може да е и краят на живота такъв, какъвто го познаваш.
Можеш и да си сложиш обява в някои сайт за малки обяви, но бъди сигурна - все някой сводник ще те надуши и така няма да можеш да си избираш - някой ще се представи за „клиент“ и ще те смлати от бой и ще трябва да работиш за него след това.

Аз лично не бих се занимавала на твое място с такива работи, а бих си потърсила първо нормална работа. Но твой си е животът, в крайна сметка светът има нужда и от такива труженици.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 54a3391535
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо проститутка? Да продаваш себе си за пари?
Намери си свястна работа, не тръгвай по такъв лош път!
Трябва да си много наивна и неосведомена, за да решиш да направиш подобна крачка. Виж, не се заблуждавай и си събери ума, докато е време. Цял живот ще те ползват като парцал, ще те унижават, ще правят животински секс с теб, ще ти хвърлят парите под носа, ще те обиждат, ще те правят на нищо, а ще дойде ден в който ще си мечтаеш да се задомиш, да си имаш дете, да помислиш за семейство, но знаейки, че си проститутка, никой мъж няма да те вземе насериозно, а ако го направи, ще ти натяква при всеки повод за бившата ти "кариера". Спести си това огорчение. Не си проваляй живота! А и никога не можеш да си застрахована при проституцията. Та, това е секс с непознат-може да е убиец, може да крадец, може да е педофил, може да е перверзно старче или някой току-що излязъл от лудницата. Опомни се! Дори да нямаш висше образование можеш да си намериш нормална работа.
Например в някой магазин, в кафене, в сладкарница, в някой бутик или закусвалня, в шивашки цех или като продавач-консултант в някой моден бутик и т. н.

Излез, разпитай, огледай как стоят нещата. Често търсят продвачки или сервитьорки. Ако не, попитай някоя позната, приятелка, леля, вуйна дали може да ти помогне с намирането на работа. Ако отново не се получи, потърси работа в чужбина, но не като проститутка! Ежегодно се провеждат бригади за селскостопанска работа в Англия, Швеция, Шотландия и др. Поинтересувай се и поискай пари от някого назаем, колкото да се запишеш. Вадят се добри пари, ако работиш добре. Ако желаеш да търсиш друга работа в чужбина-често търсят детегледачки, камериерки, чистачки, гладачки. Взимаш си английски речник стягаш си куфара и отиваш да си пробваш късмета. Дават страхотни пари. В интернет можеш да разгледаш обяви за работа в чужбина. Това искам да кажа, че винаги има вариант. Имаш голям избор, но проституцията е най-неподходящия. Опичай си акъла и мисли, за да не съжаляваш после цял живот! Това е като работата с мафиотите-забъркаш ли се веднъж, отърване няма.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: fb8f680ded
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тялото си е твои и ти решаваш какво да правиш с него. Аз лично се отнасям с уважение към проститутките и компаньонките. Това са жени, които изкарват парите си с честен труд - не лъжат, не крадат, не мамят - предлагат тялото си. Няма да те съдя. Коя съм аз, че да го правя?

Хрумна ми, че може да си пуснеш обява в сайтове за секс запознанства, в която да пишеш, че търсиш спонсорство. Но си знай цената. Бъди на висота. Не допускай да станеш парцал. Уреждай си срещи в заведения, ресторанти. Бъди елегантна - не изглеждай евтино. И винаги гледай да е натвой терен или в хотел - никога в кола или у "клиент". Дори може да си намериш 1-2 постоянни партньора, които да те подпомагат. Винаги с презерватив. Ти определял правилата. Прави го тънко и деликатно. Така ще си "работиш за себе си" в удобно време.

Намери си друга работа, а това нека е допълнително. В агенцията не се знае колко ще ти плащат и на какви типове ще попаднеш. А така сама си си господар на действията и избора. Бъди страстна и всеотдайна в леглото и ще те търсят отново. Успех и не слушай псевдоморалистите".

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: aab9a51749
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз не мога да повярвам, номер 4. На това ли казвате честен труд? Да ви имам и ценностите...

Да бъде на висота? Че каква висота ви гони, бе? ! За да се занимава с това, тя си е чисто и просто един парцал и нищо повече. Единственото понятие срамна професия, важи именно за проститутската сфера. Не я заблуждавайте как ще си подбира клиентелата, ще си взима хилядарките и ще върви с гордо вдигната глава, това са пълни илюзии.

Авторке, решиш ли да се занимаваш с това, това че рискуваш живота си, ти е най-малкия проблем. Прави си сметката сама!
Потърси си нормална работа както са посочили по-горе, не си трови живота още повече!

Беатрис

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: aab9a51749
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   През теб ще минават всякакви типове-грозни, мръсни, стари, потни, всички до един с най-извратени помисли и намерения. Ще те чукат толкова здраво и животински, че с времето сливата ти ще заприлича на тунел за товарни автомобили. Ще ти се празнят в лицето, ще пикаят върху теб, ще те удрят, ще те чукат отзад силно до припадък, ще плюят в сливата ти и ще пъхат вътре всичко, което им попадне, ще ти посягат, ще те клатят докато не завършиш някой ден в някоя канафка. Пикантно ли ти изглежда?

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: aab9a51749
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Толкова ли не можеш да работиш нещо друго, та се спря на това?
Или ти се чука здраво, или търсиш пари по "лесния път".

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b129ab8747
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

8.   Е какво да очакваме от нея с такъв пример в живота. Какво друго по - гениално може да измисли освен стане да проститутка извинете "компаньонка". Всички сме бедни и имаме много отговорности, но ако всички решим да ставаме магистралки какво ще стане? Има толкова почтенни неща които може да работи човек. Е вярно криза е, но пак ще се намери нещо.
До номер 4 какво имаш превид под
"псевдоморалистите" а? Так като те слушам имам чувсвото че имаш дългогодишна практика а? !
Просто няма думи какви образи ражда майка България просто уникални.
Съгласна съм с номер 1 и 2. Добре казано!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 79b4220f0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   ей някои знаели как се изхранват 4 човека, ама и не е само това, то са сметки, ами дрехи, те на училище не ходят ли?
Отиди в социални грижи и виж какво могат да направят, мисля че би трябвало да имате право на помощ
А и не вземаш ли детски, ако не оттиди и подай документи
за 4 деца по 35лв са 140лв ако не и повече и погледни тук
http://pomosti.oneinform.com/ppzsp.html#16

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker